|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Ja również się melduję w drugiej części...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do swojego ciała, to ja też mam problem ze swoim brzucholem i chyba nadszedł juz czas zeby sobie jakoś z nim poradzić... Zaczynam ćwiczyć, tzn jak wyzdrowieje bo jeszcze troche chora jestem... A lubie swoje nogi, ale zmieniłabym w nich jednak górna wewnętrzna część heh.. No ale ujdzie w tłoku..![]() No u mnie własnie sesja się zaczęła, ale ze wszystko pozaliczałam przed, to zostało mi jedno koło w piątek, jak zalicze to 2 i pół tygodnia wakacji A co do pierścionków to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233049913 ten mi się podoba za prostote... tzn taki ładny delikatny nawet ale niewiem czy jednak bym chciała mieszane złoto https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1233049913 ten kojarzy mi się z taką nowoczesnością ale fajny fajny https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1233049913 i ten zresztą też jest super Ale chyba jednak chciałabym coś delikatnego, a nie taki rzucający sie strasznie w oczy, chociaz z małym kamieniem mógłby byc. Ostatnio czytałam właśnie o kamieniach przyporządkowanych do znaku zodjaku. Ja jestem panna to niby pasuje do mnie jaspis i topaz, i o ile z topazem widziałam jakiś pierścionek to z jaspisem żadnego.. No cóż... edit: a te stronki: http://www.symbolika.yoyo.pl/kamienie.html http://www.obcasy.pl/slub/Zloty_pier...1,431,524.html
lovemój blog: zdrowy-tryb-życia mój fashion blog: Life By Mada Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv ![]() Edytowane przez .Mada. Czas edycji: 2009-01-27 o 18:13 |
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ponieważ jestesmy za granicą, i na ten cywilny i po nim na obiad zapraszamy tylko naszych rodzicow.
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo, topaz powiadasz?! ja też jestem panna
a jaspis nawet nie wiem jak wyglada, zaraz poszukam![]() chantalle - ok, przyjęłam do wiadomości ![]() fajnie, to zamiast jednego wielkiego dnia będziecie mieć dwa ![]() a ten cywilny to właśnie za granicą czy w domu?.. edit ![]() http://www.snobka.pl/artykul/791/pierscionek_z_topazem http://img148.imageshack.us/img148/159/33ig8.jpg to tak co by się tematu trzymać
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 18:13 |
|
|
|
#94 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam bym wolała mieć wesele w lecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
A ja walentynek nie uznaję... W zeszłym roku byliśmy wtedy w górach, kupił mi czerwonego balona
![]() A nie wiem, czy pamiętacie? Bo ja z moim TZ byliśmy już zaręczeni... Poprosił mnie o rękę 12.02 zeszłego roku, czyli 2 dni przed walentynkami W pociągu... Bo w pociągu się poznaliśmy.... Ehhh chciałabym cofnąć czas... I jeszcze raz to przeżyć..
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to szczęściara z ciebie! ![]() oglądacie piłkę ręczną ostatnio?? kurde ja teraz patrze na mecz niemców z dania i z nerwów padam
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam wole siatkówkę jak jest mecz siatkówki to jestem nie do wytrzymania taki ze mnie kibic siatkarski
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wogóle nie wiem co ludzie widzą w piłce ręcznej... Jak dla mnie to tylko piłka nożna
|
#100 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jakoś nie pasuje mi tu wiek 60 lat hehe. Moja mama ma 61 lat i wcale nie wygląda na babcię Wygląda na 40 lat, a ubiera się tak jak ja (często pożyczam od niej ubrania, a ona ode mnie ). Chociaż niestety wiele kobiet w tym wieku wyglądają jak babinki 90-letnie. Ja tam nawet jak będę miała 60 lat to nie będę się uważała za babcię.Cytat:
To wszystko zależy widać od wzrostu i proporcji. Ja mam 177cm wzrostu i mam długie nogi, więc nawet gdybym miała 100cm w biodrach to źle to by nie wyglądało. Skoro Twój TŻ uwielbia Twoje ciałko to najwyższy czas, żebyś Ty też je pokochała. 94cm w biodrach nawet przy Twoim wzroście to nie jest dużo. To jest tak w sam raz Najseksowniejsze są przecież dziewczyny normalne, a nie chude ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czemu prezent Ci się nie spodobał? Wstydzisz się swojego ciała przed TŻtem? Jesteś młoda i gładka on kocha każdy centymetr Twojego ciała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To już niedługo mężatką będziesz ![]() Cytat:
