|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trampki
ale ładne rzeczy tu wklajacie
![]() ![]() słuchajcie, czy trampki a tenisówki to to samo? jak nie to czym się rożnia?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Asi_ula ja niestety choruję tylko na Conversy i po tym jak kupiłam pierwszą parę już wiedziałam, że innej firmy nie kupię, bo te są geniaaalne. Ale bynajmniej nie robię tego dla znaczka (tym bardziej, że w (99% przypadków noszę je tak, że żadnego znaczka nie widać).
Ale może jeszcze się uda w Polsce coś ciekawego na wiosnę znaleźć. Czekam na nowe kolekcje nooo!
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
winyl nie dziwie sie
conversy są NAAj! ; )
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pierwszy raz tu zagladam i chyba posiedzę dłużej ![]() uwielbiam trampki, tzn. mam swoje jedne conversy w krateczkę za kostkę , ale planuję zakup tych takich 'light' czyli krótkich, mocno wycietych ![]() aczkolwiek na oku mam jeszcze 2 pary adidasow wiec nie wiem jak sie z kasa wyrobię
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh po długich namysłach doszłam do wniosku że chcę zwykłe czarno białe tramki z converse :P
a macie jakies stornki na których sa tańsze te trampeczki? bo na all prawie wszytkie 159,99 zł... |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki masz rozmiar to ci poszukam czarnych conversow taniej xD
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Wtajemniczenie
|
37/38 ;p
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj śliczne buty mierzylam, takie trochę, m8inimalnie jak trmapki wyglądały
ale bardzo minimalnie, bo z przodu . tak tego taki OF mały ![]() a ja dalej poluje na conversy w romby jak pokazywalam wam kiedys, te fioletowe, nigdzie nie ma. i koljeny of xD nie myslecie ze fiolet jest teraz modny jakos tak? duzo butów widze z połączenią z fioletem itd. :f chyba musze kupic sobie te conversy ..
|
|
|
#2229 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny, mam pytanie co myślicie o tych trampkach? ;d
mi się one bardzo podobają, tak na wiosnę itp. ale chcę również poznać opinie innych. tutaj link http://allegro.pl/item542496158_supe...9_polceam.html
|
|
#2230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chcę stworzyć ''swój'' styl na podstawie klasyki z wątkami stylu etno i rockowym pazurem :P Nie wiem jak to określić ![]() Mi też bardzo się podobają trampki w cekiny Niebieskie są wręcz cudowne ^^ Masz racje , w Polsce ciężko coś dostać ciekawego .
|
|
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
Whoai mega mi się Twój avatar podoba
![]() Taki zwariowany ![]() Winyl ja też uwielbiam Conversy, bo nie dość, że wygodnie, porządnie zrobione, to jeszcze mają super wzory Ale jak trafiam na jakieś inne fajne trampki to nie traktuję ich 'gorzej' Trampki to trampki w sumie... Ale np. takich z targu to bym nie chciała.. :P Chociaż .. te moje ulubione w świnki miały chińskie napisy na języku i podeszwie Ale były super mimo tego i chętnie bym je jeszcze raz kupiła. Kati te trampki są całkiem ok, ale ten wzór jakoś mi nie pasuje Nie mój styl
|
|
#2232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trampki to trampki tez guma z przodu z materialy a tenisowki to takie inne ![]() Cytat:
babka u mnie w szkole je ma ale jakies niespecjalne ; ) jutro poszukam ![]() Cytat:
allegro :P
|
|||
|
|
|
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
widzialam ostatnio taką dziewczyne, która miała zwykłe czarno-białe trampki i jedną czerwona, druga zielona sznurówkę ;p tzn nie jakas emo albo coś w tym stylu tylko ładnie ubrana a tu takie buty, no i zainstirowała mnie do kupienia trampków
|
|
|
|
|
#2235 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
lubię boho, oldschool, eleganckie ubrania jak i te w stylu rockowym Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tych trampek z wielgaśnym napisem Converse to jak dla mnie to przesada. Nie chcialabym żeby wszyscy ludzie widzieli ze mam Con. i pewnie myslieliby ze taki lans że mam trampki za 200zł.... |
