|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
popscene a pokazywałaś?
za godzine lecę w poszukiwaniu butów CO lepiej kupić? kozaki czy botki? ![]() Bo te co mi się rozwaliły są czerwone Kozaki mam jedne w domu takie pod kolano, ale przemakaja mi wiec w suche dni tylko je moge zalozyc, mam tez piekne oficerki od mamy ale nie dopinam się na razie w lydce, poczekac musza az zruce ze 3 kilo . ![]() No i teraz co kupić? Wszytskie fajne botki są na wyzszym obcacsie, a na takim to ja sie zabiję. :/ a te takie botki marszczone na plaskim, to są tak soorbione, ze na jeden sezon, bo zedrę do pięty , skoro nie ma normlanego obcasa. Ponadto to co widzialam w 3 sklepach nie podobalo mi się zupelnie albo kosztowalo 400zł a tyle to nie mam ![]() suknia evora najgorzej wśród tych trzech wypada wg mnie
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-28 o 14:30 |
|
|
|
#3932 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Kliwia, nie pokazywałam. No klasyczne są 4,5mm, a Twoje jaką mają szerokość?
Z butami nie wiem co poradzić, ja je dobieram do ubrań
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ze sa zwykle klasyczne masz pokazać! :-P prosię.. ![]() No jeśli do ciuchów to tak: nosze zawsze dzinsy i koniec, bo szafa mi się nie zamyka nie mam określonego stylu w sumie A wczoraj jakie fantastyczne spodnie mierzylam, w takim sklepie z francuska nazwa której oczywiscie zapomnialam :/ taki fioletowo rozowy szyld mają ![]() Ale byly mocno rozszerzane, i moj tylek wygladal w nich fatalnie, nie byl taki okrąglutki, tylko taki skapcialy , w dodatku z szeroką polka pod posladkami ehh ![]() NO i byly w kratkę. na wieszaku byly cudne, na mnie juz mniej
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro nosisz głównie dżiny, to chyba nie ma większego znaczenia czy kozaczki czy botki. Może wybierz to co wygodniejsze?
Jakbym miała kasę na buty to na pewno wiedziałabym co z nią zrobić ![]() A obrączki to może wtedy wrzucę jak będę już miała zdjęcia z przymiarek TŻta, może być? A sklep się nazywał może Camaieu??
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-28 o 14:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w niej wlasnie myslalam o przedluzeniu tego koronkowego "fartuszka" i na dekoldzie sama koronka mialby wychodzic delikatnie na cialo.
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
takkk popscene cameju
normlanie nie mogę zapamiętac hahah ![]() Kupilam tam sobie na wyprzedazy po swietach dwa szlaiki D: milusie jak sie jednym owinę to wygladam jak bezdmny hahaha No tak to czekam na ringi razem z gajerami A co do butów yhm.... tak, tylko co się bardziej oplaca kupic o tej porze roku, ?;] ZObaczę co będą mieć w ryłce ciekawego, normlanie jak nic nie znajde to bede chodzic w tych moich czerwonych az sie nei rozpadną zupelnie, bo co? na sile mam wydac kasę? echkatunia tak pamietam ta opcje, z wątku z sukniami. Jednak wg mnie te inne suknie sa o wiele ladniejsze Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-28 o 14:48 |
|
|
|
#3937 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myślę, że zima jeszcze trochę potrwa.
Podobno w weekend ma przyjść ochłodzenie, brrrrrrrrrrr Jak ja nienawidzę zimy
|
|
|
|
#3938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo wiem ze sklepy daja takie coś
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie chcę tej pluchy na dworze!
