|
|
#1861 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
` Niebo znów na głowę spada mi ` I nadziei coraz mniej na słońce ` A Ty kim? Kim dla mnie mógłbyś być? ` Jestem powątpiewaniem w sens ` Gdybyś był, a nie bywał, byłabym wreszcie "czyjaś" ` Podaruj mi coś czego nie zdobędę sama ` Jeśli znów podniesiesz głos - odbiorę go Jestem wróżką, wiele zaklęć znam ` Spoglądam wstecz i widzę tyle pustych godzin. ` Ogarnia mnie strach, bo wiem ile mnie minęło, lecz nie wiem ile zostało. ` Więc czas już skończyć z oczekiwaniem na coś, co może nigdy nie przyjść. ` Więc spleć palce z moimi palcami i chodź, prowadź i daj się prowadzić. |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
"Oddałam Ci świat, Ty go zniszczyłeś Oddałam Ci serce, Ty je zdradziłeś Oddałam Ci duszę, Ty ją ukryłeś Oddałam Ci ciało, Ty się nasyciłeś (...) Usłysz mój krzyk, usłysz mój płacz Nie chcę już dłużej w smutku tym trwać." To kawałek tekstu piosenki, którą przez przypadek usłyszałam... Może się coś przyda, chociaz chyba nie do końca trfiłam... 3 maj się
"Nie szukam w tym sensu, bo go nie znajdę. . . Bardziej niż sens chcę znać prawdę..." Edytowane przez Baby Blue Czas edycji: 2009-01-29 o 14:12 |
|
|
|
|
#1863 |
|
Przyczajenie
|
*trafiłam.
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
Na co dzień zaplątana w szarych rzeczywistościach.
Myślami gdzieś daleko , gdzieś nieopodal Ciebie. Kusisz ukratkowym spojrzeniem , dotykiem niby przez przypadek . Gdy budzi się dzień , chyba ten wyjątkowy . Zawiedziona przez własny strach . Stali naprzeciwko siebie . Patrzyli jakby się nie znali. Ale w ich spojrzeniach było To coś. Coś wyjątkowego. Chciałabym uciec. Uciec od szumu , zgiełku i fałszywych ludzi . Uciec bliżej Ciebie. Uratować swoje myśli, te którymi zawładnąłeś . Spojrzyj w moje oczy i powiedz co widzisz .
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
abunee dziękuje, podkradłam
świetny biore![]() biore ten ![]() jak ja CIe uwielbiam, to nawet nie masz pojęcia ![]() _ budzące się uczucie Jeśli chodzi o sny, w których się pojawiasz - wolałam poprzedni. zawsze jakaś jest okazja lukrowane dziurawe niebo serce mi bije na dźwięk twoich słów ukryty w miescie krzyk lubię samotność, ale tylko we dwoje nie jest jeszcze tak źle
|
|
#1866 |
|
Rozeznanie
|
w twarz zaśmiać się światu, tak donośnie, bezczelnie.^
tam gdzie nie dosięga Twój wzrok - welcome to my world.! niebanalnie oryginalna. pozwól mi kiedyś popatrzeć Twoimi oczami. irytujesz mnie. nic nie zmienię, mój narkotyku, mój tlenie.! zostaw już. odejdź. nie chce ciągle żyć marzeniem.^ zablokowałeś mi serce, a ja zgubiłam kod puk.^ nieustannie poszukuje celu swego istnienia. w górę, gdzieś po tęczy swych codziennych spraw.^ przyznaj się, że się boisz. zaufałam sobie.
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
zazwyczaj dobro przyciąga przeciwieństwa.
lazurowe oczy, rubinowe usta... tyle po tobie pozostało. i gdy patrzę na twoją fotografie mam ochotę wykrzyczeć Ci co czuje. dziś jest pierwszy dzień reszty naszego życia. marzenia to moja pierwsza miłość. smutny jest mój cień. wstanę, by zanurzyć się w twojej radości. tak mi dobrze jest tulić przed snem twoją twarz a o świcie być blisko niej znów. mógłbyś mówić 'kocham' każdym z twoich słów.
|
|
#1868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
** Jesteś Cudowna, więc kradnę te powyżej - mogę ? * ![]() Mówisz – masz, lecz ja nie będę Twoja Zostaję. Z Tobą czy bez Ciebie . Rozum przegrywa z sercem Jesteś tym, co uzależnia najbardziej ! Nie zostało nic. Tylko kilka zdjęć pociętych w koszu. - Jak można kochać kogoś, kogo nie całowało się na dobranoc ani wyjeżdżając na wakacje, na obóz, na kolonie, do dziadków na wieś? Kogoś, kto nie czekał i na kogo się nie czekało? -Można. Skąd wiadomo, że to miłość, a nie pożądanie, ciekawość, potrzeba bliskości, lęk przez samotnością? Szczęście to nie tylko dar, ale także wybór Łzy popłynęły mimowolnie, aż na brodę. Ona była gotowa poświęcić wszystko ‘ Spontaniczna decyzja i po wszystkim . Bo tylko Ty jesteś moją słodką mieszanką uczuć Bez Ciebie pusto oczom Twe oczy lustrem dla mnie są . - Dlaczego Cię kocham, pomimo tylu wad? - Odpowiedź jest prosta: przy Tobie pięknieje świat ! Zaczęła rozumieć, dlaczego straciła Go z zasięgu rąk. Tak spokojnie, bez słów, bez łez. Zostawi mi choć pamięć. Kocham Cię wprost proporcjonalnie do odległości między nami. Kocham sinus Twych nóg i cosinus Twych stóp. Odwal się ode mnie – TY nieparzysty ilorazie, bo jak Ci przypierwiastkuję, o Ci zbiór zębów wyleci poza nawias kwadratowy. Tobie, Siebie - JA Kochałeś dla żartu. __________________ W jego czekoladowych oczach znów roztopić się' </3 Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]()
|
|
|
#1869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cieszę się, że kradniesz ;* brak weny? nie zauważyłam. ;p Ślicznee ;* _______ niekochane dziewczyny biorą proszki na sen odkładają nadzieje na kolejny dzień Im bardziej pozwala się kobiecie tęsknić, tym większym jest się idiotą Podobno szczęściem można zarazić się jak chorobą. Jakoś nie widać epidemii Miłość przychodzi na palcach, a odchodzi trzaskając drzwiami Czasem w nocy kilka godzin kręci osiem cyfr… Nie to już nie Ty. Są i tacy co się na zawsze kochają i dopiero dlatego nie mogą być razem Bo miłość Prosiaczku jest wtedy, kiedy się kogoś lubi za bardzo pierwszy dzień nowego ćwierćwiecza... niebo do wynajęcia, niebo z widokiem na raj... windą do raju.
|
|
|
#1870 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
miłooo ja kradnę wasze odkąd tylko 'odkryłam' wizaż cudne jesteście ja się z wami nie równam ale dopiero zaczynam![]() 1. upiekę ci szarlotkę jak wrocisz 2. wiesz, jak patrzę na to co sie z nami stało to mam ochotę wysłać sms o tresci 'pomagam' 3. tiaaa... a smoki w tej bajce to latały? 4. -nie no pękła... -co? -nić porozumienia 5. zasadź dom, spłodź psa i zbuduj syna to pogadamy ![]() 6. pamietasz jak złościłeś sie jak musiałeś na mnie czekac pół godziny przed domem marznąc...albo jak juz przychodziłam a Ty udawales ze sie fochasz...i musiałam stawac na palcach,żeby dac Ci buziaka i przeprosic, a pozniej szlismy za raczke w 'nasze miejsce' i patrzac prosto w oczy mowiles ze kochasz...to wszystko to tez nieporozumienie? 7. boli mnie gardło...i nie,nie od przeziębienia...nie... od próśb i tłumaczeń wiesz? 8. bez Ciebie na niebie gwiazd mi ubyło 9. 1 kg szczęścia poproszę, tego niebieskiego jak kolor Jego oczu... o i o zapachu jego perfum... i żeby było ciepłe jak Jego dłonie... ile płacę? 10. odkąd odeszłeś trochę jakby zimniej jest... jakieś 36,6' mniej... 11. niezłym byłbys nauczycielem...gdyby tylko ludzie umieli uczyć się na Twoich błedach...
