|
|
#1651 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
[quote=Vivi12399;10674936]Dziewczęta mogłabym mieć malutką prośbę... kilka opisów w stylu " pamiętasz...? pisałeś, że te ślady znikną z uczuciem .. i co ? " chodzi o to, że coś co widac(fizycznego) miało zniknąć z miłościa..albo poprostu, że te uczucie miało przeminąć . dziękuje ..
** wszystko przemineło jak mgła, ale uczucie do Ciebie zostało.
miało nie być nic ! a jest ciągle miłość niby wszystko przemineło z wiatrem ... znaczysz dla mnie więcej niż myślisz. a to uczucie wcale nie chce przeminąć. ![]() --- Mam nadzieje że o to chodziło ![]()
|
#1652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ocean tęsknot.' niebo ma kolor sińców pod oczami.' droczysz się ze mną?.' dzieli nas czas, nie odległość.' na schodach słychać czyjeś kroki. ale to nie ty.' budzić zmysły razem płynąć i żyć.' i wciąż go odpycham... a on wciąż wraca.' "Życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia: sądzi się że dostało się życie wieczne. Potem się go nie docenia, uważa się ,że jest do chrzanu, chciałoby się niemal je odrzucić. W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka. I próbuje się na nie zasłużyć.."
|
|
#1653 | |
|
Rozeznanie
|
Ojej ojej. no nie moge przejsc obok tego obojetnie. Cytat:
No ja wiedzialam ze mozna na was liczyc. Jak to jest patrzeć przed siebie i widzieć szczęście?
Zjadlam 3 kilo czekolady i dalej nie mam dobrego humoru. I co zjesz mnie za to? Smacznego. ^^ |
|
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
* A niebo znów stanie się piękne .
* Ał ! To boli ! Wspomnienia zawsze bolą . . * Nagle księżyc wydał jej się ładniejszy, niż zazwyczaj . * Czerwony płatek róży . * Kiedy powinnam umrzeć ? Zanim się urodziłam ! * - Kochasz mnie ? - Nie . . * A sztuka ? Odnaleźć to, czego się szuka ![]() * I niby jest wygodnie, a jednak czegoś brak .
|
|
#1655 |
|
Rozeznanie
|
bezczelnie emanuje ze mnie szczęście.
już zawsze dotykać nieba. wiesz, zabrałeś mi tyle marzeń... zatracić się w zapachu szeptów. nie mam czasu na choroby . miłość mnie potrzebuję . ! próbuję żal w uśmiechu kryć. ty ze mną. i ja z tobą. wyrwałam cię dziś z mego serca. z korzeniami. koniec! chce Ci powiedzieć 'i love you'. Coś rwie od środka. Coś mówi. Coś prosi. `chcieć to za mało. i wiedziała, że tym samym ona jest dla niego. czy szczęśliwsza? nie wiem, ja nie wiem .
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za pochwały, miło mi
"jeszcze się ziemia trochę przekręci i znowu zaświeci słońce..." "a miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam..." Jest jak jest, po co zmieniać wszystko, jest jak jest i tak. Wszystko w końcu trafi szlag. Zobaczysz... nawet mandarynki jakieś takie.. kwaśnawe. jest łał. jest przenajpiękniejszy na świecie. taki jest. bo szczęście tak po prostu przecieka jej przez palce. seksualna bohaterka.
|
#1657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mi się podoba . Naprawdę trafiłaś w to, czego akurat szukałam. DDDDDD naturalnie- kradnę. :PP
|
|
#1658 |
|
Raczkowanie
|
Ze wszystkich dragów najbardziej kopie miłość.
Po nim przeciętnie jesteś 7 lat na haju, a przez następnych 15 masz doła. Odwyk kosztuje połowę majątku i wymaga zgody sędziego.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
takiej miłości nie widział jeszcze nikt.
wiatr porywa ich spojrzenia. czekam, wciąż czekam na to, aż się pojawisz, a gdy się zjawiasz... ja odwracam wzrok. proszę, podaruj mi trochę słońca. niepowstrzymane łzy, niespełnione sny. stłumiony krzyk w mojej głowie. strach przed tym co może być piękne. czas nie będzie na nas czekał. you and me together /ty i ja razem through the days and nights /razem w ciągu dnia i nocy.