Niech będzie albo śnieg albo wiosna lepiej ![]() Jak już w końcu się zdecyduje co do sukni to będę się chwalić, na razie rozważam jeszcze opcje
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
![]() w nocy zlapalo nie zatrucie pokarmowe. na szczescie biegunka i wymioty ustaly, ale strasznie mnie zoladek boli. I jak mam sie uczyc na piatkowy egzam? ![]() strobiluska, kiece masz sliczna, a kuzynka nie wie co mowi. Dlatego ja wiedzac jacy sa ludzie, szczegolnie Ci najblizsi nie mam zamiaru im mojej kiecy pokazywac a mam ja wydrukowana. :P
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jaga szybkiego powrotu do zdrowia ![]() ja mam goraczke, 37, do tego wszystkie miesnie mnie bola, tzt chory ma zapalenie gardla aaaa jak ja nie lubie takiej pogody falszywej |
|
|
|
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku ja nie mam siły wypiłam sobie juz gripexa ale jakos tak nie wyraźnie się czuje
Może rutinoscorbin mi pomoże....??? dobra dziewuszki lece myć filiżanki po kawuśi mam nadzieje że jak wpadne za pare godzinek to nie bedzie znowu 10 stron do nadrobienia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-01-28 o 15:07 Powód: dopisek |
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
jaga, agus87, kasiaher - zdrówka zyczę!
Wiem co czujecie bo sama jestem chora i od tygodnia nie wychodze z domu ![]() zapalenia krtani, goraczka, katar... - ja juz chce byc zdrowa! Jutro prowadze warsztaty dla rodzicow i jak ich nie zakaszel to bedzie dobrze ![]() Dziewczyny jaką wódke będziecie miały na weselu ? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-01-28 o 15:45 |
|
|
|
#3945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co...
bylismy u jubiler, zawiesc moja bransoletke srebrna bo mi ie znowu zerwala, no i mowi, ze nasze obraczki sa gotowe ![]() ![]() ![]() ![]() masakra, cudowne, rewelacyjne, piekne, ale.... moja 6 mm troszku za szeroka wiec bialego zlota kazalam sobie po troszku sciac, no i zolte w srodku bedzie zaszczotkowane, czyli zaprazkowane, jak jutro albo w poiatek je odbierzemy to wam pokaze |
|
|
|
#3947 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę,że mamy podobny gust W avatarze jest właśnie suknia,którą zamówiłamEdytowane przez toyotka1 Czas edycji: 2009-01-28 o 15:55 |
|
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
raczej Finlandie choc TŻ sie jeszcze zastanawial nad Absolutem
*nie wiem czy mi sie zawiesil wizaz czy Wy takie cichutkie sie zrobilyscie
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-01-28 o 16:07 |
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wracajcie do zdrowia bo widze ze w Polsce jakieś chorubsko panuje !
My juz mamy 150 flaszek Pałacówki Ja zmykam do pracy , ale pewnie jutro sie tu pojawie. Papatki
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-01-28 o 16:08 |
|
|
|
#3951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chcę już WIOSNĘ!!! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tej porze dziewczynki obiadek gotują ![]() ps. PRZEPRASZAM-POST POD POSTEM
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3954 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
też nie rozumiem czemu kuzynko wyraziła taką opinię. Na forum mozna napisać, że ta czy tamta suknia jest taka-sobie ale w zyciu nie powiedziałabym koleżance- pannie młodej że ma brzydką suknię Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudeńka? nozyczki kupiłam w Empiku za 8 zł Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no w sumie racja, mnie dzis TŻ wyreczyl, zreszta jak czesto ostatniego czasu i juz czeka na mnie w domku z obiadkiem. takze ja zmykam. do wieczorka
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja z moim TŻ chyba też na wzór Apartu sobie zrobimy . Na Targach Ślubnych z Łuczniczki zabraliśmy taki mały katalog gdzie jest bardzo dużo wzorów. Donuś , a sukienkie gdzie kupujesz?
|
||
|
|
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A sukienke upatrzyłam sobie w Agnes na Gdańskkiej. Mierzyłam juz chyba ze 100 modeli we wszystkich salonach w Bydg i upewniłam sie ze to ta jedyna W poniedziałek ide zamawiac juz nie moge sie doczekac ....
|
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
My na wesele dzis zamowilismy wodke - Pana Tadeusza.
Znajomy wlascieciel sklepu sprzeda nam po dosc korzystnych cenach. Tym bardziej ze od lutego znow ma akcyza wzrosnac gryyy Zamowilismy jeszcze Soplice, ale to na POLTER - ciekawa jestem czy znacie temn obyczaj? tu u mnie na Śląsku to taka impreza przed weselem - inaczerj nazywana trzesakanie szkła. Czasem przeradza sie w małe wesele |
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)