![]() |
#2491 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282397 Tu jest adres wątku na którym wizażanki polecają (lub odradzają) produkty w Biedronce: jest tam też osoba blisko związana z firmą Jeronimo i czasem zdradza sekrety- co trzeba przyznać jest obiektywna i jak cos sama kiepsko ocenia to sie z tym nie kryje ![]() Kiniu pochwal sie taszkami- uwielbiam ![]() ![]() ![]() Ps. dzieki za pochwałki mojego avka- koleżanka mi go wysłała bo wydał jej się podobny do mnie ![]()
#2492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My sie od miesiaca zapijamy w herbacie zielonej zwanej Yerba Mate. Moje Skarbie kupilo sobie kubeczek z drzewa cytrynowego oszytego skora i do tego ma metalowa rurke do picia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Wtajemniczenie
|
Yerba mate to nie herbata zielona
![]() ![]() Hehe Dageciku to twój mąż musi wyglądać jak cejrowski- a czy bez butów też chodzi???
#2494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cejrowski powiadasz.... Nie.... chociaz Cejrowskiego ogladamy na okraglo i juz poluje na takie koszule w jakich chodzi sa superowe i moj maz ma na nie chrapke. Na razie chodzi w butkach ale kto wie..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasieńko to dopiero początek zakupków ![]() ![]() poniżej fociaki ![]() haha, to na prawe dawno, ja swoją ostatnią to w tamtym roku na wiosnę, więc jak nic mi się teraz należy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiamy Stonke, ostatnio polowalismy na sprzet remontowy
![]() ![]() ![]() Teoria na temat Yerby jest taka, ze jak komus pierwszy lyk posmakuje to juz bedzie ja pil a jak nie to nawet nie wspomni o niej. wyprobowalismy na tesciu i sie sprawdzilo to drugie ![]() Kinia a ta pierwsza torebeczka jest nawet nawet, tylko gdyby czerwona byla ![]() Uwaga.... u mnie znowu Pączki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajna ta teoria ![]() Daguś czerwona jest taka, jak ta druga ![]() PĄCZKI ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj ta druga to zupelnie nie moj styl ![]() A sterte paczusiow stawiam na stole czestujcie sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daguś każdemu co innego się podoba, ja takiej jeszcze nie miałam,a spodobała mi się, więc wzięłam, jest większa, więc do pracy będzie, a ta czarna jest mniejsza, to będzie weekendowa ![]() już sięgam po pączusia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torebajki całkiem całkiem. Mnie w odróżnieniu do Widgeta bardziej przypadła do gustu właśnie ta w stylu retro czyli nr 2 ![]() Ta pierwsza jest taka jakaś za prosta i za krótkie łapki ma- no nie wiem taka klockowata mi się wydaje <sorewicz> ![]() Drugą z chęcią sama bym se ponosiła <pożycz ![]() ![]() Tą matkę może spróbuje jak tak zachwalacie ![]() Izydor mnie na nią zaprasza, może wpadnę do niej z rurą od odkurzacza i sobie ją popijemy ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2- widać jak bardzo się różnimy ![]() Ad.3- dziękować, ale nie skorzystam wolę to cosik z podpunktu nr 1 ![]() Nooo Zochy moje kochane, niebawem <za 21 minutek> wyruszam po robocie na BS- zabieg 3. ![]() Czas się spocić ![]()
![]() |
#2501 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie Ci, a ja mam w domu blok i murzynka ![]() Kacha powodzenia ![]() Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-01-26 o 13:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do paczkow, to nie wiem czy mi tak dobrze jak mnie tu tesciowa probuje jedzeniem utuczyc.... Wlasnie wyciagnela z piekarnika pieczone jablka z konfitura, a moze na to sie ktoras z was skusi ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-26 o 14:15 Powód: bo tesciowa opanowala kuchnie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tą druga też zamierzam nosić w łapce i na łokietku, bo tak najbardziej lubię ![]() Cytat:
![]() ![]() ja lubię i workowate i takie małe do łapki, to zależy od okazji i mojego humorku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Do paska długiego nic nie mam bo czasem wygodniej przerzucić torebkę przez ramię ![]() Ja ostatnią torebajkę kupiłam wieki temu- chyba rok minął (nie liczę tej, którą niedawno zamówiłam ![]() A teraz muszę posortować buty i niektóre oddać do szewca- mam takie skórzane na kilnie i ten klin obciągnięty tez jest skórą, podeszwa się trochę schodziła i musze je naprawić aby się nie zniszczyły. Po przeglądnięciu szafki z butami stwierdziłam że nie mam płaskich pantofli na wiosnę- bedzie trzeba podjechać do teściowej ![]() ![]()
#2505 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [quote=malutka_24;10616067 wpadła i wypadła, normalnie szybka jak błyskawica ![]() malutka czy ja mam Cię na nk?? Kogo ja nie mam mówić i to prędziutko... Kurczę, nie wiem co z tym interkiem u mężowego bedzie...bo w sumie jak byśmy na wiosne sie urządzali u moich rodziców, to bez sensu troszku umowę na rok podpisywać...ale tak mi się marzy, bo sie czuję strasznie odizolowana...od Was szczególnie Kociaki... Cytat:
![]() A wiesz Kasieńko, że Ty normalnie te swoje tekściorki podrasowane masz tak fajnie, że ja też kcem tak!!! dzasta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam 31 weselisko u kumpeli i chciałam jej cos poszukać, bo wybrała sobie podobne kwiatki jak moje,ale do jej sukeinki są za "cieżkie"... Buziaczki Mróweczki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
No i sie nam zguba znalazla
![]() ![]() ![]() Moglaby i reszta czasami zajrzec a nie sie gdzies zawieruszyly.... No i tak jak mowila Kasienka podczytujace nas tez zapraszamy do rozmow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Rozeznanie
|
dobry wieczorek laski
![]() chyba cos zlapalam- zarazy rozplenily sie w pracy i mnie rozklada... wiec ja tylko sie przywitam ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | ||
Wtajemniczenie
|
uwaga !