|
|
#1660 |
|
Raczkowanie
|
miło mi
![]() wyczuwam cię w zapachu ubrań. a niebo znów na głowę spada mi. tak trudno zasypiać i wstawać. bez ciebie. muszę to przespać, przeczekać. pielęgnuje twój obraz w moim sercu. przecież to wcale nie miało być tak. coraz mniej nadziei na lepsze jutro. na przekór wszystkiemu. z tobą na koniec świata. czasami. ot tak.! tak po porostu. bez tłumaczeń. przytul mnie jeszcze raz. godzinami wpatruje się w sufit.
|
|
#1661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uhh... Czuję się potrzebna ![]() A ten na górze kradnę, bo boski ;* __________________ Twoja miłość do mnie musi teraz umrzeć. Któż bowiem mógłby pokochać bestię... Przyjdź do mnie. Spraw abym uwierzyła w Twoją miłość raz jeszcze. Pogrzeb moje sny, zakop moje smutki. Jakie to uczucie spadać swobodnie? Kraina piękna. Zimna i okrutna. Wszystko jest smutne. Tak wybornie smutne. Jestem czarną gwiazdą. Pij mnie niczym truciznę. Czuję się podle w niektóre dni. A mogłam odejść z podniesioną głową. Nadaj swojemu sercu krok, jakiego nikt mu nie dotrzyma. Gdy słyszę wszystkie Twoje kłamstwa - dławię się. Twoja wola życia, po prostu gasi moją. I choćbyś wbił mi sztylet w serce powiem 'nic się nie stało'. Rodząc pogardę. Idź i znajdź jakiś powód by żyć. |
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________ mam łeb do interesów i ciało do grzechu nie ważne, że mój uśmiech jest wredny. Przecież to zawsze uśmiech witaj. Więc to Ty jesteś moje szczęście emocje wyszły ze mnie ukradkiem a może nieświadomie odpychamy naszą połówkę? pasujemy do siebie jak dwie połówki pomarańczy. Albo jabłka siadam na dachu, bo tam bliżej do nieba prawie nie jem i nie śpię Dobre są tylko takie czasy, w których słowa coś znaczą. Najgorzej, jeśli ktoś poci się od wewnątrz. Nawet dziwna miłość jest lepsza od braku miłości
|
|
#1663 |
|
BAN stały
|
styrana, Kissabble, Miluuu, jednaZwielu, abunee, papergirl, NieZTejBajki, TiScatteroUnaFoto Nastychick => cudowne opisy . Okradam was od dawna . Mam nadzieje ze wybaczycie
i coos odemnie : Masz przebeg wiekszy niz 30-dziesto latka Ma ze złota usta jak na wierzchu biust ma No rozłoz swoje nozki bedziemy kochac sie Ty wiedziłes dokładnie czego chcesz To ci się podoba, to pełna swoboda To zaczeło sie latem, gdy nad wode szła ... Noc otwierała przed nam uroki swe Czs wiernym sprzymierzencem twoim był Lubisz hardcore, który podnosi adrenalinę Ty do konca nie ufac nuczyłes mnie Słoce zaszło juz za chmury, głosno szumiał las Tylko biedronka nie ma ogonka, nie ma ogonka biedronka. Lubisz to, mało ci po całych nocach Znasz ten stan,zbliza sie, fajnie w głowie kreci sie ![]() Jak hardcore to hardcore inaczej rozpusta Nie wazne z kim, nie wazne gdzie, zakoonczy sie Ty łapiesz chwilę, tyle byle było mocniej a nie milej Dobre wrazenie robi dobre uderzenie. Prowadziłes swą gre przejrzałam Cie
Edytowane przez Calineczka777 Czas edycji: 2009-01-27 o 13:15 |
|
|
|
#1664 |
|
BAN stały
|
Calineczka777 miło
zabieram kilka także. _ sercowa tułaczka. zewsząd otoczona ironią i łgarstwem. niepoprawna romantyczka wprawdzie w szczęście nie wierzę. nie uzewnętrzniam się na byle kogo. próbuję coś dostrzec przez mgłę pieprzonej rzeczywistości. to nie ironia, to szczęście. kiedy mnie najdzie ochota na niedorzeczną rozmowę - zadzwonię. huśtawka nastrojów mną targa. otumaniona rzeczywistość. mi tam się nie chce spać.. |
|
|
|
#1665 |
|
BAN stały
|
` Niektórzy są tylko ludźmi
` Powiedz kotku, gdzie zamierzasz dziś spać.? ` Rock my baby ` Styl pod prąd. ` Każdym oddechem woła o Ciebie ` I choć by śladu łez jej oczy nigdy nie poznały. ` Miałeś być przy niej pilnować czy nie gubi się. ` Każdym oddechem woła o ciebie |
|
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
zElkaHaribo dzięki .
