|
|
#2071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem nieprzytomna ,Krecik piska ,ja nie umiem spac ze zmeczenia i wogole to chce juz byc w domu po zajeciach
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Dobrze że mialam tylko 30 zl przy sobie (myślałam, że po spotkaniu od razu wrócimy, a tu panie zapowiadają, że jeszcze do GK trzeba skoczyć ) bo by mnie więcej rzeczy kusiło ![]()
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja właśnie siedzę sama jak palec w pracy i umieram od choroby Chyba jutro znów mnie czeka wizyta u lekarza, bo to już coś poważniejszego się kroi.Tru ja też czekam niecierpliwie na wiadomości czy to bedzie Fasolka czy Fasolek BTW. Moja koleżanka(ta, na której wesele nie poszłam) dzwoniła w niedziele do mnie i ona będzie miała chłopca ![]() Gajunia
|
#2075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie się wkręcę jak większość dziewczyn do mnie leci taki różyk ![]() ale to nie ja pisałam, a mnie zacytowałaś ![]() Cytat:
idź do lekarza, zawsze to inna kuracja niż ta domowa
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-01-27 o 08:35 |
||
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2077 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli masz kogoś w Anglii tudzież w innym cywilizowanym państwie to możesz je jeszcze gdzieś upolować (nie żebym namawiała ).A minerały już mi się marzą następne, ale czekam aż te dojdą i zobaczę co to za cuda; po cichu liczę że mi jednak nie podejdą bo wybór zbyt duży a ja przecież jestem na odwyku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim, niedługo zbieram się na wydział podliczać swoje preparaty, wczoraj policzyłam ok. 10.000 komórek
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na każdą porę roku można mieć inny odcień, idealnie co najśmieszniejsze Magdę kusiłam, a sama zamówiłam chyba najpóźniej najpierw za dużo kolorów, potem zapomniałam, potem znów trudno zdecydować i o ![]() na tvn24 mówili o ośmioraczkach w Kaliforni
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-01-27 o 10:20 |
|
|
|
|
#2079 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny
![]() Jestem nowa na Wizażu (choć zarejestrowałam się prawie dwa lata temu, to aktywna jestem od miesiąca). I muszę stwierdzić, że to Wizaż mnie uzależnił i stałam się Kosmetykoholiczką jak talala . Nie mam na myśli tego co niektóre z Was, że posiadam np. 20 błyszczyków. Bardziej chodzi mi o to, że przed nałogiem nie potrzebowałam tylu kosmetyków - po prostu nie byłam nawet świadoma że takie istnieją (np. baza pod cienie, utrwalacz makijażu ust, rozświetlacz, odżywka do brwi, baza pod tusz do rzęs itp.) Teraz jak już to wszystko wiem, to mam ochotę mieć chociaż jednego reprezentanta każdego z tych kosmetyków Mam nadzieję, że teraz już powoli będę wychodzić z tego przyjenego acz kosztownego nałogu - wszystko co miałam kupić myślę że już kupiłam. Może to była tylko taka chwilowa miesięczna fascynacja Wizażem i mi przejdzie ![]() Trzymam za Was kciuki, byście były zawsze zadowolone ze swoich zdobyczy nawet pół roku od zakupu
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kurujta się
![]() To teraz taki okres że wszędzie zarazków pełno i nietrudno coś złapać. Ja dziś po południu zamierzam się wyspać, ostatnio śpię po 5 godzin ![]() MagJu, współczuję, przykro mi że TŻ tak sie pogruchotał. ale ... ręka szybko sie zrośniei będzie dobrze ![]() Witaj Tobb Tutaj napewno się nie wyleczysz z nałogu, jedynie wpadniesz w to jeszcze bardziej
|
#2081 | |||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ale wola walki coraz słabsza: zbliża sie nowa gazetka SP, rodzice jadą na weekend do Niemiec (mama już dostała listę powinnam mieć 4 butelki szamponu, 3 maski i odżywkę po tym wyjeździe), kończą się maska i olejek L'oreal do łebka i musze zamówić, trzeba też będzie zamówienie apteczne zrobić w początkach lutego.![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że się ręka będzie zrastać bez problemów.Cytat:
Cytat:
![]() To zdecydowanie za dużo szczęścia. ![]() Idę zaraz na ćwiczenia z przedmiotu, z którego już prawie cały mój rok ma zaliczenie i trochę się martwię, czy nie będę tam sama. Nie chodziłam z różnych powodów cały styczeń, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie. I tak jeszcze będę musiała na dyżur biegać ponadrabiać zaległości.![]() A dzisiaj chyba pojadę do tego SP. Wiem, ze odwyk i tak dalej, ale te peelingi Daxa średnio wydajne, więc lepiej zapas mieć, a póki promocja jest...
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się dziś dobrze spało, wstałam dopiero godzinę temu; dziś pierwsze testy nowego różu przyleciały też do mnie kulki TBS, teraz to już na pewno czeka mnie miesiąc lub dwa bez kolorówkowych zakupów...u mnie znów pada śnieg... Organzzo śliczny kolor różu
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-01-27 o 11:06 |
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Hej sleepy, pochwal się jaki róż kupiłaś?
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Organzzo, pytałaś jak się minerałki zachowują na filtrze. Ja obecnie nie używam aptecznego filtru, tylko mam krem ze SPF, więc nie testowałam . Myślę jednak, że dają radę, bo dziewczyny z wątku EDM używają filtrów i nie narzekają
Moim ulubionym sposobem aplikacji jest nakłądanie na mokro zwilżonym pędzlem - efekt jest bezapelacyjnie lepszy niż na sucho
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy jak na żywo
jak oglądałam róże na zdjęciach dziewczyn w wątku EDM potrafiły znacznie odbiegać od tych na fotkach producenta ![]() właśnie ![]() Cytat:
![]() a zwilżasz czym? psikasz termalką?
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
nowego Guerlain
przed chwilą się nim maznęłam i wydaje mi się, że kolor nie do końca mój ![]() zrobię jeszcze kilka podejść i wtedy bardziej obiektywnie ocenię
|
#2087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jaki śliczny
Cytat:
mikroskopy, masakra ![]() po invitro cyz jak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę miała próbkę tego cliniqa od Mag w sobotę to wypróbuje czy toto się nadaje dla mnie ![]() Oby w SP nie byo nic ciekawego dla mnie, a Daxy do kiedy sa w promocji i ile się oszczędza? - ja nadal nei widzę ich w gazetce ![]() Kliknęło mi sie kredkę brązową na all., wiem że nie powinnam bo jeszcze nie zdałam ani jednego egz. no ale tak długo juz z nią zwlekam, a poza tym od burżujkowej coś mnie oczki swędzą ostatnio więc musiałam jakąś nową kupić i tak ![]() to coś takiego jak nakładanie kompaktu na mokro?
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie tak.. 40 osób asystowało przy porodzie
![]() Cytat:
Normalnie kosztuje koło 15zł a po obniżce 11.99 czy jakoś tak
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Robię tak : nasypuję trochę pudru na wieczko od wykończonego kremu/pudru, żeby było gdzie to "rozrobić"
Spryskuję Avenką pędzel kabuki (mam Sephorowy) i tym zwilżonym pędzlem rachu-ciachu w ten puderek , robię kilka plamek na twarzy i potem tym kabuki robię kółka w celu rozprowadzenia. W tej czynności kabuli jest juz praktycznie suchy.Te minerałki są sypkie, wygladają jak puder sypki
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wypróbuję ![]() dzięki
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale będe dzielna, nie zrobię zapasów aktualnie zyżywam proszkowy algowy bielendy Eco a w szafce czeka cała tuba avonowego kokos&papaja
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2093 |
|
Miss Pudernica
|
Tru trzymam kciuki i koniecznie napisz co u Was
Podczytuję Was trochę, ale dzisiaj nie zdałam wstępu nie będę smęcić, więc tylko proszę o kciuki. Idem się uczyć więc na inne przyjemne rzeczy.
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi bardzo
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2097 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znacznie chętniej poszwędałabym się po Berlinie i porobiła fajne zakupy.![]() Daj znać, jak Ci się spodoba. ![]() Cytat:
Byłam w SP, kupiłam peeling czekoladowy Daxa. Rozsądnie wzięłam tylko jeden, chociaż kusiło mnie, żeby zrobić zapas, ale jak odwyk to odwyk, więc się dzielnie oparłam. ![]() Nic ciekawego do wyszpiegowania nie było, z nowych perfum Escada S, trochę Lolity EDP, ale ometkowane, więc nie wiem, czy już z nowej gazetki, czy tak o. Miałam cieżką książkę w torebce, więc nie kupiłam nic do jedzenia, naiwnie myśląc że coś znajdę w domu. A tu jak zwykle pustka w lodówce.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-01-27 o 15:13 |
|||
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ten kaszel mnie zamęczy no
Na dodatek boli mnie gardło i się boję żeby jakaś angina mi się nie zrobiła z tego, bo ja często ją łapię ![]() A moja twarz wygląda okropnie mimo Meteorków, nawet one nie pomogły ukryć choróbska. aante
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
si, si limitka zimowa. Midnight Butterfly sie zwa. popros siostre, moze gdzies znajdzie w Londynie [one tam taniutki, a sa ogromne, dwa razy wieksze niz nasze
]jeszcze nie wiem. moze miesiac, moze 1,5, moze dwa sie okaze na miejscu ![]() bylam dzisiaj w avonowym COKu. wachalam Absynta od Lacroix [rozwodniona zielona herbata, zapach absolutnie nie wart katalogowych 160 zlotych ], obmacalam kwiatki [ladny ten do twarzy ] i obejrzalam katalog poza tymw ypilam prawie 0,5l kawy po ktorej zachcialo mi sie spac. a kolega wachal moja szyje ktora spsikalam obficie Serendipitous. podobno pachnialam jak wielka tabliczka mlecznej czekolady aha, mam dylemat jak nie wiem. konczy mi sie tusz iiii... nie wiem, czy brac l'orealowego Collagene czy moze lauderowego Sumptuous [ice nadal jestes z niego zadowolona?]. kase mam niby na tego drozszego ale ten l'orealek kusi. a nie kcem miec dwoch tuszy na stanie. co robic, co robic
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-01-27 o 16:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

ale wiecie o co chodzi.

Nie dość, że pracy znaleźć nie może, to teraz jeszcze to...
) bo by mnie więcej rzeczy kusiło
Ja właśnie siedzę sama jak palec w pracy i umieram od choroby 

powinnam mieć 4 butelki szamponu, 3 maski i odżywkę po tym wyjeździe), kończą się maska i olejek L'oreal do łebka i musze zamówić, trzeba też będzie zamówienie apteczne zrobić w początkach lutego.

aktualnie zyżywam proszkowy algowy bielendy Eco a w szafce czeka cała tuba avonowego kokos&papaja