![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
Nicola tutaj jest nowa kolekcja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
kurcze nie mozna edytowac postu
![]() Nicola jednak nie ma tej kolekcji na str ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Raczkowanie
|
Blondynka, ja właśnie też zaczęłam szukać w necie, ale nic nie znalazłam
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
Wszedzie szukalam wzorow nowej kolekcji, ale nie ma. Jest tylko informacja, zeby podac na str X-landera swoj e-mail i oni Cie powiadomia o tym kiedy bedzie mozna zobaczyc. chcialam to zrobic, ale jakis blad wystepuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Goo, trzymam kciuki i zobaczysz że będzie dobrze
![]() Blondynka, robisz tipsy? Boszenka, piękne te ciuszki ![]() Superzabula, no to różnica cenowa faktycznie będzie. Ale ja i tak teraz nie kupię, bałabym się. No i z ciekawości chcę poczekać na te nowe modele. Kolor chcę jakiś żywy i raczej jasny więc może mi nie wycofają. A co do kół, zdecydowałam się już na 4-kołowca. Podobają mi się 3-kołowe ale zawsze słyszę że niestabilne no i podjazdy na schodach też są dostosowane do standardowych 4 kółek. Kathi, myślisz że mój mały przerośnie Twoją córę? Mój według mojego podręcznika ma książkową wagę na 24 tydzień, w 27 piszą że powinno być koło 920 g więc Twoja córcia znacznie to przekracza, taką wagę to podają na 29/30 tydzień. Dla mnie ona jest bardzo duża bo ja po urodzeniu miałam 1 kg więc już mnie przegoniła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
Goo
trzymam ![]() tak jak pisałam kiedyś wiem co czujesz ![]() Boszenka fajowe ubranka ![]()
#2227 |
Zadomowienie
|
Gosik
Dokładnie u nas tak było - niby wszystko jedno, aby zdrowe było, a jak przyszło co do czego to sie zawiódł, ale już mu przechodzi, dobrze będzie ![]() ![]() Goo Kochana, prosze się nie denerwować, wszystko bedzie oki doki, bo musi byc oki doki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esti Czekamy na wiesci o siostrze ![]() ![]() ![]() A co do fryzjera to mamy widze podobne mysli, tez rozwazam taką opcję, tylko nie wiem co chciałabym z tymi moimi kudełkami zrobić ![]() Marika dziekuję ![]() ![]() ![]() superzabula nie mam pojęcia od czego to zalezy, na pewno nie od grubości tego brzucha, bo mój nie jest wielki.. gin pokazywał nam zdjęcia innej kobietki to normalnie mówię Ci - obrazke jak zdjęcię zrobione noworodkowi, nawet filmik nagrany jak się rusza - jakby z normalniej kamerki... Ale najważniejsze że zdrowe dzieciaki nam rosną, a napatrzymy się jeszcze jak urodzimy za kilkanaście tygodni ![]() Kathi śliczne zdjęcia, laseczkam Wam rośnie nieziemska ![]() Manolita Ja nawet nie biorę po uwage cesarki, boje się jak ognia... Co do zneczulenia to bardziej bym sie bała tej ogromnej igły niż tego bólu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
|
No ja mam jeszcze do odwiedzenia jeden sklep, ale to jutro. Jak tam nie bedzie to musimy zadecydowac, czy kupujemy czy czekamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Wtajemniczenie
|
Siostra była u lekarza w Akademii Medycznej (w szpitalu powiedzieli jej że tam tą metodą robią prywatnie a zwykłą na NFZ) no i okazało się że robią jedną i druga metodą na NFZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no zobaczymy ................. czekamy. Jak nie da rady to pójdzie prywatnie od ręki za te 4000zł ![]() dziewczynki myślę o balejażu. Zawsze robię 2x blond 1x ciemny tak przekładane żeby więcej blondu było. A teraz może zrobić 1 x blond/ 1x ciemny? ![]() Żeby dla odmiany trochę ciemniej było? Ścinać włosów nie chcę bo łatwiej sobie zwinąć i przy dziecku jak się urodzi nie ma kłopotu....chociaż jak pamiętam mimo że Julka była mała to włosy zawsze musiałam mieć ułożone na szczotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Gosikk no i ja tobie takiego synusia zycze
![]() ![]() ![]() ja tylko sie ciesze ze nie jest mala tka wielka jak Maxi bo jak syn byl 4860 g to corka tez moze byc duza ![]() ![]() ![]() Przy synku ciagle slyszalam ze za duzy jest ![]() ![]() Esti Czekamy na wiesci o siostrze trzymam kciukaski .Kurde jak ty masz takie prorocze te sny to ja moze kolyske zaczne skladac ![]() Ja jednak w domu siedze pada , rozpakowalam do szuflad wyprawke i musze jeszcze jedna szuflade gdzies wygospodarowac bo mi przybraklo w komodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka mamusie i brzusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cały tatuś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() twoje zakupy też udane ![]() Cytat:
![]() ad. 2 łóżeczko już złożyliśmy, żeby pozbyć się tego zapachu drewna ![]() Dobra ja teraz zmykam do mamy, odezwę się później i napiszę jak było w szpitalu. Buziaczki dla Was i maluszków ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | ||
Zadomowienie
|
Nicola zapomniałam podziękować za link do strony z wózkami. Pierwszy raz widziałam aż tak duzy wybór. Rumiankowa też mi bardzo pomogła. Teraz mam w czym przebierać, a myślalam, ze jestem skazana na wózek "jeden obok drugiego" a one nie zawsze są wygodne, bo mogą się w drziwach nie zmiescic
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj przyszły nasze ciuszki z allegro. Jestem bardzo zadowolona...zadbane, wyglądają jak nowe, pachną z daleka dzidziusiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Wtajemniczenie
|
Kathi - cudo córa....
