|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV
Witam dziewczyny po krótkiej przerwie
![]() Po swoim ostatnim niepowodzeniu na egzaminie na trochę odpuściłam sobie czytanie tego wątku, żeby się nie stresować. Ale dzisiaj wróciłam i nadrobiłam zaległości.Jutro mam trzecie podejście do egzaminu, zdaję o 13.30. Już dwa razy oblałam na placu, więc tym razem będzie sukces, jeśli chociaż wyjadę na miasto. ![]() PS Na koniec tak nieśmiało poproszę o trzymanie kciuków
|
|
|
|
#3032 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;10707874]Witam dziewczyny po krótkiej przerwie
![]() Po swoim ostatnim niepowodzeniu na egzaminie na trochę odpuściłam sobie czytanie tego wątku, żeby się nie stresować. Ale dzisiaj wróciłam i nadrobiłam zaległości.Jutro mam trzecie podejście do egzaminu, zdaję o 13.30. Już dwa razy oblałam na placu, więc tym razem będzie sukces, jeśli chociaż wyjadę na miasto. ![]() PS Na koniec tak nieśmiało poproszę o trzymanie kciuków [/QUOTE]Tak jest szefowo ![]() ![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
|
|
|
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;10707874]Witam dziewczyny po krótkiej przerwie
![]() Po swoim ostatnim niepowodzeniu na egzaminie na trochę odpuściłam sobie czytanie tego wątku, żeby się nie stresować. Ale dzisiaj wróciłam i nadrobiłam zaległości.Jutro mam trzecie podejście do egzaminu, zdaję o 13.30. Już dwa razy oblałam na placu, więc tym razem będzie sukces, jeśli chociaż wyjadę na miasto. ![]() PS Na koniec tak nieśmiało poproszę o trzymanie kciuków [/quote]Kciuki napewno bede trzymac ![]() ![]() Mam nadzieje ze Ci sie jutro uda, bo do trzech razy sztuka![]() A jeśli można wiedziec, to na czym oblałaś, te 2 egzaminy?? na łuku??
|
|
#3034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, oblałam na łuku. Na jazdach robiłam to bez problemów (nawet dzisiaj jeszcze poćwiczyłam), a na egzaminach jakieś cuda wyczyniam
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;10709284]Dzięki za wsparcie
Tak, oblałam na łuku. Na jazdach robiłam to bez problemów (nawet dzisiaj jeszcze poćwiczyłam), a na egzaminach jakieś cuda wyczyniam [/quote]Tak jak na moim egzaminie (choć powiem że placu miałam mało i bałam sie łuku, i stwierdziłam jak nie polegne na łuku to będzie dobrze, niestety tak sie stało i poległam ) a dzień wcześniej przed egzaminem to za pierwszym razem mi wyszedł mam nadzieje że teraz już będzie ok i zdam, a przynajmniej wyjade na miasto
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
No to i ja się dołączam do trzymania kciuków !
![]() a co do warunków to faktycznie dość ciężkie ostatnio były, jak ja zdawałam to była mgła, ale dałam radę ;D echh a zaczęłam robić w lipcu i miałam nadzieję szybko skończyć by nie zawalać szkoły hehe ;P
Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew, (...) i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie, i żeby kot się bawił firanką jak umie żeby siedzieć na jerozolimskim ganku i nic nie rozumieć. |
|
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
ja za pierwszym razem panikowałam jak głupia, tak patrze Jezu ! wyjechałam, Jezu zatrzymałam się ! Jezu, zatrzymałam się za szybko ! ale egzaminator do mnie 'proszę podjechać na ręczny.... się zdziwiłam hehe
a tym razem naprawdę za szybko się zatrzymałam, wystawałam trochę z garażu, powiedział, że mam jeszcze jedną próbę, noga mi cała latała...;/
Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew, (...) i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie, i żeby kot się bawił firanką jak umie żeby siedzieć na jerozolimskim ganku i nic nie rozumieć. |
|
|
|
#3038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja zaczełam w ostatnim tygodniu sierpnia i tak mi sie ciągneło...Ale teraz narazie mam wolne od jazd dopiero za 2 tygodnie znów jazda i przed egzaminem jak ja chce już koniec a szkołe naszczęście bardzo nie zawaliłam
|
|
|
#3039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi nawet nie dał szansy a jak sobie przypomne jak te koło na linie najechało w kopercie to mi żal otworzył drzwi i usłyszałam "prosze zaciągnąć hamulec ręczny i prosze tu do mnie podejść" wiedziałam że już nie zdałam, i póżniej tylko przesiadka...
|
|
|
#3040 |
|
Raczkowanie
|
a nie brakuje Ci jazd ? bo ja jak miałam jakoś 3 tygodniowe, może nawet więcej, przerwy to mi zaczynało brakować, a kiedyś tak się stresowałam przed jazdami hehe, ręce mi8 się na kierownicy pociły aż ;p
|
|
|
#3041 |
|
Raczkowanie
|
a najechałaś na linię tylko czy wyjechałaś poza nią ?
|
|
|
#3042 |
|
Wtajemniczenie
|
Troszke koło było za linia ale to troszke
ale błąd i już jazd w tamtym tygodniu nie, ale już dziś tak, bo jak byłam dzis się jeszcze zapisać na jazdy doszkalające to to tyle tam L się kręciło, i jeszcze jak się troszke popatrzyłam na tych zdajacych to aż ja chce już egzamin A do tych jazd to też raz miałam 3 tygodnie przerwy to coś mnie podkoniec brało
|
|
#3043 |
|
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;10707874]Jutro mam trzecie podejście do egzaminu, zdaję o 13.30. Już dwa razy oblałam na placu, więc tym razem będzie sukces, jeśli chociaż wyjadę na miasto.
![]() PS Na koniec tak nieśmiało poproszę o trzymanie kciuków [/quote]mrowineczko - prosić o trzymanie kciuków wcale nie musiałaś!!!!Powodzenia życzę i oczywiście, że trzymam kciuki za pozytywny wynik egzaminu!!!! ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;10709284]Dzięki za wsparcie Tak, oblałam na łuku. Na jazdach robiłam to bez problemów (nawet dzisiaj jeszcze poćwiczyłam), a na egzaminach jakieś cuda wyczyniam [/quote] Nie jesteś sama z tymi nieszczęsnymi zmaganiami z pokonywaniem łuku!!! Ja, na każdym egzaminie, maximum skupienia na tym etapie wykazałam i też nie wyszło!!! Mam nadzieję, że tym razem pokonasz go bez żadnych problemów!!!! |
|
|
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
mrowinka oczywiście że będziemy trzymać kciuki
))
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mrowinka trzymam kciuki
|
|
#3046 |
|
Konto usunięte
|
Zaraz zmykam na egzamin, ale jeszcze zajrzałam tu na chwilkę do Was. Dzięki za trzymanie kciuków, każde wsparcie się przyda
Odezwę się po południu, jakiekolwiek będą wieści
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
mrowinka trzymam kciuki baaardzo mocno
![]() niniona jako że zdajesz w Gdańsku ( o ile się nie myle) to życzę Tobie zdania tego egzaminu BARDZO BARDZO BARDZO!! Nie życzę Ci Czesi ![]() oraz takiego młodego w wieku do 30 lat, zawsze białej koszuli natomiast ŻYCZĘ CI : staruszka w zielonej marynarce młodego, wysokiego - i nieziemsko przystojnego brunecika oraz takiego około 40 wysoki, z wąsikiem trochę rudawyDzisiaj mija rok, jak zapisałam się na kurs prawa jazdy hehe Dzieki Bogu mam to wszystko juz za sobą od września
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
Mrowinka
|
|
|
|
#3049 |
|
Raczkowanie
|
Kochane
![]() powiedzcie mi gdzie warto robic kurs w Poznaniu? |
|
|
|
#3050 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kesly1 ![]() rozmawialm we wtorek z moim instruktorem i mowi, ze czesi nie ma bo wywalili ja za niska frekwencje zdawalnosci ![]() no mam wielka nadzieje, ze trafi mi sie ktos uprzejmy u kogo bede miala szanse zdac ![]() wczoraj caly dzien byl luz, ale jak tylko zasnelam to nie snilo mi sie nic innego jak tylko egzminy, egzminatorzy, zapisy na kolejny egzmin , manewry itd idp i tak w kolko, obudzilam sie tak zestresowana i z takim bolem brzucha, ze do tej poty nie moge sie ogarnac az starch sie bac co to bedzie dzisiejszej nocy i jutro przed egzminem najbardziej boje sie luku, to zdecydowanie nie jest moja mocna strona ![]() powodzenia mrowinka!!!!
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
Będzie dobrze, wierzę w was dziewczyny !
i mocno mocno trzymam kciuki
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak zdawałam we wrzesniu, od tamtej pory juz mnie tak nie interesuje nasz PORD W jakiej szkole robisz kurs?? A co będzie?? Będzie dobrze, tylko nie daj się pokonać stresowi, i postaraj się mieć głowę na karku. I włącz w mózgu wszystkie bezpieczniki no i zjedz snicersa.Masz na 6.10 ? Dobrze kojarzę ?
Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry... It can't last forever either... Edytowane przez kesly1 Czas edycji: 2009-01-29 o 12:37 |
|
|
|
|
#3053 |
|
Raczkowanie
|
o 6.10?
ja mam na 7 i myślałam ze to wcześnie ![]() mnie wczoraj instruktor uświadomił, że będą korki przed 8 bo wszyscy do pracy jadą a tak chciałam ich uniknąć ![]() dziewczyny w ogóle z tym snickersem to też u mnie był ubaw, bo zajadałam go w najlepsze kiedy mnie wyczytali prawie się udławiła egzaminator jakoś dziwnie mi się przyglądał, więc myślałam, że mam czekoladę na buzi :P ![]() ![]() ![]() : kciuki:![]()
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zdążyłam, bo zaraz po 8 mnie wylosowali i na plac... zjadłam go dopiero wieczorem
|
|
|
#3055 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tez nie wiedzialam, ze juz jej nie ma tak mam na 6:10, w Obelixie robie kurs no wlasnie to moj najwieksyz problem, czasem stres dziala na mnie motywujaco, a innym razem calkowicie mnie paralizuje, tego nie da sie przewidziec, niestety heheh, a snickersa juz mam, zaopatrzylam sie w niego wczesniej zeby nie zapomniec
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Rozeznanie
|
![]() Po swoim ostatnim niepowodzeniu na egzaminie na trochę odpuściłam sobie czytanie tego wątku, żeby się nie stresować. Ale dzisiaj wróciłam i nadrobiłam zaległości.Jutro mam trzecie podejście do egzaminu, zdaję o 13.30. Już dwa razy oblałam na placu, więc tym razem będzie sukces, jeśli chociaż wyjadę na miasto. ![]() PS Na koniec tak nieśmiało poproszę o trzymanie kciuków [/quote] ! to już za chwilę! dobrze, że zdąrzyłam![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;10709284]Tak, oblałam na łuku. Na jazdach robiłam to bez problemów (nawet dzisiaj jeszcze poćwiczyłam), a na egzaminach jakieś cuda wyczyniam [/quote]Tak to jest, jak stres bierze górę... Moja koleżanka raz oblała na teorii, zrobiła 8 błędów, a w domu przed i po tym oblanym egzaminie 0 błędów, 1 błąd... Wszystko ze stresu, zbyt poważnie do tego podeszła...
|
#3057 |
|
Raczkowanie
|
Dziś odebrałam swoje cudo ;d
Mały kawałek plastiku a jak cieszy ( : życzę powodzenia wszystkim zdającym. PS. Mnie udało się za 1 razem (jakiś akt miłosierdzia egzaminatora ;d)
|
#3058 |
|
Przyczajenie
|
witam,
zdawałam w sierpniu 2008 wiec całkiem niedawno. Mam juz taki charakter ze się strasznie denerwuje i chyba najlepsza rada to staraćsię byc skoncentrowanym i nie myśleć o tym co bedzie jesli.... i wymyslać w myslach 100 scenariuszu. Po prostu jesli egzaminator wyda polecenie to czy tak czy siak tzeba je wykonać, więc nei warto mysleć o tym co możebyć , tylko skupic się na jeździe. Zgasł mi samochód na pierwszy mskrzyzowaniu i .... nie odezwaąłm sie nawet do egzaminatora, po prostu odpaliłam i pojechałam. On wtedy widzi, że panujesz nad sytuacją i nawet tego nie komentuje. Miałam korekte w parkowaniu, ale widział ze działam dużo na lusterkach - tez nic nie powiedział po prostu trzeba wiedzieć że panuje się nad samochodem, pokazać ze to my ludzie mamy kontrole i wiemy co robić gdy dzieje się cos nie po naszej mysli ![]() Powodzenia i pozdrawiam ! |
|
|
|
#3059 |
|
Raczkowanie
|
odnośnie lutserek to nie wiem jak u was, ale u mnie jest tak, że jak sobie ustawisz przed robieniem łuku, tak już zostajesz.
I tu mnie zszokował mój egzaminator który po zjeździe z ręcznego powiedział, że jeśli potrzebuję to mogę poprawić...ja do niego 'naprawdę ?' hehe Ale zdolniacha ze mnie bo poprawiłam tak, że prawie nic nie widziałam, korzystałam głownie z tego dużego lusterka i jakoś dałam radę ;p
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogłam ustwić lusterek pod "łuk" a przed wyjazdem na miasto przestawić. Na egzaminie też ustawiałam tylko raz - podczas przygotowania do jazdy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

Ale dzisiaj wróciłam i nadrobiłam zaległości.

a jak sobie przypomne jak te koło na linie najechało w kopercie to mi żal

jednak zdawałam we wrzesniu, od tamtej pory juz mnie tak nie interesuje nasz PORD
Dobrze kojarzę ?