Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-27, 09:24   #2221
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Cytat:
Napisane przez nicola2002 Pokaż wiadomość
Boszenka, jakie duże zakupy! Śliczne, zwłaszcza te sukieneczki

Superzabula, można już gdzieś zobaczyć kolory xlandera xa na 2009? podaj linka, jeśli może znalazłaś to gdzieś w necie. Ja też jestem już prawie zdecydowana na ten wózek, ale pamiętam właśnie, że on mniej kosztował niż mówisz, muszę sprawdzić, czy u nas ceny też poszły w górę

Nicola tutaj jest nowa kolekcja
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:26   #2222
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

kurcze nie mozna edytowac postu
Nicola jednak nie ma tej kolekcji na str
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:34   #2223
nicola2002
Raczkowanie

GG do nicola2002

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
kurcze nie mozna edytowac postu
Nicola jednak nie ma tej kolekcji na str
Blondynka, ja właśnie też zaczęłam szukać w necie, ale nic nie znalazłam
nicola2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:35   #2224
superzabula
Zadomowienie

Wszedzie szukalam wzorow nowej kolekcji, ale nie ma. Jest tylko informacja, zeby podac na str X-landera swoj e-mail i oni Cie powiadomia o tym kiedy bedzie mozna zobaczyc. chcialam to zrobic, ale jakis blad wystepuje Chyba nie jest mi dane zobaczyc nowych kolorow

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:35   #2225
gosikk_s
Zakorzenienie

Goo, trzymam kciuki i zobaczysz że będzie dobrze

Blondynka, robisz tipsy?

Boszenka, piękne te ciuszki

Superzabula, no to różnica cenowa faktycznie będzie. Ale ja i tak teraz nie kupię, bałabym się. No i z ciekawości chcę poczekać na te nowe modele. Kolor chcę jakiś żywy i raczej jasny więc może mi nie wycofają. A co do kół, zdecydowałam się już na 4-kołowca. Podobają mi się 3-kołowe ale zawsze słyszę że niestabilne no i podjazdy na schodach też są dostosowane do standardowych 4 kółek.

Kathi, myślisz że mój mały przerośnie Twoją córę? Mój według mojego podręcznika ma książkową wagę na 24 tydzień, w 27 piszą że powinno być koło 920 g więc Twoja córcia znacznie to przekracza, taką wagę to podają na 29/30 tydzień. Dla mnie ona jest bardzo duża bo ja po urodzeniu miałam 1 kg więc już mnie przegoniła a dzieci w rodzinie męża rodziły się koło 3 kg, bratanek miał 2900 i ja zakładam że nasz maluch pewnie tyle będzie miał. Zresztą wolałabym żeby większy jednak nie był bo jak skończy się na naturalnym porodzie to ja tego nie przeżyję Życzę sobie pięknego 3-kilowego synusia z niewielką główką hihi.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:36   #2226
Bercia2000
Zadomowienie

Goo
trzymam wszystko będzie dobrze musi być
tak jak pisałam kiedyś wiem co czujesz

Boszenka
fajowe ubranka

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:41   #2227
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Gosik
Dokładnie u nas tak było - niby wszystko jedno, aby zdrowe było, a jak przyszło co do czego to sie zawiódł, ale już mu przechodzi, dobrze będzie za to cała moja rodzina wniebowzięta, że córeczka, bo u nas dominuja chłopaki i jak to wczoraj usłyszałam "Bedzie kogo stroić"

Goo
Kochana, prosze się nie denerwować, wszystko bedzie oki doki, bo musi byc oki doki Bierz przykład z córeczki - ciesz sie, że zobaczy dzidziusia, Ty tez się ciesz Trzymamy mocno kciuki jestesmy cały czas z Tobą, no i czekamy na relacje

Esti
Czekamy na wiesci o siostrze
A co do fryzjera to mamy widze podobne mysli, tez rozwazam taką opcję, tylko nie wiem co chciałabym z tymi moimi kudełkami zrobić

Marika
dziekuję Mam nadzieje, ze mój TŻ szybko się otrząśnie, choć muszę się przyznac, że ja tez musze się troche otrząsnąć, bo jakoś czułam, że to chłopak bedzie a tu niespodzianka całkiem milusia

superzabula
nie mam pojęcia od czego to zalezy, na pewno nie od grubości tego brzucha, bo mój nie jest wielki.. gin pokazywał nam zdjęcia innej kobietki to normalnie mówię Ci - obrazke jak zdjęcię zrobione noworodkowi, nawet filmik nagrany jak się rusza - jakby z normalniej kamerki... Ale najważniejsze że zdrowe dzieciaki nam rosną, a napatrzymy się jeszcze jak urodzimy za kilkanaście tygodni

Kathi
śliczne zdjęcia, laseczkam Wam rośnie nieziemska U nas niestey wczoraj nie udalo sie zrobić zdjęć, ale to z winy mojego brzuchola, no nic najwazniejsze, że jest wszystko oki

Manolita
Ja nawet nie biorę po uwage cesarki, boje się jak ognia... Co do zneczulenia to bardziej bym sie bała tej ogromnej igły niż tego bólu Jakoś to przezyjemy, w końcu nie my pierwsze i nie ostatnie, a zreszta jaka nagroda nas potem czeka Trzeba sie po prostu nastawic na ten ból, ja tak soienie przekonuje do teo wszystkiego, że nic a nc na razie sie nie boje, choc pewnie na końcu zaczne panikowac jak się bedzie zblizała data porodu

magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:44   #2228
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Wszedzie szukalam wzorow nowej kolekcji, ale nie ma. Jest tylko informacja, zeby podac na str X-landera swoj e-mail i oni Cie powiadomia o tym kiedy bedzie mozna zobaczyc. chcialam to zrobic, ale jakis blad wystepuje Chyba nie jest mi dane zobaczyc nowych kolorow
Superzabula, też próbowałam podać maila na stronie i nie dało rady Trudno, będę musiała wytrzymać do tej połowy lutego, przez ten czas może zdążę obejrzeć oferty w naszych sklepach bo na razie tylko w jednym byłam

Stary 2009-01-27, 09:49   #2229
superzabula
Zadomowienie

No ja mam jeszcze do odwiedzenia jeden sklep, ale to jutro. Jak tam nie bedzie to musimy zadecydowac, czy kupujemy czy czekamy.

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-01-27, 09:58   #2230
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magduchahahaha Pokaż wiadomość
Gosik
Dokładnie u nas tak było - niby wszystko jedno, aby zdrowe było, a jak przyszło co do czego to sie zawiódł, ale już mu przechodzi, dobrze będzie za to cała moja rodzina wniebowzięta, że córeczka, bo u nas dominuja chłopaki i jak to wczoraj usłyszałam "Bedzie kogo stroić"
To u nas od początku TŻ mówił tylko o chłopaku a ja się łudziłam... ale niestety, u niego w rodzinie sami chłopcy no i my wyjątkiem nie będziemy a szkoda Za to jak się dowiedział że syn to stwierdził że tak właściwie z córki też by się cieszył taaaaa No cóż, ja byłam za to zrozpaczona ale już się pogodziłam no ale jakby jednak dwóch ekspertów sie pomyliło co raczej niemożliwe to byłabym w siódmym niebie

Cytat:
No ja mam jeszcze do odwiedzenia jeden sklep, ale to jutro. Jak tam nie bedzie to musimy zadecydowac, czy kupujemy czy czekamy.
O matko, ja nawet nie zrobiłam sobie listy sklepów do objechania jutro z mamą wybieramy się do jednej hurtowni, musze popatrzeć co gdzie jeszcze jest...

