|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
wygraliśmy, w ręczną
|
|
|
|
#1142 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez wlasnie widzialam wyniki.
![]() Chociaz w recznej jestesmy dobrzy. :P
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nalezalo sie chlopakom![]() ![]() ![]() Zrobilam boskie muffiny orkiszowe - przynajmniej tak wygladaja i pachna . Jutro posmakuje, jak beda dobre, to napisze co i jak .Pieczen w piekarniku sie robi. Zrobie do niej sos pieczarkowy, tylko czym go zabielic i zagescic... mam jedynie ser topiony w plastrach ![]() No i zjadlam jeszcze 1/4 jablka... Kurcze Ilona ja sie tak pilnuje z weglami, a widze, ze u ciebie zdecydowanie odwazniej w tej kwestii ![]() Fruity gdzie ty to miescisz kobieto ![]() ![]() Jeny jak mi maly kaszle... ciezka samotna nocka cos mnie czeka...
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
i pewnie dlatego mi stoi...
wczoraj dostałam @, że wysłali papilotki, może jutro już będą |
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
ha, ha, ha, głodnemu chleb na myśli...
lubię ten stan...
|
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
tjaa zwlaszcza, ze dzis sama jestem w nocy
![]() Ilona a jakbym zagescila maka razowa pszenna sos????
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie babcia
![]() powinno się udać, a może go tylko odparować? można tez zagęszczać poprzez dodanie puree warzywnego, ale co pasuje do pieczarek
|
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Coz... babcie sa... specyficzne...
![]() Myslalam o odparowaniu... mhmm chce zeby byl taki bardzo pieczarkowy, a nie warzywny... DObra ide pokombinowac. Dzieki
|
|
#1150 |
|
Zadomowienie
|
Ilona, chcę dodać komentarz w Twoim blogu, ale nie wiem jaki profil wybrać. Nie kumam
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jako anonimowy |
|
|
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
Ok, zrobione
|
|
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc
smacznych snow ![]() PS Cykado, Papraczku, Bambi - gdzie jestescie?
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Ja troche nagrzeszylam w weekend, ale bylam na imprezce urodzinowej, wiec wybaczam sama sobie
Od poniedzialku plazuje na jedynce nadal. ś:2 jaja na twardo, 4 plasterki chudej szynki, pol ogorka, pol papryki, kawalek fety o:plazowy a'la bigos k:pieczony losoś z resztaki kapusty kiszonej, ktora nie poszla do bigosu. miedzyczasie pistacje (odliczone 30sztuk ) redbull light i kawa z mlekiem bez cukru.W sobote moj TZ jedzie na tygodniowy urlop do Polski, juz z utesknieniem czekam na kakowska i ptasie mleczko ![]() |
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Kuchnia sprzatnieta, ja zjadlam jeszcze troche twarogu i posmakowalam jutrzejszej salatki do pracy...
![]() Boje sie klasc spac, bo nie wiem, jak chlopaki w nocy... Spokojnej nocy
|
|
#1156 |
|
Rozeznanie
|
No, kolejny dzien przetrwałam
![]() sniadanie (w szkole jak zwykle) serek wiejski ze szczypiorkiem+ sałatkaprzekąska: parę wafli ryżowej+ warzywka obiad: jajko na miękko, brokuły kakao kolacja: sałatka razem z jajkiem, kakao ![]() Miłej nocy kochane ;* |
|
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1158 |
|
Rozeznanie
|
plażowiczki! pobudka!
choc ja dziś tez padnieta ![]() ale pracować trzeba.. jestem w trakcie proteinkowego sniadanka...
|
#1159 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A co do mojego wydziwiania przy gotowaniu- chodzi raczej o to, że w dalszym ciągu praktycznie do każdego dania (nie licząc kanapek i jogurtu![]() Cytat:
odkupiłam od koleżanki blender (dostała 2 w prezencie ślubnym), więc wreszcie będę sobie mogła do woli miksować zupki Póki co na śniadanie dojadłam mój chlebek, rozmrożę jeszcze porcje kupnego na 2 kolejne dni do pracy. No i wieczorkiem nastawię zakwas na kolejny ![]() Wczoraj wlazłam na wagę - niby +1kg. No ale mam nadzieję, że to kwestia tego, że @ oraz że ważyłam się wieczorem, po jedzeniu, w dżinsach i swetrze (a normalnie robię to rano, przed śniadaniem i w samej bieliźnie) ![]() Idę po kawkę bo znowu jestem jakaś niewyspana. I znowu łydki mnie bolą (byłam wczoraj u lekarza- podobno początki niewydolności żylnej )...eh...starość nie radośćMiłego dnia Plażowiczki |
||
|
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już na nogach jakiś czas, ale przytomna jaeszcze nie jestem na dodatek "coś" się do mnie przyczepiło i odczepić się nie da![]() Cytat:
co tam, seler zdrowy, smaczny... fruktoza może być jak najbardziej, w końcu naturalny cukier tzn. palą Cię w jak jesteś w spoczynku, najczęściej w nocy
|
||
|
|
|
#1161 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no i brak NNKT (orzechy, migdały , oliwa z oliwek) trzymam kciuki ze bedzie lepiej Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe "co"siedze w pracy przy kawce, maile odrobione wiec siadam na wizaz zeby przesłac wam
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja się ważyłam w 9 dniu (w poniedziałek) I fazy SB i 3,5kg mniej., Powiem wam, że cały czas was poczytuje i nawet nie wiecie jaka jestem wdzięczna, że jest ten wątek.Gdyby nie wy, to chyba bym codziennie jadła biały ser, pierś z kurczaka z warzywami i jajka ![]() Tu się dowiedziałam, że na diecie też można jeść pyszne potrawy Nie mogę się już doczekać II fazy kiedy będę mogła zjeść jabłko albo owsiankę (wiem trzeba uważać żeby nie przesadzieć, bo się przytyje) Ilona, też weszłam na twojego bloga.Przepisy są super Chciałam zrobić klopsiki (bo chyba można na I fazie nie?) i nie mogę nigdzie znależć cukini ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie pół dnia a tu tyle czytania
![]() Echh w tym tygodniu TZ ma I zmianę, co znaczy że wstaje o 5ej, ja każę się budzić o 5:30, mam pół godzinki na otwarcie oczu i o 6ej wyskakuje z łóżeczka. Taki to trochę nienaturalny dla mnie tryb życia, bo zazwyczaj docieram do pracy na 9tą a teraz na 8ma no ale okupiliśmy to wczoraj nieplanowyam zaśnięciem już po 20ej I ja dziś zostałam bez normalnego sniadanka (plasterek wędliny zdążyłam zjeść, plasterek sera i 3 kotleciki sojowe gotowane w bulionie), bez drugiego sniadanka (nie mialam co zabrac), obiad zamówie jakis w pracy (sałatka grecka) a pewnie jak wrócę do domu to rzucę się na lodówkę Aaaa nie bo najpierw na jakiś spożywczak napadnę ! Najgorsze, że tu gdzie pracuję to do najbliższego sklepu są dwa przystanki autobusowe i nie mam szans, żeby wyskoczyć po cokolwiek do jedzenia Co do wcześniejszych Waszych postów dziewczyny, to dzięki za poparcie mojego dnia antydiety Dżizas dziś jak o tym pomyślę, to dostaję ślinotoku normalnie ....Życzcie mi powodzenia i wytrwałości do obiadu o 13ej ! przyda się
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Oj widzę że wcz mi się dostało za mój jadłospis nie dziwię się bo w sumie jak tak na niego spojrzałam to faktycznie nie za wiele tego ale obiecuje, ze sie poprawię. Dużo łatwiej mi już na pewno będzie na II fazie bo póki co to cierpię na chroniczny brak czasu na przygotowywanie i na pomysły żarełka na I fazę. a wcale celowo się nie głodze (chociaz tak to może wyglądać). po prostu w ogóle nie ma mnie w domu, do tego dochodza nerwy, rzucanie palenia i prochy po których jest mi na tyle źle że jedzenie w siebie muszę wmuszać ![]() dzisiaj w sumie tez juz nie za ciekawie zaczęłam bo tylko wieśniakiem i kawą... ale obiecuję poprawę ![]() ps. takie pytanko poza tematem-jak zrobić, żeby było kilka cytatów w jednym poście?? bo się głowię ale nic nie potrafię wymyśleć
|
|
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie możesz znaleźć to pomiń, albo zastąp tym co masz czy lubisz, wszelkie warzywa tam pasują Cytat:
chcąc zacytować czyjś post klikasz na środkową " i na końcu klikasz odpowiedz to co podświetla się na różowo to linki Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-28 o 09:38 |
||
|
|
|
#1167 | |||||
|
Zadomowienie
|
Melduje sie przy kawce zbozowej i jedna noga ku wyjsciu do pracy
![]() Nocka na szczescie spokojna, ustawilam sobie chlopakow, zastosowalam domowe sposoby leczenia i jest lepiej ![]() Wyrzeklam sie dzis owsianki na rzecz omlecika z szynka, serem i cebulka plus pomidorki ze szczypiorkiem i muffinka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A cukinie mozesz zastapic innym warzywkiemCytat:
Kilka cytatow - musisz nacisnac plus przy wypowiedzi, a na koncy odpowiedz - w lewym dolnym rogu NO a ja zjadlam na sniadanie muffinke orkiszowa. Zamiast fruktozy dalam do ciasta lyzke dzemu bez cukru, jablko, sliwki i morele. Pychota, a slodka... Polecam na chwile slabosci
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() Telik, fruity - miło mi, że mnie pamiętacie Ja też Was pamiętam i jeszcze kilka osób m.in. Ska, Cykadę, Marzenkę, paprak... i pewnie jeszcze kilka osób Ja dziś jestem w 3 dniu II fazy. Już jestem po śniadanku - kromka pumpernikla z twarożkiem domowym Piątnica, ogórek zielony i szklanka soku pomidorowego. Planuję w najbliższym czasie zrobić dietetyczną pizzę SB. W ten i następny weekend przychodzą do nas znajomi i wiadomo impreza = grzeszki, ale trudno trzeba się zrelaksować i troszkę pobawić Miłego Dnia Dziewczyny!
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
o, cudne
![]() ja zajadam się gofrem maślankowym [muszę przyznać, że dodanie oddzielnie żółtka i ubitej piany wiele zmienia, są delikatniejsze] z białym serem i dżemem z suszonych śliwek a garam masala zrobiłam STĄD kurczaka tandoori zresztą też, polecam - facet gotuje zdrowo, prosto i z pomysłem, na kuchni.tv to się nazywa "Domowy Kucharz" |
|
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
Witam, u mnie szaro, buro i ciemno, pada deszcz
![]() Śniadanko zaliczone - trzy zawijaski z szynki, sera pleśniowego błękitnego i papryki + nieśmiertelne kakao. Wczoraj trochę przesadziłam z węglami ![]() Dziś mam ważną rozmowę - trzymajcie proszę kciuki ![]() Ilona, wysłałam ten komentarz, ale chyba jeszcze się nie pojawił. TO jest cudne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

. Jutro posmakuje, jak beda dobre, to napisze co i jak

smacznych snow 

A cukinie mozesz zastapic innym warzywkiem