|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Miśkowa z tego co się orientuje i z tego czego się dowiedziałam w open finance to obecnie najlepszą ofertę kredytową ma póki co PeKaO S.A, najlepiej się umówic z jakimś doradcą i dowiesz się co i jak
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo przecież nie będę brać kredytu w expanderze raczej EDIT: dzięki pzs1, przypuszczam, że na razie zorientuję się tylko, jak to wygląda a z całą resztą i tak będę jeszcze czekać. Nie jestem jeszcze gotowa psychicznie na kupno mieszkania Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2009-01-27 o 15:40 |
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1384 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() Mamy takiego kolegę który jest bardzo twórczy...to on zawsze wyskakuje z czymś ni stąd ni zowąd z czego zazwyczaj skręcamy się ze smiechu po czym oczywiście jego powiedzonka przejmujemy. Cytat:
..i ty do mnie per Anka ...Brutusie.Cytat:
Poważnie zupa jest duzo bardziej oszczędna. No i poza tym.....gotowania tyle co nic a jaki mąż wdzięczny i kochany po takim talerzu gorącego papu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-27 o 15:55 |
||||
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż powiedział, że z ciuchami nie damy rady i on bierze firmę przeprowadzkową- a ja zrobię tylko kartony tematyczne -jesień, zima, wiosna, lato, imprezy ![]() Misku oczywiście, że tak najlepiej -oni zrobią symulację , po pierwsze określą zdolność kredytową, po drugie powiedzą jakie sa opcje, złożą do kilku i czekają na odpowiedź- póxniej Was informują jakie są opcje- i zaczynacie zbierać dokumenty do konkretnego banku. Oszczędność czasu i nerwów. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-27 o 15:49 |
|
|
|
|
#1387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem w jakiej firmie pracujesz ale typowy dress code to kojarzy mi się bankami a z tego co można wywnioskować z opisu Twojej pracy to raczej nie Twoja dziedzina. Nie lubię narzucania jak mam się ubierać a tym bardziej jakich perfum używać, i nie rozumiem tego. I tak jak dziewczyny zauważyły ciekawe kiedy zaczną wam wybierać firmy z jakich możecie zaopatrywać się w ubrania. Zmiany, zmiany, zmiany.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak na tak krótko się wyprowadzacie, to niektórych pór roku nie będziesz musiała w ogóle otwierać |
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzę haslo expander krew mnie zalewa.
Przez szanownego pana z expandera z TZ mało 5 razy na dzien zawalu nie dostawaliśmy. Niekompetentny, wolny, gubiący akty prawne i nic niewiedzacy tyle moge powiedziec w tym temacie...no ale z pewnością nie pracują tam sami debile. Nom tylko a wczoraj 6 mandarynek i jedno jajko....jak posżlam do tesciowej na obiad po pomidorowej dostałam skrętu kiszek normalnie. Ale kurde w ogole jeśc mi sie nie chce ![]() Cytat:
Będziesz miała pewnośc ze odpisu księgi wieczystej nikt nie zgubi
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ma któraś najnowszy tusz MAXA FACTORA ?
, ten co rzekomo wiecie sztuczne rzesy robi i takie inne ble, ble ble Strasznie jestem go ciekawa ....![]() : rolleyes:
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1393 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jakimś spotkaniu przy kawie - nie widze problemu Cytat:
![]() A buty i tak zmieniamy w pracy, nie chodze w kozakach przez 8h, bo wtedy jak wieczorem wyjmuję nogi to sa zmaltretowane. Cytat:
Cytat:
- zero dzinsów - zero obuwia sportowego - w lecie zakaz sandałów i klapek, tlyko zakryte buty - zadbane dłonei i pazury - obcięte włosy (aha, u kobiet jest zakaz chodzenia z odrostem!) - wypastowane buty - koszule z naturalnych tkanin - zakaz koszul z krótkim rękawem - z biżu tylko spinki do mankietów i obraczka - koszule w jaskrawych kolorach/ krawaty we wzory zabronione - zadbany zarost Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadniesz w anoreksję To pewnie przez ten wyjazd.Tam prawie nic nie jadłaś i skurczyłaś sobie żołądek |
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Oj Haniu, ale masz dylematy chcesz mój apetyt? Cały czas będziesz głodna. Lodówkę ze wszystkimi kablami pocłoniesz ![]() Cytat:
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kartony tematycznie...MASAKRA ![]() Ja się mieszczę do jednego. No widzisz, a mi Expander przysporzył nerwow i stresu. Cytat:
