Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-26, 12:52   #2491
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Widzę,że więcej z Was zagląda do Stonki Co prawda to prawda jest tam sporo taniej niż w osiedlowych sklepikach a i jakość towaru się podwyższa znacznie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282397
Tu jest adres wątku na którym wizażanki polecają (lub odradzają) produkty w Biedronce: jest tam też osoba blisko związana z firmą Jeronimo i czasem zdradza sekrety- co trzeba przyznać jest obiektywna i jak cos sama kiepsko ocenia to sie z tym nie kryje

Kiniu pochwal sie taszkami- uwielbiam Podobnie jak kocham butki i skórzane rękawiczki teraz też zachorowałam na takie 40 cm a ze konczy sie sezon sa coraz tańsze Kto wie może się skuszę
Ps. dzieki za pochwałki mojego avka- koleżanka mi go wysłała bo wydał jej się podobny do mnie
Stary 2009-01-26, 12:57   #2492
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasieńko moja wypłata pewnie też szybko się rozejdzie, zwłaszcza, że zamówiłam sobie 2 torebki
O prosze a ja jestem taka wybredna jesli chodzi o torebki, ze czasami az sama na siebie jestem zla. Normalnie prawie nic mi sie nie podoba. Teraz szukam czerwonej juz od listopada.... A ostatnia biala jaka mi maz kupil ( o przepraszam jeszcze nie maz wowczas) szukalismy dobre 8 m-cy hehehhe.
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Piję właśnie zieloną herbatę i stwierdzam po raz dziesiąty iż jest ona niebywale... obleśniawa
No ale materię pogonić trza to się męczę
My sie od miesiaca zapijamy w herbacie zielonej zwanej Yerba Mate. Moje Skarbie kupilo sobie kubeczek z drzewa cytrynowego oszytego skora i do tego ma metalowa rurke do picia...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:01   #2493
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Yerba mate to nie herbata zielona Ale potwierdzam ze jest super: mnie pobudza lepiej niż kawa
Hehe Dageciku to twój mąż musi wyglądać jak cejrowski- a czy bez butów też chodzi???
Stary 2009-01-26, 13:06   #2494
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Yerba mate to nie herbata zielona Ale potwierdzam ze jest super: mnie pobudza lepiej niż kawa
Hehe Dageciku to twój mąż musi wyglądać jak cejrowski- a czy bez butów też chodzi???
No nie zielona ale wyglada jak zielona tylko jakby przez kosiarke przeleciala wiec tak ja zwie ....
Cejrowski powiadasz.... Nie.... chociaz Cejrowskiego ogladamy na okraglo i juz poluje na takie koszule w jakich chodzi sa superowe i moj maz ma na nie chrapke. Na razie chodzi w butkach ale kto wie.....
Stary 2009-01-26, 13:10   #2495
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No nie gadaj , że po 2 torebkach nie będzie wypłaty
Muszą być cholernie drogie
Pokazywuj raz dwa pięć

Kasieńko to dopiero początek zakupków , a skoro tak zaczynam, to strach się bać, co będzie później

poniżej fociaki
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
O, torebki to ja dawno nie kupowałam, ostatnio chyba w grudniu
haha, to na prawe dawno, ja swoją ostatnią to w tamtym roku na wiosnę, więc jak nic mi się teraz należy
Cytat:
Ps. dzieki za pochwałki mojego avka- koleżanka mi go wysłała bo wydał jej się podobny do mnie
hihihihhii fajne porównanie
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
My sie od miesiaca zapijamy w herbacie zielonej zwanej Yerba Mate. Moje Skarbie kupilo sobie kubeczek z drzewa cytrynowego oszytego skora i do tego ma metalowa rurke do picia...
też pijam nieraz yerba-mate, pychotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f0022ab1.jpg (13,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f0004ab1.jpg (21,8 KB, 19 załadowań)

