|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ból dziewczyny
Cytat:
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-01-28 o 23:24 |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w zadnym watku tego nie wiemy he te osoby sie nie wypowiadaja w tym samym watku... naprawde chyba masz ciezkie zycie ze takich ******* sie czepiasz i piszesz z wielka ironia
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no chyba Ty nie jesteś odpowiednio pieszczona żeś jest taka uszczypliwa
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-01-28 o 23:32 Powód: ups.. rozpędziłam się.. nawyki z forum, które automatycznie scala posty tego samego autora :/ |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
o matko, co tu się wyprawia
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie mówiąc o tym, że żadna z Was jakoś nie wspomniała mu, że kobiety lubią facetów iniciatywę a nie jak facet robi coś według jakiegoś instruktaża....
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Felix byliście razem u ginekologa i co on powiedział? Nie ma Twoja dziewczyna problemów z budową macicy, tak jak ktoś wcześniej pisał : tyłozgięcia?
Ja radzę zakupić żel intymny są różne do wyboru w aptekach i w drogeriach. Nie namawiaj swojej dziewczyny do zbliżenia, niech poczuje się do niczego nie zmuszana, niech nie działa pod presją. Mówisz, że jest już bardzo podniecona, ale czy jesteś tego pewien, ona dopiero uczy się seksu sama może jeszcze nie znać swojego ciała. Ja polecam właśnie dwie pozycje-albo ona jest na górze ale ty się w ogóle nie ruszasz ona decyduje o głębokości,powinna bardzo powoli się ruszać w górę i w dół, może się wycofać i za chwilę znów próbować. Druga pozycja to ty jesteś na niej ale ona trzyma Cię za biodra i też kontroluje głębokość i siłę pchnięć. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją dziewczynę. E.J. Jeśli atakowanie ludzi na forum i wyśmiewanie ich problemów ma pomóc Ci się poczuć lepiej, to śmiało poużywaj sobie. Prosiłabym o trochę wyższy poziom dyskusji. Wchodząc na forum seks mogłaś się spodziewać właśnie tego typu problemów. Jeśli to o ojcu alkoholiku dotyczyło Ciebie to może wejdź na wątek o dzieciach DDA lub sama załóż wątek o swoich rozterkach życiowych. |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
się zrobiło wojennie
Proponuję wrócić do głównego tematu-problemu naszego rodzynka
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno:
Cytat:
wow
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
E.J. - przecudnie obracasz kota ogonem.
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on już pisał że byli z tym u ginekologa a co do rad proponowanych przez dziewczyny do rozwiazania problemu to sa to przeciez tylko wskazowki a nie fachowe rady twoja zreszta tez bo chyba nie jestes ginekologiem
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to ty nie umiesz czytać bo Felix napisał tylko, że byli a nie pisał, że rozmawiali na ten temat, a to jest zasadnicza różnica bo np. jesli ja jestem w sklepie odzieżowym nie oznacza, że coś tam kupuję moge równie sobie tam po prostu wejść i pooglądać, nic więcej.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Byliśmy u ginekologa i rozmawialiśmy o tym...
Właśnie wtedy po badaniach stwierdził, że Aga nie ma już błony. Z macicą wszystko jest ok. A co do pierwszego jej razu to powiedział, że to nie jest takie straszne i że po prostu musi to przeboleć ![]() Aga jest bardzo szczupła i drobniutka może to też ma jakiś związek z tym?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Felix, myślę, że zrobiliście już dość, by się dowiedzieć teoretycznie co i jak
.Dziewczyny napisały kilka cennych rzeczy. Ze swej strony proponuję, zebyście przez jakiś czas pouprawiali po prostu petting, zeby nie czuć przymusu, że za każdym razem pójście do łóżka wiąże się z kolejną próbą pierwszego razu i z bólem. Na razie dostrzegam, ze jesteście oboje bardzo sytuacją zestresowani - ona, bo się boi bólu, a Ty bo się martisz, żeby jej go nie sprawiać. Nikt Was nie pogania . Nie spieszcie się, cieszcie się sobą, swoimi ciałami, sprawiajcie sobie po prostu przyjemność i na razie odpuście . Da Wam to na pewno większe wyluzowanie, zaufanie do siebie. Za jakiś czas spróbujecie znowu - a może nawet w pewnej chwili poczujecie oboje, ze to właśnie teraz i po prostu zrobicie to
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
chlopak jako nieliczny wrazliwy jest na bol swojej dziewczyny..nie skupia sie tylko na swoich doznaniach seksualnych...chce sprawiac jej przyjemnosc..martwi sie...szuka rozwiazan...pyta...o rade ...wiec coz problem to chyba masz ty skoro nie jestes wstanie pojac jego intencji
![]() Cytat:
i co to powod zebym rozgoryczona...zgorzknial a bagatelizowala czyjes problemy??? dla mnie sfera seksualna w zyciu mlodego czlowieka to temat wazny...jesli dla ciebie nie i uwazasz ze niepokoj tego chlopaka to bzdura wylacz sie z dyskusji
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
a może lampke wina przed?
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Khem, a czy ktos wzial pod uwage ze moze zwyczajnie no ona musi sie rozciagnac? Mnie przy wchodzeniu boli zawsze, wszystko jest ze mna ok, z TZ okej. Ot taka natura. Pare/nascie ruchow i jest dobrze.
Wiec pytanie, czy w ogole probowaliscie dluzej niz wlozenie i nic wiecej?
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm a moze ty dysponujesz zbyt imponujacym...... hhmm no wiesz?
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie chodzi oto, że ja w nią nawet nie wszedłem całkiem, tylko czubkiem... |
|
|
|
|
|
#85 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie kompletnie sie nie znasz na anatomii i cos gdzies zle wsadzasz. No bo tylko takie opcje zostaly.
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej kilka minut.
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
wybacz, nie widziałam
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz oprócz tego że będziesz delikatny i czuły to niewiele możesz zrobić.
A co do kwestii "rozluźnienia się" to łatwo powiedzieć a trudniej zrobić. Ja na przykład jakoś nie mogłam się rozluźnić mając świadomość, źe zaraz coś zacznie rozrywać mnie od środka całe szczęście to mija z czasem
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

dziza...

he te osoby sie nie wypowiadaja w tym samym watku... naprawde chyba masz ciezkie zycie
ze takich ******* sie czepiasz i piszesz z wielka ironia
już nie mówiąc o tym, że żadna z Was jakoś nie wspomniała mu, że kobiety lubią facetów iniciatywę a nie jak facet robi coś według jakiegoś instruktaża....

wow