![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg / tylko śmieszne.
masz mnie za idiote ?! - mam być szczera czy miła? :P
chciałbys ocknąć sie w przyszłości? wpadaj do mnie, mam 3 litry ![]() nie przypominam sobie, żebym była na jakiejs imprezie w akademiku co, z drugiej strony, może swiadczyc o tym, ze bylam na imprezie w akademiku... w polowaniu na pluszowego mastodonta ![]() ![]() tyle tego co sie slimak spuscił ( czyt: co kot napłakał) ![]() ![]() kocham wszystkie małe rzeczy, ale Twój penis to juz była przesada ![]() ![]() ![]() ![]() wypijmy za błęęędy...ale sie na****emy ![]() masz łeb jak kosmos - nieskonczona próżnia Najtrudniejszy jest koniec miesiąca. Zwłaszcza trzydzieści ostatnich dni. Co to jest? Zielone, pstryk, czerwone? Odpowiedź: żaba w sokowirówce...
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
lucyferowa muszę przyznac Ci racje, przepraszam, ale nie docenilam wątku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
bbaasstt
more more more ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
super opisy
![]() kradne kilka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
miło że sie podoba
![]() ![]() "a z pocałunkiem poczekamy"-powiedział książe złażąc ze Spiacej Królewny kobieta powinna potrafic 70 rzeczy - 69 i gotowac ![]() jak to mawiał św. Łukasz: konia reką nie oszukasz az chce mi sie bzykać ![]() To ciekawe...Michael Jackson byl pierwszym solista ...ktory sie rozpadl jesli czegos nie wolno, a bardzo sie chce, to mozna ![]() if you want to be my boy lick my pussy for my joy.... moja mama tak nasaczyła tort spirytusem, że musielismy ogórkami zagryzac kazdy facet ma cos z rycerza - zakuty łeb Kobiety dzielą się na trzy kategorie - Damy, Nie Damy, I Nie Wszystkim O.P.I.S- ostre picie i sex
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
no w końcu coś dla mnie...
![]() ![]() ![]() ![]() Matura niedługo i cały czas powtarzam... ... powtarzam "będzie dobrze, będzie dobrze" - dziwkuje za pomoc - nie pytałem jak dorabiasz... :/ - *dziękuję ;/ "chodzcie, znam taki za*ebisty skrót- stwierdził Mojżesz pójdę do łóżka z pierwszym kto do mnie napisze próbuję zaklikać na śmierć muchę na moim monitorze - ja jestem dzieckiem ulicy - chyba Sezamkowej Ech, pokoj juz czysty, naczynia zmyte, kot nakarmiony, ogrod skoszony... Co by tu jeszcze zrobic przed nauką... ale sie wczoraj dobrze bawiłem -opowiadają mi wlasnie śpiewam...ups, sąsiedzi się zlecieli- myśleli że mnie biją Swoją drogą studia to zabawna sprawa. Siedzisz po pubach, chlejesz, nic nie robisz. Budzisz się rano, a tu ***! Sesja! S.E.S.J.A. - System Eliminowania Studentów Już Aktualny Nie myśle, nie marzę, nie tęsknię... <fuck> ucze sie :/ Sesja??? Eeee tam... przełożymy Niedługo sesja... Żegnajcie Sajgon, Wietnam, Korea Północna, Afganistan, Czeczenia, Gaza, Sesja. S.E.S.J.A. - Spokojna Egzystencja Stała się ***aną Apokalipsą. w tym roku sesja znów zaskoczyła studentów I nastał dzień. I nastała noc. I nastała sesja. I żywi pozazdrościli umarłym... wole wpie*ol niż sesje... Jak byś była taka odważna, to powiedziała byś mi to prosto w gg... Bądz grzeczny bo nie pozwole Ci spac na mojej wycieraczce - odziwo jednak przyszłaś - że jak mnie nazwałeś ? - Pomóż stary, co mogę kupić dupie na święta? - Papier toaletowy. -Co robimy ?? -Zawieszamy lampki -Podłącz pod windowsa,same się zawieszą
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ale wymiatacie z tymi opisami
![]() są świetne, tak trzymajcie, będzie super miejsce do poprawy humoru
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na początku też myślałam, że to niezbyt dobry pomysł xD ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
dużo już się nagromadziło tych opisów, a będzie pewnie jeszcze więcej
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
No ja czasem lubię zamknąć się w szafie i udawać, że windą jadę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Chcę rano budzić się obok Ciebie w łóżku. Chcę całować Cię po brzuszku. Chcę Cię pieścić słodko tak, by nasze serca grały w jeden wspólny takt. Pragnę szeptać Ci co dzień na uszko, że Cię kocham me serduszko. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
życie mnie ruchło
![]() masz za małego konia by dotrzeć do mego zamku :P ![]() Będziesz miał szansę gdy w wibratorze wysiądzie enerdżajzer ![]() dzika przyjemność po mojej stronie ![]() ![]() ..Jestem jak otwarta księga, tylko napisana bardzo trudnym językiem .. ![]() Nie ma mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Zesłał ją Pan na ziemię by siała zamęt i zniszczenie... ![]() Wszystkie dzieci poszly spać...ja nie pojde kur** mać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hm... może coś się komuś przyda ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziś wpisując przedmioty w indeks spostrzegłem, iż gdyby nie 3,5 to nie miałbym żadnej piątki w indeksie.
Jaś Kowalski tyle wagarował, że nauczycielka zgłosiła jego profil w dzienniku jako fikcyjny... - Gdzie kobieta ma wyrostek robaczkowy? - Jak wejdziesz - to po lewej. Muminki cię widzą. Muminki cie śledzą. Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą. Ulubiona piosenka Putina? Zakręcona, zakręcona. Palikot grozi Jarosławowi Kaczyńskiemu już samym swoim nazwiskiem. Idą dwa koty kolejny dzień przez pustynię. - Stary, nie ogarniam tej kuwety! Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o wątek z samymi śmiesznymi jestem za. ![]() kradnę cudne I może coś ode mnie: gdzieś znalezione: *diabeł mi kazał *niektóre osoby są takie, że tylko za nóżki i o ścianę.. *Nic nie robić.... lecieć w ciula.... I Wareczkę w cieniu pić... *Co To Słoneczko Robi Za Tą Chmurką?? To GG Jest Zboczone ![]() *O jak przyjemnie i jak wesoło w pingwinka bawić się-raz nóżka lewa raz nóżka prawa, do przodu do tylu i raz dwa trzy *Działasz Na Mnie Jak Raid Na Komary!!!!!!!!!!!!! *Zatrudnię Kochanka Na Umowę Zlecenie *Lech i Harnaś poszli w Tatry do Żywca na Żubry Moje: *Dzień dobry…gdzie ja jestem?? *Pora na Dobranoc? Nie dziękuję nie jestem głodna *herbata posłodzona prądem
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2009-01-27 o 20:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki ;* moniska kradnij kradnij ![]() Całuj, jestem szczepiona xD przywilej szczania na stojąco zobowiązuje Kobiety... Po nich długo niema nic. Potem jest Ferrari. ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
haha Dziewczyny więcej !!!
boskie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Świetne
![]() Podkradnę sobie ![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=33376 Tam jest też trochę
![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
A ja lubię chodzić w dwóch różnych skarpetkach, gonić się z własnym cieniem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
lucyferowa świetny pomysł :) taki wątek się przyda :)
siusiu, paciorek i spać ! kobieta z chandrą jest gorsza niż wojna małe jest piękne- duże przyjemne : > kto z was jest bez grzechu, niech szybko nadrobi stracony czas :) to bzykanie coś oznacza .takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu ! dopóki lakier na paznokciach nie wysechł - kobieta jest bezbronna :)
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-28 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Wątek jest świetny
![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
pomysł na wątek genialny
![]() ![]() ![]() No niby jesteś fajny ale... na torebkę od versace bez wahania bym Cię zamieniła ![]() Tak, zostawiłeś u mnie swoje rzeczy... Możesz poszukać ich na allegro. ![]() ![]() ![]() Bo wiesz, nie wystarczy mieć BMW po tuningu i żel we włosach by się liczyć. ![]() Gdy zadzwonisz odbiorę... po to by naciągnąć Cię na koszta. ![]() Nie jestem trofeum! A nawet jeśli to nie dla takiego nieudacznika jak Ty. ![]() Jesteśmy od was gorsze tylko w piłce nożnej i w jeździe autem. A to tylko dlatego że tych dwóch rzeczy nie da robić się w szpilkach. ![]() Wybacz ale nie kręcą mnie chłopcy typu 'za dÓRZo siłki, za mało szkoły'. ![]() Myślisz że jak będziesz miał MOBILKING to będziesz prawdziwym facetem? Nie sądzę. ![]() ![]() ![]() Fiku-miku, zjeżdżaj mi stąd faceciku. Aaa... Ty chcesz uprawiać sex? To weź mi więcej polej... ![]() ![]() ![]() Serio już nigdy się do mnie nie odezwiesz? ... Yes, yes, yes!
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w pierwszy dzień wiosny ide na sanki !
braks exup owod uejp oważ nepr oble myzc zyta niem !!! w gruncie rzeczy to jestem fajna,ale w mordę potrafię też dać ! brak alternatywy cudownie rozjaśnia umysł miało byc aczkolwiek ale na pralke przykleiłam obiecuje ze ze mna na pewno sie spocisz
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-28 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
reka nie bomba.... **uja nie urwie... tak mi sie przypomnialo...
"Ludzie mogą się ulokowac w jakiejs części Twojego ciała. Może w ten sposob probują się zbliżyć, kiedy nie radzą sobie ze zbliżeniem w prawdziwym świecie. A może próbują cię otruć. Nie wiem tylko czy czekaja na zaproszenie, czy pojawiaja się bez uprzedzenia, jak intruzi." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a to kilka ode mnie, może nie smieszne ale optymistyczne ![]() uwaga! radośc nadciąga. Dziś Zaczyna Się Zabawa, A Trwać Będzie Do Białego Rana!! :d Diagnoza: Patologiczna radość. Wczoraj postanowiłam rzucić picie. Dziś stwierdzam, że... niedorzuciłam. Budzę się rano po imprezie włączam TV patrze a tam...teleekspres! Zdrowi psychicznie są nudni "Głuptasy, i tak się wszyscy w niebie nie zmieszczą" bo świat należy do ludzi pozytywnie zakręconych Put Put! To tam ? Nito! Po to nito tuta puta? taa tobie... Puf puf! Fto ftam? Nif tam! Jak nif tam jak puf puf? Otfód! Nie otfode! Otfód bo bede dzwonić! To dzwoń! Din-don guje żume, będze pimber, lew sie kreje... nie szlafiłby Cie trag? numer zablokowany za złamanie regulaminu zajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance!!! jak mnie głowa nie przestanie boleć Gozdzikowa dostanie wpi... Weekend---> wersja demo wakacjiii... zabłądziłam w poszewce.. : p To będzie dzień w kolorze pomarańczy. dilerka żelek xD 'odgryzam kończyny misiożelkom' jestem w siódmym niebie.. cholera, jak tu wysoko. ...foch z przytupem i melodyjką ![]() może komus się przydadzą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://pustamiska.pl/ JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik to słowo(nie "te słowo") bynajmniej=wcale, w ogóle Edytowane przez magica Czas edycji: 2009-01-28 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
czuje sie zgwałcona przez myśli
komórka to jedyna rzecz, o jaką faceci się kłócą... który ma mniejszą. smerfy atakują nocą ! :) każdy mężczyzna potrafi opisać seksapil, jednak potrzebuje do tego rąk. - kochanie gdzie są moją skarpetki ? - w mikrofalówce :) - co !!! - wiesz jak Cię kocham :) zależy mi, żebyś zawsze miał ciepło w stopy :)
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-28 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
przy Tobie nachodzą mnie same kosmate myśli^^
no! zdejmuj majtki! będziemy sie całować ;D czas zapier.dala jak króliczek z baterią energizer. ![]() Dorośli to przeterminowane dzieci :P Nie czyń drugiemu co widziałeś w telewizji ![]() on: zostańmy przyjaciółmi.. ona: czy ja wyglądam jak złota rybka ? ![]() Całuj jestem szczepiona ![]() kilka z wizażu ![]()
![]() ![]() Edytowane przez naiwnaniunia Czas edycji: 2009-01-28 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Siedzę i zastanawiam się co robi pozostałe 6 cudów świata.
![]() Szczęście na codzień odbiera mi mowę, popołudnia bezkarne i cytrynowe. Siedzimy na dachach, bawimy sie powietrzem. Powiedzieć Ci coś słodkiego? ...Czekolada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.