|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Rosette- dziękuję za informację
![]() domi7ks- NK wystarczy ![]() Chyba sobie zrobię gorący kubek ? ![]() ![]() Mam pytanko do Was dziewczyny. Czy wiecie jak pozbyć się natrętnej koleżanki ? ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-29 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
![]() ![]() Emilia211 może arszenik? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Witam gadułki wszystkie
![]() Chyba do wieczora będę nadrabiać czytanie tego co tu stworzyłyście od rana... ale zabiorę się za to dopiero wieczorem, bo niedługo jadę prowadzić warsztaty dla rodziców. Trzymajcie za mnie kciuki, bo to pierwsze moje warsztaty z rodzicami!! Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
chyba jedynie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-29 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | ||
Zakorzenienie
|
tak wczoraj wklejalam fotke
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie do pracy przychodzi jak ja bym k...a nie miala co robić tylko jej słuchać. Ja nie mam nic przeciwko, niech przychodzi, ale nie na 8 godzin i ciągle mamroli,że nie ma faceta!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cymbidium wyglada tak cymbidium.jpg a doniczkowy tak orchideajpg.jpg emilia, po prostu powiedz, ze jestes baaaaardzo zajeta i ze kiedy indziej sie z nia spotkasz, a kiedy to juz Ty sie do niej odezwiesz. ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-01-29 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
wow jak malo
hej ![]() dlaczego? ja na pewno dodam
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Emilia, do mnie też kiedyś do pracy przychodziła koleżanka- a to pogadać, a to na kawę, coś wydrukować... fakt, że siedziała może 2 godziny max., ale ciężko sie pracuje i gada, odbiera telefony, pisze na kompie....
po pierwsze- ja pomogłam jej znaleźć pracę po drugie- dawałam jasno do zrozumienia, że nie możemy teraz rozmawiać, bo jestem w pracy moim zdaniem musisz postawić sprawę jasno... albo wykorzystaj to że ona nie chce słuchać o ślubnych przygotowaniach, więc... opowiadaj dużo i długo o wszystkim... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie gaduły!
Witaj, mamy tą samą datę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny ktore z tych kolczykow sie wam najbardziej podobają? http://modna.pl/przedmiot/5859_Kropelki.html http://modna.pl/przedmiot/5819_KRÓLOWA+ŚNIEGU.html http://modna.pl/przedmiot/5816_LODOWE+LIŚCIE.html http://modna.pl/przedmiot/5664_Księżycowa+magia.html http://modna.pl/przedmiot/5465_Krysz...wa+Kropla.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
niestety nie bardzo wiem po ile 0,7. My nasze 0,5 mamy zamowiony naprawde tanio bo w sklepie juz kosztuje ok 25 zl
Cytat:
![]() ![]() Emilia - moze zaproponuj jej ze spotkacie ze w przyjhemniejszych warunkach niz w pracy, np umowicie sie na jakies dobre ciacho i kawe.... powiedz ze masz duuzo pracy a chetni sie wyrwiesz gdzies po pracy, tylko ty sie odezwiesz do niej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Hahah ja mam koleżanke na studiach i własnei gadam z nia na gg, wkleiłam jej dwie suknie princeski. Pomijając fakt, że ta koleżanka jest bardzo dziwna i przymulona to napisała mi, że te suknie są jakieś skromne, żebym szukała czegoś innego, z dodatkami
![]() To jej napisałam, żem i się takie podobaja, a ona, a jakie beda dodatki?a ja: rozpuszczone włosy i welon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi sie pobodaja takie jak maiala Cichopek na ślubie - proste, długie i na końcu kryształek. Widziała może, któraś z Was takie w sklepie, lub na allegro czy na necie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Rozeznanie
|
A masz może zdjęcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Cześć Strippi
![]() Dziękuję dziewczyny za rady. Wkurza mnie bardzo teraz , bo powiem Wam, że ona jest tak masakrycznie nudna i powtarzająca się ,że SZOK! Nie chce mi się z nią gadać. Wczoraj chciała odemnie nr gg, powiedziałam,że nie mam teraz czasu, muszę ceny zrobić i napisze jej sms jak będę w domu. Celowo jej nie wyslałam sms , by dać jej do zrozumienia że mam jej dość. Na dodatek wtrąca się w moje rozmowy z klientami. Ostatnio jak jeden klient wyszedł to stwierdzila : "Ty zamiast dac mu coś kupić , to odeslalaś go do domu z katalogiem". No bez przesady dziewczny! taki tekst ? ona śmie mie pouczać! dostanie herbate, kawe ciacho i jeszcze marudzi jak stara kotka! ![]() ![]() Ja 1000 razy wolę sobie popisać z Wami niż z nią przez minute siedzieć! Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-29 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewuszki
![]() normalnie piszecie i piszecie ![]() ![]() ![]() ![]() Witam wszystkie Nowe PM ![]() zaraz znowu znikam iore sie za nauke mam dzis probny egzamin bedzie porazka pewnie nio ale coz lifi is brutal;P milego popludnia ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie mam miejsca
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Emilia211 rzeczywiście głupia sytuacja. A to jest taka dobra przyjaciółka? czy tylko taka znajoma/koleżanka?
Ja widzę 3 wyjścia. Albo powiedz jej prosto z mostu (oczywiście tak delikatnie, nie urażając nikogo), że masz bardzo dużo pracy i zaproponuj spotkanie w jakiś dzień. Albo zacznij ją ignorować i po prostu zajmij się pracą. Może sama zauważy, że to nie jest dobre miejsce na spotkania i pogaduszki. Albo zacznij sama nawijać o swoich sprawach (ślubie), może ją to szybko zmęczy.
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjaciółka? Broń mnie Panie Boże! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem...tylko podglądam i to niezbyt często..popsuł mi się komputer i nie mam internetu na stałe a za Wami ciężko nadążyć :P
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Dodaje zdjęcie kolczyków Cichopkowej, które mi sie zpodobały.
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-01-29 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Lustereczki, mi się podobają nr.2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
A ja dziewczyny przed ślubem :
muszę zrezygnować ze sklepu meblowego, przepisać go na ojca, a co za tym idzie -porozwiązywać wszędzie umowy, i pomóc założyć tacie od nowa na niego sklep, by już w miarę funkcjonował i nie dzwonił do mnie z byle pierdołami. po ślubie tak : muszę wyprowadzić się domu ( będę miała 80 km do domu), znaleźć mieszkanie z TŻ ( czynsz około 1000 zł - 1 pokój, łazienka i kuchnia-SZOK!) i co gorsza muszę znaleźć pracę. Boje się troszkę ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-29 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4258 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Martuś, zastanawiam się nad moim przyszłym teściem, jesli chodzi o poręczyciela... Miał nim byc TŻ i mógłby, ale nie ma uregulowanego wojska, tzn. czeka na jakąś tam ustawe, żeby mogli mu wbić rezerwę... Szkoda, bo ma zarobki, które pozwalaja mu na zostanie moim jedynym pośrednikiem, poza tym nie ma osób na utrzymaniu i nie płaci żadnych rachunków, więc wymarzony poręczyciel. Tylko to wojsko... ![]() A ja juz się zaczynam stresowac piewrszym dniem w pracy... ![]() ![]() Cytat:
![]() Lustereczko, piękny będziesz miała ten golfik w sukni ![]() ![]() I w umie, jak tak czytałam o tym, że wybierałaś suknię z TŻem, to sobie pomyslałam: "Kurczę, fajnie też tak" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Emilio, ja to bym sie tej dziewczyny wprost zapytała, czy ona naprawę nie ma co w domu robić... ![]() ![]() sas, powodzenia w próbnym egzaminie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chcemy rozbudować dom, żeby uniezależnić się od TŻta rodziny. TŻ całkiem fajnie zarabia, no a ja szukam tej nieszczęsnej pracy. To prawda, nie ma żadnej pomocy dla młodych małżeństw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie układam tekst do zaproszeń. Niby dużo tego jest w internecie, ale wszystko się powtarza i nic mi się nie podoba. Wybrałam w końcu taki prosty i krótki tekst z jakiegoś zaproszenia na allegro. W przyszłym tygodniu powinien już przyjść papier i tasiemki i wreszcie zaczniemy robić swoje zaproszenia! Od poniedziałku TŻ ma urlop, więc oboje będziemy mieli wolne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.