Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 11:46   #4231
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Rosette- dziękuję za informację

domi7ks- NK wystarczy

Chyba sobie zrobię gorący kubek ?

Mam pytanko do Was dziewczyny. Czy wiecie jak pozbyć się natrętnej koleżanki ?

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-29 o 11:49
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 11:49   #4232
Lustereczko
Rozeznanie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Zawsze mamy NK i tam możemy poumieszczać zdjęcia, a galerie zablokować tylko dla znajomych
Dokładnie Coś się zawsze wymyśli

Emilia211
może arszenik?
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 11:51   #4233
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Witam gadułki wszystkie

Chyba do wieczora będę nadrabiać czytanie tego co tu stworzyłyście od rana... ale zabiorę się za to dopiero wieczorem, bo niedługo jadę prowadzić warsztaty dla rodziców. Trzymajcie za mnie kciuki, bo to pierwsze moje warsztaty z rodzicami!!

Pozdrowionka
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 12:04   #4234
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Dokładnie Coś się zawsze wymyśli

Emilia211
może arszenik?

chyba jedynie. Dziewczyny Kochane ta moje koleżanka " Dorota" ma 29 lat i nie ma faceta , miała, ale zerwali po paru miesiącach. Wynajmuje mieszkanie w tej miejscowości gdzie ja mam sklep meblowy i również pracuje na miejscu. Teraz na wolne od pracy więc wstaje rano i przychodzi do mnie i tak do 16.00 nawija.Ja rozumiem,że jest sama i nie ma z kim pogadać, ale bez przesady Ja mam jej dosyć!!! Ciągle gada o swoich problemach i dopytuje co ja za stronki przeglądam ( jak dziecko pyta : a co to, a po co, a dlaczego ). Jak ja coś powiem o swoim ślubie, o sobie to ona w mig zmienia temat. To stare panieństwo jej na głowę uderzyło. Co ja mam zrobić , by mi dała spokój ? nie chce jej urazić, ale nie mam już siły na nią :confuse d:

Czas edycji: 2009-01-29 o 12:05
Stary 2009-01-29, 12:08   #4235
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
chyba jedynie. Dziewczyny Kochane ta moje koleżanka " Dorota" ma 29 lat i nie ma faceta , miała, ale zerwali po paru miesiącach. Wynajmuje mieszkanie w tej miejscowości gdzie ja mam sklep meblowy i również pracuje na miejscu. Teraz na wolne od pracy więc wstaje rano i przychodzi do mnie i tak do 16.00 nawija.Ja rozumiem,że jest sama i nie ma z kim pogadać, ale bez przesady Ja mam jej dosyć!!! Ciągle gada o swoich problemach i dopytuje co ja za stronki przeglądam ( jak dziecko pyta : a co to, a po co, a dlaczego ). Jak ja coś powiem o swoim ślubie, o sobie to ona w mig zmienia temat. To stare panieństwo jej na głowę uderzyło. Co ja mam zrobić , by mi dała spokój ? nie chce jej urazić, ale nie mam już siły na nią :confuse d:
Dobrze zrozumiałam że ona przychodzi do Ciebie do pracy??
Stary 2009-01-29, 12:11   #4236
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
strippi Ty masz sukienkę? bo mi to gdzieś umknęło?
tak wczoraj wklejalam fotke

Cytat:

iza240, strippi dzięki To miłe jak się suknia podoba tylu osobom, mam nadzieję, że te opinie są szczere
szczere bo ja kocham takie suknie

Cytat:
jak dla mnie opinia jest prosto z serca, bo ja pokochałam taki typ sukni i sama taka bede zamawiała
to tak ja i ja
Stary 2009-01-29, 12:13   #4237
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze zrozumiałam że ona przychodzi do Ciebie do pracy??
Dokładnie do pracy przychodzi jak ja bym k...a nie miala co robić tylko jej słuchać. Ja nie mam nic przeciwko, niech przychodzi, ale nie na 8 godzin i ciągle mamroli,że nie ma faceta!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 12:16   #4238
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a to czemu?
kwiaciarka ktora dekoruje mi Kosciol i robi bukiety pytala czy moze chcialabym stroczyki .. a slub mamy miesiac po Kasiaher
heh, zalezy jaki storczyk miala na mysli, no i jak z zywych to licz, ze zaplacsz kuuuupe kasy. Lato to nie jest sezon na storczyki. Juz w niejednej kwiaciarni sie pytalam i w kazdej odpowiedziano mi tak samo. Cymbidium nie dostane, a z doniczkowego jak chce wiazanke slubna to musze sie liczyc z tym, ze zaplace min. 300 zl... (przypomne, ze slub mam tydzien po tobie )
cymbidium wyglada tak
cymbidium.jpg
a doniczkowy tak
orchideajpg.jpg

emilia, po prostu powiedz, ze jestes baaaaardzo zajeta i ze kiedy indziej sie z nia spotkasz, a kiedy to juz Ty sie do niej odezwiesz.

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2009-01-29 o 12:17
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 12:18   #4239
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
a u mnie 2 MIESIĄCE I 20 DNI
wow jak malo

Cytat:
cześć dziewczyny!
hej

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
kurcze ja to trochę się boję zamieszczać zdjęcia
dlaczego?
ja na pewno dodam
Stary 2009-01-29, 12:23   #4240
gold-fish
Zakorzenienie

Emilia, do mnie też kiedyś do pracy przychodziła koleżanka- a to pogadać, a to na kawę, coś wydrukować... fakt, że siedziała może 2 godziny max., ale ciężko sie pracuje i gada, odbiera telefony, pisze na kompie....

po pierwsze- ja pomogłam jej znaleźć pracę
po drugie- dawałam jasno do zrozumienia, że nie możemy teraz rozmawiać, bo jestem w pracy

moim zdaniem musisz postawić sprawę jasno...
albo wykorzystaj to że ona nie chce słuchać o ślubnych przygotowaniach, więc... opowiadaj dużo i długo o wszystkim...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 12:24   #4241
anuulaa
Wtajemniczenie

Witajcie gaduły!

Cytat:
Napisane przez ggosiaczekk1986 Pokaż wiadomość
Ja też się dopisuję
22.08.2009))))
NASZ ROK
Witaj, mamy tą samą datę

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć rozpisałyście się, że hej, oj wy pisarki jedne
Nie mam sił nadrabiać, podle się czuje. Karat przerodził mi się w nie wiadomo co. Boli mnie głowa, gardło mam zawalone, gorączkuje. Podejrzewam, że to angina Jutro z rana do lekarza idę, pewnie mi da L4, chociaż za bardzo mi się to nie uśmiecha, no ale co zrobić, choroba nie wybiera. Mam nadzieję, że się jakoś wykaraskam do poniedziałku.
Bidulko, kuruj się

Cytat:

DZIEWCZYNY czy do tych princesek Waszym zdaniem pasuje welon do ziemi, laminowany, taki jak ma strippi?bo w jednym salobie babka mówiła, ze koniecznie do ziemi jednej długości, a w drugim zaś babki mówiły ze do tyłka będzie wystarczająca dłg???
Ja też mam princeskę z trenem i welon 4 metrowy. Welon powinien być bardzo delikatny, mgiełka. Z lamówką nie będzie pasować

Cytat:
Napisane przez femmefatal Pokaż wiadomość
Dziewczynki, bardzo Was prosze o szczerą opinię , co do tej sukni.
Z góry Dziękuję
Witaj Suknia bardzo ładna, zjawiskowa

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ach zazdroszczę..
my nawet domu nie mamy upatrzonego
najpierw czekamy na kredyt
Kochana, my też nie mamy swojego kąta Prawdopodobnie zamieszkamy u teściów.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wczoraj od razu po pracy poleciałam kupić dziurkacz
a oto pierwsze wzory moich winietek i zawieszek na wódkę
które Waszym zdaniem sa najładniejsze?
Ładne winietki. Wg mnie nr 3 najlepszy

Cytat:
A niedawno któraś z was chyba anuulaa pisała, że nie będzie na jej ślubie kilku bliskich osób. U mnie też pomału wykruszają się goście Jedni bardzo dobrzy znajomi okazało sie że będą mieli dzidziusia, termin porodu na czerwiec, następni tez dzidziusia beda mieli w czerwcu, innym zmarła mama a jeszcze kolejnym teściu, więc już ok 10 osób nam odpada Ale nadal zostaje 130...ciekawe ile naszych znajomych jeszcze zajdzie w ciąże, bo widzę że jakaś epidemia ciąż panuje hehe
Tak, to ja pisałam. Więc obie wiemy co to znaczy Przykre, że tak się ważny gości wykruszją.

Cytat:
Współczuję. Głupia sytuacja, taka niezręczna. Najgorzej, że jesteś uziemiona w tej pracy i nie możesz od niej uciec. Może jak przyjdzie, to przeproś ją i powiedz, że jesteś zajęta, zacznij coś robić, pisać na kompie. Mi by było głupio powiedzieć wprost, ale jak tak przegina, to może poradź jej, żeby zaczęła coś robić a nie tylko narzeka.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 12:25   #4242
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie do pracy przychodzi jak ja bym k...a nie miala co robić tylko jej słuchać. Ja nie mam nic przeciwko, niech przychodzi, ale nie na 8 godzin i ciągle mamroli,że nie ma faceta!
Powiedz jej że spodziewasz sie jakiejs zewnetrznej kontroli i ze nie moze u Ciebie siedziec bo bys miala przewalone.

Dziewczyny ktore z tych kolczykow sie wam najbardziej podobają?
http://modna.pl/przedmiot/5859_Kropelki.html
http://modna.pl/przedmiot/5819_KRÓLOWA+ŚNIEGU.html
http://modna.pl/przedmiot/5816_LODOWE+LIŚCIE.html
http://modna.pl/przedmiot/5664_Księżycowa+magia.html
http://modna.pl/przedmiot/5465_Krysz...wa+Kropla.html
Stary 2009-01-29, 12:25   #4243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a orientujesz sie moze po ile jest 0,7L?
niestety nie bardzo wiem po ile 0,7. My nasze 0,5 mamy zamowiony naprawde tanio bo w sklepie juz kosztuje ok 25 zl

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
hehe ja jestem z Sosnowca, więc u nie obejmuje mnie taki zwyczaj, ale moi najlepsi przyjaciele są wlaśnie ze Śląska i zapowiedzieli (wlaściwie zapowiedziały) się na trzaskanie szkła...hahaha i sobie same będą potem sprzątać, bo u mnie nikt nie wie o co biega
hiiii jak sie zapowiedzieli to przyjada jak zwyczaj ze sie nie zaprasza to sie nie zaprasza a goscie przychodza i tak

Emilia - moze zaproponuj jej ze spotkacie ze w przyjhemniejszych warunkach niz w pracy, np umowicie sie na jakies dobre ciacho i kawe.... powiedz ze masz duuzo pracy a chetni sie wyrwiesz gdzies po pracy, tylko ty sie odezwiesz do niej.
Stary 2009-01-29, 12:27   #4244
domi7ks
Zakorzenienie

Hahah ja mam koleżanke na studiach i własnei gadam z nia na gg, wkleiłam jej dwie suknie princeski. Pomijając fakt, że ta koleżanka jest bardzo dziwna i przymulona to napisała mi, że te suknie są jakieś skromne, żebym szukała czegoś innego, z dodatkami to niewazne, że mi się takie podobaja.

To jej napisałam, żem i się takie podobaja, a ona, a jakie beda dodatki?a ja: rozpuszczone włosy i welon a ona:a to fajnie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 12:29   #4245
Zakorzenienie

Jak dla mnie 2 i 3.
A mi sie pobodaja takie jak maiala Cichopek na ślubie - proste, długie i na końcu kryształek. Widziała może, któraś z Was takie w sklepie, lub na allegro czy na necie ?
Stary 2009-01-29, 12:33   #4246
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Jak dla mnie 2 i 3.
A mi sie pobodaja takie jak maiala Cichopek na ślubie - proste, długie i na końcu kryształek. Widziała może, któraś z Was takie w sklepie, lub na allegro czy na necie ?
A masz może zdjęcie?
Stary 2009-01-29, 12:35   #4247
Emilia211
Zakorzenienie

Cześć Strippi

Dziękuję dziewczyny za rady. Wkurza mnie bardzo teraz , bo powiem Wam, że ona jest tak masakrycznie nudna i powtarzająca się ,że SZOK! Nie chce mi się z nią gadać. Wczoraj chciała odemnie nr gg, powiedziałam,że nie mam teraz czasu, muszę ceny zrobić i napisze jej sms jak będę w domu. Celowo jej nie wyslałam sms , by dać jej do zrozumienia że mam jej dość. Na dodatek wtrąca się w moje rozmowy z klientami. Ostatnio jak jeden klient wyszedł to stwierdzila : "Ty zamiast dac mu coś kupić , to odeslalaś go do domu z katalogiem". No bez przesady dziewczny! taki tekst ? ona śmie mie pouczać! dostanie herbate, kawe ciacho i jeszcze marudzi jak stara kotka!
Ja 1000 razy wolę sobie popisać z Wami niż z nią przez minute siedzieć!

Czas edycji: 2009-01-29 o 12:37
Stary 2009-01-29, 12:40   #4248
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewuszki
normalnie piszecie i piszecie fajnie ze znajdujecie czas na to ja niesttey coraz mnie go mameh i nie mam jak nadrobic
Witam wszystkie Nowe PM
zaraz znowu znikam iore sie za nauke mam dzis probny egzamin bedzie porazka pewnie nio ale coz lifi is brutal;P
milego popludnia
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 12:40   #4249
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Kochana, my też nie mamy swojego kąta Prawdopodobnie zamieszkamy u teściów.
no my nawet nie mamy jak zamieszkac u tzta rodzicow ani u moich
bo nie mam miejsca
Stary 2009-01-29, 12:47   #4250
azzis
Zakorzenienie

Emilia211 rzeczywiście głupia sytuacja. A to jest taka dobra przyjaciółka? czy tylko taka znajoma/koleżanka?
Ja widzę 3 wyjścia.
Albo powiedz jej prosto z mostu (oczywiście tak delikatnie, nie urażając nikogo), że masz bardzo dużo pracy i zaproponuj spotkanie w jakiś dzień.
Albo zacznij ją ignorować i po prostu zajmij się pracą. Może sama zauważy, że to nie jest dobre miejsce na spotkania i pogaduszki.
Albo zacznij sama nawijać o swoich sprawach (ślubie), może ją to szybko zmęczy.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 12:55   #4251
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Emilia211 rzeczywiście głupia sytuacja. A to jest taka dobra przyjaciółka? czy tylko taka znajoma/koleżanka?
Ja widzę 3 wyjścia.
Albo powiedz jej prosto z mostu (oczywiście tak delikatnie, nie urażając nikogo), że masz bardzo dużo pracy i zaproponuj spotkanie w jakiś dzień.
Albo zacznij ją ignorować i po prostu zajmij się pracą. Może sama zauważy, że to nie jest dobre miejsce na spotkania i pogaduszki.

Przyjaciółka? Broń mnie Panie Boże! Tylko koleżanka. Poznałyśmy się 3 lata temu-dwa tygodnie z nią pracowałam, potem mieliśmy roczną przerwę. Po roku zaczęła pracować w tej samej miejscowości- i tak kilka miesięcy, potem jej znowu na rok nie było i wróciła teraz tutaj z powrotem. Wykończy mnie

Stary 2009-01-29, 13:01   #4252
bzyczka1
Zakorzenienie

ja też jestem...tylko podglądam i to niezbyt często..popsuł mi się komputer i nie mam internetu na stałe a za Wami ciężko nadążyć :P

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:04   #4253
Zakorzenienie

Cytat:
A masz może zdjęcie?
Dodaje zdjęcie kolczyków Cichopkowej, które mi sie zpodobały.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 149_3.jpg (5,1 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-01-29 o 13:07
Stary 2009-01-29, 13:10   #4254
gold-fish
Zakorzenienie

Lustereczki, mi się podobają nr.2

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:10   #4255
Emilia211
Zakorzenienie

A ja dziewczyny przed ślubem :
muszę zrezygnować ze sklepu meblowego, przepisać go na ojca, a co za tym idzie -porozwiązywać wszędzie umowy, i pomóc założyć tacie od nowa na niego sklep, by już w miarę funkcjonował i nie dzwonił do mnie z byle pierdołami.

po ślubie tak : muszę wyprowadzić się domu ( będę miała 80 km do domu), znaleźć mieszkanie z TŻ ( czynsz około 1000 zł - 1 pokój, łazienka i kuchnia-SZOK!) i co gorsza muszę znaleźć pracę.

Boje się troszkę

Czas edycji: 2009-01-29 o 13:12
Stary 2009-01-29, 13:11   #4256
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no my nawet nie mamy jak zamieszkac u tzta rodzicow ani u moich bo nie mam miejsca
No to rzeczywiście nieciekawie macie A będziecie się starać o jakiś kredyt? My byśmy bardzo chcieli, ale tylko TŻ ma pracę i w obecnej sytuacji żaden bank nam nie da kredytu. Ja to w ogóle nie jestem za kredytem, ale taka nasza polska rzeczywistość, zero perspektyw dla młodych małżeństw

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ja widzę 3 wyjścia.
Emilio, straszna ta Twoja koleżanka. Skoro ona jest taka, to ja bym jej powiedziała, że nie mam czasu. A pracujesz tam sama, czy jest tam jeszcze ktoś? Tak jak pisze azzis, albo zacznij gadać w kółko o ślubie albo powiedz, że dostałaś upomnienie od szefa, że nei możesz tak sobie przyjmować gości w pracy!! Co za pinda!!
Stary 2009-01-29, 13:12   #4257
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjaciółka? Broń mnie Panie Boże! Tylko koleżanka. Poznałyśmy się 3 lata temu-dwa tygodnie z nią pracowałam, potem mieliśmy roczną przerwę. Po roku zaczęła pracować w tej samej miejscowości- i tak kilka miesięcy, potem jej znowu na rok nie było i wróciła teraz tutaj z powrotem. Wykończy mnie
No to w sumie możesz jej walnąć prosto z mostu, że Ty pracujesz i nie masz w pracy czasu na jakieś pogaduszki przy kawie. Nawet jak się obrazi, to lepiej, bo będziesz miała ją przynajmniej z głowy

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:19   #4258
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć kobietki

Martuś, zastanawiam się nad moim przyszłym teściem, jesli chodzi o poręczyciela... Miał nim byc TŻ i mógłby, ale nie ma uregulowanego wojska, tzn. czeka na jakąś tam ustawe, żeby mogli mu wbić rezerwę... Szkoda, bo ma zarobki, które pozwalaja mu na zostanie moim jedynym pośrednikiem, poza tym nie ma osób na utrzymaniu i nie płaci żadnych rachunków, więc wymarzony poręczyciel. Tylko to wojsko...

A ja juz się zaczynam stresowac piewrszym dniem w pracy...

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Buuuuuu....znów mnie chyba jakieś choróbsko bierze...ledwo co lepiej się poczułam, a tu od wczoraj gardło znowu czerwone i boli....a ja w niedziele mam koncert .
Chciałam się umówić do jakiegoś lekarza, to najbliższe terminy są dopiero na wtorek...Masakra
Zdrowia, zdrowia, zdrowia

Lustereczko, piękny będziesz miała ten golfik w sukni Zachwycający wręcz!
I w umie, jak tak czytałam o tym, że wybierałaś suknię z TŻem, to sobie pomyslałam: "Kurczę, fajnie też tak"

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
(...)
To sa moje etykietki i wizytówki. W rzeczywistosci wygladaja ładniej. Fajnie sie prezentuja i sa takie z jajem troszke
Ale fajne

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)
co powiecie na takie suknie?
http://www.wedding.w8w.pl/SUKNIE/SUK...IEJ/index.html

biorę czwórkę a TŻ będzie wygodnie siedział z boku
Biedny TŻcik Musielibyście jechac osobnymi samochodami

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)Chyba do wieczora będę nadrabiać czytanie tego co tu stworzyłyście od rana... ale zabiorę się za to dopiero wieczorem, bo niedługo jadę prowadzić warsztaty dla rodziców. Trzymajcie za mnie kciuki, bo to pierwsze moje warsztaty z rodzicami!!
(...)

Jak juz bym miała wybierać z tych, to rozważałabym kolczyki nr 2 i 3. Te czwarte też moga być ciekawe, ale lepiej by było, gdyby one wszystkie były pokazane jak wiszą na uchu

Emilio, ja to bym sie tej dziewczyny wprost zapytała, czy ona naprawę nie ma co w domu robić...

sas, powodzenia w próbnym egzaminie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:20   #4259
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście nieciekawie macie A będziecie się starać o jakiś kredyt? My byśmy bardzo chcieli, ale tylko TŻ ma pracę i w obecnej sytuacji żaden bank nam nie da kredytu. Ja to w ogóle nie jestem za kredytem, ale taka nasza polska rzeczywistość, zero perspektyw dla młodych małżeństw
Nie martw się, nie jesteś sama jeśli Cię to pocieszy
Chcemy rozbudować dom, żeby uniezależnić się od TŻta rodziny. TŻ całkiem fajnie zarabia, no a ja szukam tej nieszczęsnej pracy.
To prawda, nie ma żadnej pomocy dla młodych małżeństw.
Stary 2009-01-29, 13:20   #4260
anuulaa
Wtajemniczenie

Ja właśnie układam tekst do zaproszeń. Niby dużo tego jest w internecie, ale wszystko się powtarza i nic mi się nie podoba. Wybrałam w końcu taki prosty i krótki tekst z jakiegoś zaproszenia na allegro. W przyszłym tygodniu powinien już przyjść papier i tasiemki i wreszcie zaczniemy robić swoje zaproszenia! Od poniedziałku TŻ ma urlop, więc oboje będziemy mieli wolne.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości