|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Tulip, jak integrowanie się z Europą?
|
#2312 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja mam to do teraz. Lepsza była tylko sytuacja sprzed paru tygodni. Obiecałam podciągnąć z angielskiego zbuntowaną nastoletnią latorośl koleżanki. Młodzian przychodzi, mierzy mnie krytycznym wzrokiem i wypala tonem pełnym wyzszości: - Cze wszarzu, jest stara? Ja rozumiem, że miałam na sobie dżinsy i koszulkę Trivium, ale żeby aż tak?! Odpowiedziałam że nie ma. Zgodnie z prawdą, bo przecież mojej mamy nie było. Następnym razem przyszedł nieco speszony. Nawet przeprosił. ![]() Nota bene przed jedną z kolejnych lekcji sam się poprosił o rewanż, bo leciało akurat Megadeth i koleś wytropił wyraz "penis" w tekście. Oczywiście zpytał, co to za kawałek, a ja odpowiedziałam, że to bardzo obsceniczny tekst i podałam tytuł utworu. Byłam pewna, że sam zapewni sobie dodatkowe zajęcia z angielskiego i mozolnie przestudiuje tekst. Ciekawa jestem, jaka była jego mina, kiedy doczytał, że żadnego penisa tam nie ma, jest tylko " Let me put pennies on your eyes" Cytat:
![]() A to, że przepisy są obliczone na przyjeność z jedenia, a nie przyjemnośc płynącą ze stania w kuchi już zauważyłam. Dlatego są takie fajne. Można komentować? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
orety, właśnie zobaczyłam, że zrobiłam błąd - jutro, jutro mam ten egzamin, nie dzisiaj
![]() ale generalnie... wszyscy mówią, że nie trzeba się zupełnie uczyć, bo egzamin zdają wszyscy bronimy na egzaminie pracę, ja pisałam o ochronie środowiska, więc cośtam dzisiaj poczytałam o zanieczyszczeniach, przeglądnę moją pracę i idę spać a jak Twoja gramatyka? |
|
|
|
#2314 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gramatyka lepiej niż przypuszczałam - mam absolutnie WSZYSTKIE notatki. I przeczytałam je! ![]() Zresztą miesiąc temu oddawałam referat, który jak się okazało, objął połowę przerabianego materiału. Kojarzę kompetencje językowe, tak więc zostały mi tylko działania językowe, akty mowy i porównanie systemów morfoskladniowych. Pestka, musze sie tylko upewnić, czy morfoskładnia to jest to co myślę, że jest
|
|
#2316 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Sabb! ómaruam! tak wyję że aż dziecko z wyrka wyskoczyło i pyta co się dzieje ![]()
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - nie wiem czy będę. Zajrzyj,proszę, do wątku spotkaniowego
![]() W kwestii młodocianego ucznia - leżę pod biurkiem i płaczę ze śmiechu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-28 o 21:57 |
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padlam. Slodkie musi byc to dziecie! i rozkoszne |
|
|
|
|
#2319 | |||
|
BAN stały
|
To było "niegrzeczne"
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2320 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dopiero co wytarłam monitor!!!!!!!!!!! |
||
|
|
|
#2321 | ||
|
Wiedźma
|
![]() Trzymam kciuki za sesję. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oj tak. Z tych, co to normalnie udają, że cię nie widzą albo rzucają burkliwie "dzińdbry", a przy kolegach witają poufałym "cze! Zobaczymy się w piątek. ". ![]() No wiesz, nie pierwszą dekadę jestem metalem. Przywykłam. ![]() Taaa... ja po prostu widzę to jego rozczarowanie.
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - waciki może nie. Ale pomyślałam, że wezmę moją kolorówkę. Nie, żebym miała jakieś cuda na kiju, ale zważywszy na to, jakie było zapotrzebowanie na nią na ostatnim zlocie, na którym byłam...
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczyl tzw ![]() No coz - ale w sumie to lepsze to bylo niz komplement, masz pewnosc, ze szczerze wzial Cie za rowiesniczke. Mnie korepetycje z mlodymi ludzmi strasznie meczyly, tzn - mialam swietne dziewczyny. Do nauki i posmiania ale mialam tez takie, ze opadaly mi cycki i chora bylam co poniedzialek. Jedna z tych poniedzialkowych - zmienilam kolor wlosow, dziewucha mlodsza ode mnie o lat wiele. Wchodzi do domu mojego, ani czesc ani sp...j tylko wali z grubej rury 'powiem Ci szczerosc, beznadziejnie wygladasz w tych wlosach' Moja siostra i mama prawie padly, ja rowniez. A haselko 'powiem ci szczerosc' jest teraz naszym ulubionym cytatem. |
|
|
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
A co to jest to pogrubione![]() Ja chyba jestem z innej planety Jakby moje pierworodne takim tekstem do korepetytorki, to bym osobiście nogi z d...powyrywała O Matko,dzięki,że mam takie kochane dziewczę dziecię ![]() [/quote]
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-01-28 o 22:34 |
||
|
|
|
#2325 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wez tu zachowaj powage, opanuj sie i prowadz lekcje jak masz ochote z lokcia w nos.
Przykro mi bylo lol. |
|
|
|
#2327 |
|
BAN stały
|
Hecate, ja po prostu z tego "powiem ci szczerość" nie mogę
|
|
|
|
#2328 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Prawie jak "jestem pełen ciekaw" w wykonaniu mojego kumpla. ![]() Najintensywniej pływanie. Najdłużej ju-jitsu. A najciekawszy był okres, kiedy mi się nalożyły obie dyscypliny. ![]() Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-01-28 o 22:52 |
||||
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
uaaaa wyje! a serii jezyk polska trudna byc kilka kwiatkow - moja znajoma : Pusta jak budowa cepa Szukasz dziury w stogu siana Smiech na Sali fotomontaż Przyszla pora na Matyska Direk dajrekt Ku...ca mnie zalala Zrobic sobie presing (piercing) Dla trudnego nic chcącego Takiego faceta to ze skarbem szukac |
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci jutro pod wieczór, bo na wtedy planuje się naumieć.
|
#2332 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przy zalewającej ku...cy zakrztusiłam się kanapką! ![]() Dorzucę Ci jeszcze kwiatek, który przydarzył się kiedyś spontanicznie mojej mamie: wiadomo, że grzmi, ale nie wiadomo, w którym kościele.
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mowiąc o wpadkach komentatorów sportowych:
"Dudek puścił Bąka" "Krąży jak elektron wokół jądra Zbigniewa Bońka"
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem pelna ciekaw w ktorym ![]() Posikam sie zaraz
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TOŻ TO BYŁ KOMPLEMENT DZIEWCZĘ DROGIE,PODAJ DANE SWOJEGO CHIRURGA PLASTYKA
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w ogólniaku na lekcji z triumfem gdy inny odpowiadał: Ha! w końcu wpadłeś jak kompot w śliwkę!
|
|
|
#2338 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
W czwartej klasie to już nikt nie pamiętał, że kiedykowiek nosiłam aparat ![]() Cytat:
Na szczęście mój znowu zapuszcza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ależ to upiornie brzmi ![]() szczerościomówiąca nawet ![]() Cytat:
![]() Ómaruam!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nuuuuudyyyy....Czy to normalne,że leżenie w łóżku i nicnierobienie jest bardziej męczące niż chodzenie do pracy
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-01-29 o 15:28 Powód: za dużo nie przy nicnierobieniu ;) |
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

Chociaż brzmi to równie ciekawie jak piwo bezalkoholowe 

bronimy na egzaminie pracę, ja pisałam o ochronie środowiska, więc cośtam dzisiaj poczytałam o zanieczyszczeniach, przeglądnę moją pracę i idę spać 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Na szczęście mój znowu zapuszcza