|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
... nie będę miłością Twojego życia, choćbym zdołała podpalić oceany ...
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
Twoje oczy patrzą głęboko w moje.
Patrzę poprzez twoje oczy. Moje serce nigdy przedtem tak się nie czuło. Chce być wszystkim czego potrzebujesz. Śnię o twoich oczach. NieZTejBajki, styrana, nastychick, peculiarity, abunee i inne - u w i e l b i a m ![]()
|
|
#1623 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie się podział krzyk ?
Było tak źle jak tylko mogło . Udało mu się - płonęłam . On był moim głównym priorytetem . każdy kawałek mojego serca za Tobą tęskni . ''o blat stołu wybijał palcami rytm jej serca''
|
#1624 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jejuu nie spodziewałam się że komuś się spodobają bardzo mi miło ![]() no i parę opisów: i jej serce zmniejszyło się o kilka rozmiarów. ten moment jest idealny. nie odchodź. bo ja wciąż cię potrzebuję. tak jak tlenu. każdy mówi zapomnij o nim. a może ja nie potrafię? tak wiele wspomnień w mojej głowie. bo on rzekł nie. bo łatwo im powiedzieć nie kochaj go. zapomniała kim naprawdę jest. czemu wszystko się tak komplikuje? bo tak musiało być. a on w jednej sekundzie umiał powiedzieć nie kocham. i nawet łez brakowało by płakać. wszystko tak szare. bez niego. bo miał kochać. zapomniał.
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
Jestem OAZĄ SPOKOJU... pier.dolonym, kur.wa, zaje.biście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.'
Od kiedy jestem z Tobą ciągle potykam się o spełnione sny i marzenia Leave me alone. [zostaw mnie samą.] Minimum słów .maximum treści. x33
P R O S T O E l e g a n c k o ;dd. Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2009-01-26 o 18:42 |
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
a Romeo? Romeo zjawi się potem. ----------- nie mam weny.
|
#1627 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dawno mnie tutaj nie bylo...
Słoneczka moje.. kocham Was;* cos ode mnie: Znalazłam Cię gdzieś na końcu świata Leżeć z nim na śniegu... beztrosko gapić się w niebo... Chce dzielić z Toba wszytskie moje dni Odurzeni namiętnościa pokonamy czas... chce zasypiać i budzic się przy Tobie Dzięki Tobie wiem, ze mam juz wszystko od keidy nie ma Cie, mój maleńki świat traci wiare w to, że jest... budzić sie przy Tobie do konca swoich dni -Tylko co? _Tylko mnie kochaj;* Nie powiem, ze tęskniłam gdy, Ciebie nie było trochę za długo |
|
|
|
#1628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I pare ode mnie : ^Koszmar jak ze snu ^^ ^Nawet gdy jest dobrze to i tak jest zle . ^zła strona jest zła , bez sensu ! ^Czarująca pewność siebie ot, co ! ^Gdybyś był taki tylko dla mnie. ech .. ^Naiwna Wróżka ^Myślała że dla niej się zmieni. Pff Naiwna ! ^Zaprzyjaźniona z Naiwnością .
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
zapomnniałam uczuc i teraz znów się ich uczę
ja mam drogi własne, pełne różnych przeżyc, nie błądzić będąc człowiekiem, znaczy nie żyć, jak na raziejest nieźle -nie ważne jak spadasz tylko jak lądujesz jastesmy w wielkim lesie, ja sama w za małym dresie, Ty masz piekne rajstopki (: in your brown eyes.... Pocałunkiem obudź mnie, Przecież to jest tylko sen... kochanie,jedno pytanie mam czy da się cofnąć czas? Jesteś mną, więc przestań już bać się mnie Jestem tobą i niszcząc mnie zabijasz siebie Jesteś mną i nie chcę dla ciebie źle to tak, tak ten jedyny raz to tak, tak, tak to byłam ja poszukując swego miejsca, gdzie byc może znajdę fragment szczęścia tak, tak pomyliłam czas przez chwilę wierząc w nas teraz jaka jestem, wcale nie wiem jednorazowy Ty, jednorazowa ja jednorazowy świat jednorazowa gra
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
miałeś być przy mnie. pilnować czy nie gubię się.
