![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
Cytat:
![]() ![]() a pisalas do nich? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
nareszcie doszly do mnie moje buciki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z was używała do impregnacji nano blokera wilgoci z deichmanna? właśnie go kupiłam ale na opakowaniu jest napisane, że mogą się zdarzyć przebarwienia i trochę się boję go użyć. Tym bardziej,że moje emu są czarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Tak,pisałam zaraz po wysłaniu
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
mi kiedys odpisali, ze dostaja dziennie z 200 majli.. takze, nie wiem, moze to przez to? moglaby ktoras wrzucic zdjecia tylu butow? chodzi mi o czesc piety (bok i tyl), wlasnie zauwazylam, ze mi lekko buty opadly na piecie, tez tak macie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Odpisali mi z emuaustralia i napisali,że reklamacja została rozpatrzona pozytywnie i w czwartek wysłali nową parę butów
![]() ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2009-01-24 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie: http://www.allegro.pl/item536697873_..._brown_41.html to wiazanie jest wg mnie ladniejsze. Na poczatku nie bylam przekonana do nich, kupowalam bo chcialam cieple buty. Teraz jestem w nich zakochana, sa wygodne jak papcie, cieple i fajnie wygladaja na nodze. Kolezankom tez sie podobaja ![]() Jakbys je brala, to radze wziac rozmiar mniejsze, mimo ze w aukcji pisza, zeby brac swoj rozmiar. Ja kupilam mniejsze i sa idealne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Raczkowanie
|
muszę powiedzieć, że te buty na początku mi sie nie podobaly, ale teraz sama jes mam! nosilam w sezonie 2008/2009. nadal są bardzo modne, ale teraz jest mnóstwooo podróbek tych butów m.in w diversie...nie mówię, że wszystko co oryginalne najlepsze bo nie ale w tym wypadku to mega obciach pokazać się w tych butach ale nie firmy "EMU"
![]() a i pamiętajcie nie zróbcie tego błędu co ja, i kupcie rozmiar mniejszy bo strasznie się po tem rozszerzaja i w dłuż i w szerz ![]() Edytowane przez Aiishaa Czas edycji: 2009-01-24 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() no i opadają...to już zauważyłam w wielu przypadkach
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a może byłby ktoś chętny na zakup Ugg??? Na jednej ze stron znalazłam Ugg za 35$!!! ale trzeba zamówić 6 par. Może byłby ktoś chętny??? Jeśli ktos sie zgłosi to otworzę nowy wątek na zamówieniach zagranicznych...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja też była bym zainteresowana, tylko zależy jakie są kolory |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zadomowienie
|
moge zobaczyc ta stronę?
#2452 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny proszę o radę
![]() ![]() http://allegro.pl/item536696104_koza...estnut_38.html Tylko, że one są prawie takie same ^^ Jeśli któraś z was ma EMU nieoryginalne z deezee to proszę o jakieś informację ;> czy spód jest taki jak w domowym kapciu (te podróby z allegro mają taki ![]() ![]() Kupiłabym sobie oryginalne ale chyba mnie na nie nie stać ![]() ![]() Proszę o rady ![]() A i czy w ogóle opłaca się jeszcze teraz kupować EMU ;> ? Edytowane przez madziolaxd Czas edycji: 2009-01-26 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Rozeznanie
|
W życiu bym sobie takich nie kupiła - wystarczy popatrzeć na fotki jak okropnie na nogach sie układają. Jeśli kupisz te to łącznie wydasz na podróbki 130zł, jakbyś dołożyła drugie tyle to miałabyś prawdziwe EMU
![]() Edytowane przez Vivre Czas edycji: 2009-01-26 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Wtajemniczenie
|
No tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Rozeznanie
|
ja mam takie z deezee ale w innym kolorze i bardzo sobie je chwale. Nie rozkłapciały się, nie starła się podeszwa. Trochę siadła ale to "przywilej" chyba wszytskich butów z tego typu spodem
#2456 |
Zadomowienie
|
zapraszam chętne do zakupu UGG tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=306691 |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, obsesyjnie PRAGNĘ szarych ugg cardy! niestety z powodu ceny odwlekam zakup. w sumie to nie zalezy mi na orginalach, byle mialy ladny kolor, bo te z buttiku sa bardziej mleczne niz melanż. mozecei mi poradzic , gdzie moge najtaniej kupic orginalne albo jeszcze taniej ładne podroby?
![]()
#2458 |
Zakorzenienie
|
Buty,które reklamowałam zostały wymienione i w poniedziałek odebrałam z poczty śliczną,nową patę .Z tego co mi pisali w mailu wynika,że to nie oni udzielają gwarancji i wymieniają wadliwy towar,tylko producent.Tak w sumie 2 tygodnie to nie było tak długo
![]() Zrobiłam z moją mamą mały deal ![]() ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2009-01-28 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak nie ma co sie porywac o te 2 rozmiary mniejsze. mam stope dl. 25 cm, i wzielam buty z wkladka 24,4 cm i jest dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam nadzieję,że tym razem te dziś zamówione 37 na prawdę będą ok bo 36 wziąć bym się nie odważyła.38 były ewidentnie za duże,szczególnie że na moją mamę noszącą zazwyczaj 40 są ok ![]() I uwagaaaa....za zakup 2 par obówia na emuaustralia zarobiłam zniżkę o niebotycznej wariackiej wartości 2% ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2009-01-28 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.