Stary 2009-01-27, 10:04   #2231
esti1984
Wtajemniczenie

Siostra była u lekarza w Akademii Medycznej (w szpitalu powiedzieli jej że tam tą metodą robią prywatnie a zwykłą na NFZ) no i okazało się że robią jedną i druga metodą na NFZ tylko terminy bardzo odległe. A w związku z tym że Ona z bólem lekarz powiedział że może ją wziąć w połowie lutego do płocka do szpitala wszystko fajnie tylko zobaczymy czy Ona wytrzyma tyle czasu z tym bólem kazał jej brać do połowy lutego leki przeciwbólowe ile ona tego musi przyjąć dzień w dzień tyle tabletek
no zobaczymy ................. czekamy. Jak nie da rady to pójdzie prywatnie od ręki za te 4000zł

dziewczynki myślę o balejażu. Zawsze robię 2x blond 1x ciemny tak przekładane żeby więcej blondu było. A teraz może zrobić 1 x blond/ 1x ciemny?
Żeby dla odmiany trochę ciemniej było? Ścinać włosów nie chcę bo łatwiej sobie zwinąć i przy dziecku jak się urodzi nie ma kłopotu....chociaż jak pamiętam mimo że Julka była mała to włosy zawsze musiałam mieć ułożone na szczotkę
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 10:09   #2232
Kathi75
Zakorzenienie

Gosikk no i ja tobie takiego synusia zycze a pomiarami nie ma co sie przejmowac bo to tylko maszyna i mylic sie nie moze a nasze dzieci nie sa ksiazkowe a kazda ksiazka pisze co innego
ja tylko sie ciesze ze nie jest mala tka wielka jak Maxi bo jak syn byl 4860 g to corka tez moze byc duza lekarz mnie pocieszyl ze te drugie moze byc nawet wieksze dlatego sie ciesze ze mala idzie programowo tzn wszystkie pomiary mieszcza sie w normie a to dla mnie najwazniejsze
Przy synku ciagle slyszalam ze za duzy jest a jak okaze sie ze mala jest duza to bede miec CC

Esti Czekamy na wiesci o siostrze trzymam kciukaski .Kurde jak ty masz takie prorocze te sny to ja moze kolyske zaczne skladac

Ja jednak w domu siedze pada , rozpakowalam do szuflad wyprawke i musze jeszcze jedna szuflade gdzies wygospodarowac bo mi przybraklo w komodzie

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:14   #2233
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka mamusie i brzusie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Witam dziewczeta jeszcze nie czytalam co zrobie zaraz i od razu chwale sie cora
Wczoraj bylam jak juz wiecie NA 3i 4D no i oczywiscie moje dziecko jak za pierwszym razem nie chcialo pokazac swojej buzi , pan doktor wymierzyl ja wyszlo ze idzie dokladnie ksiazkowo i wazy 1255g tylko brzuszek ma maly hihi chudzinka , potem wygonil mnie na 30 min na spacerek i dopiero laskawie moja krolewna pokazala swoja piekna buziulkke
Oplacalo sie czekac i marznac na spacerku a efekty zalaczam
śliczności z tej twojej córeczki

Cytat:
Laseczki nasze brzusie sa juz coraz bardziej ciazowe niedlugo zaczna nam przeszkadzac tzn mi juz przeszkadza jak chce sobie tu i tam co nie co usunac
no ja też mam powoli problemy

Cytat:
tatus stwierdzil, ze to po nim
cały tatuś

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
malutka_24 - słodziutkie te ciuszki,mi się bardzo spodobaly kaftaniki i śliniaczki. No ja licze na takie zakupy ok 1300 - 1500zł zobaczymy czy się zmieszczę, znając siebie wszystko mi sie spodoba i rachunek wzrośnie do 2000zł, oby nieee. Hmmm... ciekawe czy u mnie też tak można obie pójść do szpitala i popytać. Zaoytam znajomą co pracuje na patologii. No tatuś rzeczywiście przejął sie wswoją rolą
została mu jeszcze do złożenia szuflada pod łóżeczko, ale to jak wróci z pracy

Cytat:
Napisane przez Goo100 Pokaż wiadomość
Oj moje wielorybie przyjaciółki, to już dzisiaj !!
Ide na 3d i boje się jak ognia. Wolałabym sobie wszystkie zęby wyrwać bez znieczulenia zamiast iść na to badanie... Jescze jak dziewczyny napisały że to badanie trwa 40 minut... uh masakra. Tż nie moze iść ze mną , ale biorę córę do obstawy.Ona nie mogła spać z wrażenia. Wstała o 6, przyszła do mojej sypialni i mói : "mama wstawaj - idziemy zobaczyć dzidziusia". Jestem załamana...
zobaczysz będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Malutka, to się nieźle obkupiliście a ciuszki śliczne
dziękować

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Malutka super zakupki Ale Ci dobrze, ze juz masz wiekszosc rzeczy
Widze, ze marcowki juz rodza, wiec i my musimy sie szykowac
musiałam zrobić porządek miejsce w komodzie w sypialni dla maluszka
twoje zakupy też udane

Cytat:
Napisane przez nicola2002 Pokaż wiadomość
Malutka, chyba coś wczesniej przegapiłam, czemu masz mieć cesarkę, czy to konieczność, czy sama chcesz?
Składacie już łóżeczko?! Oj to wczesnie
ad. 1 cesarkę mam mieć dlatego, że jestem krótkowidzem i mam bardzo cienkie żyły w oczach, które przy naturalnym porodzie mogłyby popękać
ad. 2 łóżeczko już złożyliśmy, żeby pozbyć się tego zapachu drewna

Dobra ja teraz zmykam do mamy, odezwę się później i napiszę jak było w szpitalu. Buziaczki dla Was i maluszków
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:31   #2234
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Nicola zapomniałam podziękować za link do strony z wózkami. Pierwszy raz widziałam aż tak duzy wybór. Rumiankowa też mi bardzo pomogła. Teraz mam w czym przebierać, a myślalam, ze jestem skazana na wózek "jeden obok drugiego" a one nie zawsze są wygodne, bo mogą się w drziwach nie zmiescic (chociaz nie zarzekam się, być moze kupię własnie taki czołg )
Cytat:
bardzo zadowoleni, Maly ruchliwy, skrzetnie chowal pisiolka ale pan dr i tak go wyszukal, wiec chlopak potwierdzony na 100% Najwazniejsze, ze zostal caly pomierzony i sprawdzony i wszystko jest w porzadku:jupi :
Mamy 45 minut filmu i mnostwo zdjec Dwa wklejam, tam gdzie ma buzke otwarta, to po otrzymaniu cukierka...slodka dziurka Tatus wyszedl z bananem na buzi bo zauwazyl, ze synek ma jego profil
Sliczny synuś. A swoją drogą, tak zachwalamy nasze brzdące, że chyba powinnyśmy chdzić z czerwonymi kokardkami na brzuchach jeszcze zanim się bąbelki urodzą
Cytat:
Wczoraj bylam jak juz wiecie NA 3i 4D no i oczywiscie moje dziecko jak za pierwszym razem nie chcialo pokazac swojej buzi , pan doktor wymierzyl ja wyszlo ze idzie dokladnie ksiazkowo i wazy 1255g tylko brzuszek ma maly hihi chudzinka , potem wygonil mnie na 30 min na spacerek i dopiero laskawie moja krolewna pokazala swoja piekna buziulkke
Oplacalo sie czekac i marznac na spacerku a efekty zalaczam
Śliczna Księżniczka po buziuni widać, że to dziewczynka...nie trzeba daleko szukać

Wczoraj przyszły nasze ciuszki z allegro. Jestem bardzo zadowolona...zadbane, wyglądają jak nowe, pachną z daleka dzidziusiem kobieta je wyprała i wyprasowała. Teraz widzę, że się opłacalo

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:35   #2235
superzabula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Sliczny synuś. A swoją drogą, tak zachwalamy nasze brzdące, że chyba powinnyśmy chdzić z czerwonymi kokardkami na brzuchach jeszcze zanim się bąbelki urodzą
No ja juz stwierdzilam, ze musze przestac sie tak nad nim rozanielac, bo maly narcyz wyrosnie

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 10:50   #2236
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Kathi - cudo córa....

