![]() |
#2311 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
pimach fajnie że wszystko ok
![]() ![]() blondynka najlepiej to widać na suwaczku....ale nie na każdym. np na tym co ja mam pokazuje że mam 113 dni do porodu czyli zostało mi 13 dni do studniówki ![]() boszenka dziękuję ![]() Goo no widzisz a tak się martwiłaś ![]() ![]() blondynka a jak się umówiłaś? z allegro? Aguśka ja też radzę jak dziewczyny...połóż się zjedz coś słodkiego i dzidzia powinna powariować ![]() pakusia tak, masz dzień po mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zadomowienie
|
Hmmmm.... ile wy dziewczyny napisałyście przez tą chwilę co mnie nie było
![]() Goo100 - no to córcia też przejęta tym ważnym wydarzeniem. No to widzisz, wszystko dobrze, wstydziochy z tych maluchów, jedne nie chcą ujawianiać kim sa a drugie zasłaniają twarzyczkę. gosikk_s - oj to kawałek drogi, więc nie ma co mysleć o takim rozwiązaniu. Hmmm... musiałabyś popytać jeszcze znajomych, i otoczenie, pewnie znajdzie się ktoś kto też chciał cesarkę i ją miał zrobioną na życzenie. Może stanie się tak jak chcech i dzidziuś będzie malutką kruszynką skoro tak jest u was w rodzinie. boszenka69 - wutrzymaj te ostatnie dni pracy, później czeka Cię błogi odpoczynek, wśród znajomych i rodzinki. Oooo i jeszcze chciałam pochwalić przepiękne ubranka Blaneczki, ale ten róż na mnie dziala, też bym chciał kupować takie kolorki ![]() nocola2002 - no ja nie przepadam za makaronami zjem,ale wolę ryż ![]() superzabula - nie jesteś jedyna,moja zdjęcia z USG już tak wymamlałam w rękach przez te oglądanie, ale 3D nie mam niestety jeszcze. A to dziwne że ceny wózków nie z nowej kolekcji rosną hmmm.... nie spotkałam się z takim zjawiskiem. Że kolory wycofują to wiem ale ceny w górę. magduchahahaha - no widzisz, czasem intuicja myli, u mnie to raczej zawiodły marzenia, bo się nie spełniły, ale pocieszam się że może następnym razem się uda i będziemy mieli świetną pareczkę dzieci w domku. esti1984 - no to fajnie że jakoś się ta sprawia w miare korzystnie rozwiązała, oby siostra wytrwała te 3 tygodnie. Ja też tak robie włoski jak Ty, więcej blondu, raz miałąm tak jak chcesz teraz ale strasznie źle sie czułam, jakoś staro i ponuro. No już fajowy brzusio. anulka anulka - mój ciuszek a razczej ciuszki też przyszły dzisiaj, zamówilam ogrodniczki za 8zł a babeczka dodala do nich jeszcze body, śpiochy i buciki, byłam w szoku. Wszystko bez śladów użytkowania i firmowe, wkleje fotki bo mam nawet. Bercia2000 - pomoże ta dietka zobaczysz i wspomnisz nasze słowa ![]() Rozaliontka - bardzo oryginalne imięnie spotkałam się jeszcze z takim, ale podoba mi się. pakusia86 - to dobrze że u Ciebie ze zdrówkiem lepiej, a ja w nocy byłam 6 razy w WC ![]() Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-01-27 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi zostało 111 dni do porodu. Czyli za 11 dni studniówka ![]() Imprezka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
no wiem ze pisalas
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak to zazwyczaj 2 razy wstaje... a dzis 0 ![]()
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
Polezalam ale nic....dzidzia moze wyczuwa stres...zjadlam pol czekolady, polezalam, poprzewracalam sie z boku na bok, na pleckach tez polezalam i troszke jakby pobulgotalo chwilunie ale pukania nie bylo buuuu
![]() ![]() ![]()
#2316 |
Zadomowienie
|
sasha
to mi teraz z tym bobem wkręciłaś ![]() ![]() Goo I widzisz, wszystko oki, to najważniejsze ![]() ![]() ![]() Aguśka Może dzidzia dziś śpi, gdzie czytałam, że takie maleństwa mają dni aktywności i dni odpoczynku, może dzis akurat odpoczywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2318 |
Zadomowienie
|
Dodaje fotki, ale jakieś ciemne mi wyszły na kompie hmmm... w aparacie wyglądały ok.
1) Ubranka z allegro (jedyne 8zł ;-0) A reszta to moje małe zakupy z różnych sklepów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zadomowienie
|
A tutaj reszta ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() te potrujne body "little dude" tez mam ![]() ![]()
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-01-27 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zadomowienie
|
Tak chciałam juz wiedziec jaka płeć dzidzi, żeby iść na zakupki poszaleć, a teraz nawet nie mogę, bo się nie opłaca. Każdy tylko czekał z rodzinki i znajomych na wieści i teraz oznajmiaja mi jeden po drugim, że już sie wybieraja kupowac ubranka, bo teraz trzeba małą księżniczkę stroić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisałam Wam kiedys o łóżeczku, które mam po tż-cie i które zrobił mu dziadek, takie łóżeczko z rodzinna historią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2324 |
Zadomowienie
|
A mnie cosik brzuszek pobolewa, mężuś zrobił mi herbatkę więc śmigam do niego i obejrzymy jakiś filmik. Trzymajcie się i do jutra
![]() Aguśkaa83 - ja też tak miałam kochana, już siałam panikę, że coś nie tak bo się nie rusza, ale po kilku godzinach łaskawie ten mój syn się odezwał to mamusi. JMoże te bulgotanie to dzidzia, daj znać jak się odezwie Twoja kruszynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
magduchahaha
Ja to ostatnio pochlaniam kilogramy bobu (wymyslilam sobie, ze zamiast chipsow) ![]() ![]() ![]() Aguska leniuszek maly Ci rosnie ![]() ![]() ![]() ![]() Marika super ciuszki ![]() ![]() ![]()
#2326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Zjadlam kolacyjke, zrobilam kanapeczki z przypiekanym serkiem i dzidziorek chyba wyczul i troszke mamusie pokopal
![]() ![]() Bardzo dziekuje Wam, ze tak szybciutko zareagowalyscie i pomoglyscie ![]()
#2328 |
Rozeznanie
|
Esti Pakusia Bercia Malutka Anulka Boszenka
![]() ![]() ![]() Pimach to super ze wszystko ok ![]() ![]() Goo a nie mowilam ![]() ![]() Marika slodkie ciuszki. W ogole ten komplecik...boski ![]() ![]() Aguska moze twoj dzidzius ma dzien leniuszka??? Nic sie nie martw. Wieczorem da Ci popalic ![]() Magducha mi smakowal tak samo jak swiezy ![]() ![]() Kurcze nie ma dzis "M jak milosc" ![]()
#2329 |
Zakorzenienie
|
Jesssu w końcu skończyłam czytać Wasz wątek
![]() ![]() Zastanawiam się jak można (i kiedy) być aktywnym w kilku wątkach ![]() Śliczne macie te ciuszki ![]() Chociaż od 2 osób słyszałam już, że to będzie chłopiec. Zobaczymy ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Esti juz dawno bylysmy umowione na dzisiaj ale ona nawet nie zadz ze nie przyjdzie
![]() Ale co tam umowilam sie do salonu na tipsy sa duzo drozsze ponad jeszcze raz tyle ale robia naprawde ładne bo juz pare razy tam robilam.A salon mam na swojej ulicy wiec luzik. Aguśkaa83 ja tez jadlam szczypiorek na kolacje hihi i maly dawal znaki ![]() jutro ruszam na poszukiwanie bobu Hortexu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Magduhaha mi gin mowil ze nie mam jesc zbyt duzo cytrusow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | ||
Zakorzenienie
|
CIĘKO NADROBIĆ JEDEN DZIEŃ WASZEGO PISANIA
![]() Cytat:
Cytat:
U nas ugadujesz cc z ginem i on już wtedy wystawia Ci "poród ze wskazaniem na cc z powodu na..." np. tętno, ciśnienie, wadę wzroku czy serca. I nie czekasz na akcję porodową itd. Po prostu umawia z Tobą termin porodu przykładowo ja mam termin na 21 marca. Chodzę do gina i on "lika" na kiedy najlepiej umówić cc i umawia! Masz skierowanie w ręce i nawet jak Twego gina nie ma w szpitalu to masz PAPIER że TY MUSISZ MIEĆ CC ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
Włąsnie poczytałam troszke mamuś styczniowo-lutowych. Aż mi się miło na serduszku zrobiło
![]()
![]() |
#2334 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ja też napaliłam się dzisiaj na "M jak miłość" włańczam tv, a tu nie ma i już myślałam, że może dzisiaj środa jest ![]() Kobietki wy też tak macie, że czujecie się takie blee ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Ufff, przeczytałam, ale chyba wszystkiego nie zapamietałam, tazn, wiem o czym napisłayście, ale juz nie wiem która co
![]() Ha... Esti, w końcu widac brzucholek i pępek ![]() Kathi nie wiem czy juz pisłam , ale córunia sliczna ![]() Marika... no to kiedys się umówimy, gdzies pośrodku drogi ![]() Anulka, nie załamuj się, Przeciez masz w sobie dwoej dzieci, więc brzuch nie moze byc mały. Po porodzie wróci do normy... zobaczysz ![]() Pisze z głową na poduszce. Jutro pokaże Wam co kupiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zadomowienie
|
Dziendoberek
![]() Boszenka, Goo te wasze dziewuszki to takie bezwstydnice ![]() ![]() Eleeri ja tez ciagle slyszalam, ze bede miala dziewczynke, a tu chlopaczek jak sie patrzy ![]() ![]() Malutka ja tez mam takie dni, ze czuje sie strasznie gruba i ociezala, zwlascza jak sie najem ciezkich rzeczy ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak smakuje ten bob, ja nigdy nie jadlam i nie mam pojecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
Tak pisalyscie o Waszych studniowkach...ja patrze...sprawdzam...mial am ja 3 dni temu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja chodzę do tej szkoły rodzenia i wcoraj normalnie mi tam łezki leciały, bo ...
Spodziewałybyście się, że kobieta lat jakoś 40-50 która 21lat jest położną i widziała już chyba wszystko, będzie mówić o porodzie z taką czułością ![]() Mówiła z uśmiechem na ustach o tym jakie to cudowne przeżycie! I że nie ma co kłamać! Będzie bolało! I nic poza znieczuleniem na ten ból nie pomoże! Ale kiedy położą dzidzi na piersiach i ono przestaje krzyczeć, bo czuje mame i słyszy bicie jej serca, tak jak słyszało zawsze .... po prostu siedziałam a łezki płynęły po policzkach! A te kobiety które prowadzą te szkołę naprawdę się do tego nadają!!! ps. jedna rada od nich dla wszystkich ciężarnych, siedzieć często z "rozłożonymi nogami" tzn. oparcie krzesła np. nie mieć na plecach tylko dać do przodu aby rozciągać krocze, albo siedzieć po turecku, albo klęknąć na jedno kolano a drugie zgięte "wyciągać" w bok, ćwiczyć mięśnie kegla TO WSZYSTKO NIBY BARDZO ROZLUŹNIA I ROZCIĄGA KROCZE i pomaga w porodach potem ![]() hihihii a mi zostało 52 dni do terminu :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Raczkowanie
|
Nie, jednak będzie Antoś, pan dr sobie jaja robił...
Czy Wam też tak dokuczają te ch*** więzadła? A jedzone mam takie, że mogłabym zamieszkać w lodówce.... gabriellao0, dobrze, ze mi przypomniałaś, miałam dzwonić się zapisać.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.