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:20   #2496
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Widzę,że więcej z Was zagląda do Stonki
Uwielbiamy Stonke, ostatnio polowalismy na sprzet remontowy , a teraz ma byc kosz na brudna bielizne to tesciowej kupimy bo steka . A najnowszym moim odkryciem jest slonecznik solony prazony ... wiem, wiem, wiem, sol... ale czasami mam taka mala ochote
Cytat:
Teoria na temat Yerby jest taka, ze jak komus pierwszy lyk posmakuje to juz bedzie ja pil a jak nie to nawet nie wspomni o niej. wyprobowalismy na tesciu i sie sprawdzilo to drugie

Kinia a ta pierwsza torebeczka jest nawet nawet, tylko gdyby czerwona byla

Uwaga.... u mnie znowu Pączki ....
Stary 2009-01-26, 13:24   #2497
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
A najnowszym moim odkryciem jest slonecznik solony prazony ... wiem, wiem, wiem, sol... ale czasami mam taka mala ochote
Teoria na temat Yerby jest taka, ze jak komus pierwszy lyk posmakuje to juz bedzie ja pil a jak nie to nawet nie wspomni o niej. wyprobowalismy na tesciu i sie sprawdzilo to drugie

Kinia a ta pierwsza torebeczka jest nawet nawet, tylko gdyby czerwona byla

Daguś ja też ostatnio odkryłam ten słonecznik i z mężem go teraz podjadamy, bo dobry jest cholercia

fajna ta teoria

Daguś czerwona jest taka, jak ta druga

PĄCZKI poproszę jednego

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 13:29   #2498
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Daguś ja też ostatnio odkryłam ten słonecznik i z mężem go teraz podjadamy, bo dobry jest cholercia

fajna ta teoria

Daguś czerwona jest taka, jak ta druga

PĄCZKI poproszę jednego
Ach ten slonecznik jest uzalezniajacy .... wystarczy otworzyc paczke
Oj ta druga to zupelnie nie moj styl
A sterte paczusiow stawiam na stole czestujcie sie
Stary 2009-01-26, 13:35   #2499
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, masz rację z tym słonecznikiem,a ja całkiem przypadkiem ostatnio go wynalazłam i wzięłam na próbę, a teraz to nie wyjdę bez niego z biedronki

Daguś każdemu co innego się podoba, ja takiej jeszcze nie miałam,a spodobała mi się, więc wzięłam, jest większa, więc do pracy będzie, a ta czarna jest mniejsza, to będzie weekendowa

już sięgam po pączusia

Mąż i żona...
Stary 2009-01-26, 13:39   #2500
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

Kasieńko to dopiero początek zakupków , a skoro tak zaczynam, to strach się bać, co będzie później
poniżej fociaki

O mnie mój mąż się boi od 10- wtedy mam wypłatę, a za chwilę płaczę, że już jej nie mam
Torebajki całkiem całkiem.
Mnie w odróżnieniu do Widgeta bardziej przypadła do gustu właśnie ta w stylu retro czyli nr 2
Ta pierwsza jest taka jakaś za prosta i za krótkie łapki ma- no nie wiem taka klockowata mi się wydaje <sorewicz>
Drugą z chęcią sama bym se ponosiła <pożycz > ale wyłącznie w ręce lub powieszoną na łokietku <paseczek- niet >

Tą matkę może spróbuje jak tak zachwalacie
Izydor mnie na nią zaprasza, może wpadnę do niej z rurą od odkurzacza i sobie ją popijemy
Cytat:
Ad.1- ooooooj... coś o tym wiem... to moja zmora a ja to tak lof
Ad.2- widać jak bardzo się różnimy
Ad.3- dziękować, ale nie skorzystam wolę to cosik z podpunktu nr 1

Nooo Zochy moje kochane, niebawem <za 21 minutek> wyruszam po robocie na BS- zabieg 3.
Czas się spocić

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:46   #2501
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Słyszałam o tym, trza będzie kiedyś skosztować

Cytat:
Cejrowski powiadasz.... Nie.... chociaz Cejrowskiego ogladamy na okraglo i juz poluje na takie koszule w jakich chodzi sa superowe i moj maz ma na nie chrapke. Na razie chodzi w butkach ale kto wie.....
Aj tam w butach czy bez butów. Skoro taki zapatrzony w Cejrowskiego to najlepiej by było gdyby Cię zabrał w podróż śladami cejrowskiego

