|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Obcięłam te wlosy tak jak na fotce.
Jutro wam się pokazę, teraz mi się nie chce szykować foty. Chyba nieźle
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno jest pięknie Oby zdjęcie pojawiło się tu z samego rana, bo jak nie.. ![]() Dobranoc
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen, czekam!
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen, pokaż fotę z samego rana
![]() A my z TŻ byliśmy po pracy w ikei i kupiliśmy materac, poduszki, kołdrę i pościel...i jestem zadowolona A najfajniejsze, że zaoszczędziliśmy na tym 120 zł... Pościel jest piękna tzn. moim skromnym zdaniem... Materac przywiozą nam już jutro TŻ się śmieje, że niezły ze mnie niuchacz na promocje Jak zadecydowałam, że jedziemy po panele, to się okazało, że są przecenione i zapłaciliśmy 200 zł mniej, potem wyczaiłam, że nasze meble z BRW są w promocji nagle i na tym zaoszczędziliśmy 270 zł, a dziś wysznupałam, że możemy zapłacić o 120 zł mniej w ikei... niby to niewielkie koszty przy całym remoncie... ale zawsze coś ![]() Idę zjeść mandarynki (ostatnio nie mogę przestać ich jeść-uwielbiam-chyba się uzależniłam) i zmykam spać
|
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja dzis spalam 4 godz ale jest spoko Mialam wczoraj 4 godz proby przed koncertem i dzis tez. Koncert w sobote Jeszcze tylko albo az przesluchanie ![]() Madziu nie wiem czemu Twoj Tz cie oklamuje, moze on sie boi ci sie przyznac ze pali a ciezko jest rzucic jesli ktos jest palaczem. Porozmawiaj z nim szczerze bez krzykow itp.. Nie moze tak byc ze Cie oklamuje ![]() Wspolczuje z powodu babci ![]() Moj Tz tez pali i prowbowal rzucic ale mu nie wychodzi, wiec go nie zmuszam, jak sam bedzie chcial to rzuci i bede go wspierac. Plusem jest to, ze nie pali przy mnie i odkad ma nowy pokoj tez nie pali w pokoju Moj Tz zawsze mowi prawde,po priostu jak to powiedzial jak spojrze na niego swoimi oczkami to on od razu wszystko spiewa ![]() Madlen na pewno wygladasz bombowo, wklejaj fote Butter masz niezlego nosa :p Edit: Wczoraj kupilam sobie fajny sweterek w niewielkiej cenie w Terra Nova
|
|
|
|
#1236 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Madlen, wszystkie czekamy na fotę ![]() Butter, jaki w końcu materac kupiliście? Faktycznie masz niezlego nosa, fajnie z kimś takim chodzić na zakupy ![]() Cześć Anitko Jak remont w pracy? 4h spania? Oj musisz być padnięta
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Madlen pokaż dzieło!!!!