wiesz, że masz tuż tu. marny kawałek mych bladych ust. ja mam reggae wydrapane w sercu jak tagi w tramwajach. kiedy z kokainy zrobiony będzie śnieg. nie powiedziałam mu, że go kocham. poczułam się dobra. lubię czuć się dobra. proszę o zwolnienie. o usprawiedliwienie mojego niemogę. jesteś lepszy niż bułka z masłem. leżę drugi dzień, otulając się w puchową kołdrę. nie umiem pływać, śniło mi się, że się topie. jak nigdy dotąd. odeszło razem z tobą. w rekawiczkach schowane głęboko czułe dotyki.
zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę z sokiem malinowym i na życie z Tobą, wiesz? |
|
|
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
...badz szczesliwy z Nia ...
minol juz rok...a ja nadal widuje was czasami .. okrutny czasem bywa los ... uciekaj stad i powiedz ze to moja wina ... powiedz Jej by zawsze dbala o To co kochalam.. Ty byles z Nia myslalmi ... wiem pamiętaj Twoją twarz,tak jakby przez mgłę wiedz kochany: ułożyłam sobie życie I nagle Ty stoisz dziś w moich drzwiach wiec jeśli Bóg zrobić mógł taki żart Może kiedyś zabraknie mi Jednego dnia dla miłości
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie ...
I nie przejmuj się, odrzuć samo destrukcję każdą porażkę można obrócić, ją.. Każda chwila to szansa aby coś zmienić... życie ma tylko wtedy sens, kiedy wiesz czego tak naprawde chcesz . Bo miłość tak jak kamień, gdy rzucisz już nie wraca.... ponamiętujemy się ?
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta mogłabym mieć malutką prośbę... kilka opisów w stylu " pamiętasz...? pisałeś, że te ślady znikną z uczuciem .. i co ? " chodzi o to, że coś co widac(fizycznego) miało zniknąć z miłościa..albo poprostu, że te uczucie miało przeminąć . dziękuje ..
**------------------- better when we're together I get amnesia When I'm standin' next to you/Dostaję amnezji, gdy stoję tuż obok ciebie And told me that you just, just can't Forget about me /I nie powiedziałeś, że po prostu nie umiesz o mnie zapomneć So if you preferred the other one ok but she won’t bring you the sun/Jeśli wolisz inną ok ,ale ona nie nie przyniesie Ci słońca I'm just a girl with the ability to drive a man crazy/ Jestem dziewczyna, która umie wzbudzić pożądanie u faceta Cold as fire, baby Hot as ice /Bo jestem zimna jak ogień kotku,gorąca niczym lód
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam dobre chwile,
wyrzucam złe momenty.. Między krzesłem, a podłogą.. Jestem prostym pytaniem, Ty jesteś na nie odpowiedzią.. Jesteś tak daleko ode mnie.. Czasem jednak blisko tak.. Jak nazwać słowa po imieniu? Ciągle uczę się rozmawiać milcząc.. Nie zawiodła nigdy mnie przyjaciółka ma - nerwica. Nadwrażliwość to mój wróg. Tysiące pocałunków zaklętych w małe krople.. Tak mało trzeba nam i dużo tak.. Wszystko nam się śni.. Ja Tobie, a Ty mi. Wcale nie ma nas.. ..i nic nie widząc dokoła, zrozumieć siebie nie mogę.. Za oknem mrok się kołysze.. W Jego czarnych oczach odbija się niebo.. W jego czarnych oczach odbija się nicość.. Zimna i brudna.. Wszystko samo za mnie się robi, wszystko samo za mnie się dzieje.. Tak bardzo chciałabym, abyśmy zwariowali.. Uwierz, gdybym tylko miała broń, byłbyś pierwszym, kogo odwiedziłabym z nią.. W tylu miejscach poklejone serce.. ..nie mów nic - czas na miłość. Zostawmy to i chodźmy na spacer, bo dzisiaj świat wtgląda inaczej.. Zamknąć oczy, poczuć wiatr.. Herbata stygnie, zapada mrok.. Nie mam nic do powiedzenia i Ty też chyba nie.. Nie liczę, że zobaczę znów w Twoich oczach dla mnie blask.. Zacieram ślady po to by, już nie wracać do tych dni, kiedy tylko ja i Ty, więcej nikt.. ..spojrzeniami ciągle kusisz mnie, już chyba trochę gubię się.. Czasem myślę, że Twój każdy czuły gest, może zmienić ból w najczystszy śmiech.. Spadam.. W niedorzeczności, bez wachania.. ..chyba potrafię się śmiać. ..lecz choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę - powrotów nie będzie.. Nieco inna, lecz niewinna.. Stąpamy we dwoje po niepwnym gruncie (...) Widzę, że niewiele rozumiesz z tego, co do Ciebie czuję.. bananowalaska - miło. ;*
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-01-26 o 20:34 |
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
bananowalaska - dziekuję, miło mi strasznie.
![]() ___ chciałabym umrzeć z miłości. jest moja prawda, twoja prawda i gówno prawda. mijamy się, ale się nie ominiemy. Pamietaj mnie, bo nie bedzie nas drugi raz. Przychodzę do Ciebie w kroplach deszczu a Ty otwierasz parasol. "Powiedzialam komus o kilka slow za duzo, zbyt wiele za mocnych slow, mnogosc slow. Slowa - rany. Nie gojace sie. Kiedy nadchodzi rozpacz, niepojeta i wszechogarniajaca, zycie staje sie bezuzyteczna rzecza, pozbawiona istotnego sensu panujacego nad caloscia. "
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
'mój własny edward.' <3
'niebo moje koloru Jego oczu' 'lubię owoce. w szczególności jego malinowe usta ' ;-* 'jego gorący oddech na mojej szyji..' 'moje własne szczęście o smaku Jego ust' takie narazie pierdólki początkującej ;p
|
|
#1637 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świetne ! *Cytat:
boskie kradnę **Cytat:
Uwielbiam Cię po prostuuuu i Twoje opisy oczywiście ! <3 ![]() pokochaj taniec w sobie,a nie siebie w tańcu' nie tak pusta jak myślisz (; plastikową łyżeczką jem Twój uśmiech ! pachniesz pomarańczową słodkością . tysiąc myśli, wątków, w głowie bałagan . zdeptana przez swoje ego . ja Ciebie przejdę dreszczem ' kiedy siła miłości przezwycięża miłość do siły . powinieneś być tutaj ze mną ! _________________ W jego czekoladowych oczach znów roztopić się' </3 Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham.
![]()
|
|
|
#1638 |
|
Zadomowienie
|
* Nie pytaj, dlaczego.
* Zapomnijmy o jutrze. * Chcę cię mieć w swoich ramionach. * Zostawmy smutki w tle. * Nie pytaj mnie o jutro. * Szukam swojego kawałka nieba. * Zabierz mnie stąd. * Bądź moim przewodnikiem. * Potrzebuje cię każda komórka mojego ciała. * Mgliste pojęcie o tym, jaka jestem. * Tęsknię za tobą wszystkimi zmysłami. * Dzisiaj. Teraz. W tym momencie. Powiedz, że liczę się tylko ja. * Pomilczmy razem.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję ślicznie. Miło, że chociaż jedna kradnie. ![]() w miłości nie wolno obawiać się ryzyka, sam się o tym przekonasz.' od tysięcy lat ludzie szukają swojej drugiej połówki i znajdują ją. a ja? ciągle nic.' masz mapę? bo zgubiłam się w Twoich oczach.' wyciągam rękę po gwiazdę na niebie [czyt. Ciebie] ;* .' Ciało i rozum w permanentnej niezgodzie. kocham Twoje oczy, mimo że już nie patrzą na mnie tak jak kiedyś.' I choćbyś milion gwiazd wplótł mi we włosy... Nie.'
P R O S T O E l e g a n c k o ;dd. Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2009-01-26 o 21:26 |
|
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
Rozstanie nie przynosi wolności, ani myśli, że się umiera.
Moja miłość kocha nas oboje. Jestem bogatsza o to wszystko co się kończy i o to co się jeszcze zacznie. Na świecie jest niemoc i konieczność, nie zatrzymam Cię żadnym pocałunkiem. ...pocałunkami oddam Cię zapomnieniu. krople snu rozlewają się po szybie oka smutek jest tylko umieraniem marzeń W każdym moim przytuleniu jest gotowość odejścia. Nie czekaj aż umilknę, zniknę całkiem z Twojego snu... Gdy jest się w odpowiednim miejscu i czasie, rodzi się magia.
|
#1641 |
|
Wtajemniczenie
|
To teraz Daćka coś doda.
because I love you and I do anything I give you my heart, my everything. Because I love you I will be by your side you got me lifted / sprawiasz, że się unoszę / ta sytuacja trwa, nie ma to już sensu. mała przestań ćpać, znajdziemy konsensus. mogę Tobie dać to co dopomaga szczęściu. mogę Cię schować w sercu gdzieś tak daleko gdzie nie znajdzie nas nikt. niewiele jest tych rzeczy, których nie zmienia czas. to Twój number one. to nałóg, to pasja, ma racja, styl i akcja. syf jak prowokacja niech odbije od nas, basta. To rap z siłą przebicia nie do pobicia W rapie tym mam kibica to ulica, to klub. To mój rap sku***synu, rap jest moją kokainą. ![]() |
|
|
|
#1642 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym wyjechać i zostawić cały ten bajzel za sobą. Wieczna miłość - dar, którego już nie chce. Dla Ciebie mogę zrezygnować nawet z truskawek. Ktoś obiecał lepszą przyszłość. Tak, tak. To Ty kłamco. Okaleczona strachem. Za każdym razem gdy zamykam oczy, pragnę tylko by przyszedł mój koniec. Co powiedzieć człowiekowi, który zna moje myśli? Nawet mimo, że uczyniłeś mnie swą królową, moje uczucia do Ciebie nie wzrosły. Starzejący się świat złamanych serc. Nigdy nie będę żałować, że dałam Ci wszystko co moje. Nie dam Ci wygrać. Nie odejdę tak po prostu. Nie jesteś mi przyjacielem. Przysporzyłeś mi zbyt wiele bólu. Tęsknota po jękach bólu cieszy się swym zwycięstwem. Fanaberia smutku. Szalenie nieczuli na wszystko co widzimy. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-01-26 o 22:08 |
|
|
|
#1643 |
|
Rozeznanie
|
Dobra no to tak. Nie bede cytowac bo by to chyba pol strony zajelo
![]() abunee, papergirl, styrana, LondonElektricity, NieZTejBajki, TiScatteroUnaFoto, zElkaHaribo, alexandretta, 3martyna3 (kolejnosc wg postow czyli przypadkowa ) kradne, uwielbiam i w ogole no . y. aha no i ode mnie Sprzedaj mi kawałek optymizmu. Nie dzwon do mnie o polnocy. Nie chce twojej 'przyjazni'. Bardzo mi przykro, że nie jest mi przykro. Zamknac oczy i rozplynac sie na wietrze. Tanczyc w zbozu i zapomniec o calym swiecie. Tak. Juz pakuje spadochron, zadzieram kiece i lece. < z "Niani" kurde spodobalo mi sie ^^ > Patrze w lustro i widze kogos bez marzen. To ja? Nie obchodzi mnie czy sie zabijesz czy co tam chcesz sobie zrobic. Nie obchodzisz mnie ty. Rozumiesz? Zz. Dziewczyny. Znalazly byscie moze cos w swoich zbiorach o tym, ze mam ochote kogos zabic no. Cos o morderstwie po prostu. Z gory dziekuje;p Wiem ze sa, wiem, pokradlam wiekszosc ale prosze o jeszcze. |
|
|
|
#1644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przykro mi . tu nie mam miejsca na poczucie humoru . z wielkim oknem na swój świat
|
|
#1645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bede sie znęcac.
poprostu przestaniesz istnieć. ej, wszyscy na ziemię to jest zamach ! pozbawie cię tchu. ściąć kilka głów odrąbać kilka rąk zabije, zakopie odkopie, sklonuje i pozabijam wszystkie klony ! entliczek pentliczek, czerwony stoliczek, na kogo wypadnie, na tego bęc ! -> może ty będziesz następny ? zaraz wydrapie komuś oczy ! zabije, zakopie, a potem odkopie jeszcze raz zabije i zakopie !
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-26 o 23:24 |
|
|
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
zostało tylko echo, w sercu mam ogień.
podobno mieliśmy jechać w góry. możesz zabrać co chcesz, najlepiej jak zabierzesz mnie. no i stało się, więc odchodzisz. pokój wypełniony zapachem róż. codziennie nie wyspana wstaje z myślą o tobie. jestem lżejsza od fotografi. będę milczał i tak jestem matrwa. słowa zaczeły budzić strach. robili to non-stop w myślach. być może i jestem lalką w Twoich miejscach. kocham Cię jak biedronka Swoje kropki. wszystko co na górze idzie też w dół. muzyka lepszą mnie nie czyni. dzień dobry kocham Cię! mimo, że osobno my wiemy co czujemy. już nigdy nie powiesz żegnaj. a miłością moją mógłbym wypełnić cały świat. _ mam nadzieje, że coś się przyda.
|
#1647 |
|
Rozeznanie
|
waniliowe niebo bez prawa jazdy
marzeniem muzycznych dzieci jest nie mieć zębów przez wakacje rozbij echo na atomy a pod płatkami powiek dwa nieba ukryte... bywam. tu i tam.
|
#1648 |
|
Zadomowienie
|
psych0delaa - dziękuję ślicznie
Twoich również sporo ukradłam ![]() _________________________ Wiem, że nie możesz spać, nie możesz dziś spać. Najbardziej irytuje mnie własna naiwność. Podaruj mi coś czego nie zdobędę sama, a wtedy ja szepnę Ci: możesz mnie dotknąć.. Proszę Cię nie rezygnuj. Może okaże się, że to na niego czekałaś całe życie? Dlaczego ona nigdy nie wiedziała czego chce.? Bała się wszystkiego, może dlatego, że za dużo w życiu przeszła.? Chciała zaznać szczęścia, bo nie chciała być dłużej nieszczęśliwa. Aż w końcu przyszedł ktoś, kto pokochał ją taką jaką była. Lecz ona się bała. Wiedziała, że wraz z miłością idzie nieszczęście, a tego się właśnie bała. Nie chciała być nieszczęśliwa. Kiedy spotkasz mnie przypadkiem, nie odwracaj się. czekać już nie będę, po co marnować życie? I zatęsknisz.. a wtedy będzie już za późno. W końcu nie boje się, że Cię stracę.. Musisz wiedzieć,kim jesteś i czego pragniesz w życiu.Jeśli tego nie wiesz,ciągle gonisz za jakimiś namiastkami szczęścia, szukasz nie tam,gdzie trzeba. Kochała go najmocniej jak się tylko dało. Ta miłość powoli dawała jej do zrozumienia ze on jest coraz lepszy, a ona coraz bardziej przy nim gorsza. Ale nadal wiedziała ze być z nim to coś pięknego. Bo on dawał jej to ciepło, którego tak bardzo potrzebowała.. |
|
|
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
(; nie ma za co, ja Twoje dzień w dzień zabieram!
_____________________ od A do Z od Z do A ja to ja. mówie prawde szczerą, bo nie lubie gdy ktoś kłamie. przez Ciebie znowu przypaliłam wode. to do widzenia panu hip hopu nie robi się dla szpanu.
|
#1650 |
|
Przyczajenie
|
Zz. Dziewczyny. Znalazly byscie moze cos w swoich zbiorach o tym, ze mam ochote kogos zabic no. Cos o morderstwie po prostu. Z gory dziekuje;p
Wiem ze sa, wiem, pokradlam wiekszosc ale prosze o jeszcze. Będę Ci nęcić i męczyć dopóki nie umrzesz. Będę Twoim katem. Od Teraz zabójstwa stały się piękne. Chcesz żebym była twoim katem ?! Nie , ja Cie od razu zabije. Będę zabójcą z najgorszych koszmarów. -------------- Ode mnie to by było na tyle
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

cudoo !
bardzo mi miło 

**