Cytat:

poniżej fociaki

haha, to na prawe dawno, ja swoją ostatnią to w tamtym roku na wiosnę, więc jak nic mi się teraz należy
Należy Ci się normalnie jak chłopu ziemia pierwsza trochę nie w moim stylu, druga na wyjścia może być. Ogólnie to ja uwielbiam takie duże torby, workowate. Zawsze mam problem ze znalezieniem tam czegoś, ale co tam, i tak je lubie

Cytat:
Fajnie Ci, a ja mam w domu blok i murzynka

Kacha powodzenia ja dzisiaj uczę się więc sportów zero. Tęskno mi na basenik, ale co tam muszę trochę poczytać żeby się w sobote nie zbłaźnić.

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2009-01-26 o 13:49
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 13:52   #2502
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
O
Mnie w odróżnieniu do Widgeta bardziej przypadła do gustu właśnie ta w stylu retro czyli nr 2
Ta pierwsza jest taka jakaś za prosta i za krótkie łapki ma- no nie wiem taka klockowata mi się wydaje <sorewicz>
Drugą z chęcią sama bym se ponosiła <pożycz > ale wyłącznie w ręce lub powieszoną na łokietku <paseczek- niet >
I po co ty mi tu sorewiczujesz, kazda z nas ma inny styl i do jest superasne . Mnie workowate torebalki jakos na 100% do gustu nie przypadly, ale modne sa i ciezko cosik innego w sklepach znalezc. A na lokciu torebki nie znosze nosic a lapki musze miec wolne , wiec ta opcja tez odpada.
Cytat:
S
Aj tam w butach czy bez butów. Skoro taki zapatrzony w Cejrowskiego to najlepiej by było gdyby Cię zabrał w podróż śladami cejrowskiego
Wiesz ostatnio sie mnie pytal czy moze bysmy na jakies misje pojechali, wiec wcale sie nie zdziwie jak ktoregos dnia przyjdzie i powie ze ma dla mnie niespodzianke. A ja sie ochoczo zgodze .

A co do paczkow, to nie wiem czy mi tak dobrze jak mnie tu tesciowa probuje jedzeniem utuczyc.... Wlasnie wyciagnela z piekarnika pieczone jablka z konfitura, a moze na to sie ktoras z was skusi

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-01-26 o 14:15 Powód: bo tesciowa opanowala kuchnie
Stary 2009-01-26, 14:08   #2503
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Torebajki całkiem całkiem.
Kasieńko ta czarna nie jest klockowata, bo mała jest, mi tam się podoba

a tą druga też zamierzam nosić w łapce i na łokietku, bo tak najbardziej lubię
Cytat:
Należy Ci się normalnie jak chłopu ziemia pierwsza trochę nie w moim stylu, druga na wyjścia może być. Ogólnie to ja uwielbiam takie duże torby, workowate. Zawsze mam problem ze znalezieniem tam czegoś, ale co tam, i tak je lubie
dziękuję, dziękuję, w razie gdyby mąż się burzył, to odeślę go do tej wypowiedzi

ja lubię i workowate i takie małe do łapki, to zależy od okazji i mojego humorku

Mąż i żona...
Stary 2009-01-26, 15:33   #2504
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kiniu mi się podoba bardzo torebka nr 2 jeszcze jak sobie ją wyobrażę w czerwieni...mmm
Do paska długiego nic nie mam bo czasem wygodniej przerzucić torebkę przez ramię
Ja ostatnią torebajkę kupiłam wieki temu- chyba rok minął (nie liczę tej, którą niedawno zamówiłam
A teraz muszę posortować buty i niektóre oddać do szewca- mam takie skórzane na kilnie i ten klin obciągnięty tez jest skórą, podeszwa się trochę schodziła i musze je naprawić aby się nie zniszczyły.
Po przeglądnięciu szafki z butami stwierdziłam że nie mam płaskich pantofli na wiosnę- bedzie trzeba podjechać do teściowejA kto wie czy jak tam będę nie zaglądnę do...SZCZECINA hmmmmmm
Stary 2009-01-26, 15:42   #2505
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

WItam Słoneczka...
[quote=malutka_24;10616067
wpadła i wypadła, normalnie szybka jak błyskawica [/quote]
malutka czy ja mam Cię na nk?? Kogo ja nie mam mówić i to prędziutko...