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
wczoraj próbowałam nadrobić czas choroby, kiedy nie ćwiczyłam wcale i przez to mam dziś zakwasy ![]() Madzia, może pogadaj z tż i mu powiedz, dlaczego tak cię te kłamstwa wkurzają. On ma pewnie podejście podobne do Hani, wstydzi się, że w ogóle pali, więc się nie przyznaje. Wiecie co mój tż zrobił kiedyś? Jak go znałam, ale jeszcze nie byliśmy razem palił bardzo dużo. Jak zaczęliśmy być razem, skończył z tym sam z siebie. Pewnie nie było mu łatwo, ale się udało. Teraz popala tylko czasami na imprezach, ale rzadko w sumie. A ja się cieszę, bo nienawidzę tego smrodu od papierosów. rodzice mi zrobili prezent z okazji nowego roku i zapłacili mi jedną ratę za studia, więc dzięki temu trochę przyoszczędziłam w tym miesiącu |
|
|
|
#1239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Panele juz polozone, sciany pomalowane ale robia jeszcze korytarz wiec sie wszystko nosi, ogolnie jest ladnie. Jeszcze moze meble bedziemy miec nowe i bedzie calkiem przytulnie... Zaro Na razie nie jestem.. musze sie nauczyc tekstow koled na przesluchanie, wiec wiadomo cos za cos ale bardzo chce zaspiewac bo to bedzie moj pierwszy koncert w stalym skladzie
|
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Cytat:
na materac ![]() Ale i tak najbardziej się cieszę z pościeli
|
|
|
|
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Po co sam stwierdza, ze chce rzucic, a potem jakies kłamstwa wychodza na jaw. ja własnie tego nie rozumiem. co innego jakby on chciał a ja na siłe bym za nim latała aby rzucił, ale jest inaczej. ech... |
|||
|
|
|
#1242 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam podzielić się z Wami nowinką, składam dzisiaj wypowiedzenie w pracy
Także jakbyście miały jakiś cynk o pracy w Krk to chętnie przyjmę :P
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Madlen ja też jestem strasznie ciekawa jak wyglądasz w nowej fryzurze Mi w niedzielę znajomi przywieźli zamówione u nich hula hop i już mam malutkie siniaki od niego ale ponoć ten model ma to do siebie, że na początku trzeba troszkę pocierpieć. Z TŻ nadal szukamy mieszkanie znaleźliśmy jedno nawet całkiem fajne i w dobrej cenie, musimy się spotkać z właścicielem i zapytać czy nie poczeka ze sprzedażą jeszcze trochę póki kredytu nie załatwimy, może pójdzie jeszcze na jakieś ustępstwo cenowe. Poza tym już mam serdecznie dosyć sesji, w czwartek mam ostatni egzamin, może obejdzie się bez poprawek. No i w czwartek idę się dowiedzieć czemu nie mam odpowiedzi na złozone podanie
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to z powodu tego, co się tam u ciebie ostatnio działo? złej atmosfery itp.? A może dzięki temu rozwinie wam się "siostrzany biznes" |
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Nema a co sie stało, ze podjelas taką decyzję??
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
A jakoś zyję i radzę sobie z nawałem pracy. Ale nie jest źle. Wczoraj cały dzień na prezentacji trendów WL2010 a dzisiaj mam sesje przymiarkową z modelką, wiec tez nie bedzie zbyt dużo czasu na ploty. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-01-27 o 09:18 |
|
|
|
#1251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się stało ? Ja bym była ostrożna, nie lepiej coś znaleźć i odejść, no chyba że się nie da już tam pracować ![]() Cytat:
A co ćwiczysz Miśku ? Stepper ? Ja zaczęłam trzeci tydzień stepperowania Fajny prezent Ci rodzice zrobili ![]() Madzia ja mam takie zdanie jak Hania w tej sprawie, i jakoś nie wierzę, że nie było nacisków z Twojej strony.... To naturalny syndrom on kłamie bo Ty chciałaś by rzucił a on chciał spełnić Twoje życzenie....i głupio mu było się przyznać, że ma taki słaby charakter ![]() Ja nie lubię przymusów w tych sprawach, reaguję jak płachta na byka- gdyby mi mąż powiedział rzuć palenie bo tak chcę- to zaczęłabym palić naprawdę nałogowo, na złość - taką mam rogatą naturę ![]() ![]() Ale sama dla siebie czy dla dziecka , mogłabym zrobić to bez wahania ![]() Cześć L_V
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-27 o 09:23 |
||
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Butter strasznie romantycznie będzie przy waszym kominku Anitko jeżeli ci tak bardzo zależy, to musisz ćwiczyć żeby wypaść jak najlepiej.Sen odbijesz sobie po występie Madziu tak jak dziewczyny napisały.Porozmawiaj z Tżtem i powiedz, że bardzo cię rani.Jeżeli potrzebuje twojej pomocy w rzucaniu palenia niech powie, a jak nie chce rzucić (tzn.chce wrócić do palenia), to nie zmuszaj go do niczego. I niech cię więcej nie okłamuje, bo Nema odważny krok
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dorinko.
Nema, przykro mi czytać. Sytuacja u Ciebie w pracy tochę przypomina tą u mnie. Z tymże u mnei sporo osób wyleciało na przełomie listopada/ grudnia, przed nowym rokiem. Za to wczoraj wszystkich zelektryzowała sensacyjna wiadomość, bo wyrzycili ze skutkiem natychmiastowym dyrektor od sprzedazy. Pracowała niecałe 3 m-ce. Z jednej strony, fakt jej wyrzucenia to taka trochę "sprawiedliwość dziejowa", bo babka była wredna i wtrącalska, każdy jej miał dosć, ale z drugiej strony, zwolnić pracownika tak wysokiego szczebla z dnia na dizen....trochę mi to śmierdzi. W sumie moga tak postąpić z każdym kto się nawinie. Aha, moje współlokatorki tez zwolniono z pracy
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko rozumiem, co masz na mysli
wiesz, wiadomo ze chciałabym aby TZ nie palił, bo nienawidze tego i on o tym doskonale wie. smutno mi tylko, ze musi mnie okłamywac, ze jak sie pytam to nie ma odwagi by sie przyznac, a mnie bola własnie te jego kłamsta a nie fakt, ze zapalił. Bo tak jak teraz wiem, jak sie przejmował swoja babcia i wiem, ze to pewnie dlatego zapalił, nie wytrzymał.edit: Gosiu porozmawiam z nim o tym, ze mnie okłamuje. nie chce tego tak pozozstawic. Mam nadzieje, ze dzis w koncu sie spotkamy, bo tak to juz ponad tydzien sie nie widzielismy (tzn jak kupił samochód ale to na godiznke) Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-01-27 o 09:32 |
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie wyniki po stepperowaniu? |
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
oo moi ridzice sobie fajnego steperka kupili
nie dosc, ze chodzisz to jeszcze sie przy tym skręcasz bo te nózki chodza na boki.
|
|
|
|
#1257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strach się bać bo nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, za to po ciuchach widzę, no i gołym okiem widać, że podniósł się tyłek i naprawdę wygląda nieźle
|
|||
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu nawet kiedys powiedziałam, ze jakby miał rzucic palenie tylko dla mnie to niech nawet nie zaczyna, bo to nie ma sensu. Musi sam dla siebie to zrobic i "niby" zrobił to własnie sam dla siebie. hm... No ale nie ma co... pogadam z nim i zobaczymy na czym stoimy ![]() ps. a w sobote wracam do Holandii
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zadomowienie
|
Życie sprzyja odważnym podobno
![]() Prawda jest taka, że od wakacji już chodziłam z tą myślą i w końcu przyszedł na nią czas. Nie podoba mi się to co się tu wyprawia i jak się traktuje ludzi. Mnie wprawdzie chcieli zostawić, ale przez rok nie zrobiono nic, żeby docenić moją pracę, a wręcz przeciwnie. Czas iść inną ścieżką. Jestem spokojniejsza niż kiedykolwiek, a z tą decyzją mi o wiele lżej na sercu i czuję się fair wobec siebie.
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Oby zdjęcie pojawiło się tu z samego rana, bo jak nie..
A najfajniejsze, że zaoszczędziliśmy na tym 120 zł... Pościel jest piękna
Jak zadecydowałam, że jedziemy po panele, to się okazało, że są przecenione i zapłaciliśmy 200 zł mniej, potem wyczaiłam, że nasze meble z BRW są w promocji nagle i na tym zaoszczędziliśmy 270 zł, a dziś wysznupałam, że możemy zapłacić o 120 zł mniej w ikei... niby to niewielkie koszty przy całym remoncie... ale zawsze coś 

Oj musisz być padnięta