Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 09:41   #4141
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
domi7ks,Madzialenka123443 21 dziękuje
Co do ceny to prawdopodobnie w granicach 2400, dokładną cene ma mi jeszcze Pani napisać przed 7 lutym, bo do mojej sukni pójdzie więcej koronki niż w standardowym modelu. domi7ks one właśnie w kolekcji 2009 mają przynajmniej jeszcze chyba ze 3 modele takie księżniczkowe Mają stronę w internecie ale nie wstawili jeszcze modeli 2009, są tylko 2008, www.bianca.rzeszow.pl.

Te, które mi sie spodobały sa w podobnej cenie (jedna 2700 z druga 2100) więc cena przystepna, bo ta Demetrios z Lisa Ferra kosztuje 3700
W Sposie tez za dwa tygdonie ma byc kolekcja 2009 w internecie, bo babki wczoraj mówiły, a ja jak głupia szukałam i nie mogłam znaleźć i sie zastanawiałm, czemu nie ma

dzieki za linka, juz oglądam
Mi pasuje kolor ten ivory , choć zanim weszłam do pierwsze salonu mówłam, że napewno będzie biała i że nie chce innej

edit:Lustereczko Twoja to Wiktoria?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:44   #4142
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

kurcze gdyby nie fakt, ze to jest jedyny dzien kiedy mozemy tam jechac to naprawde bym nie pojechala z nimi.

a moze wezme mp3 i bede cała droge obrazona co??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:49   #4143
Lustereczko
Rozeznanie

domi7ks nie. Właśnie początkowo byłam zdecydowana na Wiktorię, ale jak zobaczyłam w salonie modele 2009 to ta moja mi się spodobała w sumie to nie pamiętam jak się nazywa ten mój model Ja w Sposie jak byłam gdzieś na wakacjach to podobało mi się kilka sukienek, ale żadna jakoś mnie aż tak bardzo nie zachwyciła, Panie były miłe ale jak dla nich w każdej wyglądałam super sukience i nie potrafiły nic obiektywnie powiedzieć, tak samo w lisa ferrera.
Madzialenka12344321 ja bym powiedziała TŻ że jak jego ojciec ma problemy z wybraniem się to niech sobie pojedzie sam kiedy indziej, a wy jedzcie sami i sobie załatwicie to co będziecie chcieli, i nie będziesz musiała słuchać marudzenia teścia.

Edytowane przez Lustereczko
Czas edycji: 2009-01-29 o 09:52
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:52   #4144
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kurcze gdyby nie fakt, ze to jest jedyny dzien kiedy mozemy tam jechac to naprawde bym nie pojechala z nimi.

a moze wezme mp3 i bede cała droge obrazona co??

tez tak mozesz robic

ale moze to nie wina Tż, oby Wam sie ten wybór obraczek dobrze kojarzył

Stary 2009-01-29, 09:56   #4145
Lustereczko
Rozeznanie

domi7ks a macie już obrączki? Jeśli nie to mogę doradzić gdzie kupić w Rzeszowie
Stary 2009-01-29, 09:59   #4146
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
tez tak mozesz robic

ale moze to nie wina Tż, oby Wam sie ten wybór obraczek dobrze kojarzył
to wina TZ ojca. ale TZ tez dupek jeden mógł do mnie zadzwonic rano a nie sam sie wyspał a ja czekam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:00   #4147
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domi7ks a macie już obrączki? Jeśli nie to mogę doradzić gdzie kupić w Rzeszowie

Nie mamy. Mamy w planie koło marca, kwietnia jechać kupic ( bo ja nie jestem z Rzeszowa, ale tam studiuje) Mój Tz kupił mi pierścionek w Europie (na parterze, na sródku jest taki jubiler)bo mi sie przyznał i mówił, że tam jest bardzo duzy wybór obraczek, bo patrzył.
A jakie miejsce byś poleciła?