Kurczę, nie wiem co z tym interkiem u mężowego bedzie...bo w sumie jak byśmy na wiosne sie urządzali u moich rodziców, to bez sensu troszku umowę na rok podpisywać...ale tak mi się marzy, bo sie czuję strasznie odizolowana...od Was szczególnie Kociaki...

Cytat:
Ależ to było słodkie przywitanie
Pysiolku czy Ty się choć troszkę orientujesz co u nas?
Bo tak niby podczytujesz, a nigdy Cię nie widzę
Proszę zrobić mężowi molesting porządny i internet zamoncić i wracać do naj jak najprędzej, bo tęsknimy straszecznie
Orientuję sie Kasiolku, ale wolałabym mieć więcej czasu na pogaduszki z Wami, a tak ledwie podczytam Was, to na nk wpadne, coś poprzegladam ..czy fociaka dodam i porozmawiam z domownikami, to uciekam potem... i do następnego razu czekam, aż będę tu u rodziców...
A wiesz Kasieńko, że Ty normalnie te swoje tekściorki podrasowane masz tak fajnie, że ja też kcem tak!!!
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ooooo Izunia sie odezwała
buziaki dla Ciebie
dzasta pozdrawiam cieplutko
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
a teraz pochwalę się storczykami Ten jasny to prezent od męża na ubiegłoroczny dzień kobiet, ten ciemny to ten najnowszy nabytek
agunia śliczności te storczyki Twoje...mrrr

Cytat:
Super Cie widziec . A tak sie zastanawialam co ty na bukietowym robilas . Powsinogo , wracaj do nas ino migiem
dagecik
Mam 31 weselisko u kumpeli i chciałam jej cos poszukać, bo wybrała sobie podobne kwiatki jak moje,ale do jej sukeinki są za "cieżkie"...

Buziaczki Mróweczki: *
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:47   #2506
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No i sie nam zguba znalazla Izka faktycznie zalatwianie umowy na neo jest bez sensu w waszej sytuacji, szkoda... Ale milo ze o nas pamietasz

Moglaby i reszta czasami zajrzec a nie sie gdzies zawieruszyly.... No i tak jak mowila Kasienka podczytujace nas tez zapraszamy do rozmow
Stary 2009-01-26, 15:51   #2507
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
No i sie nam zguba znalazla Izka faktycznie zalatwianie umowy na neo jest bez sensu w waszej sytuacji, szkoda... Ale milo ze o nas pamietasz
A wiecie co sprawiacie kobitki? że przypomina mi sie to wszystko co załatwialiśmy przed slubikiem, to co doradzałyście...wspaniałe wspomnienia...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 17:57   #2508
katey
Rozeznanie

GG do katey

dobry wieczorek laski

chyba cos zlapalam- zarazy rozplenily sie w pracy i mnie rozklada...

wiec ja tylko sie przywitam

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 19:02   #2509
katarzinka
Wtajemniczenie

uwaga !
II krechy potwierdzone
ale dostałam szlaban na treninigi , ale na basen moge śmigac wiec nie tak najgorzej, ale kimonka to długo nie założe

Cytat:

Mówisz? Że Cię rozchachałam?
To bardzo dopsz, bo śmiech to zdrowie

zazwyczaj to czynisz
a teraz rozbawiasz dwie osóbki

Cytat:
Widzę,że więcej z Was zagląda do Stonki Co prawda to prawda jest tam sporo taniej niż w osiedlowych sklepikach a i jakość towaru się podwyższa znacznie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282397
Tu jest adres wątku na którym wizażanki polecają (lub odradzają) produkty w Biedronce: jest tam też osoba blisko związana z firmą Jeronimo i czasem zdradza sekrety- co trzeba przyznać jest obiektywna i jak cos sama kiepsko ocenia to sie z tym nie kryje
a do biedrony często zaglądam, bo mam ją blisko i ten watek nieraz podczytuje
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 19:58   #2510
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No to katarzinko gratuluję Tym razem oficjalnie
Szybko wam poszło to staranie
a ja własnie koncze pić mate i troche sie pouczylam już. A teraz lece do kapieli Zrobię sobie nasiadówke w soli kąpielowej Uwielbiam się pluskać
Stary 2009-01-26, 20:15   #2511
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej Robaki
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
gratulacje

A my dzisiaj jedziemy na zakupki dla maluszka, trzeba kupić łóżeczko i dodatki do niego bo już za 4 miesiące

ad2. co kupiliście

Cytat:
No tak nie pogratulowałam GENIUSZKOM : Dzaście, Niuniuniu i Kasieńce:)
Słoneczka kto by śmiał oblać takie piękne dziewuszki Piękne i zdolne
ja tam ani piekna ani zdolna

Cytat:
hhahahhahahahhahahha
no przecież mówiłam, że działa
ja również się o tym przekonałam po raz kolejny w tenże weekend
ale oceny to Ty masz po bysiorze ja to a-mózg przy Tobie geniuszko
z trójcynki cieszyłam się jak małpa z banana
ja też mam trójczyny i to aż dwie, ale jeszcze dwie oceny przede mną

Cytat:
jakoś ostatnio nie miałam weny, ale dziś już lepszy humorek, bo wypłata dziś poszła, to jutro pewnie będzie na koncie
wypłatka powiadasz

Cytat:
Kasieńko moja wypłata pewnie też szybko się rozejdzie, zwłaszcza, że zamówiłam sobie 2 torebki
no tak to się rozumie

Cytat:
O, torebki to ja dawno nie kupowałam, ostatnio chyba w grudniu

Cytat:
i znów narobiłaś mi smaka

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
uwaga !
II krechy potwierdzone
ale dostałam szlaban na treninigi , ale na basen moge śmigac wiec nie tak najgorzej, ale kimonka to długo nie założe
to superrrrr ale co to za miny smutne ---> O! bez marudzeń proszę

Cytat:
a ja własnie koncze pić mate i troche sie pouczylam już. A teraz lece do kapieli Zrobię sobie nasiadówke w soli kąpielowej Uwielbiam się pluskać
wiemy wiemy

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 20:16   #2512
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu mi się podoba bardzo torebka nr 2 jeszcze jak sobie ją wyobrażę w czerwieni...mmm
Do paska długiego nic nie mam bo czasem wygodniej przerzucić torebkę przez ramię
Ja ostatnią torebajkę kupiłam wieki temu- chyba rok minął (nie liczę tej, którą niedawno zamówiłam
A teraz muszę posortować buty i niektóre oddać do szewca- mam takie skórzane na kilnie i ten klin obciągnięty tez jest skórą, podeszwa się trochę schodziła i musze je naprawić aby się nie zniszczyły.
Po przeglądnięciu szafki z butami stwierdziłam że nie mam płaskich pantofli na wiosnę- bedzie trzeba podjechać do teściowejA kto wie czy jak tam będę nie zaglądnę do...SZCZECINA hmmmmmm
Izuś czerwoną wklejam poniżej
a na tą druga informację cieszę się ogromniaście
Cytat:
uwaga !
II krechy potwierdzone
super, że potwierdzone, teraz tylko uważaj na siebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f0003ab1.jpg (14,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f0003eb1.jpg (11,5 KB, 8 załadowań)