endajplisjulofmi![]() Edytowane przez naiwnaniunia Czas edycji: 2009-01-29 o 16:43 |
|
|
|
|
#1871 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję ślicznie <3 Bardzo mi miło Ukradłam od Ciebie te dwa ![]() Cytat:
dziękuję prześlicznie skarbie <3 Nawet nie wiesz jak miło, jak chwali Cię ktoś tak cudowny <3 Kochana, bardzo dobrze zaczęłaś, wiec teraz musisz być coraz lepsza i lepsza, bo mam niedosyt opisów Twych <3 Ukradłam te wyżej
![]() _________________ książę z bajki ?! nie, kolejny zwykły palant. a Ty nawet nie wiesz, że pewnego zimowego dnia, skradłeś moje serce. Chwilę możemy być idealni bo o sobie nic nie wiemy... Twój śmiech uzależnia, jak nic na tej ziemi. Daj mi chwilę, by pomarzyć, dorzuć drugą, żeby zmądrzeć.. |
||
|
|
|
#1872 |
|
Raczkowanie
|
naiwnaniunia jesteś świetna... tylko mam pytanko .. mogłabyś zmienić czcionkę lub ją troszeczkę powiększyć ..Bo ja zawsze czytam Twoje opisy.. bo mi się bardzo podobają..ale oczy mnie bolą..A opisy masz świetnie..i szkoda ich nie czytać..xD
muahh;** W głębokim oceanie Twoich oczu .. Zagubiona w swoim pożądaniu . Każdy centymetr do Ciebie jest taki daleki.. Popatrz sie na mnie. Chce wiedziec ze dla Ciebie istnieje.
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
O mój nick hehe;D
Daj sercu mocniej zabić Bezpowrotna Przeszłość Jaka róża takie kolce Poznasz głupców mających zęby mądrości.. Może los da mi szanse znów?
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Lttle Ballerina - Oczywiście, że możesz.
![]() Miło, że komuś się podobają. ;* Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą.
Rób co Ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mógł potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz. Atmosfera była gęsta od myśli i rzeczy do powiedzenia. Ale w takich momentach mówi się tylko małe rzeczy. Duże rzeczy są chowane w środku, niewypowiedziane.. Widzisz, ja niestety posiadam wiele wad, np. kieruję się emocjami i przez to kiedyś dostane kopa. Szczególnie jeśli chodzi o takie sprawy jak między nami. Ale plus jest jeden tej całej sytuacji.. Po raz pierwszy powiedziałam co czuję nic nie ukrywając. ..i na moim ramieniu wyliczysz ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność. Nie ma nic trudniejszego od czekania. Muszę się z tym oswoić, poczuć, że jesteś ze mną, nawet jeśli nie ma Cię w pobliżu.. Najlepiej umiemy okłamywać samych siebie.. Nie czuję się ani szczęśliwa, ani nieszczęsliwa i tego nie mogę dłużej znieść..
|
|
#1875 | |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje
A ten powyzej kradnę. Cytat:
Cieply, czarny kot.
Patrze na te zdjecia i usmiecham sie do siebie. Pomimo tego, ze cie nie nawidze. Popadles chyba w samouwielbienie. |
|
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
cześć
jestem tu nowa... więc tak na początek coś ode mnie...* Powiedz, ile chwil zostało nam… * Kilka wspomnień na serca dnie… * Trochę słońca w moim sercu… * Osuszyć niebo z łez… * Przecież w marzeniach miało być lepiej… * Są dni takie, których nie powinno być w ogóle… * Wszystko co mam wykradłam Bogu gdy spał… i tak zabierze mi więcej… * Bo gdy się zmienia serce z kamienia w najczulszy głaz… * chciałabym Ci dać świat Twoich marzeń… * Nienawidzę tego ze Cię kocham... może komuś coś się spodoba ![]()
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
oj, przepraszam. tak mi się jakoś kojarzyło i napisałam, ale nie pomyślałam, że to nick. ![]() _____________ nie tęsknie, ale powoli umieram bez Ciebie. a Ty nawet nie wiesz, że pewnego zimowego dnia, skradłeś moje serce.^ jesteś tylko małą, głupią dziewczynką. zrozum. palcem po zaparowanej szybie..
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
z oczu Twych kraść każde spojrzenie.
catch me, if you can! / złap mnie, jeśli potrafisz! A Ty lawiną słów zabijasz taką noc... Jeszcze nikt nie dał mi tylu zmarnowanych dni
|
|
#1879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te czerwone kradnee ,mogęe ? ;* - kiedy słowa ranią , Burząc cały czas .. kiedy usta kłamią , raniąc serce nam .. - Nie jestem gwiazdą, ale mam ten promień .. - 'podzieliłabym ICH na kawałki, żeby mieli co zbierać ale wiem z matematyki, że nie dzieli się zera' - Nie jestem gwiazdą, ale mów mi słońce .. - I zapamiętaj mogę być pierwszą lub ostatnią ale nigdy nie jedną z wielu . ! - Bawił się nią jak kolejnym latem .. - Jestem ubezpieczona przez mafie.! Stuknij mnie, a my stukiemy Ciebie.! - Wisi mi wasza opinia. Teraz i na wieki wieków. Amen -Ładne oczy mam, Nikomu ich nie dam, Wydłubię i sprzedam Mam też 2 zęby wystajace z gęby^^ -Hiuston mamy problem . Zostało nam tylko 69 godzin . [!!] -Do czego.? zaraz zaleje nas czekolada i puuuf! Wszyscy staniemy się czokapikami.!
|
|
#1880 |
|
Zadomowienie
|
* Mówiłeś mi, że przyciągam gniew, za nic masz mą niewinność.
* Spadam w otchłań bezdenną. * Za stróża mam tylko ciemność. * Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca. * Jeśli ktoś kocha Kwiat, który jest jedyny na milionach i milionach planet, to mu wystarcza do szczęścia patrzenie w gwiazdy i mówi sobie: ` Gdzieś tam jest mój Kwiat `. * Kpiłam sobie ze stworzenia, z wody i ze śmierci. * Nie umiem kłamać, ale Ty się ucz. * Memu ciału potrzeba tylko 36,6, mojej duszy dużo więcej. * I przyszła do Nas, ta niewinna, wspaniała .. Miłość.
|
|
#1881 |
|
Przyczajenie
|
-przygarniesz?-powiedziało serce
-ja nie przytułek-odrzekła miłość - kochasz mnie?-powiedział on
- pytanie retoryczne-odpowiedziało echo
|
#1882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
~~ Nie, z moich ust nie odczytasz już najważniejszych słów.. Lubię gdy deszcz obejmuje mnie mówiąc że nikt nie zobaczy łez Wolę już być na zawsze sam, bez gorzkich prawd i półsłodkich kłamstw Samotność jest jak deszcz... Powycierały się słowa zbyt często używane już nie otworzysz nimi żadnych serc
|
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
chce do ciebie należeć, być kimś w twoim życiu.
bo ty jesteś moim przeznaczeniem. potrzebuję cię. czasem za bardzo. gdybyś tylko wiedział ze mogłabym oddać życie za ciebie. miłość która jest prawie niemożliwa. bo to boli widzieć ze wzdychasz do kogoś kto nie daje ci szczęścia. rozpalasz mnie i mrozisz. prosisz mnie o pocałunek i pozostawiasz bez oddechu. tak bardzo się boję i nie rozumiem tego co się stało, co zrobiłam źle.? pieść mnie przez chwile, patrz na mnie. i wiele marzeń w środku "małej walizeczki". chce ciebie mieć. muszę ci powiedzieć, że potrzebuję cię jak powietrza. nikt nie może pragnąć cię aż tak. zatapiam się w tobie. oddałabym ci wszystko. RBD ![]()
Warto tęsknić i czekać? Z myślą tak upartą? Warto? Edytowane przez jednaZwielu Czas edycji: 2009-01-29 o 16:33 |
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula4 a zabieraj
________ mam czarny pas w poniżaniu wiem, że jak zagram, tak Ty zatańczysz zapukaj cicho puk puk puk, do moich antywłamaniowych drzwi nieprzyzwoita dobroć, czysty śmiech potężne serce kroiła na części, częstowała, podtykała pod sam nos częstowałeś, przeczuwając, że to nie mój smak błagalnym wzrokiem gapię się w kierunku nieba s.o.s. duet jak ZUS i podatek lubię kłamać Ci, że lepszego nie ma ze mną nie trzeba obchodzić się jak z jajkiem, więc chodź tu szybko
|
#1885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
___________ nie poznajesz mnie.? no ja też jakoś nie. nienormalna, nieformalna, niegrzeczna. otuliła się ciemnością i smutkiem rozmyślając o szczęściu.^
|
|
#1886 |
|
BAN stały
|
` Czuję Cię na koniuszkach palców
` Powiedziałeś, że nigdy mnie nie zostawisz. Wierzę Ci. ` Świat nawet nie wie o bólu, który ukrywa w środku. ` Będę złamana i skrzywdzona. Przez samą siebie. ` W świecie dla mnie trudnym dla ciebie pięknym. ` Kolory mego umysłu zlewają się. ` Każdy wybór, którego dokonasz sprawi,że zaczniesz poszukiwać samego siebie. ` Nie wyglądam dziś, przesadnie ładnie. ` Nie mam siły na zabawę w przyjaźń. |
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
___Gdy odejdę będziesz potrzebował miłości.
___Aby na Ciebie patrzeć,aby Cię poprowadzić przez Twoje najgorsze dni. ___Istnieje kraina, której nigdy nie poznałeś. ___Zajrzyj do Księgi życia a ujrzysz jak gładko płynie rytm. ___Spokojne poddanie się pośpiechowi dnia. ___Zaczarowana chwila. ___Kochanie nie wiesz co mi robisz. ___Co chcesz zrobic zeby zdobyc mnie.? ___Odkurz swoj umysł i sproboj jeszcze raz. ___Chłopcze,wiesz dodajesz mi skrzydeł.
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
Bo Myślałam że jesteś moją nadzieją.
Za Tobą to na kraniec świata i dalej.. Za słowami i Twoim tchnieniem. Niechciane wspomnienia . Dręczą i zabijają mój umysł . Pogrzebałam marzenia. Tak żebyś znowu się do nich nie wkradł . Echo tamtych dni obijające się o rzeczywistość . Niepozorna , nieogarnięta i na maksa drapieżna . W Twoich oczach chciała znaleźć przyszłość dla Dwojga . Chwilowe urojenia głupiego pocieszenia. Zasłonięta żaluzją wielkich pozorów . Nieosiągalna dla Ciebie kotku. Słabość Do Ciebie to moja mocna strona.. Zawieruszone gdzieś w pamięci. Gdzieś pomiędzy przemyśleniami . Wspomnienia Wybrałeś mnie , chociaż wcale nie jestem jedną z tych plastikowych dziuniek.Dlaczego? Zawirowana w swoich możliwościach .
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
Czarnula4 abunee nastychick Kissabble Onax3 powinnam peculiarity styrana kee - okradam nałogowo trudno mi o was zapomnieć i o waszych opisac.h
- nigdy nie każ mi wybierać. obojętne tak czy siak. kocham cie kochać.
|
#1890 |
|
Konto usunięte
|
dławi mnie tlen, a każdy dzień wymyka się.
walka o strzępek marzeń. cierpię na paranoidalną ambiwalencję. trzymasz w dłoniach mój świat, wiesz? wychodzi ze mnie zło. nie mam już nic do stracenia. myśli schowane pod poduszkę. na odległość kochać uczą się. nie chcę być już zakochana! dlaczego mam Cię tylko w snach? kto pomoże otworzyć walizkę uczuć? pleść bzdury i liczyć chmury : ) nafaszerowana obietnicami. mam mózg z brokatu, a serce z mydła. plastikowy świat. chcę stąd uciec. do Ciebie... wychodzę naprzeciw słońcu. bo tylko raz kocha się tak <3 powietrze zatrute wspomnieniami. zamknięta w słoiku marzeń. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

ten drań był ze mną 8 miesięcy a zanim mnie poznał spotykał sie ze starsza od siebie o 9 lat dziewczyna
biore