W tej Sposie te panie mi doradzały suknie, ta ktora mi sie spodobala i kolezance, więc raczej obiektywnie. Nastepnym razem (tzn. jak juz bede zamawiala) wezme mame i jeszcze raz kolezanke, zeby jednak więcej osób było do doradzani,a w razie, jakbym sie wahała

kurcz...już sie nie mogę doczekac, kiedy zamówie suknie i kiedy się już w nia ubiore

Madzialenka, moze zaspał Tz, a może nei chciał Cie denerwowac?Rzadko jest w domu, więc nie chce napewno ojca obwiniac

NIe nerwuj sie przynajmniej z nami troche posiedzisz a obrączki i tak wybierzecie dzis

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-01-29 o 10:05
Stary 2009-01-29, 10:09   #4148
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Nie mamy. Mamy w planie koło marca, kwietnia jechać kupic ( bo ja nie jestem z Rzeszowa, ale tam studiuje) Mój Tz kupił mi pierścionek w Europie (na parterze, na sródku jest taki jubiler)bo mi sie przyznał i mówił, że tam jest bardzo duzy wybór obraczek, bo patrzył.
A jakie miejsce byś poleciła?

W tej Sposie te panie mi doradzały suknie, ta ktora mi sie spodobala i kolezance, więc raczej obiektywnie. Nastepnym razem (tzn. jak juz bede zamawiala) wezme mame i jeszcze raz kolezanke, zeby jednak więcej osób było do doradzani,a w razie, jakbym sie wahała

kurcz...już sie nie mogę doczekac, kiedy zamówie suknie i kiedy się już w nia ubiore

My zamawialiśmy tutaj http://bm.rzeszow.pl/ oni też mają sklep na rynku jak się idzie prosto od graffici. Dawaliśmy swoje złoto i w sumie za komplet zapłaciliśmy 718 zł. Mają duży wybór obrączek, miła obsługa i dużo osób nam polecało ten sklep, oglądnij sobie na stronce . Zaraz może wkleje zdjęcie naszych obrączek na żywo.
Stary 2009-01-29, 10:13   #4149
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Daysy, a ile bierzecie za taki makijaż? Jakimi kosmetykami robicie, bo wiesz szukam jakiejś Pani co by mnie umalowała
hehe u mnie w salonie makijaż 70 zł , sa rożne kosmetyki, max factor , isa dora, ale też np. inglot.
Cytat:
hej
A ja sie tak wczoraj pokłóciłam z TZ, ze sie zastanawiamy czy w ogole jest sens bycia razem
Pomyśl w ten sposób, skoro pokłóciłaś się z nim wczoraj i już myślisz o tym czy jest sens bycia razem to co będzie później jak przyjdą o wiele cięższe czasy????
Może rzeczywiście przemyśl to jeszcze raz, byś co miesiąc nie myślała czy znów jest sens.

Cytat:
Prosze Tylko mi do niej jeszcze dorobią koronkowy "golfik". Ja bardzo polecam ten salon bo oni sami projektują swoje suknie i np jeśli Ci się w jednej podoba góra a w drugiej dół to mogą Ci to połączyć, można różne zmiany wprowadzać w sukienkach, i Panie bardzo pomocne są
Bardzo ładnie leży ten gorset!!!!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Buuuuuu....znów mnie chyba jakieś choróbsko bierze...ledwo co lepiej się poczułam, a tu od wczoraj gardło znowu czerwone i boli....a ja w niedziele mam koncert .
Chciałam się umówić do jakiegoś lekarza, to najbliższe terminy są dopiero na wtorek...Masakra
Biedactwo Trzymaj sie kochana i nie daj się.
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
no i co myslicie o tych fryzurkach które wczoraj wkleiłam , mi sie bardzo podobają
Podobają!
Ja nawet myślałam że Ci już odpisałam :P
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:13   #4150
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
My zamawialiśmy tutaj http://bm.rzeszow.pl/ oni też mają sklep na rynku jak się idzie prosto od graffici. Dawaliśmy swoje złoto i w sumie za komplet zapłaciliśmy 718 zł. Mają duży wybór obrączek, miła obsługa i dużo osób nam polecało ten sklep, oglądnij sobie na stronce . Zaraz może wkleje zdjęcie naszych obrączek na żywo.

dziekuje my nie mamy swojego złota. Juz ogladam wklej swoje, chetnie zobacze

dziewczyny a jak to u Was jest?Tz kupuja tradycyjnie obraczki, czy dajecie po połowie pieniadze?i kto je trzyma do ślubu?

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-01-29 o 10:27
Stary 2009-01-29, 10:19   #4151
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A ja niedawno wróciłam do domku i czekała mnie tam niespodzianka ...Wchodzę do pokoju a tam na biurku stoi bukiet czerwonych róż z karteczką "Kocham CIę"...okazało się, ze mój TŻ wcześniej wyszedł z pracy i zostawił mojej mamie bukiet dla mnie a sam pojechał do domku sie uczyć bo ma egzaminy w weekend....słodkie
ale super uwielbiam takie niespodzianki. Mi Tz kiedyś przyniósł kwiaty do pracy dzień wcześniej, jak juz wyszłam (zadzwonił nawet do mojego szefa, czy moze przynieść i zostawić te kwiaty) i jak na drugie dzień weszłam do biura to w wazonie stał piękny bukiet i karteczka

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziś rano w telewizji, w dwójce omawiali chiński horoskop na rok 2009.
W astrologii chińskiej rozpoczął się właśnie rok bawoła i jest to rok sprzyjający zawieraniu formalnych związków. Dla porównania rok poprzedni był rokiem dobrym dla związków nieformlanych.
Tak więc dziewczyny mamy zapewnione szczęście małżeńskie nawet gwiazdy nam sprzyjają
też coś o tym czytałam super. ja w to wierzę (jak we wszystkie dobre horoskopy )

Cytat:
Napisane przez femmefatal Pokaż wiadomość
sorki 10.11.2008 rezerwacja restauracji
w moje urodzinki tempo błyskawiczne. A jak poznałaś obecnego TŻ to byłas jeszcze z byłym? Miesiac po poznaniu myśleć o ślubie... wow

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Super to cięcie baaardzo mi się podoba.
Ile zapłaciłaś za nożyczki????
chyba 8 zł

Cytat:
Napisane przez femmefatal Pokaż wiadomość
Dziewczynki, bardzo Was prosze o szczerą opinię , co do tej sukni.
bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
kupiłam dziś buty na poprawiny. miały być srebrne (specjalnie zamówiony mój rozmiar), ale okazało się, ze ten model nie będzie już produkowany. Wzięłam więc czarne.
aha.. to moje ślubne http://www.butyslubne.com.pl/foto_produktow/1844.jpg
a na poprawiny są identyczne, ale czarne... przede wszystkim baaaardzo wygodne Polecam buty marki Arturo Vicci (Zalbut)
naprawdę ładne. Dawno nie widziałam tak ładnych butów ślubnych (kiedyś już pisałam, że typowo ślubne mi się wogóle nie podobają)

Cytat:
hej
A ja sie tak wczoraj pokłóciłam z TZ, ze sie zastanawiamy czy w ogole jest sens bycia razem
czemu? P.S. sama już wiele razy miałam takie czarne myśli- bo jestem choleryczką ale i tak go kocham

Cytat:
Prosze Tylko mi do niej jeszcze dorobią koronkowy "golfik". Ja bardzo polecam ten salon bo oni sami projektują swoje suknie i np jeśli Ci się w jednej podoba góra a w drugiej dół to mogą Ci to połączyć, można różne zmiany wprowadzać w sukienkach, i Panie bardzo pomocne są
ślicznie wyglądasz, śliczny gorset

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-01-29 o 10:20
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:21   #4152
Lustereczko
Rozeznanie

To nasze obrączki troche kiepskie zdjęcia ale nie umiem robic ładnych z bliska...

Daysy85
w sumie ta suknia to model salonowy więc nie jest idealnie dopasowana, 7 lutego będę już miała zdjęcia w sukni uszytej według moich rozmiarów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1235.jpg (31,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1231.jpg (30,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1246.jpg (36,9 KB, 25 załadowań)
Stary 2009-01-29, 10:26   #4153
domi7ks
Zakorzenienie

Lustereczko bardzo ladne, a jaki grawer, co jest napisane, bo nie moge doczytac?

Stary 2009-01-29, 10:27   #4154
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:

dziewczyny a jak to u Was jest?Tz kupuja tradycyjnie obraczki, czy składacie sie na pół?i kto je trzma do ślubu?
my mieszkamy wlasciwie od poczatku razem i mamy wspolny budzet nie ma podzialu na moje i Twoje, a po wielkich negocjacjach z rodzicami (oni doradzaja bardzo chetnie i caly czas w czyms pomagaja i chca sie dokladac, poki co moi rodzice uparli sie ze zaplaca za moja sukienke i ze to dla nich przyjemnosc takze tak zostalo) uparlismy sie ze slub i wesele oraganizujemy, placimy sami i obraczki tez ze wspolnego budzetu kupilismy
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:30   #4155
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Pokłóciliśmy się przeokrutnie. On stwierdził, ze jestem apodyktyczna i strzelam fochy. Chociaż ja uważam, ze to jego wina, bo zachował się nie wporządku. Rzuca chłopak palenie i jest na nikotynowym głodzie, więc go troche nosi, ale ja znosic nie musze jego zachowania.
Własciwie to pokłóciliśmy się o pieniądze.
Ale myśle, ze pomalu zaczynamy się strasować ślubem, a może to taki okres kłotliwości i i PM staly sie bardziej kłótliwe.

Jedno jest pewne - kocham go.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:31   #4156
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:

dziewczyny a jak to u Was jest?Tz kupuja tradycyjnie obraczki, czy dajecie po połowie pieniadze?i kto je trzyma do ślubu?

U nas TŻ będzie płacił za obrączki...ma juz odłożoną kasę specjalnie na nie...a trzymać pewnie będę je ja

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:33   #4157
Lustereczko
Rozeznanie

domi7ks grawer jest "gdzie Ty,tam i Ja"27.06.09r. za obrączki płacił TŻ, a trzymam je ja .

gold-fish dziękuje

Qrcze dziewczyny wszystkie się tak zachwycacie tym gorsetem, a on rzeczywiscie bedzie tak wygladal tylko koronka bedzie przedluzona i bedzie wygladac mniej wiecej tak ja na zalaczonym zdjeciu, Na tym zdjeciu jestem ja, powiedzcie mi czy dobrze zrobilam ze sie zdecydowalam na taki golfik bo moze lepiej wygladam bez?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 10574.jpg (90,3 KB, 72 załadowań)
Stary 2009-01-29, 10:36   #4158
domi7ks
Zakorzenienie

Pasuje Ci golfikmi nie pasował, tym bardziej, że che miec rozpuszczone włosy

Lustereczko czy to Twój Tz robi Ci zdjecie?:p co mężczyźni robią w salonie?:P:P:P

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-01-29 o 10:38
Stary 2009-01-29, 10:40   #4159
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no niestety

w ogole powiedzial ze pary ktore mieszkaja ze soba maja spowiedz przedslubna niewazna jesli nie powiedza o tym w konfesjonale.

.
Nam ksiądz na naukach powiedział , że osoby które mieszkają razem sa zwolnione z jeden spowiedzi dokładnie z tej po spisaniu protokołu ( oczywiscie trzeba o tym wspomniec ksiedzu i wtedy on jedna spowiedz skresla) i wtedy idzie sie tylko przed slubem. Powiedział ze ta spowiedz pierwsza nie ma sensu bo i tak za kilka godzin bedziemy miec spowrotem grzech gdyz bedziemy dalej mieszkac razem a co za tym idzie gorszymy innych , i kusimy do złego

Kasiaher wkleiła linki i te Bukiety mnie urzekły bardzo orginalne tylko ze ten drugi troszke jak dla mnie za mdły i nie wiem czy by sie nie zlał z całoscia

Napisane przez ggosiaczekk1986
Ja też się dopisuję
22.08.2009))))
NASZ ROK

Cytat:
Napisane przez femmefatal
17.10.2009

Witajcie dziewczyny

Tez mi sie podobały te suknie ksiezniczkowe do momentu kiedy nie zmierzyłam. Ja ubrałam to od razu odpadł ten fason Pomimo ze jestem szczupla ( wydawało mi sie ze taki fason bedzie ekstra bo troszke mnie poszerzy i zakryje moje waskie biodra) a tu dupa hehe suknia okazała sie hmm jakby za masywna i zginełam w niej . Rybka znowu mi dodaje kobiecosci i delikatnosci .

Tak wiec super ze ten fason ci pasuje - one sa bajeczne

Cytat:
Zaaabcia napisała
No swietnie ze mamy tego samego dnia co juz macie zalatwione?
Hehehe no my tez mamy o 15:00
a slub jest w Ciezkowicach 50km od Tarnowa w strone Nowego Sacza
Okolice Sacza moja rodzinna strona

Co mamy załatwione :

1) Sale i fotografa
2) Dj
3) wybranych świadków
4) kupiony alkochol i etykietki na alkochol oraz wizytówki na stoły
5) zamówiona mam już suknie
6) wybrany kosciół i termin a także załatwione mamy nauki i poradnie

obecnie jestem na etapie :
szukania zaproszen czekam te próbki , szukania bukietu , makijarz w sumie mam wymyslony ale w maju ide na próbny zeby zobaczyc czy to jednak to. Szukam tez czegos w necie zeby miec jakies zdjecia makijarzy ktore mi sie podobaja.

Lustereczko bardzo ciekawe obraczki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0a2713f8d7c84e8b.jpg (46,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg calla_20lily_20and_20crystal_20posy_20large_437.jpg (31,9 KB, 5 załadowań)

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:42   #4160
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
domi7ks grawer jest "gdzie Ty,tam i Ja"27.06.09r. za obrączki płacił TŻ, a trzymam je ja .

gold-fish dziękuje

Qrcze dziewczyny wszystkie się tak zachwycacie tym gorsetem, a on rzeczywiscie bedzie tak wygladal tylko koronka bedzie przedluzona i bedzie wygladac mniej wiecej tak ja na zalaczonym zdjeciu, Na tym zdjeciu jestem ja, powiedzcie mi czy dobrze zrobilam ze sie zdecydowalam na taki golfik bo moze lepiej wygladam bez?

ja osobiscie wole suknie slubne bez golfika wydaja mi sie bardziej eleganckie. jednak to Ty masz sie dobrze czuc w sukience prawda jest taka ze jak sie dobrze czujesz w swoim ubiorze to wygladasz pieknie a jak sie zle czujesz to inni tez to zauwaza. dlatego z tego co pisalam to powinnas zostac przy golfiku
Stary 2009-01-29, 10:47   #4161
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Pasuje Ci golfikmi nie pasował, tym bardziej, że che miec rozpuszczone włosy

Lustereczko czy to Twój Tz robi Ci zdjecie?:p co mężczyźni robią w salonie?:P:P:P
To dobrze że pasuje Ja właśnie się 100 razy lepiej czuje w sukni z golfikiem niż bez Tak TŻ robil mi zdjecie, a drugi pan to moj tato TZ jezdzil ze mna na mierzenie roznych sukienek, pomogl mi dokonac wyboru i bardzo sie z tego ciesze Wie jaka suknie wybralam, ale w ostatecznej wersji sukni nie bedzie mnie widzial Moj TŻ jest moim najlepszym doradca dlatego go ciagalam po salonach a on i tak mowi ze juz nie pamieta w czym jak wygladalam tylko wie ze golfik zrobil na nim najwieksze wrazenie
Stary 2009-01-29, 10:49   #4162
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi sie bardzo podoba taki golfik...wtedy szyja i ramiona wyglądaja tak sexownie no i Tobie bardzo pasuje z tego co widzę

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:51   #4163
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze że pasuje Ja właśnie się 100 razy lepiej czuje w sukni z golfikiem niż bez Tak TŻ robil mi zdjecie, a drugi pan to moj tato TZ jezdzil ze mna na mierzenie roznych sukienek, pomogl mi dokonac wyboru i bardzo sie z tego ciesze Wie jaka suknie wybralam, ale w ostatecznej wersji sukni nie bedzie mnie widzial Moj TŻ jest moim najlepszym doradca dlatego go ciagalam po salonach a on i tak mowi ze juz nie pamieta w czym jak wygladalam tylko wie ze golfik zrobil na nim najwieksze wrazenie
no to super, choc ja nie chce się Tz pokazywac przed ślubem, ale to nie zmienia faktu, że wie, jaki styl sukni mi sie spodobał (zresztą jemu te księżniczkowate również najbardziej sie podobaja) i się strasznie cieszy, ze jednak nie bedą to falbanki, tylko własnie pronceska
Ja mierzyłam wczoraj jedną z golfikiem w Cymbeline, tył miała śliczny, zwłaszcza plecy, bo od tego zapięcia na szyji szły takie dwie długie perły az do talii. Dla takiego tyłu byłabym skłonna ja wziąćale tylko dla tyłu i dla takich pleców

sysunia a jaką masz suknie???

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-01-29 o 10:54
Stary 2009-01-29, 10:52   #4164
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie tez korciło , zeby to moj tz doradził mi suknie jednak Pan młody nie powinien widziec sukni wczesniej wiec podziwiam Ja swoja suknie wybierałam z mama i siostra Wiem ze moj tz jak mnie zobaczy w mojej sukni to bedzie miał opad
Bo ja generalnie skromna jestem a ta suknia jest hmmm bardzo wyzywajaca .

A co do twojej sukni podoba mi sie ta góra - slicznie ci w niej. Do tego ładna fryzurka , makijarz i bedzie cud miód !

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:53   #4165
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Mi sie bardzo podoba taki golfik...wtedy szyja i ramiona wyglądaja tak sexownie no i Tobie bardzo pasuje z tego co widzę
Uff to dobrze, bo już się bałam że to moje widzimisie nie spodoba się komuś innemu Ale super że się podoba

Dziewczyny to teraz pytanie odnośnie dekoracji samochodu, na targach wypatrzyłam taką dekoracje, co o tym myślicie???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001.jpg (62,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2009-01-29, 10:59   #4166
gold-fish
Zakorzenienie

Wczoraj od razu po pracy poleciałam kupić dziurkacz
a oto pierwsze wzory moich winietek i zawieszek na wódkę
które Waszym zdaniem sa najładniejsze?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0002.jpg (34,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0004.jpg (35,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0005.jpg (35,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0006.jpg (38,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0007.jpg (33,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0010.jpg (59,2 KB, 26 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 11:03   #4167
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Uff to dobrze, bo już się bałam że to moje widzimisie nie spodoba się komuś innemu Ale super że się podoba

Dziewczyny to teraz pytanie odnośnie dekoracji samochodu, na targach wypatrzyłam taką dekoracje, co o tym myślicie???
bardzo ciekawa dekoracja
Lustereczko byłas na tych targach w osttani weekend? i były autka do wypozyczenia prezentowane?bo my bedziemy pozyczac prawdopodobnie białego Rolls royce'a.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
winietka-wzór pierwszy

Stary 2009-01-29, 11:07   #4168
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
dla mnie 3 i 4
Stary 2009-01-29, 11:09   #4169
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
bardzo ciekawa dekoracja
Lustereczko byłas na tych targach w osttani weekend? i były autka do wypozyczenia prezentowane?bo my bedziemy pozyczac prawdopodobnie białego Rolls royce'a.

winietka-wzór pierwszy
Były, bardzo dużo było różnych limuzyn, takich stylowych samochodów, ale w sumie zbytnio ich nie oglądałam, bo bardziej patrzyłam na dekoracje, my będziemy jechać samochodem znajomego vectra klasy c srebrny metalik

gold-fish jak dla mnie też wzór numer 1 bardzo ładne, podziwiam za cierpliwość i talent, ja nie mam głowy do takich rzeczy, w ogóle jestem beztalencie hehe

Sysunia_d bardzo ladny ten drugi bukiet tylko myślę, że kolor mógłby sie zlewac z suknią, ja wolę żywe kolory.

Edytowane przez Lustereczko
Czas edycji: 2009-01-29 o 11:11
Stary 2009-01-29, 11:10   #4170
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2009-01-29 o 11:24
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości