|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Butter, mam kilka pomysłów. Na pewno nie przemawia do mnie argument, żebym nie robiła tego póki nie znajdę czegoś nowego, bo tak się nie uda
Poradzę sobie, o to się nie martwię.
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tego Ci życzę
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1264 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ucze sie poki co ze sluchu po prostuCytat:
![]() Nema odwazny bardzo krok. Zebys tylko cos znalazla jak najszybciej ![]() PZs1 fajnie ze juz sie decydujecie na wlasne mieszkanko i chcecie wziac kredyt, widac ze idziecie do przodu. A jeslu moge spytac macie jakis wklad wlasny? |
||
|
|
|
#1265 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() dawno mnie tu nie było .... duzo pracy i nauka :/ Napewno bym się nie zdecydowała na złożenie wypowiedzenia nie mając nic innego na oku....chociaż gdybym miała coś odłożone na koncie, miałabym jakieś dodadtkowe źródło dochodu i syt. w pracy byłaby bardzo zła to wtedy MOŻE. W mojej syt. rezygnacja z pracy byłaby niezbyt mądrą decyzją ![]() Madlen - zdjęcia ! Haniu- wiedziałam,że mąż odżyje
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno Cię nie było......rzeczywiście ![]() Ja mam podejście takie jak Ty, za bardzo lubię mieć swoje pieniądze i poczucie niezależności To jest dla mnie warte każdych poświęceń
|
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie też niestety pieniądze są bardzo ważne ![]() Dlatego, jak miałam nóż na gardle i nie mogłam już pracować w mojej poprzedniej firmie, to kombinowałam i kręciłam wszystkim tak, żeby ani na chwilkę nie zostać bez dochodu - chociaż kosztowała mnie cała ta sytuacja w cholerę nerwów... Nikomu czegoś takiego nie życzę na prawdę, z sytuacją jaka spotkała mnie w pracy, nie spotkałam się jeszcze nigdzie, w żadnych nawet hard corowych opowieściach
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, ja mam podobnie ...a jestem ciekawa co się u Ciebie wtedy wydarzyło w pracy Z tego co napisałaś musiało być nieźle
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miśku może za wolno ćwiczysz, na stepperze trzeba chodzić szybko, by wejść na odpowiedni tryb spalania ![]() Jesli to nie problem to czekam
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
bo widzisz, ja jestem dość wysoka i wydaje mi się, że te stopnie są dla mnie zbyt mało strome, zbyt niskie, za mało muszę nogi podnosić, albo faktycznie powinnam szybciej ćwiczyć
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 174 cm a Ty ile ? Nie wydaje mi się aby wzrost miał znaczenie Na wątku dziewczyna kupiła sobie nowy stepper i panika, bo ona jest za lekka a stepper nie działa, bo nie ma regulacji siły A wazyła ok.50 kg. więc nie ma takiej możliwości, bo mój Tomuś czasem ćwiczy a waży 20 kg Po dwóch dniach przyzwyczaiła się i było już ok |
|
|
|
|
#1276 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chciałabym Cie kiedyś usłyszeć ![]() Dobrze ze remont wreszcie na ukonczeniu ![]() Cytat:
A jaki wymiar pościeli? Bo ikea chyba ma swój jakiś, prawda? Tzn np nie kupi się tam pościeli 200x220 tylko np 200x200? I dlatego nie kupilam zadnej jeszcze, chociaz mi sie podobaja...Cytat:
Cytat:
moze faktycznie trzeba to bylo robic szybciej, chociaz wtedy to raczej wyrobilam sobie taka dobra kondycje. Teraz jak wchodze na maszyne eliptyczna na silowni to jednak sie mecze ![]() Edit: Madlen, pokaz wreszcie zdjecia!
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-27 o 10:58 |
||||
|
|
|
#1277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakiś wkład własny mamy może nawet uda się cos jeszcze do niego dołozyć tylko trzeba naradę rodzinną zwołać, ale to wszystko nadal stoi pod wielkim znakiem zapytania
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiliśmy 200x200. Podobają mi się ikeowskie tylko... np. takie kołdry, jak piszesz są w Jysku, ale tam mi się nie podobają poszewki. Ja kupiłam taką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00145970 dwuosobową. |
|
|
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Madlen, też czekam na zdjęcia ! L_V, co się tam u Was dzieje??? Wszystkie firmy zwalają na kryzys, ale bez przesady on jest za oceanem. do nas jeszcze nie dotarłPollynema, jesteś bardzo odważna. Nie wiem czy postąpiłabym tak jak Ty, ale Cię szczerze podziwam i trzymam mocno kciuki. Butter, pościel bardzo fajna
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem jak z ich trwałością ![]() Diano, dzięki, za pościel zapłaciłam niecałe 60 zł, bo jest taka promocja, że jak się kupi pierzynę i poduchy za min. 100 zł, to wybrana pościel jest za 50% ceny, jak się ma kartę ikea family...a ja mam,bo ona jest za darmo ![]() Aha, no a kołdrę i poduszki też kupowaliśmy akurat
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-27 o 11:22 |
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super okazja, ja lubię od nich pościel i te kołdry- widziałam taką że dwa w jednym- coś jak śpiwór, dwie kołdry połączone w jedną ![]() Muszę sobie wyrobić tę kartę Ikea family bo nie mam
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa. Na razie czekam, bo szefostwo coś boi się chyba ze mną spotkać.
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo ma się na nią kawę i herbatę za friko w kawiarence w tygodniu ![]() Warto ją mieć, bo nic nie kosztuje, a czasem się jakieś promocje przytrafiają ![]() Tak, jak juz pisałam, my kupiliśmy standardową kołdrę, bo TŻ lubi jak mu stopy wystają...
|
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się zamelduję w nowym mieszkaniu, a to już w przyszłym tygodniu ![]() Muszę wyrobić sobie nowy dowód, paszport, prawko także uzbierało się tego U mojego Tża to nie była kwestia wystających nóg tylko nieustannej walki o kołdrę w nocy , ja mu zabierałam i miał dosyć Teraz walki sie skończyły
|
|
|
|
|
#1289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja na chwilę, wziełam wolne- fatalnie sie czuje w głowie mi się kręci, niedobrze mi ![]() Cytat:
ja tez uwazma,że jak coś nie odpowiada to się ucieka- wazniejsze zdrowia i czasu więcej na szukanie pracy. Sama tak zrobiłam i nie żałuję Cytat:
![]() Cytat:
czyzby Po-fanka Panie DOnald kryzys w Polsce jest - " Nie skąd w moim porfleu nadal dobrze" ![]() Mieszkasz w małej miejscowości, to może nie dostrzegasz. U mnie w pracy też niewiadoma, bo firma ma problem ze ściaganiem nalezności. U tz w pracy - nie wtorza wolnych etatów, jak tkos odejdzie zastepuja pracownikiem z innego działu. Tz pracuje w międyznarodwej grupie kapitałowej, która też stoi pod znakiem zapytania ![]() Gospodarka Wielkiej BRytanii stoi najgorzej od 25 lat. U nas już jest gorzej niż w 2001.
|
|||
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też teraz walczymy o kołdrę (zawsze wygrywam ), ale to może dlatego, że spimy pod małą, jednoosobową Wierzę, że to się zmieni już w tym tyg.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Poradzę sobie, o to się nie martwię.

Ucze sie poki co ze sluchu po prostu

na prawdę, z sytuacją jaka spotkała mnie w pracy, nie spotkałam się jeszcze nigdzie, w żadnych nawet hard corowych opowieściach

Z tego co napisałaś musiało być nieźle