Mąż i żona...
Stary 2009-01-26, 20:53   #2513
kasienka1985
Zakorzenienie

hej żabulki
ja tradycyjnie wieczorową porą jeno na sekundę
małżon moczy jajka w wannie <podobnie jak Izydor> a ja na niego sem czekam

jestem po BS dziś, ale wyciska dostałam, że ho ho
jutro powtórka z rozrywki

Katarzinko- jeszcze raz mega cmok w brzuszka
Izuńku- no to czekamy na Ciebie Cierpliwie... przyznam szczerze, że marzy mi się... abyś założyła wątek ze swoimi zdjęciami... wyglądałaś tak cudnie że napatrzec się nie mogę
a co do moich podrasowanych tekściorków... heheehehehe... jakoś tak same się rasują wpływu na to ni mam
Kinuś- poproszę o foteckę klocuszka w użyciu bo tutaj czarno na białym widzę że ona wzdęcie ma
Ta czerwona bajeranckowata
Miluś- w chwili wolnej proszę o wypełnienie misji o którą Cię prosiłam
Lilosz- wracaj kozo jedna
Katey- zdrówka dużo perełko
Dżasti- ja mam za to jedną 5
Daguś- dziewczyny chyba nas nie lubią skoro nie chcą się odzywac do nas...

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-01-26, 21:16   #2514
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No kochaniutkie moje pora do męża się zbierać- był dla mnie dziś trochę niedobry ale już przeprosił. Musimy sie zawsze przed snem pogodzić
I ciągle jeszcze trwa walka o wpływy
Jesteśmy w trakcie zamawiania rolet- i nie byłoby problemu gdyby nie to że mąż wymyślił sobie takie sterowane pilotem, które sam chce zrobić (firma nam konstrukcję wyceniła na...1800zł) Heh ja rozumiem pilota gdybym miała daleko do okna a nie 3 metry maksymalnie No ale jak już mówiłam- faceci są jak dzieci, tylko zabawki mają droższe
Dobra lecę bo ten chłopina już stęka
Kiniu.... jak już będę tak blisko to nie odpuszczę
Stary 2009-01-27, 06:47   #2515
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej!
Zaspanam dzisiaj bo wczoraj Bonda oglądałam (oczywiście do końca nie dotrwałam)
Dzisiaj mam morze pracy, ale postaram się zaglądnąć
Cytat:
Wiesz ostatnio sie mnie pytal czy moze bysmy na jakies misje pojechali, wiec wcale sie nie zdziwie jak ktoregos dnia przyjdzie i powie ze ma dla mnie niespodzianke. A ja sie ochoczo zgodze .

A co do paczkow, to nie wiem czy mi tak dobrze jak mnie tu tesciowa probuje jedzeniem utuczyc.... Wlasnie wyciagnela z piekarnika pieczone jablka z konfitura, a moze na to sie ktoras z was skusi
Też bym się ochoczo zgodziła
A takich jabłek nigdy nie jadłam, ale własnie kawusie popijam, więc...poproszę jedno

Cytat:
Właśnie wyczytałam, że jakaś epidemia do nas dociera i trzeba to koniecznie wyleżeć, inaczej może być kiepściuchno.

Cytat:
II krechy potwierdzone
Oficjalne gratulacje Przez najbliższe miesiące będziemy się do Ciebie zwracać "Pani ciężarówko"
Z ćwiczeniami rozumiem - dla mnie w przyszłości to też będzie mega problem (zaraz po konieczności zrezygnowania z piwa) dobrze, że na basen możesz chodzić. Nie wiem jak to w ogóle jest z tym basenem, wiele osób mówi, że nie powinno się chodzić. Muszę chyba doczytać.

Cytat:
Izuś czerwoną wklejam poniżej
No, za...ista ta czerwona

Cytat:
Jesteśmy w trakcie zamawiania rolet- i nie byłoby problemu gdyby nie to że mąż wymyślił sobie takie sterowane pilotem, które sam chce zrobić (firma nam konstrukcję wyceniła na...1800zł) Heh ja rozumiem pilota gdybym miała daleko do okna a nie 3 metry maksymalnie No ale jak już mówiłam- faceci są jak dzieci, tylko zabawki mają droższe
Uśmiałam się z tego pilota, dobrze, że mój nie majsterkowicz. Kłóciliśmy się jak dzicy przy remoncie, nawet nie chcę myśleć co by było, gdyby jeszcze takie pomysły przychodziły mu do głowy.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 07:04   #2516
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hej Wiedziałam Gosiku że będziesz pierwsza
Co do remontu mam zdanie następujące: jeśli chcesz dogłębnie poznać faceta, i zastanawiasz się czy to ten na całe życie to nie mieszkanie da wam tę naukę ale WSPÓLNY REMONT.
U nas też wtedy grzmiało...
Izuńku dobrze że się pojawiłaś: co dwie Izy to nie jednaZgadzam się z Kasieńką-czekamy na fotki
Dzasta a haczką chcesz??? Jak to nie piękna? Jak to nie zdolna??? Ja się z innymi osobami nie zadaję więc nie gadaj mi tu farmazonów(wyrównuję tym moje braki)

A co do avatara naszej M.a.r.t.y ja też widziałam tam żabę hehehe
Miłego dnia
Stary 2009-01-27, 07:45   #2517
kasienka1985
Zakorzenienie

hejka krejzolki z ranka

Dziś mamy Święto!!!
Czy któraś wie jakie???????????????????? ???????

Sto lat sto lat
Niech żyje żyje nam
Sto lat sto lat
Niech żyje żyje nam
Jeszcze raz, jeszcze raz
Niech żyje żyje nam
Nieeech żyyyje naaaaaaaam

A kto?????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????

Stara dupka- Widget

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-01-27, 07:48   #2518
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
małżon moczy jajka w wannie <podobnie jak Izydor> a ja na niego sem czekam

Kinuś- poproszę o foteckę klocuszka w użyciu bo tutaj czarno na białym widzę że ona wzdęcie ma
Ta czerwona bajeranckowata
ad.1.
ad.2. wzdęcia hehe, może i ma, ale mi się podoba (wklejam fotkę w użyciu)
Cytat:
Dobra lecę bo ten chłopina już stęka
Kiniu.... jak już będę tak blisko to nie odpuszczę
ad.1. hehe, ale Ci faceci to kombinatorzy, wstawać im się nie chce z kanapy
ad.2.

miłego dnia bździągwy

Daguś wszystkiego najlepsiejszego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f0022eb1.jpg (11,4 KB, 13 załadowań)

Mąż i żona...

Edytowane przez kina2807
Czas edycji: 2009-01-27 o 07:56
Stary 2009-01-27, 07:54   #2519
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Lezec, kurowac sie, nie rozsiewac bakterii

Cytat:
uwaga !
II krechy potwierdzone
No to juz oficjalnie. Garatulujemy pozytywnego dzialania . Jak to sie mowi z jedna d... na dwoch weselach sie nie da

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ja tam ani piekna ani zdolna
Ze co? Jak ja Cie zaraz chaczka potraktuje to przestanie glupoty wygadywac
Cytat:
Daguś- dziewczyny chyba nas nie lubią skoro nie chcą się odzywac do nas...
No coz jakos bede sobie musiala dac z tym rade...
Cytat:
No ale jak już mówiłam- faceci są jak dzieci, tylko zabawki mają droższe
Swieta racja, racja swieta .

Cytat:
A takich jabłek nigdy nie jadłam, ale własnie kawusie popijam, więc...poproszę jedno
No to wysylam i jabluszka dla chetnych i po paczusiu

Cytat:
A co do avatara naszej M.a.r.t.y ja też widziałam tam żabę hehehe
Miłego dnia
Czyli jestem usprawiedliwiona bo nie tylko mnie na oczy padlo

Jade do Legionowa wlasnie montezy z zakladu energetycznego do mnie dzwonili ze przyjada licznik sprawdzic . Ach znow pol dnia straconego

Jej dzieki, zapomnialam nawet ze ja taka stara juz. Az o malo sie nie poryczalam czytajac zyczenia. A w pelnym makijazu juz jestem wiec nie wskazane . Looofkam was

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-01-27 o 07:56 Powód: Bo dziewczyny mi 100lat zaspiewaly :)
Stary 2009-01-27, 08:26   #2520
agunia82
Zakorzenienie

Heloł laseczki

Daguś wszystkiego naj naj naj, spełnienia wszelkich marzeń, żyj nam STO LAT albo i dłużej i bądź zawsze uśmiechnięta!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości