|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Ja tez mam zablokowana
a znajomi widziec moga czemu nieWegetacja na calego Cytat:
teraz to juz mnie na maxa zmotywowalas do szybszej nauki niemieckiego
|
|
|
#2462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kamila wielkie gratulacje zdolniacho!!! chcialabym miec taki talent i zapal do nauki jak ty |
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chce skonczyc kurs przed porodem,zeby potem moc cieszyc sie macierzynstwem ale co i gdzie to sie okaze
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was wszytskie.
ostatnio cos nie moge wbić sie w wizaż w ogóle... raspberry - Ty dostala pw z moim nr?
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie
Jak mija dzien ?? Cos spokojnie tu dzisiaj
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Rozeznanie
|
ja sie dzis lenie
nic mi sie nie chce, najchetniej nie wstawalabym z kanapy... jakies takie lenistwo... musze jeszcze pazurki konkursowe sciagnac, bo juz sie odzwyczailam od takiej dlugosci, przestala mi sie podobac, no ale co sie nie robi dla konkursu
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane,
ja korzystalam z tego, ze maly spal dlugo i zrobilam pranie i prasowanie. Melisko, bede na poludniu w swieta wielkanocne, bedziesz na miejscu czy wybieracie sie do Pl?? ![]() Kamilko, wow, jakis expressowy ten certyfikat, a to taki panstwowy, czy ukonczenia kursu?? |
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cocci napisz mi jeszcze twoje imieJa porzadkuje ubranka dla malej przed chwila wrocilam ze spaceru, i teraz sie objadam kolkami kukurydzianymi
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, mnie tez sie dzisiaj nic nie chce. Pranie porobilam, ale prasowania mam cala gore. Przed chwilka znalazlam ogloszenie w lokalnej gazecie, ze szukaja pomocy do prasowania, nagralam sie na sekretarke, moze sie uda
|
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia zycze . Jej jak ja bym juz chciala isc do pracy![]() ![]() no ale jeszcze daleka droga przede mna... a wymazony kierunek nie dla mnie
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
raspberry - no, juz mam zapisane.
a ja nie cierpię prasowac...
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez kiedys nie lubialam, po ciazy mi sie odmienilo Uspokaja mnie to jak nie wiem
|
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
raspberry69- jaki jest Twoj wymarzony kierunek ???
Cocci- Ty spodziewasz sie 4 dziecka ??? |
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
raspberry - ale jakmnie w razie co nei powiadomisz, to ręka noga...
snieżynka - a no.... a prasowanie zawsze było dla mnie mordęką... Nie pomogło nawet kupno nowego żelazka
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Cocci - wyobrazam sobie ile masz pracy w domu
Dlugo juz mieszkasz w DE ??
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Wam.
Wlasnie porzadkuje ubranka , ktore zaniose na Kindermarkt. Ruszyly tu juz z calym pedem i co tydzien cos sie dzieje. Stac mnie na nowe i te kupuje jak cos mi wpadnie w oko, jednak wiecej uciechy sprawi mi fakt , ze upoluje cos firmowego za grosze . Moj synek juz sprawia mi problemy wychowawcze. Chce sie nosic na rekach a kazda proba polozenia go konczy sie wrzaskiem , histerycznym piskiem i on placze na serio ! Wystarczy podniesc i cisza. Nie wiem co ja mam z tym zrobic. Nie zawsze tak jest . Przewaznie po poludniu i pod wieczor , jak sie nudzi. Jestem sama i nie mam mozliwosci jedna reka gotowac , sprzatac czy chocby isc do wc. cocci czworo dzieci ? Podziwiam. Z jednym nie daje rady, bo jestem sama. Drugiego sie boje a o trzecim nawet nie snie. A prawda jest taka , ze jakbym musiala rodzic naturalnie to nie zdecydowalabym sie ani na jedno.Moja najwieksza fobia zyciowa-porod i ten widok. Prasowac nienawidze. Mam reklamowane zelazko to co niby prasuje juz para ale jakbym spotkala tego co je zrobil to bym mu strzelila w leb , za ten kabel kiczowaty co polaczyl z tym super zelazkiem. Wezly caly czas dlamsza mi ubrania i zaczepiaja o kant deski powodujac ze ta sie chwieje na wszystkie strony. Syzyfowa praca. Dlatego nie prasuje prawie wcale. Od swieta , jak juz serio musze. Moja tesciowa ma takiego swira , ze prasuje nawet majty i scierki kuchenne a jak mi sie potem zali , ze caly dzien prasowala i jej rece odpadaja, to mnie to nawet nie wzrusza. Jak glupia to niech prasuje. Nimfa codziennie mysle o tobie i teraz to juz chyba nie bede wiecej czekac i sie odezwe innym sposobem. |
|
|
|
|
#2478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Xenia - moja ma to samo, majtki prasuje, i tysiace scierek kuchennych, czego ja nie pojmuje, i nigdy takich rzeczy nie prasowalam, po prostu skladalam po praniu i tyle. Natomias ja lubie prasowac, szczegolnie przed tv pelen relaksik
|
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chciala juz pracowac Mnie sie marzy praca jako air traffic controller ![]() Spokojna glowa
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak czekam na te markety...Widzialam Nimfe niedawno na forum ale nic nie napisala . Pozdorw ja i powiedz ze trzymam kciuki za rozwiazanie
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
śnieżynka - 3 lata
xenia - no daję radę. A i tak przez większośc czasu jestm sama. nawet ostatnio napisałam na innym forum, jak daję radę, bo się dziewczyny pytały... jak chcecie, mogę wam wkleić... Nie, zeby to było jakieś odkrywcze, albo żebym z tego była dumna... ale może sie to wydac ciekawe...
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz tu wkleic?
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
raspberry - moge. na marcówkach niebyło w sumie odzewu na ta propozycje, to sobei darowalam...
jakoś ogólnie tam mam wrazenie, że strasze... zaraz wkleję.
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
dlugie to trochę... :/
Cytat:
|
|
|
|
#2485 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ehhh...mowie wam - glupol to ma fuksa....![]() cocci jestem pod absolutnym wrazeniem twojego "dnia"...Podziwiam i jeszcze raz podziwiam.... Aha, mam pytanie - znacie jakis trwaly lakier wo wlosow nie sklejajacy ich??
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-01-29 o 17:47 |
||||
|
|
|
|
#2486 |
|
Rozeznanie
|
Cocci - zainponowalas mi niesamowicie!!!!
ja nie wiem czy mi sie uda byc taka zorganizowana mama, boje sie ze ja jako najwiekszy roztrzepaniec sobie nie poradze ale wydrukuje sobie to i jak zajde w ciaze, i bede czytac jak mantre ![]() Kareninka - dziekuje za za zdjecia. Wiesz ze fajna masz urode, taka dziewczenca!
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, ja tez dziekuje
Slicznie wygladalas, o tzcie nic nie powiem, bo go malo widac, ale na pewno przystojny ![]() A ja te fryzurke nosze juz od jakiegos czasu, w takiej mi najwygodniej, szczegolnie jak musze rano expressowo myc i suszyc wlosy
|
|
|
|
|
#2488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje bardzo Cytat:
![]() A tu moj malz....
|
|
|
#2489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bo ja baaardzo lubie jednodniowy zarost ![]() a w ogole, to zauwazylam, ze masz taka sama tendencja jak ja do robienia smiesznych minek ![]() Mijalea - jaka fryzurka bo ja o czyms nie wiem
|
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Melisko, bo wyslalam dziewczynom, ktore chcialy na maile zdjecia Edzia
![]() Jakby co, to podaj na Pw, tobie tez przesle Kamilka, faajny ten Twoj Pan MAz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

a znajomi widziec moga
czemu nie

. Chce skonczyc kurs przed porodem,zeby potem moc cieszyc sie macierzynstwem

no ale jeszcze daleka droga przede mna... a wymazony kierunek nie dla mnie 

a tak czekam na te markety...
Ehhh...mowie wam - glupol to ma fuksa....
bo ja o czyms nie wiem