|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
u nas pójdzie w ruch gładź gipsowa. Teraz i kobiety musza znac sie na budowlance
a co do wyrownywania to juz przezylam dokladnie 5cm tynku na scianach w lazience bo tyle idchodzily od pionu!!Nio ja sie bardzo ciesze ze mamy to mieszkanko! zdobyte trudami ale jest! tym bardziej ze u mnie w miejscowosci mlodzi maja straszne problemu na zdobycie mieszkania. Na parapetowe rowniez zapraszam !! i na wczesniej wspomniany przeze mnie polter - czyli ta impreze przed weselem na ktora podobno sie nie zaprasza i wszyscy przychodza
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-01-28 o 22:53 |
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
dokładnie tak, Rosette - najważniejsze to być sobą i czuć się swobodnie
![]() Sobieski ![]() kupiłam dziś buty na poprawiny. miały być srebrne (specjalnie zamówiony mój rozmiar), ale okazało się, ze ten model nie będzie już produkowany. Wzięłam więc czarne. aha.. to moje ślubne http://www.butyslubne.com.pl/foto_produktow/1844.jpg a na poprawiny są identyczne, ale czarne... przede wszystkim baaaardzo wygodne Polecam buty marki Arturo Vicci (Zalbut)
|
|
#4113 |
|
Zadomowienie
|
impreza się szykuje?hihi
|
#4114 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super ona jest i ten welonik, jak prawdziwa ksiezniczka![]() Cytat:
witam Cie wsrod nas pochwal sie obraczkami i typem sukienki ![]() zgadzam sie z Toba urocza ![]() ps.pytalas wczesniej ile zaliczki ja wplacalam 30%, ale wiem, ze w roznych salonach jest inaczej ![]() DZIEWCZYNY PRZEPRASZAM ZA POST POD POSTEM JUZ NIE BEDE, OBIECUJE
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-29 o 15:05 Powód: post pod postem, mam nadzieje :) |
||
|
|
|
#4115 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dawno coś jupik się nie odzywała... chyba, że przegapiłam jej posty. Popscene przykro mi, że tak uważasz (mówię o gołąbkach)
|
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
Angelikaw piekne buciki
tylko ja jestem przyzwyczajona do bardzo wysokich szpilek, na slub jednak chce takie 6cm, sa takie tez? w jakich sklepach mozna zobaczyc takie buciki?
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-01-28 o 23:35 |
|
|
|
#4117 |
|
Raczkowanie
|
Ja wpłacałam 50% ceny za suknie...
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Dziewczyny próbuje nadrobic to co napisałyście od 2 godziny - zaległości od poniedziałku wieczorem. Zostało mi jeszcze ostatni 13 stron i własnie sie poddałam. bardzo Was przepraszam! Padam i uciekam do łożeczka - moeże jutro przed praca nadrobie...
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że bez problemu znajdziesz taka szpileczke. O wiele łatwiej jest znależć wysokie obcasy niż niskie... to właśnie mój problem... chce mieć malutki obcas max 3cm a wszedzie w sklepach raczej wysokie widze. Chyba kupie przez neta.
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sklepach ślubnych musisz pytać o Arturo Vicci. Jeśli nie znajdziesz, to zapraszam na stronę - tu akurat 6cm buty slubne http://www.butyslubne.com.pl/index.p...+Vicci&obcas=6 (sklepy stacjonarne są w Krakowie i Sosnowcu oraz w siedzibie producenta - ZALBUT - w Rudnikach k. Częstochowy) ja wpłacałam tylko 200 zł
|
|
|
#4121 |
|
Raczkowanie
|
ide aa
dobranoc i do juterka
|
#4122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
domi7ks czy mi się wydaje czy chodziłaś po salonach w Rzeszowie? Jeśli tak to gorąco polecam salon "Bianca" , nie wiem w której sposie byłaś ale jeśli w tej na rynku to idzie się jeszcze kawałek w dół i skręca w prawo i schodzi się w dół i tam jest ten salon, ja tam zamawiałam moją księżniczkowatą suknie, przemiła obłsuga Miałam dzisiaj nie iść z TŻ do poradni ale stwierdziłam ze moze jakos dam rade... ale babka była nawiedzona, zaczęła mi jęczęć jakie to tabletki anty są niedobre i że będę bezpłodna i że ona już teraz może mi dać namiary do babki od niepłodności
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tak samo bylo
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
O jak fajnie Ja mam o 15:00 w krakowie a ty gdzie ??
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc moje drogie
Nie napiszcie za dużo, byśmy zdążyły jutro nadrobić zaległości
|
|
|
|
#4126 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to faktycznie slub po roku bycia razem ![]() Cytat:
![]() kwiaciarka ktora dekoruje mi Kosciol i robi bukiety pytala czy moze chcialabym stroczyki .. a slub mamy miesiac po Kasiaher ![]() a jaka butelke Tadka macie pol litra czy 07? ![]() a prosze bardzo ![]() polecam sie na przyszlosc wklejam zdjecia bukietu jaki bede miala tylko ze u mnie beda dodane jeszcze perelki ![]() Cytat:
to powiedzielismy ze nie bo juz wiem jakie kazanie by nam strzelil ![]() Cytat:
jak najbardziej gratuluje wyboru a orientujesz sie moze po ile jest 0,7L? ![]() No swietnie ze mamy tego samego dnia ![]() Hehehe no my tez mamy o 15:00 ![]() ![]() a slub jest w Ciezkowicach 50km od Tarnowa w strone Nowego Sacza
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-01-29 o 03:13 |
||||
|
|
|
#4127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() powoli sie szykuje, bo jakos po 9 jedziemy z TZ do tej warszawy po obraczki mam nadzieje, ze cos zamówimy hehe
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie byłam w tej "Biance" (w sposie własnie tej na rynku byłam)![]() a pokażesz swoją suknie? |
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
wrrrrr ale jestem wkurzona. normalnie ze szok. wrrrr
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
hej
A ja sie tak wczoraj pokłóciłam z TZ, ze sie zastanawiamy czy w ogole jest sens bycia razem
|
|
|
|
#4132 |
|
Raczkowanie
|
Hejka, melduje sie
![]() Madzialenka na co jestes taka wkurzona? Scio a co sie stalo
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-01-29 o 09:49 |
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Scio, jest sens, moze to rzed slubem stres?
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko mi do niej jeszcze dorobią koronkowy "golfik". Ja bardzo polecam ten salon bo oni sami projektują swoje suknie i np jeśli Ci się w jednej podoba góra a w drugiej dół to mogą Ci to połączyć, można różne zmiany wprowadzać w sukienkach, i Panie bardzo pomocne są
|
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
umawiałam sie z TZ juz wczesniej, ze punkt 9 jedziemy do warszawy (to conajmniej 2 godz jazdy) po obraczki, laptopa, nawigacje i konsole dla TZ. wiec latania troche mamy. jeszcze TZ chce kolege odwiedzic. wczoraj ojciec TZ sie zapytał czy moze sie z nami zabrac bo chce sobie TV kupic i by sobie poogladał. wiec mówimy mu, ze ok.
ja oczywiscie rano ledwo zwloklam sie z łózka, ale jak zwykle gotowa byłam przed czasem. dzwonie do TZ punkt 9 z pytaniem za ile bedzie a ten mi mowi, ze nie wie. bo ojcu cos wypadło (dodam, ze jak zwykle, bo on nigdy nie jest punktualny, wiec to, ze mu cos wypadło, nie usprawiedliwia go) i ze conajmniej godizna jeszcze sie zejdzie (a ja czuje, ze wiecej). wkurzylam sie bo: 1. jak sie chciał z nami zabrac to chyba on powienien sie do nas dostoswac 2. po co ja tak rano wstawałam i sie szykowałam 3. nikt do mnie nie zadzwonił, ze bedzie opóźnienie, a przeciez wiedzieli o tym, bo TZ jeszcze lezał w łózku mam ochote zadzwonic do TZ, ze jak do 10 nie wyjedziemy to ja juz nie jade. co o tym sądzicie?? normlanie zaraz wyjde z siebie... edit: lustereczko sliczna sukienka
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję Powiem szczerze, ze w Sposie te panie były bardzo miłe i chetnie doradzały, ale np. w Impresji babka (taka blondynka juz nie bardzo). Dopiero jak juz stwierdziła, ze wiem czego chce i jakiej suknie szukam i czego potrzebuje zrobiła sie bardziej uprzejma. Na moje nieszczescie (albo i szczescie) bardzo spodobała mi sie własnie suknia tam (i jedna w Sposie) Narazie pochodziłysmy po okolicach rynku. Jeszcze mamy w planie skoczyc do salonów na Rejtana, no i tej "Bianci" Podobno kolo Ameryki nie za miła obsługa jest, więc nawet tam nie mam w planie zaglądać ![]() edit: No faktycznie Madzialenka tez bym sie wkurzyła. Tym bardziej, ze juz niedlugo wracacie znow i trzeba jak najwiecej załatwic przez ten pobyt w Polsce. Moze teściu sie pospieszy...oby
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-01-29 o 09:31 |
|
|
|
|
#4137 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Ja dziś wreszcie miałam okazje się wyspać i co? wstałam o 7:30.. no nie poprostu to jest skandal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Madzialenka znajdąc mój charakter to właśnie tak bym zrobiła, jakby się nie pojawili- powiedziałabym że teraz to ja juz mam inne plany hihi, ale w końcu bym jednak pewnie pojechała
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-01-29 o 09:31 |
||
|
|
|
#4138 |
|
Wtajemniczenie
|
Buuuuuu....znów mnie chyba jakieś choróbsko bierze...ledwo co lepiej się poczułam, a tu od wczoraj gardło znowu czerwone i boli....a ja w niedziele mam koncert
.Chciałam się umówić do jakiegoś lekarza, to najbliższe terminy są dopiero na wtorek...Masakra
|
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
domi7ks,Madzialenka123443 21 dziękuje
Co do ceny to prawdopodobnie w granicach 2400, dokładną cene ma mi jeszcze Pani napisać przed 7 lutym, bo do mojej sukni pójdzie więcej koronki niż w standardowym modelu. domi7ks one właśnie w kolekcji 2009 mają przynajmniej jeszcze chyba ze 3 modele takie księżniczkowe Mają stronę w internecie ale nie wstawili jeszcze modeli 2009, są tylko 2008, www.bianca.rzeszow.pl.
|
|
|
|
#4140 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
no i co myslicie o tych fryzurkach które wczoraj wkleiłam , mi sie bardzo podobają
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

a co do wyrownywania to juz przezylam dokladnie 5cm tynku na scianach w lazience bo tyle idchodzily od pionu!!

Najciekawsze jest to, że panie każą zamawiać 4-6 miesięcy przed ślubem.

bo juz wiem jakie kazanie by nam strzelil