|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ból dziewczyny
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
poprostu dobrze jest jesli dziewczyna ma problem z rozluźnieniem się zająć się nia w taki sposób aby skupiła się na miejscu pieszczonym przez Ciebie a nie na bólu możesz też równocześnie wypróbować pieszczenie jej łechtaczki przy równoczesnym wchodzeniu w nią i całowaniu jej sutków
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
W wieku 20 lat takie problemy
trzymajcie mnie
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Co w tym dziwnego?
![]() Wszystkie moje wcześniejsze partnerki były doświadczone... Edytowane przez Felix89 Czas edycji: 2009-01-28 o 22:16 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
To, że w tym wieku już się seksu, a raczej robienia dobrego seksu sie czlowiek uczy
kur....jak ja bym chciala miec takie problemy w tym wieku!!! ech, życie jest popierniczone
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i chyba w XXI wieku nie powinno dziwic ze osoby ktore maja po 20 lat sie kochaja jak mozna przeczytac w gazetach ze 16 latki rodza dzieci
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2009-01-28 o 22:27 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Miałam ten sam problem. Pomogła mi zmiana pozycji, kiedy ja byłam na górze, nie bolało.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówię, że źle, że sie interesuje ect. tylko o to, że młodym ludom tj. młodzieży jest za dobrze dziś, ja w tm wieku to myślałam o studiach, nauce, pracy a nie o seksie, nie jestem staroświecka tylko po co się śpieszyć???? a skoro o tym mowa to dobrze, żem nie z moherów bo bym ci musiała powiedzieć iż ból jest karą iż bez ślubu się seksicie
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wg nich to jak sie jest razem to trzeba zaraz uprawiać seks czyli zabawa w tate i mame przeniesiona w lata późniejsze
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Można przecież studiować i kochać się... Co ma jedno do drugiego? |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
A to, że miałam cięższe życie niż co poniektórzy na tym świecie i o to mnie szlag trawia!!
![]() |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
niektorzy zapomnieli jak to jest sie zakochanym 20latkiem
oczywiscir to byla zla rada gdy ona jest na tobie bo to juz gleboka penetracja i uwierz mi na poczatlu boli niestety jest waska i ze tak powiem musisz ja rozciagniac. najlepsza pozycja jest klasyczna z poduszka pod biodrami. za pierwszym razem u niej nie bedzie mowy zeby nie bolalo. warto sie poswiecic dla tego jednego razu i za pierwszym razem nie bedzie to jakas tortura 15minutowa tylko zapewne 2-3 minut (da sie przezyc).
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiedziałem, że znajdę tu pomoc
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
to nie powód aby się wyżywać na innych...
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2009-01-28 o 23:04 |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzy latek też może miec poważny problem,bo PATRYK z przeczkola zabrał mu autko . czy to też głupi i małoważny problem? ![]() dla nie to piękne,kiedy facet martwi się swoją kobietą.przynosi mi wiarę,że są jeszcze porządni mężczyźni
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
bo powazne problemy mozna miec tylko w wieku 40 lat
kiedy to zycie jest na ogol poukladane i takie tam...kazdy wiek ma swoje prawa!! tez jestem 20 latka i w tym wieku mozna miec juz naprawde powazne problemy, np. decyduje sie i okresla co sie bedzie w zyciu robilo, z kims spedzalo jakie plany idt itp.
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
każdy ma jakieś problemy nie zależnie od wieku
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2009-01-28 o 23:13 |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie nasuneło mi sie takie pytanie: czemu nie dziewczyna Felix89 szuka odp. na to pytanie, w dobie internetu nie jest to trudne a mimo to jest to dla niej chyba jakiś problem?? może nie chce?? |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspólczujemy Ci naprawdę ale to nie jest wątek o tym jak nam ciężko w życiu
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
i co??? nic nie poradził??? a stąd przypuszczam, bo zamiast uciekać o ciebie to jak by coś znalazła to by spróbowała..ten sposób z poduszką pod biodrami jest baaaardzo popularny.... no i wiele innych sposobów....no ale ja już może więcej nie powie bo zaś będzie, ze obrażam jak powiem, że do seksu też trzeba dojrzeć
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-01-28 o 23:20 |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziza...Felix89 Ty to powyższe w ogóle olej ![]() Super, że tu napisałeś i że się troszczysz czy wszystko jest ok. To bardzo dobrze o Tobie świadczy, pewnie nie jedna z nas chciałaby, żeby ktoś się tak o nią troszczył ![]() Dziewczyny już praktycznie wszystko powiedziały, ja dodam jeszcze, żebyś sprawił że psychicznie będzie się czuła jak księżniczka.. że jest piękna, że Cię podnieca, dla kobiety to strasznie ważne (zresztą dla mężczyzny przecież też)
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie przejmuj się niektórymi komentarzami
Co do bólu główną przyczyną jest nie tylko to, że twoja dziewczyna jest "tam " wąska, ale przede wszystkim stres. Twoja dziewczyna jest niedoświadczona i najzwyczajniej w świecie się boi. Niestety musisz jakoś doprowadzić do tego by się rozluźniła, bo tylko jak się rozluźni, a co za tym idzie podnieci, wtedy nie będzie czuła bólu. Najlepiej po prostu seksu nie planować, odczekać trochę, potem się poprzytulać, wiadomo gra wstępna, i koniecznie pozycja misjonarska na początek. (wyżej podane rady z własnego doświadczenia -mi pomogły )ps: i zaopatrzcie się w dobry żel intymny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

poprostu dobrze jest jesli dziewczyna ma problem z rozluźnieniem się zająć się nia w taki sposób aby skupiła się na miejscu pieszczonym przez Ciebie a nie na bólu 
trzymajcie mnie

jak mozna przeczytac w gazetach ze 16 latki rodza dzieci 

niestety jest waska i ze tak powiem musisz ja rozciagniac. najlepsza pozycja jest klasyczna z poduszka pod biodrami. za pierwszym razem u niej nie bedzie mowy zeby nie bolalo. warto sie poswiecic dla tego jednego razu