![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wasze opisy na gg / tylko śmieszne.
Witam.
![]() wiem, że jest już założony wątek 'Wasze opisy na gg cz. I, II, III, IV, V itd. ale zauważyłam, że dodajecie tam same smutne opisy. ![]() No o miłości, złamane serce, kłamstwa, że na kogoś czekacie itp.' a w wątkach nie widzę żadnych śmiesznych opisów. no więc. tu umieszczamy TYLKO śmieszne opisy . zasady takie jak na innych wątkach o opisach . gdy kradniecie opis to piszecie 'kradnę' bla bla itd. no to jedziemy .;*
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg / tylko śmieszne.
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tam 1 opis na 100 jest śmieszny. a może nawet mniej. i trzeba długo szukać, zanim się znajdzie odpowiedni opis. jak wątek jest nieodpowiedni, to moderator go zamknie. ale mi się wydaje że jest dobry, bo łatwiej będzie się połapać.
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
patrze, a tu smok,stąd dotąd, jedna noga, druga, bebech, głowa jedna, druga, trzecia ŁEEEEEEEE
jestesmy sami w wielkim lesie, ja sama w za małym dresie, Ty masz piekne rajstopki (; ku*wa mac! wypadła reszka ! ide do szkoły Kurz nie rzuca się aż tak bardzo w oczy jeśli jest wszędzie co Murzyn ma białego? murzyn ma białego słuchać Babcia z wnuczką siedzą w autobusie, wchodzi skin. Babcia mówi: Wnusiu, ustąp dla pana miejsca, nie dość, że w butach ortopedycznych to jeszcze z białaczka ![]() ![]() Czym różni się krowa od byka? - Byk się uśmiecha jak go doisz. Bajka o paltociku: Pal, to Ci ku*wa płuca zgniją
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w końcu ktoś, kto logicznie myśli ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() najlepiej w ogóle byłoby odzielić jeszcze miłosne opisy od smutnych, chociaż może lepiej nie - najczęściej te dwie rzeczy są powiązane ze sobą. bbaasstt1331 fajne opisy na sam początek ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo będzie potem maniana ;dd MOJE OPISY : 'wrażliwy, czuły, delikatny...a nie jesteś pewna że to kobieta'? ` życie to bajka. tylko księciunio cholernie daleko. ` raz się żyje, raz się umiera, potem to się tylko straszy. ` UWAGA, dziś będzie ciemno ! ![]() ` kiedy przeczytałam o szkodliwości picia alkoholu... to rzuciłam czytanie. `książę z bajki? mam go w dupie. zostanę niezależną księżniczką. ` pocałunki są mową miłości. więc może wpadniesz i się wypowiesz? ;D
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
świat interesuje mnie zwłaszcza w kontekście mnie samej. ![]() jak można na małych piórach latać tak bardzo wysoko? dobre dziewczynki robią złe rzeczy, bo zmusza je do tego sytuacja.
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kradnę wszystkie ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
irracjonalnie - dzx
![]() najpierw zabawa później przyjemnośc kucie, kucie i jeszcze raz impreza (: co ma dwie łapki i krwawi? poł pieska ![]() ![]() Odszedł Marks,pozostał marksizm. Odszedł Lenin,pozostał leninizm. Odeszła ona...pozostał onanizm. alkohol zabija, ale nie mozna zapomnieć, ile ludzi się dzięki niemu urodziło jaki miesien odpowiada za wzwod pracia? miesien okrezny ust i cóże? i co? i jak? - i nijak! i nico! i gówno! ![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a faktycznie. jak na początek opisy są całkiem fajne ;P ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
bbaasstt1331 wow, dużo masz takich śmiesznych opisów
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
jak u mężczyzny objawia się planowanie przyszłości? kupuje 2 skrzynki piwa zamiast jednej.
jeżeli jesteś z kobietą, a ona ma rozpalone ciało, przymknięte oczy i drżący oddech to... uciekaj - ona ma malarię! nie pij, gdy prowadzisz. za dużo się rozlewa. lubię żółty kolor ale twoje zęby to przesada. ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
sub.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem. Mam spirytus w szafie! Zapraszam ! ![]() Brawo, możesz sobie doszyć czwarty pasek do dresu problemy usuwam po męsku - kijem baseballowym. Zapraszam do gry ;] Facet jest ograniczony. Czasem do 21 cm, czasem tylko skromne 10.. ahh już kocham ten wątek xDD fenomenalne macie opisy laseczki ;D;**
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Wiesz... bo to Ty robisz tak że w brzuszku czuję te.. no jak im tam... tuptające bizonki.