W rurkach chudzielce nie wyglądają dobrze (ponieważ rurki podkreślają chudość), grubszym osobom też w rurkach jest niekorzystnie. Tak jak w każdym ciuchu najlepiej wyglądają osoby z normalną wagą, a nie chude :P
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||||||
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja Hawwa wiem, że w rurkach pupa wygląda bardzo apetycznie, ale do rurek trzeba mieć dobre proporcje bioder, ud i kolan, u mnie to wygląda fatalnie, może jak jeszcze popracuje trochę nad nogami i co najważniejsze wagą, to będę mogła sobie sprawić takie gaciorki, na razie mogę tylko pomarzyć......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-27 o 19:06 |
|
|
|
#102 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale bajer
![]() super ![]() Cytat:
yeeeeeeeahhhhhhhhhhh!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! kurrrde myślałam że padnę z nerwów,jak można iść tak łeb w łeb!!!! żeby teraz tylko nasi dupy nie dali ![]() ja tam piłkę ręczną dość lubię, też swego czasu grałam, może się nie znam na klubach polskich i zagranicznych, ale mistrzostwa oglądam
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będę pisać nie piszcie za dużo, bo i tak mnie nie posłuchacie
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._Norwegia.html ja sie bałam że nasze narodowe "szczęście" wypłynie już w meczu duńczyków z niemcami - ten remis to był przecież prawie że pewny ![]() liczę na to że dobra passa nie przeminie ...chociaż "mecze o wszystko" w naszym wykonaniu faktycznie nie wychodzą najlepiej ale - wyjątek potwierdza regułę! więc będzie dobrze ![]() ja piwko mam, pizzy nie (tu muszę pomyśleć ), ale jak na razie nie mogę piwka tknąć... czekam na gościa któremu muszę coś podwieźć, więc muszę być non-alcoholic
|
|
|
|
|
#105 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest niebieski, a ja uwielbiam niebieski kolor, no i przeznaczony jest dla ryb (a ja rybka jestem) no i
![]() No i stosowany jest podczas zdawania trudnych egzaminów. Tak więc przydać się mi może ![]() I podoba mi się też szafir, też niebieski no i przeznaczony dla ryb ![]() Cytat:
Cytat:
) i ewentualnie piłka nożna i siatkówka.
|||
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm, chyba nie doczytałam jakiegoś posta.... ![]() żużel - masakra, dla mnie to jedna wielka tajemnica a łyżwiarstwo...mnie nudzi, sorrrry ![]() ja lubię tenisa (ehhh grałam kiedyś dużo, teraz tylko czasami.. któraś chce się na sparing umówić? ), siatkówkę, piłkę nożną - ale nie jakoś fanatycznie no i jak widać teraz piłkę ręczną wszystko to oglądam w tv, byłam na kilku meczach piłki nożnej (jak np w rzymie na meczu wisły z lazio ), rakietę do tenisa posiadam
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Co do piłki ręcznej, to mi koleżanka dzisiaj tłumaczyła, jakie muszą być wyniki poszczególnych rozgrywek, żebyśmy wyszli z grupy :P
Hajja Hawwa nie, nie wstydzę się mojego ciała przed Tżtem, ale wolę troszke inny styl. Ta koszulka pasuje 30-40 latce bo jest czarna i ma haftowane białe kwiatki czy jakieś inne pnącza. A ja kocham koronki, falbanki, kokardki I dziękuję za gratulację. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W sumie nawet nie skończyłam jeszcze studiów :PWlaśnie po mieszkaniu roznosi się zapach pysznego brownie Poczekam aż wystygnie, to poleję go czekoladą i posypię pistacjami A teraz powiedzcie mi : sio! W poniedzialek kolejny egzamin...
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się i ja w II części
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
edit: a jednak sie nie skasowało...
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2009-01-27 o 19:48 |
|
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nie miałam takiej koszulki, ale w sumie też niespecjalnie mi się podobają (no może bez haftów, gładkie byłyby lepsze ale nie dostałam nigdy więc problemy nie ma ). natomiast podobają mi się satynowe piżamki - koszulka na ramiączkach i gatki krótkie, ale mój tż twierdzi że na myśl o satynie mu cierpną zęby więc odpada ![]() dlatego też śpię w bawełnianej koszulce bokserce i bawełnianych gaciach dłuuugi do ziemi, błękitnych i w białe serduszka! a co ![]() ![]() ![]() yo ![]() edit mam coś ciekawego ![]() http://allegro.pl/item529853638_na_p..._xl_40_42.html NAZWA JEST PRZEPIĘKNA ale ogolnie to mi sie nie podoba ![]() http://allegro.pl/item529812683_extr...seniorita.html natomiast to, jakbym miała lepszą figurę, to chętnie..... =) ehhh idę robić brzuszki!!
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 19:53 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że się zgodziłam.. Ale 2 tyg później się rozstaliśmy bo jego rodzice stwierdzili, że syneczek jest za młody do żeniaczki... Mieliśmy już salę wstępnie zaklepaną...
Zeszliśmy się później po jakimś tyg, ale już bez planów matrymonialnych... Więc pierścionek nosiłam 2 tyg... Jeju, jak sobie to wszystko przypomnę to tak mi smutno że wtedy nie postawił się rodzicom... Więc min. dlatego nie spodziewam się nic w najbliższym czasie...Wyobraźcie sobie jak mi głupio było wobec mojej rodziny i znajomych jak musiałam tłumaczyć czemu ślubu nie będzie datę mieliśmy na 18 kwietnia tego roku...
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja chyba gdzieś tego nie doczytałam!!! dość smutne... a ile on ma lat? teraz jest już rok starszy
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest rok młodszy ode mnie więc wcale nie taki gówniarz...Ja nie liczę na nic, bo wiem że on i tak patrzy na rodziców ciągle... Czasem zastanawiam się czy w ogóle kiedyś się pobierzemy? Bo główne wartości w jego rodzinie to pieniądze, bogactwo... O TZ od kilku dni mi się podlizuje chyba po to, żeby odwrócić moją uwagę od trudnych, przyszłościowych tematów... No ale domyślacie się, jak się czułam wtedy... To jest coś, czego nie życzę nawet największemu wrogowi...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit 3 minuta, wygrywamy
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 20:18 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Niezła zmiana tematu
Ale dla mnie to lepiej, bo powrót do tamtych wydarzeń nie jest zbyt miły ![]() ja włączam sobie film pt Goal, dziś część druga
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ohh nie chciałam żebyś to źle odebrała! po prostu... no co mam napisać na pewno było ci z tym bardzo źle, tżtowi pewnie też (?)... mogę ci tylko napisać że teraz to już na pewno jak się oświadczy to będzie to na 100% buziak wielki, miłego oglądania!
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie zrobiło mi się przyjemnie, że mogę temat zakończyć ![]() Spokojnie, ja jestem prostym człowiekiem i jak piszę że coś jest dobrze to jest ![]() A Ty zawsze byłaś takim kibicem sportu? Czy TZ Cię zaraził? Bo mój mnie zmuszał do oglądania piłki nożnej i przez to polubiłam mecze
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiedziałam o tym Strasznie Ci współczujęTwój facet powinien umieć się postawić rodzicom.... POLSKA BIAŁO-CZERWONI
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to dobrze, bo w zasadzie to ja uznałam że co będę rozdrapywać stare zadziory a sport... raczej zawsze ![]() od 8 roku życia - chyba - grałam w tenisa, przestałam dopiero w klasie maturalnej (tzn grałam dla siebie, nie jestem żadną radwańską ani nic ), potem w podstawówce w piłkę ręczną (przestałam bo się przeprowadziliśmy, ciężko było moim rodzicom dowozić mnie wieczorami na treningi..szkoda ), hmm też od malucha na nartach, teraz deska już od hmmm chyba 8 klasy albo 7, nie pamiętam... w piłkę nożną nie grałam, ale za to zawsze, co ważniejsze mecze, oglądałam i oglądam, choć żadną maniaczką nie jestem lubię tez oglądać mecze tenisowe aaa i skoki oglądam i ogładałam z tatą ZANIM pojawił się nasz wielki miszcz adaś![]() i formułe 1 chociaż ta formuła to już raczej towarzystko bardziej, taki rytuał mieliśmy, impreza dzień przed wyścigami, i potem skacowani do knajpy do rynku, piwko i kubica ![]() dzięki mnie tż zaczął grać w tenisa i jeździć na snowboardzie (bo tak to na nartach śmigał, no ale żeby się przypodobac to wiecie... )a siatkówka to tylko na wfie, i na studiach na wf też ![]() kurrrde dość wyrównany ten mecz, aaaa, każdy walczy ile może, masakra będzie ![]() no to się pochwaliłam! to tylko znaczy że się meczem denerwuję
|
|
|
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Emocje są pewnie niezłe A to jakiś ważny ten mecz? Bo coś słyszałam że ostatniej szansy? Ale przecież wygraliśmy ostatnio więc nie może być tak źle
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

i chyba nadszedł juz czas zeby sobie jakoś z nim poradzić... Zaczynam ćwiczyć, tzn jak wyzdrowieje bo jeszcze troche chora jestem... A lubie swoje nogi, ale zmieniłabym w nich jednak górna wewnętrzna część heh..
No ale ujdzie w tłoku..
love

(TŻ’towi tez się podobają)
)

że wtedy nie postawił się rodzicom... Więc min. dlatego nie spodziewam się nic w najbliższym czasie...