![]() Drugi dzidziuś, nie pamiętam czyj, ale kochany... Z profilem tatusia.... ![]() anulka anulka - fajnie że ciuszki fajne. Bardzo się opłacało je kupić ![]() Ja wczoraj kupiłam pajaca z kubusiem puchatkiem i takiego rampersa białego w misie.... Już wszystkie ciuszki poprałam, a dzisiaj je poprasuję ![]() ![]() ![]() Widzę żę ktoś łóżeczko składa ![]() A i namawiam męża na pościel 11 elementową.... Jest cudna. No nie powiem, nie miał chłopina serca mi odmówić i tylko troszkę się ze mnie ponabijał.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Esti, tyle czasu na tabletkach to chyba nie za dobrze
![]() ![]() ![]() Kathi, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Wtajemniczenie
|
kathi bój się bój
![]() ![]() gosik mi też się wydaje że za dużo tych tabletek, ale zobaczymy ![]() ja też wcześniej robiłam zawsze 1x1 ale od lata zaczęła mi robić jaśniejsze. W sumie to kwestia przyzwyczajenia bo na początku dziwnie było ale po jakimś czasie się przyzwyczaiłam ![]() ale teraz chcę zmiany i chyba zrobię 1x1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Wtajemniczenie
|
Kusicie z tym fryzjerem :0 Ja na razie zapuszczam, żeby sobie kitkę wiązać. Najwygodniej tak będzie
![]() Zapomniałam napisać. Byłam wczoraj na zakupach w biedronce i widziałam te kocyki. Powiem szczerze - nic specjalnego.... Takie trochę "twardawe". Niezbyt miłe w dotyku. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Esti, woow, w avatarku to Twój brzuszek? Noo, teraz to już baardzo ciążowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Wiecie a ja przy Maxim mialam dlugie wlosy i nie wiazalam ich bardzo dlugo a potem jak mnie syn zobaczyl w kitce to zaczal plakac i za wlosy mnie ciagnac hihi nie jego mama bylam
![]() Teraz na szczescie madra niunia jak mama zmienila kolorek i dlugosc to tylko powiedzial super mama i buziaka dal ![]() Moja mala mnie okopuje i pauzy nie robi chyba sie msci na mamie za wczorajsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() rób fotki bo my z tego samego terminu więc sobie porównamy brzusie ![]() więcej fotek w albumie prywatnym ![]() zobaczcie jak mi pępek wyskoczył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Wtajemniczenie
|
no i zapomniałam dodać że zaczynamy 25 tc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek mamuski
![]() Pakusiu jak znajde tego linka od lozeczka turystecznego to wkleje ![]() Berciu kochana zobaczysz przejdziesz na dietke i cukier sie unormuje. Sprobuj sie nie martwic, choc wiem ze nie jest latwo ![]() ![]() Superzabula sliczny ten twoj syncio. Oj szykuje Ci sie przystojniaczek ![]() Kathi twoja coreczka tez bardzo sliczna ![]() ![]() Kurcze... macie fajnie z tymi usg 3/4d. Gosik mi sie tez marzy taki bobasek do 3 kilo, bo jak bedzie wiekszy to niewiem jak dam rade go wycisnac ![]() Rumiankowa masz ladniutki brzusio ![]() Malutka widze, ze zaszalalas z zakupami.... slodkie ciuszki ![]() ![]() Boszenka boskie ciuszki ![]() Esti kurcze.... bidulka z tej twojej siostry ![]() Goo nie martw sie ![]() ![]() ![]()
#2245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj pepek jak narazie sie jakos trzyma, ale cos czuje ze tez mi wyskoczy ![]()
![]() |
#2246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zadomowienie
|
esti
śliczny brzusio no teraz jak wystartował to będzie juz tylko wiekszy większy... ![]() dziewczyny od dziś jem ciemne pieczywo po którym zgaga mnie chyba zamęczy ![]() nie jem słodyczy i jem co 2-3h tzn śniadanie dziele 1 kromeczke za 2 h drugą potem jabłko itd w małych ilościach a często oby pomogło ![]()
#2248 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a mowia ze wystajace pepki to na chlopcow sa
![]() Sliczne brzusiunie dziewczyny normalnei napatrzec sie nie moge ![]() Ja dzis lenia trenuje ze az boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Wtajemniczenie
|
Kathi - zadroszczę lenia.... Ja niestety dzisiaj w pracy mam urwanie głowy, potem do banku, a wieczorkiem prasowanko
![]() Esti - kochany brzusio - ja taki miałam w 14 tygodniu ![]() Bercia - bidulko moja... Wciąży Ci jedzenia dobrego żałują... Dla dzieciątka wszystko ![]() Sashka - miło Cię "słyszeć". Coś ostatnio mało zaglądasz... Koleżanka z pracy poleciała po frytki.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Esti, śliczna piłeczka
![]() ![]() Sashka, dokładnie, takie 3 kilo to idealna waga ![]() ![]() ![]() Bercia, oby te wyrzeczenia wyrównały cukier. A za to jaką będziesz miała linię... Kathi, mnie ten przesąd nie obejmuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.