Drugi dzidziuś, nie pamiętam czyj, ale kochany... Z profilem tatusia....

anulka anulka - fajnie że ciuszki fajne. Bardzo się opłacało je kupić

Ja wczoraj kupiłam pajaca z kubusiem puchatkiem i takiego rampersa białego w misie.... Już wszystkie ciuszki poprałam, a dzisiaj je poprasuję Mój tż jak wywieszał, to mówił że już nie może się doczekać dzidziusia Ja też

Widzę żę ktoś łóżeczko składa Wcale się nie dziwię, aj też najchętniej bym juz wszystko miała... o ale dla mnie trochę za wcześnie... ja myślałam żęby łóżeczko na początku maja składać, czyli ponad miesiąc przed narodzinami.

A i namawiam męża na pościel 11 elementową.... Jest cudna. No nie powiem, nie miał chłopina serca mi odmówić i tylko troszkę się ze mnie ponabijał....
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:54   #2237
gosikk_s
Zakorzenienie

Esti, tyle czasu na tabletkach to chyba nie za dobrze No ale skoro lekarz twierdzi że mozna...w ostateczności pójdzie prywatnie ale to tyyyle kasy A balejaż mnie by się podobał bardziej 1x blond i 1x ciemny mnie zrobiła ostatnio więcej blondu i strasznie jasna się czuję...

Kathi, dzięki Nieeee no u nas to norma że waga dzieci w szpitalu nie przekracza 3900 kg żeby przypadkiem kobieta cesarki nie chciała... A potem rodzisz i zonk, ponad 5 kg... Ale że aparat nie jest w 100% dokładny to na pewno, zawsze to orientacyjne pomiary. Ja tylko chciałabym żeby mi się nie "pomylili" w razie czego właśnie o kilo czy więcej żeby mnie zmusić do naturalnego...

Stary 2009-01-27, 11:11   #2238
esti1984
Wtajemniczenie

kathi bój się bój żartuję....

gosik mi też się wydaje że za dużo tych tabletek, ale zobaczymy
ja też wcześniej robiłam zawsze 1x1 ale od lata zaczęła mi robić jaśniejsze. W sumie to kwestia przyzwyczajenia bo na początku dziwnie było ale po jakimś czasie się przyzwyczaiłam
ale teraz chcę zmiany i chyba zrobię 1x1
Stary 2009-01-27, 11:18   #2239
Wtajemniczenie

Kusicie z tym fryzjerem :0 Ja na razie zapuszczam, żeby sobie kitkę wiązać. Najwygodniej tak będzie

Zapomniałam napisać. Byłam wczoraj na zakupach w biedronce i widziałam te kocyki.

Powiem szczerze - nic specjalnego.... Takie trochę "twardawe". Niezbyt miłe w dotyku.
Stary 2009-01-27, 11:24   #2240
gosikk_s
Zakorzenienie

Esti, woow, w avatarku to Twój brzuszek? Noo, teraz to już baardzo ciążowy Też muszę pstryknąć fotki bo nie robiłam od 3 tygodni a to już 25 się zaczął

Stary 2009-01-27, 11:31   #2241
Kathi75
Zakorzenienie

Wiecie a ja przy Maxim mialam dlugie wlosy i nie wiazalam ich bardzo dlugo a potem jak mnie syn zobaczyl w kitce to zaczal plakac i za wlosy mnie ciagnac hihi nie jego mama bylam
Teraz na szczescie madra niunia jak mama zmienila kolorek i dlugosc to tylko powiedzial super mama i buziaka dal

Moja mala mnie okopuje i pauzy nie robi chyba sie msci na mamie za wczorajsze

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2009-01-27, 11:34   #2242
esti1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Esti, woow, w avatarku to Twój brzuszek? Noo, teraz to już baardzo ciążowy Też muszę pstryknąć fotki bo nie robiłam od 3 tygodni a to już 25 się zaczął
hehe tak mój w końcu mi wyskoczył jak się cieszę
rób fotki bo my z tego samego terminu więc sobie porównamy brzusie

więcej fotek w albumie prywatnym
zobaczcie jak mi pępek wyskoczył
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1220194.jpg (20,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P12201955.jpg (29,6 KB, 20 załadowań)
Stary 2009-01-27, 11:35   #2243
esti1984
Wtajemniczenie

no i zapomniałam dodać że zaczynamy 25 tc
Stary 2009-01-27, 11:38   #2244
sashka20
Rozeznanie

Dzien doberek mamuski

Pakusiu jak znajde tego linka od lozeczka turystecznego to wkleje
Berciu kochana zobaczysz przejdziesz na dietke i cukier sie unormuje. Sprobuj sie nie martwic, choc wiem ze nie jest latwo
Superzabula sliczny ten twoj syncio. Oj szykuje Ci sie przystojniaczek
Kathi twoja coreczka tez bardzo sliczna Kawal babeczki z niej
Kurcze... macie fajnie z tymi usg 3/4d.
Gosik mi sie tez marzy taki bobasek do 3 kilo, bo jak bedzie wiekszy to niewiem jak dam rade go wycisnac
Rumiankowa masz ladniutki brzusio
Malutka widze, ze zaszalalas z zakupami.... slodkie ciuszki Widze ze juz kupujesz w rozmiarze 62. Kurcze ja to jeszcze nie skonczylam kompletowac wyprawki w rozm. 56
Boszenka boskie ciuszki
Esti kurcze.... bidulka z tej twojej siostry. Ja tez cos planuje zrobic z wlosami.... ale raczej mysle o obcieciu. Ostatnio farbowalam sobie wlosy to zaczely mi strasznie wypadac. W ciazy jakos mam slabsze wlosy. Gdybym byla na twoim miejscu to zrobilabym 1 ciemny, 1 jasny.
Goo nie martw sieMasz zdrowego dzidziusia nie ma innej opcji Trzymam kciuki za to usg

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 11:42   #2245
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość

Esti wow!!!! Wyskoczyl Ci brzuszek w koncu Teraz to wygladasz ciazowo Ladniutki brzusio

Moj pepek jak narazie sie jakos trzyma, ale cos czuje ze tez mi wyskoczy

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 11:52   #2246
nicola2002
Raczkowanie

GG do nicola2002

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość

Esti, ale super brzusio, no nareszcie coś u Ciebie widać . A pępek mam taki sam , miałam nadzieję, że nie wypstryknie, a tu już na zewnątrz
nicola2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 12:02   #2247
Bercia2000
Zadomowienie

esti
śliczny brzusio no teraz jak wystartował to będzie juz tylko wiekszy większy...

dziewczyny od dziś jem ciemne pieczywo po którym zgaga mnie chyba zamęczy
nie jem słodyczy i jem co 2-3h tzn śniadanie dziele 1 kromeczke za 2 h drugą potem jabłko itd w małych ilościach a często oby pomogło

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 12:04   #2248
Kathi75
Zakorzenienie

Dziewczyny a mowia ze wystajace pepki to na chlopcow sa Kocham te przesady hihhi

Sliczne brzusiunie dziewczyny normalnei napatrzec sie nie moge

Ja dzis lenia trenuje ze az boli

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2009-01-27, 12:14   #2249
Wtajemniczenie

Kathi - zadroszczę lenia.... Ja niestety dzisiaj w pracy mam urwanie głowy, potem do banku, a wieczorkiem prasowanko

Esti - kochany brzusio - ja taki miałam w 14 tygodniu

Bercia - bidulko moja... Wciąży Ci jedzenia dobrego żałują... Dla dzieciątka wszystko

Sashka - miło Cię "słyszeć". Coś ostatnio mało zaglądasz...

Koleżanka z pracy poleciała po frytki.... (tak się chciałam pochwalić)
Stary 2009-01-27, 12:18   #2250
gosikk_s
Zakorzenienie

Esti, śliczna piłeczka A pępek ekstra

Sashka, dokładnie, takie 3 kilo to idealna waga W razie jakby mój synuś zaczął rosnąć jak na drożdżach odstawię witaminy A ja Ci cały czas mówię żebyś kompletowała wyprawkę od 62 cm bo ciuszki będą za krótkie

Bercia, oby te wyrzeczenia wyrównały cukier. A za to jaką będziesz miała linię...

Kathi, mnie ten przesąd nie obejmuje U mnie chłopak a pępek nie wyskoczy bo od zawsze mam wyłącznie wklęsłą dziurkę. Zmienia się o tyle że jest coraz płytsza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości