|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
Cytat:
![]() A on chodzi do szkoły a w nocy pracuje????? Kasia to umów sie do gina na popołudnie ![]() Onaella ja tez mam potworny egz jutro
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-01-28 o 17:48 |
||
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miazga. mam nadzieje, ze przezyje i zdam, bo juz mi sie nie bedzie chcialo tego samego raz jeszcze uczyc... ![]() tez sie zdziwilam Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-28 o 17:49 |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja ide do przychodni, nie prywatnie bo to tylko po receptę
jak mi sie coś dzieje to idę prywatnie
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze nie tylko ja cierpię naukowo
![]() w ogole to jestem przed @ i mam mega doła, chce mi sie ryczeć a najchętniej to bym sie napiła
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
spoko j mam w piątek taki egzamin, że ja Ci tu dam
o 9:40 piszemy, a później nas z tego pyta-100osób a potrafi jedną osobę pytać godzinę ostatnio u niego do 23:00 siedziałam(12 godzin w szkole)![]() 444 dni
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, tez kiedyś miałam taki egzam, że pisaliśmy a później jak sprawdził to ustna częśc jeszcze była. |
|||
|
|
|
#938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie tylko Za to ze marudzi go Kocham bo tak fajnie jęczy![]() A on aktualnie ma ferie jak ja. I tylko pracuje. Ale jak miał sesje to w nocy pracował dwie godziny spał uczył sie i szedł na egzamin i tak bylo przez trzy tygodnie
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
no mi już niedługo 3 z przodu wskoczy
![]() Cytat:
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-01-28 o 18:00 |
|
|
|
|
#940 | |
|
Zadomowienie
|
Samoa Za to tez
Ale nie tylko Za to ze marudzi go Kocham bo tak fajnie jęczy![]() A on aktualnie ma ferie jak ja. I tylko pracuje. Ale jak miał sesje to w nocy pracował dwie godziny spał uczył sie i szedł na egzamin i tak bylo przez trzy tygodnie ![]() Cytat:
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-28 o 18:02 |
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie to nie w sumie nie rusza moge nawet stwierdzic, ze calkiem dobry mam dzis humor jak na dzien przed egzaminem. nawet mi sie dzis dosc dobrze uczy. oby taki stan trwal u mnie jak najdluzej bo potem w sobote dwa egzaminy, w niedziele jeden, w poniedzialek dwa... o reszcie w 3 kolejne weekendy z rzedu nie wspominajac... dopiero sie zaczne do nich uczyc po tym jutrzejszym... ehhh
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 4 ostanie tabletki więc w przyszł tygodniu też będę mieć @
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Wam fajnie. Ja tez chcę ferie. A najlepiej juz wakacje. Zdecydowałam, ze chcę do Turcji jechac, bo mi kolezanka baaardzo polecała, mówiła, że przesuper tam było. Przed chwilą weszłam na konto i napawałam się cyferkami moich oszczędności Ale miło mieć pieniążki, fakt, że ponad połowa mi zniknie na ferie, ale jestem z siebie strasznie dumna, że tak ładnie oszczędzałam I jeszcze mam 70 zł w skarbonce, które muszę wpłacić Tz mówi, że mam obsesję, bo cieszę jak korek, ze złotówke z groszami na lokacie siedmiodniowej zarobiłam, ale mnie to straszliwie cieszy, bo złotówke mi pobieraja za ubezpieczenie karty i takim sposobem jestem na plus. Tylko ten podatek belki mnie wkurza, podłe to.wrzuce Wam na gmaila list od prof odnosnie jutrzejszego egz ![]() Wychodzi na to, że zbliża sie @ na wątku
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-01-28 o 18:11 |
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
lain dalej masz problemy ze skopiowaniem tego swojego testu?? bo mi sie bez problemu udało wrzucic to do worda wiec jak chcesz to moge Ci to zrobić
tylko nie dziś bo musze to kopiować strona po stronie więc troche zajmie a jutro mam egzamin ale jutro powinnam miec chwile na to |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
może nie aż tak, ale póki co nie mysle o ślubie
po prostu zmęczenie materiału a poza tyum teściowa i tak daleko dlatego czekamy, rodzice muszą się spotkać obgadać wszystko, pogadać o kasie itd,
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocham Go za to ze jest taki ambitny i mysli o mnie...Ja tez bym sobie gdzies wyjechala z Tz ale niestety nie mamy na to funduszy. A wesele sie zbliża wielkimi krokami... |
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
my tylko raz byliśmy z TZ na wakacjach
w górach, bo nie pracujemy i nie mamy kasy trochę mi smutno z tego powodu, ale może sobie odbijemy po studiach
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
moj TZ kombinuje z lokatami zeby tego podatku nie placic zaklada lokaty na max 500zl bodajze na miesiac ( ) i z tego wychodzi kwota od ktorej podatku nie ma. i sobie hodujemy takie male lokatki ![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-28 o 18:28 |
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do worda wrzuciałm to bez problemu ale nic więcej z tym nie robiłam i jeżeli Lain chodzi o samo skopiowanie do worda no to z tym nie ma problemu
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jasne, że sobie odbijecie ![]() Cytat:
Ja teraz trzymam u tż na rachunku oszczędnościowym, bo ma 5,2% a na moim jest 3,5% Myślisz, że z tej lokaty, na której zarobiłam 1,08 zł tez mi zabiorą jakieś 20 groszy na podatek zdziercy jedni? Zapytaj sie go od jakiej kwoty nie ma podatku, też chce zostac kombinatorem lokatowym![]() U mnie w bnaku n awet nie ma lokat na 500 zl, wszystkie sa od tysiąca. Kasia no mamy duzo załatwione, ale ja raz chcę wesele, innym razem znowu nie bardzo..taka jakas jestem dziwna Ale ogólnie rzecz biorac raczej chcę. Chociaż szczerze mówiąc wyogodniej by mi było gdyby rodzice nie mieli na to kasy, bo wtedy nie byłoby dylematu - po prostu byśmy nie zrobili wesela. Jakoś nie czuje wesela, że tak ja z tż w centrum uwagi...przeciez nmy jesteśmy tacy młodzi a tu takie poważne rzeczy
|
|||
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa ja chce poznać tego pana
ja mam egzaim u takiego w piątek łącze się z Tobą w bólu![]() Samoa, ale jak Ty to sobie wyobrażasz, że mi rodzice dadzą na wakacje 2.000 :/ bo tyle trzeba miec nawet na wakacje w Polsce. Podejrzewam, że Twoich rodziców na to stać, ale moich nie-mimo, że na brak kasy nie narzekają
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-01-28 o 18:40 |
|
|
|
#957 |
|
Wtajemniczenie
|
A my się właśnie zastanawiamy czy jechać w tym roku na wakacje do Chorwacji. Jechalibysmy większą paczką i wynajęli domek. Ale nei wiem ile to kasy wyjdzie i czy ma sens przed weselem jechać. I w ogóle się nie orientuję ile taki wyjazd by kosztował
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie pamiętam jakiego rzędu są to kwoty, ale wiem, że duzo ludzi tam jeździ właśnie w więcej osób, bo jest tanio. A do tego ładnie![]() Moja rada - jechać, odpoczynek zawsze się przyda
|
||
|
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-28 o 18:45 |
||
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
ehh teraz mam doła bo wszystkie pewnie gdzies pojadą na wakacje a ja nie
z tego co zarobię to kuppa będzie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

) i z tego wychodzi kwota od ktorej podatku nie ma. i sobie hodujemy takie male lokatki