![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
A czy macie może jakieś opisy pasujące do mojej sytuacji?
Otóż pokłóciłam się z przyjaciółką chociaż tego nie chciałam. Napisałam jej o kilka słów za dużo, ale nie złośliwie. A ona się obraziła i nawet jak się uśmiechnęłam do niej w szkole, to ona mi napisała sms'a czemu się do niej głupio uśmiecham... ![]() Bardzo bym prosiła ;(
![]() |
#482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ŻyJ kOlOrOwO ;P Kolorowe i pachnące.. Malowane słońcem. Hej! Hej! Jeszcze raz ! Zaczaruj czas ! Niech biegnie niech biegnie wolniej ![]() Lubiła tańczyć pełna radości tak, ciągle goniła wiatr... ![]() ![]() ŻyjmyTąChwiląJakbyNieByło NamŻal,ŻeJaTracimy,ŻeGdzi eśUciekaCennyCzas Zapomnij o tym co było, nie myśl o tym co będzie, żyj tym co jest... ![]() Nie traktujmy wszystkiego tak strasznie serio =) A teraz ja mam prośbę... Od chyba 2 lat świruję z pewnym chłopakiem. Cała rzecz w tym, że gdy jedno chce być z drugim to akurat to drugie ma do tego pierwszego jakieś "ale"... (pokręcone ![]() "Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz" :P Ratuuujcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie coś mi do głowy przychodzi: Są rzeczy co cieszą i bawią i są takie co dręczą sumienie. przepraszam.'
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbyt dużo wypowiedzianych słów. Przepraszam. Wybacz mi za me słowa, jesteś dla mnie najważniejsza. Chcę to wszystko naprawić! Pomożesz? Mam nadzieję że coś się przyda. Teraz ja mam prośbę. Potrzebuję takich opisów zwariowanych, pozytywnych, że układa mi się bez tego chłopaka. I jest w ogóle git ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
a może któraś z was ma opisy, dotyczące truskawek, czekolady? afrodyzjaki i te sprawy?;-)
#486 |
BAN stały
|
heej laseczki ;*
świetne opisy! na razie się czaje ale pewnie za niedługo coś spłodzę. ![]() mam taką nietypową prośbe.. nie odzywam się z bardzo dobrym przyjacielem ponieważ od jakiegos miesiaca mówimy sobie w ogóle że się kochamy.. podobamy się sobie przytulamy się ale to wszystko gdy jestesmy na osobności..;/ gdy go zapytałam czy chce byc ze mną powiedział że tak ale "nie w tym momencie" jednak zdaje mi sie że powód jest inny.. on chyba wstydzi się ze mna chodzić tzn przed kolegami..nikt nawet nie wie że się przyjaźnimy bo cały cZas on nalega żebyśmy się z tym ukrywali..a ja już nie chce.. wczoraj powiedziałam mu żeby wybierał.. albo chodzenie albo cos więcej. to nie odzywa się do mnie ma tylko opisy "w moim sercu są tylko Ci co na to zasłużyli" nie rozumiem tego wszystkiego.. ale chce dac mu do zrozumienia ze przez niego i ta całą zadyme coś się między nami psuje.i boje się że przestaniemy się tak "przyjaźnić" zgłosiłam się z tym do was bo wiem że mi pomożecie! jesteście niezastąpione! ![]() bardzo mi zalezy na tych opisach.. obiecuje że doda też soć od siebie.. ![]() pozdrawiam wizażanki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bo ja uwielbiam słodko kwaśne truskawki ! Bo na chandre czekolada najlepsza jest ! Truskawki z czekolada smakuja lepiej niz Ty :P Taki czasze nawet czekoloda traci swój smak .. Bo teraz czekolada zastepuje mi Ciebie ![]() I kiedy nie ma Ciebie jem czeklode ![]() Ciebie nie zastąpi nic. nawet czekolada o nadzieniu toffi. Zycie nie jest tak słodkie jak czekolada Jakos brak weny :/ Mam nadzieje ze chociaz to sie przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Truskawkowa piana w głowie, a w środku czekoladowe serce. Moje truskawkowe serce polane bitą śmietaną. A ja jestem jak m&m's - rozpływam się w ustach a nie w dłoni. Podbijam moją prośbę Potrzebuję takich opisów zwariowanych, pozytywnych, że układa mi się bez tego chłopaka. I jest w ogóle git ![]() ![]() Coffi ![]() paulqa94 ![]() Tingeling ![]() agnis2908 ![]() honey091 ![]() Kami-LipRing ![]() bananowalaska ![]() i oczywiście resztę też proszę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
BAN stały
|
Hm a cos takiego ironicznego ? zaczepnego ? cos takiego kuszacego ? prosiła bym bardzo
![]() I jeszcze takie cos ze byle do soboty. ze znów bedzie super impreza z tymi najlepszymi moimi. ze bedzie naprawde fajnie ze zapomne o tych wszystkich szarosciac dnia codziennego? |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
BAN stały
|
jak miło.
![]() ![]() Cytat:
postaram się coś pomóc troszke. ![]() Jednak można żyć bez powietrza. Wbrew tym, którzy w nas nie wierzyli. nie czas na ból, strach i to co złe. Życie ma smak czekolady! Niech się świat zatrzyma, bo nareszcie jestem szczęśliwa! I'm a supergirl and supergirls don't cry Jakoś tak zachłysnęłam się szczęściem. W pełni kolorowo. teoretycznie jest fantastycznie, a generalnie jest banalnie. Siedzę na dachu, bawię się powietrzem. Szczęście na codzień odbiera mi mowę, popołudnia bezkarne i cytrynowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
BAN stały
|
Cytat:
A teraz opisy : ` I nuciła sobie wciąż ' mogę być całkiem sama ' .. ` No i co, spójrz na siebie, powiedz kim ty jesteś ? ` Na Twój widok? wybacz, stać mnie tylko na ironiczny śmiech. ` Boli, prawda? Tylko widzisz mnie już to ku**a nie obchodzi ! ` Może to nie mnie potrzebujesz. ojej wielka mi tragedia. ` Wolność- to co tygrrryski lubią najbardziej. ` Jestem księżniczką niezależną. Bez księcia też potrafię żyć ` Widzisz, znowu się uśmiecham. Choć jeszcze kiedyś wydawało mi się, że nie będę potrafiła bez Ciebie żyć. ` Nie stać cię na mnie, i nie mówię tu o pieniądzach. ` Powiesz ‘spadaj mała’, pójdę ale później nie biegnij za mną ` Nie jesteś niesamowity. Jesteś zwykły. Za to spójrz na mnie - Ja błyszczę ! Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-01-28 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięęęęęęęękuję Wam! Jesteście najlepsze! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mogłabym prosić o angielskie opisy .. (nie o miłości) .. takie mądre jakieś z przesłaniami może .. ? Byłabym wdzięczna ![]() Gorąca czekolada na białym stole.
#494 |
Rozeznanie
|
A macie coś o tym, że nienawidze facetów, myślałam że ten jest inny, ale po raz kolejny się zawiodłam, jednak wszyscy są tacy sami!!!
![]()
![]() |
#495 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podbijam ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 'gdy będziesz spać spokojnie ja podpalę Twój świat' ![]() 'mogłabym doprowadzić Cię do szaleństwa' ![]() 'wesoła dziewczyna biegnie przez las i krzyczy nie ma już nas!' ![]() 'jak anioła głos usłyszałam goo, powiedziałam spadaj a on z miejsca foch' :P 'co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa, bez czy w pasach bezpieczeństwa' ![]() 'faceci są jak landrynki, każdego trzeba spróbować' ;D 'bo jak kochać to księcia, a kraść to miliony' xD 'umaluję usta, bo nigdy nic nie wiadomo' ;p 'grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą' ;p 'to będzie dzień w kolorze pomarańczy' ![]() 'roztańczę w sobie świat' ![]() 'hakuna matata i jedziesz dalej!' ;D któraś wizażanka dodała opis: 'pocałuj mnie w dupę przez cytrynkę, żeby Ci nie było za słodko' ![]() poszukaj jakiś żeby był zazdrosny, a coo tam ![]() 3maj się maleńka ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Coffi Czas edycji: 2009-01-29 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 'dajmy się ponieść chwili' 'kici kici bądźmy dziś nieprzyzwoici' ![]() 'szepce cicho i kusząco abyś kochał mnie gorąco' 'choodź tuu ja lubię niegrzecznych chłopców' ;P 'a teraz chodź tu do mnie poczuj się swobodnie' :P 'a teraz chodź tu do mnie szybko ściągaj spodnie' :P
![]() |
#498 | |
BAN stały
|
Cytat:
Booska jestes! ![]() ![]() ![]() Jeszcze jak ktos ma to bede wdzieczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Przyczajenie
|
A znalazłoby się coś o tym , że mam wspaniałego przyjaciela, i że zawsze moge mu zaufać i dzięki niemu jest mi dobrze? takie szczere. Może być coś dłuższego. O przyjaźni. ; **
![]() |
#500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() "Rozpadam się na kawałki, kłębki, strzępki, niedopałki. Ty mnie zbierasz, i z powrotem sklejasz. Hej, hej, hej, hej, hej, hej, tyś mój klej. Superglue, i love you. 'braci' się nie traci ![]() -Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.. ![]() ![]() Towarzyszu mojego życia Takich jak Ty nie znam wielu Przed Tobą nie mam nic do ukrycia. Znasz moje troski i radości Poznasz, gdy podły humor mam Wiesz, co mnie bawi a co złości I z Tobą nigdy nie czuję się sam Jesteś jak dobry Anioł Stróż Co strzeże mnie każdego dnia I rozwesela życie me Pomaga ustrzec mnie od zła. A kiedy mój Anioł się zmęczy Gdy jego skrzydła nie chcą się wznieść I poszybować w stronę tęczy Wtedy Przyjaciel ze mną jest. I wiesz... Mój Drogi Przyjacielu Czego dziś chciałabym Ci życzyć? Byś nigdy się na mnie nie zawiódł Buś ![]() Zawsze miły, uśmiechnięty.. Wciąż o ludziach pamięta.. Poradzi, posłucha.. Jest lepsza od zucha.. Spytacie mnie - Kto to jest? Jest to mój kochany przyjaciel.. Nawet leśna wiewiórka wie.. Kto to jest! On jest po prostu THE BEST! Spośród wszystkich ludzi dzisiaj wybieram Ciebie ;* Pierwiastku ty mój, monotonio mego czasu. Kocham cię wprost proporcjonalnie do kwadratu. Uwielbiam sumę Twoich ząbków i cosinus twoich nóżek oraz parabolę Twego ciała. Przyznaj się czy byłaś laboratyzowana? Jeśli nie to stańmy się ułamkiem. Ja będę licznikiem, Ty mianownikiem a moja teściowa kreską ułamkową.
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
WItajcie Dziewczynki
![]() Macie może opisy dotyczące niespodzianek? Mój chłopak zrobil mi dzisiaj cudowną niespodzianke i był gdy go potrzebowałam. Chciałabym coś odnośnie tego, że jest niesamowity ![]() Licze na Was. ![]()
![]() |
#503 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tortu wielkiego, Płomyka cienkiego, Kłopotów mało, Mniej niż życie dało, Prezentów dużo, Pachnących różą, Wiele słońca, I tak bez końca... zdrowia szczęścia pomarańczy, niech Ci naga kobieta tańczy ![]() Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy, ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli, mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje... Skąd to całe zamieszanie? Urodzinki masz kochanie Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata... Dla Ciebie ciepło słonecznego lata Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie Dla Ciebie kwiatki kolorowe I marzenia deserowe... Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości mnie zmusza! ![]() 1oo lat 1oo lat (ze mną) niech żyje żyje nam ![]()
![]() |
#504 |
Przyczajenie
|
Ciągle prosze.. ;/
znajdzie się coś o tym, że mój chłopak zaczyna brać sterydy?! Rozmawiałam z nim na ten temat, bardzo mi się to nie podoba i nie chcę, żeby je brał.. wygląda bardzo dobrze, ma świetne ciało, ale nadal chce być większy, a jak dla mnie to wygląda OKROPNIE!!;/ a poza tym niszczy zdrowie.. ;( bardzo mi na nim zależy, brał dwa lata temu, przestał... i teraz znowu zaczyna ![]() Rozmawiałam z nim bardzo długo o tym, ale nie mogę go przekonać.. ![]() Znajdą się jakieś opisy, aleniedosłowne! o ukrytym znaczeniu albo cooś... zależy mi na tym bardzo.. dziękuję Wam z góry ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
a cos o herbacie?
#507 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki... Macie coś o tym, że chłopak znów mnie okłamał? Mimo, że obiecywał tyle razy, że nie będzie. I faktycznie osotanio zauważyłam poprawe, a dzisiaj znów to samo... i jeszcze wypierał mi sie w oczy mimo, że znałam prawde... Prosze..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Już nie jesteś dla mnie wszystkim. Znalazłam kogoś lepszego : ) Straciłam wszystko, bo straciłam Skarba? Skądże! Straciłam i zyskałam wszytko : ) Każdy wagon da się odczepić. Bez zbędnego balastu jest lżej, wiesz? ______ Wena opuściła ![]() Przepraszam, że nie pomogłam. Cytat:
Już nie oszukasz mnie... "To nie tak jak myślisz." W takim razie jak? W kłamstwach gubisz się już sam. Nie myśl sobie, że znowu nabrać się dam. Każdy może mnie oszukać, nawet Ty. Po Tobie nie spodziewałam się kłamstwa. Widać jestem mało przewidująca. Kończy się to co piękne jest... _____ Coś takiego tylko mam. Trzymaj się! ![]() Cytat:
![]() Dziękuję! ![]() Edytowane przez 8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72 Czas edycji: 2009-01-30 o 15:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10742110]Można żyć bez powietrza.
Już nie jesteś dla mnie wszystkim. Znalazłam kogoś lepszego : ) Straciłam wszystko, bo straciłam Skarba? Skądże! Straciłam i zyskałam wszytko : ) Każdy wagon da się odczepić. Bez zbędnego balastu jest lżej, wiesz? ______ Wena opuściła ![]() Przepraszam, że nie pomogłam. [/quote] Pomogłaś!! dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | ||
BAN stały
|
upita herbatą, naćpana marzeniami.
Miłość nie odwzajemniona jest jak nie doparzona herbata. herbata stygnie, znów pada deszcz. już nie chcę wiedzieć,rób co chcesz. Herbata stygnie .. zapada zmrok. Nienawidzę zimnych peronów, samotnych wieczorów i nie doparzonej herbaty. w rekawiczkach schowane głęboko czułe dotyki. zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę z sokiem malinowym i na życie z Tobą, wiesz? Cytat:
kiedy składasz obietnice później je łamiesz, nienawidze. Zaufałam, źle zrobiłam. W kłamstwach gubisz się już sam. Nie myśl sobie, że znowu nabrać się dam. Już nie łudzę się że to ma sens. Już nie oszukasz mnie. Nie chcę dłużej słuchać Cię. W kłamstwach dalej brnij. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.