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
taki mały offtop; taksamo z innymi markami, np. moja kumpela chodzi z paskiem w spodniach z wielkim napisem D&G . o_O mnie sie on osobiście nie za bardzo podoba o,O
a żeby tak całkiem offu nie było, to trampki powinny miec w srodku metke jak ubrania o
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie rozumiem jak można się tak afiszować, że ma się markowe rzeczy tragedia... szkoda ze jeszcze nie wymyślili naszyjnika z wielkim napisem CONVERSE xD to bym sie obwiesiła takim, na klacie ![]()
|
|
|
|
#2239 |
|
Wtajemniczenie
|
haha zrob sobie tatuaz: trampek z gwiazdką podpisany converse all star :P
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Albo zetnij się tak, jak teraz jest wśród chłopaków 'modnie' i zamiaat jakichś kresek po bokach zrób z jednej strony gwiazdkę, a z drugiej converse
wiesz chyba o jaką fryzurkę mi chodzi, o tę po bokach - prawie nic, na górze szoooooooopa
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm mój kolega ma pasek z klamrą w kształcie prostokąta, gdzie małymi literami jest napisane Hugo, a wielkimi BOSS
. I ten pasek mi się bardzo podoba . Tym bardziej, że chłopak nie nosi tego paska tak na wierzchu ... Nie wyobrażam sobie Conversów bez tego napisu All Star na pięcie, albo bez kółeczka z gwiazdką od wewnątrz (dobrze, że nie z zewnątrz dla lansu :P). Te z wielkim napisem Converse nie są w moim stylu, ale jakoś by mi to chyba nie przeszkadzało, że mają taki napis. I tak zazwyczaj takie trampki noszę do rurek, więc napisu nie byłoby widać . Zresztą umówimy się, jak ktoś nosi firmowe rzeczy dla lansu to rzuca się to w oczy, że rzeczywiście to tylko szpan, a jak komuś się po prostu spodoba coś z dużym napisem czy znaczkiem to widać, że nie jest to szpan ... Ehh dobra chyba nie wiem jak to opisać i nie wiem czy zrozumiecie, ale może ktoś się domyśli o co mi chodzi . Idea jest taka, że można mieć coś z wielkim logo, a i tak nie wyglądać lansiarsko, o!
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to przymierz jakies zwykle conversy, zapamietaj rozmiar i dlugosc wkladki ![]() PRZYSZŁY DZIS MOJE TRAMPY W KROWIE LATKI! BOSKIE CUDNE, EXTRA PIEKNE zdjecia dam jutro moze ; } |
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
szukam takiej bluzki ale watpie Ze znajde z tego co wiem jest tam napisane ' if it's to loud, you're too old' ![]() a co sadzicie o tym modelu (pislaam juz o nim poprzednio) mnie osobiscie sie podoba, nie wiem czemu, ale takie zgrabne są szkoda tylko ze na razie nie mozna ich dostac... np. na allegro nie ma. na ebayu zaraz sprawdze. zdjecie z amerykanskiej strony
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-01-30 o 18:21 |
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
babka w szkole je ma, fajne ;D takie zwykłe ^^
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie to nie są takie zwykłe, bo one są bez gumowej podeszwy i całe są skórzane i ta podeszwa jest taka płaska. Nie podobają mi się kompletnie, ewidentnie brakuje im tej podeszwy :P. A jest takich mnóstwo w różnych kolorach i o różnych długościach (w sensie przed kostkę, do kostki itd.) w Gortz 17.
|
|
#2249 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja włąsnie dzis kupilam na allegro te tramposzki
![]() http://www.allegro.pl/item536116100_...zowe_r_39.html wystawiałam je juz kiedys tu na wątku, jednak no nie bardzo Wam sie spodobały;P jednak jak dla mnie są bombowe juz wiem jak sie do nich ubiorę i nie mogę sie doczekać kiedy je juz dostane noooo! :P
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() martynixa, mi tez sie nie podobaja, ale niech kazdy nosi co chce ;D kupowalam od tego sprzedawcy dlugie niebieskie i nie bylo zadnych problemow
Edytowane przez lisa009 Czas edycji: 2009-01-30 o 19:55 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

. Jakby były jeszcze czerwone albo zielone to w ogóle odlot! 

tragedia...
szkoda ze jeszcze nie wymyślili naszyjnika z wielkim napisem CONVERSE xD