II krechy potwierdzone ![]() ale dostałam szlaban na treninigi ![]() ![]() Cytat:
![]() a teraz rozbawiasz dwie osóbki ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Wtajemniczenie
|
No to katarzinko gratuluję
![]() ![]() Szybko wam poszło to staranie ![]() a ja własnie koncze pić mate ![]() ![]() ![]() ![]()
#2511 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Robaki
![]() Cytat:
![]() ad2. co kupiliście ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i znów narobiłaś mi smaka ![]() zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na tą druga informację cieszę się ogromniaście ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
hej żabulki ja tradycyjnie wieczorową porą jeno na sekundę ![]() małżon moczy jajka w wannie <podobnie jak Izydor> a ja na niego sem czekam jestem po BS dziś, ale wyciska dostałam, że ho ho ![]() jutro powtórka z rozrywki ![]() Katarzinko- jeszcze raz mega cmok w brzuszka ![]() Izuńku- no to czekamy na Ciebie Cierpliwie... przyznam szczerze, że marzy mi się... abyś założyła wątek ze swoimi zdjęciami... wyglądałaś tak cudnie że napatrzec się nie mogę ![]() a co do moich podrasowanych tekściorków... heheehehehe... jakoś tak same się rasują ![]() ![]() Kinuś- poproszę o foteckę klocuszka w użyciu ![]() ![]() Ta czerwona bajeranckowata ![]() Miluś- w chwili wolnej proszę o wypełnienie misji o którą Cię prosiłam ![]() Lilosz- wracaj kozo jedna ![]() Katey- zdrówka dużo perełko ![]() Dżasti- ![]() ![]() Daguś- dziewczyny chyba nas nie lubią skoro nie chcą się odzywac do nas... ![]()
#2514 |
Wtajemniczenie
|
No kochaniutkie moje pora do męża się zbierać- był dla mnie dziś trochę niedobry ale już przeprosił. Musimy sie zawsze przed snem pogodzić
![]() I ciągle jeszcze trwa walka o wpływy ![]() Jesteśmy w trakcie zamawiania rolet- i nie byłoby problemu gdyby nie to że mąż wymyślił sobie takie sterowane pilotem, które sam chce zrobić (firma nam konstrukcję wyceniła na...1800zł) Heh ja rozumiem pilota gdybym miała daleko do okna a nie 3 metry maksymalnie ![]() ![]() Dobra lecę bo ten chłopina już stęka ![]() Kiniu.... jak już będę tak blisko to nie odpuszczę ![]()
#2515 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej!
Zaspanam dzisiaj bo wczoraj Bonda oglądałam (oczywiście do końca nie dotrwałam) Dzisiaj mam morze pracy, ale postaram się zaglądnąć ![]() Cytat:
![]() A takich jabłek nigdy nie jadłam, ale własnie kawusie popijam, więc...poproszę jedno ![]() Właśnie wyczytałam, że jakaś epidemia do nas dociera i trzeba to koniecznie wyleżeć, inaczej może być kiepściuchno. Cytat:
![]() ![]() Z ćwiczeniami rozumiem - dla mnie w przyszłości to też będzie mega problem (zaraz po konieczności zrezygnowania z piwa ![]() No, za...ista ta czerwona ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Co do remontu mam zdanie następujące: jeśli chcesz dogłębnie poznać faceta, i zastanawiasz się czy to ten na całe życie to nie mieszkanie da wam tę naukę ale WSPÓLNY REMONT. U nas też wtedy grzmiało... ![]() Izuńku dobrze że się pojawiłaś: co dwie Izy to nie jedna ![]() ![]() Dzasta a haczką chcesz??? Jak to nie piękna? Jak to nie zdolna??? Ja się z innymi osobami nie zadaję więc nie gadaj mi tu farmazonów(wyrównuję tym moje braki) A co do avatara naszej M.a.r.t.y ja też widziałam tam żabę ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
#2517 |
Zakorzenienie
|
hejka krejzolki z ranka
![]() Dziś mamy Święto!!! Czy któraś wie jakie???????????????????? ??????? ![]() ![]() ![]() Sto lat sto lat A kto?????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????Niech żyje żyje nam Sto lat sto lat Niech żyje żyje nam Jeszcze raz, jeszcze raz Niech żyje żyje nam Nieeech żyyyje naaaaaaaam ![]() Stara dupka- Widget
![]()
#2518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ad.2. wzdęcia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad.2. ![]() miłego dnia bździągwy ![]() Daguś wszystkiego najlepsiejszego ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2009-01-27 o 07:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |||||
Zakorzenienie
|
Lezec, kurowac sie, nie rozsiewac bakterii
![]() Cytat:
![]() ![]() Ze co? Jak ja Cie zaraz chaczka potraktuje to przestanie glupoty wygadywac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jade do Legionowa wlasnie montezy z zakladu energetycznego do mnie dzwonili ze przyjada licznik sprawdzic ![]() ![]() Jej dzieki, zapomnialam nawet ze ja taka stara juz. Az o malo sie nie poryczalam czytajac zyczenia. A w pelnym makijazu juz jestem wiec nie wskazane ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-27 o 07:56 Powód: Bo dziewczyny mi 100lat zaspiewaly :) |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
![]() Daguś wszystkiego naj naj naj, spełnienia wszelkich marzeń, żyj nam STO LAT albo i dłużej i bądź zawsze uśmiechnięta! ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.