jestem w siódmym niebie.. cholera, jak tu wysoko obmyślam plan podboju świata. ![]() siedzę w różowych okularach i zajadam niebieskie migdały. Szaleństwa popełniają tylko szaleńcy. guje żume, będze pimber, lew sie kreje... nie szlafiłby Cie trag? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
KAC - (Kurewska Abrakadabra Czachy)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
super te waszo poisy, wątek pierwsza klasa, tak trzymać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
sprzedam zestaw noży do zabijania czasu.
nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić. powiesz mi coś miłego? futerko ![]() wyindywidualizowaliśmy się z rozentuzjowanego tłumu. -Dlaczego piszesz cÓkier przez 'Ó'? -Żeby się nie wysypał. dlaczego penis nie umie mysleć? bo ma dziurę w głowie ... ![]() manirax1 świetny opis ![]()
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-01-26 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
hehe, tuptajace bizoniki mnie powaliły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znalezienie dobrego faceta jest tak łatwe, jak znalezienie taksówki w czasie burzy śnieżnej w noworoczny wieczór ![]() Radość na trybunach !! Ludzie się bawią, tańczą się Fajna bluza!! Ile ważyła?? Nie jestem Narcyzem, tylko Ósmym Cudem Świata ! Zaj*biscie sie wczoraj bawiłam - właśnie mi opowiadają ![]() Jak zabić Człowieka- Pająka? Człowiekiem- Kapciem! zw, kury karmie ![]() po jutrze bedzie dwa dni jak nie pije i nie pale młoda, atrakcyjna poszukuje milionera ze skłonnościami do zawału... Bez ciebie schnę jak mokry chomik na patelni nie musisz miec zwieracza, po prostu badz ![]() Ten opis jest po hiszpansku kiedy nie patrzysz ![]() Robię wszystko, żeby nic nie robić =) Mikołaju proszę Cię o śnieg i rozum dla facetów... ![]() wyparowalam... skroplę się później... ![]() ![]() ![]() jestem młoda, będę pić p***a w groszki i kaloszki Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy... You can drink - po prostu pij ![]() Jak nazywa sie pociąg do Zakopanego? - Nekrofilia ![]() męzczyzna - złosliwa narosl na penisie NIE BĘDE WIĘCEJ PIĆ!!!!! ale mniej też nie Edison nie zyje, Einstein nie zyje i... ja sie jakos tak slabo czuje... wiekszosc z Wizazu skradziona ![]()
Szczyt perswazji: Wmówić kobiecie, że miękki jest lepszy, bo nie uwiera xD xD ![]() ![]() Edytowane przez bbaasstt1331 Czas edycji: 2009-01-26 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
niegłupi pomysł z tym wątkiem. przynajmniej można sobie poprawić humor
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
ten watek jest swietny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
nie będę z tobą polemizować, gdyż pływasz w płytkim brodziku intelektualnym, a twoja dedukcja nie odpowiada mojej elokwencji.
![]() kobiety żyją dłużej od mężczyzn - szczególnie wdowy. - jest w ogóle jakaś miara szczęścia? - tak, promile. nie kradnij - władza nie znosi konkurencji.
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ahh to i ja dorzucam
![]() Romeo! gdzie jesteś, cholero, marznę przez Ciebie na balkonie. No i przyjechał po mnie mój rolnik na białym traktorze. Mam Cię tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę Fajnie być idiotą, zwłaszcza jak nikt nie patrzy. Przepraszamy ale światełko na końcu tunelu jest zepsute. Sprzątam... leżę na łóżku i omiatam wzrokiem sufit mam dość książąt. szukam żaby. Wysprzątane mieszkanie to znak, że komputer zepsuty Nie ufam czemuś, co krwawi 5 dni i nie umiera. ![]() Rwała kwiatki dynamitem. bo ja dokarmiam nocą muminki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
fajny watek
![]() jak czytalam niektore opisy to smialam sie do monitora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jesteście boskie, wiecie?
Wasze opisy są świetne, większość ukradłam. Mam nadzieję, że za taką kradzież nie wyląduję w więzieniu ![]() ____ Moje opisy: Życie nie jest usłane różami. Czasami pod nogami walają się puste puszki po piwie. Jest nieludzka - to wystarczy by uznać ją za boską. Raz się żyje, raz się umiera. A potem się już tylko straszy... 100 % kociak - na widok spodni gotowa do zbrodni. Amor to jest naturalne, lubi czyny amoralne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.