![]() _______________________ Tak już ma być zawsze: poranek, gdy nie chce się wstawać; zmierzch, kiedy nie chce się jeszcze umierać; wieczór pełen obaw; niekończące się noce udręk. Już nie potrafię płakać – chyba nie potrafię. A kochać? Gdzie podziało się mój uczucie miłości? Boże, co ja ze sobą zrobiłam? Zależy mi na innych ludziach, tylko nie potrafię niekiedy ocenić kto przyjacielem, a kto wrogiem. Poza tym mam silne zaburzenia pamięci i nie pojmuję, dlaczego nagle inni przestają się do mnie odzywać. Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywają takie rozmowy, własne lub zasłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhają gdzieś na nas, zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności." Z każdej kobiety można zrobić prosty-tutkę, jeśli się użyje tego rodzaju argumentów jak ukończenie studiów muzycznych czy lekarskich, kupno małego domku poza miastem i rozpoczęcie nowego życia połączonego z odrodzeniem moralnym. Wyobraź mnie sobie; nie zaistnieję, jeśli mnie sobie nie wyobrazisz. zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę z sokiem malinowym i na życie z Tobą, wiesz? ( jeśli coś się powtórzyło to przepraszam. )
|
|
|
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś lekiem na całe zło ...
|
|
|
|
#1668 |
|
Rozeznanie
|
Kolejna, nic nie znacząca dziewczyna w jego życiu..
Może kiedyś zabraknie mi jednego dnia dla miłości.. Może kiedyś zabraknie mi chwili, by nie umrzeć w samotności.. Nie.. To nie jest love story.. To tylko pieprzone opowiadanie o miłości.. A to różnica.. Wiedz kochanie ułożyłam sobie życie.. Więc jeśli Bóg zrobić mógł taki żart to po co tyle straconych w życiu lat..? Najpierw nauczyli mnie kochać a teraz każą zapominać Chcę, a jednak wciąż nie umiem.. Emocjonalny ekshibicjonizm - Ale to przecież tylko przypadek - Ja nie wierzę w takie przypadki.. |
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
kilka moich
mini wene miałam heh.Być naiwnie słodką czy słodko nawiną? Burza moich rozczochranych myśli Mój dzień rozpoczyna się do łyżki optyzmizmu. Noc to magia. Znikają wszystkie kolory a mimo to robi się miło. Uśmiechem pomaluje kilka godzin tego dnia.. Ubiorę moje myśli w superlatywy, pozytywy.
|
|
#1670 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wogole skonczmy ten temat. poprostu chciałam powiedziec (: Cytat:
Cytat:
---------------------- 1.Na nocnych spacerach,tych do wschodu słońca .. 2.Miłość ma wpisane w siebie cierpienie .. 3.Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. 4.Nie dziwne .. Jesteś facetem,jakich mało. <3 5.Oddalona o tysiące kilometrów .. to nie takie proste .. 6.kocham Cie coraz mocniej, coraz mocniej uczucie rośnie <3 7.Usmiechasz sie,nic nie mowisz .. I ból przechodzi. (: |
|||
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
brak ci powietrza i słońca
mieszka tu z tobą samotność ciała woń i twoja dłoń jeszcze chwila i zgrzeszysz północ pochłania i wsysa niedaleko do dna gdy dla ciebie tak jak nigdy stracę głowę chyba z tej miłości nic nie będzie co zrobimy, kiedy w końcu zacznie boleć ? masz wbity wzrok trochę zmęczony i opuszczony zakochany sam w sobie księżyc w obce ramiona jestem wtulona stara taśma mi tu cicho gra lato osiemdziesiąt dwa paranoja była goła pokaż mi wódkę która płynie jak łzy w bezmiarze życia mówił, że urok mój spłowiał i spłynął i powoli mnie usypia twój głos Przez okno zagląda mrok dotyka moich rąk papieros jeszcze się tli i ty zamykasz za sobą drzwi
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Lubię te Twoje słowotwórstwo ...
Dosięgam gwiazd dzięki Tobie. Nieosiągalna ale osiąga zadziwiająco dużo. Udajemy że nie słyszymy kiedy puka , ale tak bardzo chcemy ją wpuścić . Tak szybko jak przyszedł, tak odszedł ... Kochać to nie znaczy zawsze to samo.. Co znaczy kochać poznać jej nie dano . Jest ładna i cwana wykorzystuje każdego napotkanego Pana ![]() Oddam słowo za Twe słowo- oddam bo to honorowo.. xD Już mam dosyć życia nadzieją...że kiedyś mnie odnajdziesz , pośród tych tłumów... Wieża Babel, problemów Himalaje .. Bo chciałam Tylko Cię znaleźć ..Takiego Mojego i kochanego i jedynego...
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
uciekłam - kolizja pomyłek. znów wraca nocą bezdomny architekt myśli. rwałam rzęsy milczeniem, mimiczne schłodzenie. wewnętrzna renowacja. taki upał, że aż zaparowało mi mowę. w podziemiach metra potrafimy dotknąć gwiazd. chwile ulotne. ..a dziś mimo pięknego słońca, wrócił szary dzień. wzruszenia ciągły brak. do utraty tchu..'
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
* Bezwarunkowa miłość. <33
* Ona wtulona. * Na ta chwile niech świat zamilknie. * Podaj swoja dłoń, pozwól żyć, pozwól marzyć. * To nasza noc, gdzie znów aniołem pragnę być dla Ciebie. * Mówiłam Ci, że to tylko szczęścia łzy. * Kilka uśmiechów rzuconych na bezdechu. * Telefon milczy a miłość gdzieś w pośpiechu. * Co wczoraj pytaniem, dziś odpowiedzią. * Zaczepił mnie blady jegomość Z parasolem, w szarym kapeluszu Zapytał o sen życia; czy sensem Jest wstać rano i kłaść się o zmroku. Czy czyste sumienie wystarczy, Praca, znajomi, dom i samochód Iść przed siebie, nie pytać nikogo Mieć, wiedzieć i święty spokój. To nie tak proszę Pana Sens mieści się w duszy i sercu Sens mieści się w przytuleniu W drugim, bliskim człowieku. Sens mieści się w cieple ramion, Dobrym słowie, pocałunku czułym Sens mieści się w przyzwoleniu Nie ma sensu w uniku ..
|
|
#1675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kissabble - ah..cudne pozwolisz, że podkradnę kilka? ![]() coś ode mnie. bo pragnę być tylko twoja. wiesz. miłość zabija. wróć do mnie. mimo wszystko ona wciąż naiwnie wierzyła. dotknąć nieba. grzesz ze mną. uwodź mnie. zaśpiewaj mi piosenkę gwiazd.
|
|
|
#1676 | ||
|
Raczkowanie
|
dziękiii, mycha Cytat:
Cytat:
cieszę się i wzajemnie ;** są takie chwile, że ręce rwą mi sie do twego gardła czasami śnisz mi się nieżywy. i wiesz? lubię te sny. widelcem chce wydłubać ci serce mogę unicestwić cię najmniejszym palcem u nogi jednym pstryczkiem zmiotę cię z tego swiata kiedys to ja podpalę ci swiat ehm, chyba nic innego nie wymyślę.. oj, ja tam się bardzo cieszę, że korzystasz z moich opisów (: miło jest czuc się przydatną
_ pomarszczone stare serce świat swym oddechem zwala mnie z nóg o zawroty głowy przyprawia mnie świat ciężkie stopy ołowiane nie chcą iść naprzód cieżko mi jest znów roześmiane twe oczy koszmarem znów dla mnie przemykasz po mym ciele niczym dreszcz niezauważalnie tak a śmierć jest niewiele znaczącym szczegółem z trzaskiem zamykam księgę mych słów pieści w oczy z niedowierzania wciskam wargi w grymasie do krwi zagryzione
|
|
#1677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnepozdrawiam cieplo
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Przyczajenie
|
w kieszeni serce, w oczach strach .
znów stoję i czekam... będąc nikim dla nikogo. to jest we mnie w środku od wewnątrz przenika przez skórę i spływa po ciele niby znika ale ciągle jest we mnie kiedy jest - kocham kiedy znika - tęsknię marionetka bez skazy, tylko w ramkę oprawić. przykazania dwa: pierwsze ja, ostatnie ja. ! mały, za ciasny świat, na jej życiowy plan. życiowa gra w uczucia i ta cholerna niepewność strach przed rozczarowaniem codzienność jak cienki lód po którym stąpam niby normalnie wśród tylu innych, jest inna też... coś we mnie pękło, wypaliło się... czasami błądzę, brak mi wiary i szans znaleźć odpowiedź, jak to mogło się stać uwierz że pomimo łez, jest mi wszystko jedno jak zapomnieć gdy serce jeszce płonie, gdy słowa jeszce w głowie dnia monotonia świata iluzja świat wokół znika, jak znika czas... od tamtej chwili - inna ja patrząc na siebie siebie mi żal
Tak już ma być zawsze: poranek, gdy nie chce się wstawać, zmierzch, kiedy nie chce się jeszcze umierać, wieczór pełen obaw, niekończące się noce udręk. Już płakać nie potrafię, chyba nie potrafię. A kochać? Gdzie podziało się moje uczucie miłości? Boże, co ja z sobą zrobiłam kocham inaczej ? |
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
Boże kochany, Tis naprawdę masz o sobie aż tak wysokie mniemanie, że sądzisz, że kopiuję opisy, które Ty dodałaś i dodaję je specjalnie w następnym poście?
Na dodatek opisy nie wymyślone przez Ciebie, tylko przez innych autorów...? Nie mówię, że nie są ciekawe itd. Są, nawet bardzo, a to znaczy, że jesteś mądrą dziewczyną i masz dobry gust, ale błagam....bez przesady. Przecież to logiczne, że możemy trafić gdzieś w internecie na ten sam tekst. Daj spokój, Dziewczyno przecież wielu osobom tutaj zdarza się powtórzyć jakiś opis. ; ) Nie wiem w ogóle w czym Ty widzisz problem Słonko. -------------------------- I dziękuję dziewczynki za wszystkie miłe słowa. (; Tylko nie przesadźcie, bo zaraz ktoś mnie oskarży o kradzież jego opisów < czy coś w tym stylu > i będzie draka. ohooo. ;P A swoją drogą, większość opisów wymyślam sama, więc nic dziwnego w tym, że jeśli dodam tekst z jakiejś książki czy piosenki to mógł on być dodany już wcześniej. ; ) To tak, konkluzując. ; D ---------------------------- stojąc na drodze wspomnień, nie potrafię powiedzieć 'odejdźcie'... nasze popękane emocje. wyciekają... a teraz złapmy się za chłodne dłonie. kusi, aż strach. nasze słowa nie kaleczą już tak mocno. pod skórą kryją się anioły. i to mnie przeraża. taka obsesja. tyle czułego dotyku zachowanego w dłoniach... nasza krew jakby wrzała. czerwieńsze od krwi, uczucia. na temblaku wiszą nasze emocje. prognoza na jutro: jutra nie będzie. miłość mnie osłabia. wciąż nasycam się goryczą. zobacz, jak cudownie marniejemy. ale słowa nie dają gwarancji na szczęście... oddechy przenajświętsze karmią serce przez noc. blednie jakby krucha część uczucia. każdą łzę chowam w małej skarbonce... na parapecie zasypiają nasze myśli. wcale nie było warto. liche gesty. dajmy już sobie spokój... udawane uśmiechy i puste gesty. tyle w nas zostało. nadal nie wierzę w szczęśliwe zakończenia. nawet twój głos wywołuje niepokój. i tak mnie nie pokochasz. świat zasypia. łkając bezgłośnie. wczoraj zapewniałeś, że dla mnie mógłbyś nawet zginąć... w imię miłości?! bzdura.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-01-27 o 16:43 |
|
|
|
#1680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

**

Naprawdę trafiłaś w to, czego akurat szukałam. 

...

cudoo !