|
|
#1398 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale co zrobić, kurczę..Cytat:
Wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć jesli chodzi o wyśmianie mojego pytania, paskudo Ale co do chipsów się nie wypowiadam, bo mam takie okresy że jak kupię jedną malutką paczuszkę i się skuszę to potem przez kilka dni z rzędu kupuję kolejne. Nałóg normalnie Jak nie jem to miesiącami, jak spróbuję to mamtygodniowy ciąg Dobrze już dobrze... pani Gigowa ![]() Cytat:
Brokułowa wyszła smaczna i taka gęściutka po zmiksowaniu. Może sie faktycznie naje Ale drugie danie tez zrobię najwyżej będzie na jutro, ale coś mi się nie wydaje żeby dotrwalo. Haniu, napisz jeszcze w skrócie, jak robisz barszczyk Zrobiłaś mi smaka, bardzo dawno nie jadłam ![]() Cytat:
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka ma z góry narzucony "strój pingwina" (tak to nazywa) Granatowa (bardzo brzydki odcień A i może nie będę pisać firmy, ale to nie jest bank. A koleżanka po Afryce jak ma się wybielić? ![]() Dobrze chociaż, że wybrali firmy, w których ceny są do przyjęcia, a nie u projektantów
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mam jak pokazać, bo nie ma jeszcze zgłoszonego w KWC ani nigdzie w internecie ![]() jest ! Wygląda obiecująco i się na niego zasadzam ostro, cena ok.56 zł. ![]() Cytat:
![]() L_V zgadzam się Stefanel - drogo i przestałam tam zaglądać w ogóle, Kazar podobnie jak Gino Rossi zbojkotowałam już kilka lat temu- dosyć nabijania w butelkę !!! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-27 o 16:15 |
||
|
|
|
#1402 |
|
Rozeznanie
|
L_V, dress code dla panów całkiem do przyjęcia. Na pewno będą wyglądać na zadbanych. Koszul z krótkim rękawem osobiście nie znosze
Ale sugerowanie marek ubrań to już jakaś totalna paranoja ![]() W Stefanel nigdy nic nie kupowałam wiec nawet nie wiem jak stoja cenowo. Ale Kazar tani tez raczej nie jest.
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że powinniście dostawać dodatek do pensji, żeby móc spełnić warunki dress code'u. Pamiętam, że jak szukałam pracy w Londynie, byłam w takim sklepie Jigsaw. I tak jest tak, że każdy pracownik dostaje miesięcznie bodajże 300 funtów (to było 4 lata temu), żeby wydać je właśnie w tym sklepie i być 'chodzącą reklamą' Cytat:
|
||
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam jadłam co najmniej 10 tysięcy kalorii dziennie .Na śniadanie...jako aperitif miska płatkow czekoladowych z jogurtem. Poźniej 2 buły (z pewnoscią nie buleczki ) z serem, salami, szynka, parowki, jajka na twardo.O 12 czekolada. O 14 zupa na stoku. 0 17 zaczynalam maraton jedzeniowy....zawsze byly 2 rodzaje makaronu + zupa. Więc zupa, po czym np. spagetti bolonese, po czym tortelini z sosem serowo smietanowym. O 20 na stol wieżdzały..deski serow, wino, owoce, kielbaski wloskie, szynka parmenska, chipsy, oliwki, suszone pomidory, orzeszki, paluszki. Po czym przed snem wsuwalam zazwyczaj zupke chinską z torebki coby sie lepiej spalo .Tak poza tym to sobie skurczyalm żoladek .Gosiu ja jestem totalnie przejedzona na jedzenie patrzec nie mogę, a na makaron w szczególności. Tylko zupy mi wchodzą i ser biały ewentualnie. Anoreksję juz miałam i więcej nie mam zamiaru mieć ![]() Cytat:
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Zara w sezonie też przydrogawa , na dżinsy sobie tam pozwalam ale na coś konkretnego rzadko Wolę tańsze odpowiedniki Stravivarius czy Pull&Bear, czasem Bershka (wiem że L_V ich nie lubi )ale ja jestem zadowolona z ceny i jakości- nie narzekam na nic co tam kupiłam |
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dużo jadłaś ![]() Ja zrozumiałam, że cały dzień jeździłaś nie robiąc przerw i co za tym idzie mało jadłaś
|
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A deska serów i winko, wymiękam Idę sobie, Pa ! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-27 o 16:25 |
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się mogę przyznac, że na imię mam Ola, ale daty urodzin na razie nie zdradzę. powiem tylko, że jestem wodnikiem i mam wielki kryzys ćwierczwiecza
|
#1410 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

..i ty do mnie per Anka
Wiecie coś może na ten tenat? 

Jak nie jem to miesiącami, jak spróbuję to mamtygodniowy ciąg