|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
zawalilam dyczkotest ; (
i mam nastepne niezaliczone wyklady... z informatyki.. SWIETNIE! najlepiej niech mnie wywala przez infe.. ;/
#2252 |
Zakorzenienie
|
a ja i tak do tegop potrzebuje neta.. bo muze sprawdzac bledy.. ehh ale jakos idzie. chociaz lepiej mi idzie nauka jak jest Tz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
![]() i tyle w tym temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
niby cały dzień coś robie naukowego (tzn od 14;P)
ale chyba więcej czasu i tak w necie spędzam. i w sumie tak myślę, że nic się jeszcze dzisiaj nie nauczyłam. tylko pozoruje tutaj jakąś nauke w tym moim pokoju ![]()
#2255 |
Zakorzenienie
|
Zetka, mam podobnie ; )
pewnie wyjdzie ze bede czytac to cala noc. nie chce nastepnej poprawki.. znacyz hsitorie zalicze ; ) ale ta infa ![]()
#2256 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam podobnie..
w sumie na jutro czuje sie pewnie ale na ustny w poneidzialek raczje sie nie wyrobie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Mam neta, mam neta, mam neta
![]() ![]() ![]() Komp działa ![]() Chłopak mojej koleżanki jest genialny ![]() Nadrobię, tylko zainstaluję sobie jakiś program antywirusowy, bo już nie chciałam biedaka męczyć ![]() ![]()
#2258 |
Zakorzenienie
|
... a więc tak, po pierwsze nienawidzę baby z ekonomii - bezczelnej szma.. nie dokończę
![]() ![]() ![]() Traktuje nas jak mrówki - zapier*alać ile możecie a i tak efektów nie dostaniecie! Mści się za jedną osobę, olewa nas, nie przyjeżdża jak się umawia, wyżywa się, ściemnia, że jest chora - że niby ma grypę jelitową, to wtf? co ona robi w szkole? :| nie mogę, po prostu nie mogę... bo CH... mnie strzela .. mam ochotę jej napluć na twarz! To nie jest człowiek, to jakiś wybryk natury ... ![]() zdenerwowałam się, wybaczcie, musiałam się wygadać, gdzieś to napisać, uwiecznić, wyżyć się... co za okropny dzień!... a tak w skrócie piszemy na nią skargę ![]()
#2259 |
Zakorzenienie
|
DsC skoro tak jest to piszcie. niektorzy mowia, z eskargi mala daja, ale zawsze daja i zawsze sa pewnym dokumentem.. wspolczuje
Nija ale mialam zasmieconego kompa! |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny!
![]() ja dopiero teraz zdałam sobie sprawę jak cudownie, że jest sesja ![]() wyobrażacie sobie co by było gdyby jej nie było ![]() ![]() pewnie leżałabym teraz i czytała jakieś książki, albo byłabym w domu i się leniła, albo spotykałabym się ze znajomymi itp ![]() przecież to by było straszne!! takie beznadziejne zajęcia... naprawdę, jak cudownie, że jest sesja ! ![]()
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chciałabym żeby trwała wiecznie... ![]()
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja pewnie bylabym z M i "ogladala jakis film". coz za straszna wizja ![]() jak dobrze, ze sesja mnie od tego zbawila ![]()
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
ja bym pewnie chodziła na jakieś impezy, do kina, na zakupy...
czytałabym masę ciekawych książek i mogła wysypiac się w weekendy do południa... często bym się spotykała z P.... uffff ale na szczęscie od czego jest sesja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie nadrobiłam
![]() ![]() Jak nie miałam neta siedziałam cały czas nad historią i szlag mnie trafiał. Po raz setny czytałam tematy ze starożytności, czytałam, uczyłam się, starałam się zapamiętać i nic. NIC, NIC NIC. Średniowiecze podobnie. Nie nadaję się do tego. Jak można uczyć się 5 godzin, myśleć, że zapamiętało się dany materiał a parę godzin po zamknięciu książki NIC nie umieć odtworzyć? Jutro jadę zmienić deklarację i po vademecum i testy do księgarni. I póki jestem bezrobotna - będę się cały czas uczyć.
#2265 |
Zakorzenienie
|
Nija, ja za Tobą nie nadążam. Jesteś doskonałym przykładem tego, że kobieta zmienną jest
![]()
#2266 |
Zakorzenienie
|
a ja jetsem na gorze w meiszkaniu, sama
i slysze jak sasiad baki puszcza mam piwo, neich ono mi pomoze przetrwac te noc.. a gdyby nie bylo sesji, to swiat bylby taki szary, nudny Nija a wyrobisz sie z gegra? moim zdaniem rpzyczyna twki w zlym sposobie uczenia Edytowane przez lele Czas edycji: 2009-01-29 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
lele mi zawsze po piwie chce sie spac
![]() ide spac dziewczyny, ja nie umiem tyle co Wy siedziec ![]() jutro trzymajcie kciuki od 10 a potem jade do domku na weekend ![]()
#2268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sesja jest najlepszym okresem w życiu każdego studenta, wtedy student dokonuje rzeczy niemożliwych dla innych ludzi, śpi po 2, 3 godziny, pije hektolitry kawy i potrafi napisać mega trudny egzamin, czy inni ludzie potrafiliby funkcjonować przez dłuższy czas tak jak studenci? To jest niemożliwe, dlatego sesja jest doskonałym eksperymentem do badania ludzkiej wytrzymałości nie tylko fizycznej jak i psychicznej ![]() Zapewne bym siedziała teraz w domu i oglądała z młodszym bratem Madagaskar zaśmiewając sie jak debilka, po czym mama goniłaby mnie spać... A tak dzięki sesji nie mam czasu na nude, odpoczywam czytając super interesującą historie administracji, moją fascynacją staje się samorząd terytorialny Litwy Środkowej ![]() Cytat:
![]() A ja nie lubie zostawać sama na stancji, jest jakoś dziwnie... strasznooo... w domu czuje się zupełnie inaczej bedąc sama. Przerobiłam właśnie samorząd terytorialny Litwy, jeszcze tylko sądownictwo, przejrzenie 300 stronnicowego podręcznika od historii i nauczenie się owych notatek co je mam jeszcze napisac ![]() Egzamin 11:00 -> jeszcze zdąrze się nauczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
haha mam tak samo jak Zetka. Od 14 siedzię nad geografią bo przeceż studenci GP nie mają weekendu, za to mają sobotnią poprawę zaliczenia u dra G. :/
Jutro egzamin z matmy - nie umiem nic. Poprawa z informatyki - podobnie ;/ nie wyrabiam.
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam, ale nie cytowałam
![]() ![]() Cytat:
![]() Gdyby na historii nie było wypracowania za 40% wszystkich punktów możliwych do zdobycia - zdawałabym historię. Ale nie mogę się pogodzić z tym, że będę się uczyć jak głupia parę godzin dziennie, a dostanę temat, który nie przyśniłby mi się w najbardziej koszmarnym śnie ![]() Wkurza mnie historia ![]() Geografia górą! I wreszcie nauczę się porządnie mapy, bo wstyd się przyznać, ale mam problem z określeniem gdzie dokładnie leżą np. Irak czy Afganistan.
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj chyba nie bede spac
![]()
#2272 |
Zakorzenienie
|
taaaaaak! nie śpijmy dzisiaj!!
![]() tylko trzeba przetrwać krytyczną godzinę! u mnie chyba powoli mija ![]() już mam 1.5h opóźnienia - taki czas temu miałam zabrać się za matme. ale jeszcze z godzina przybędzie bo nadal tkwię w zadaniach z mikro a chociaż coś muszę z tego zrobić. także pewnie najwcześniej o 1 zabiorę się za matme! i wtedy z 3h ![]() ![]() Nija ja życzę powodzenia! bo ja to bym nie dała rady, nie wyobrażałabym sobie uczyć się całej gegry na mature, z której już nic nie pamiętam;P kiedyś to coś umiałam, a teraz to już prawie zero ;x
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-01-29 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale motywacja działa cuda. Chcę być studentką MSG i będę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napewno sobie poradzisz ![]() Mi zostalo juz "tylko" 6 pytan ale taaaaaaak mi sie nie chce ze masakra ![]() Ide spac niedlugo, pewnie przed 1 juz odpadne, nie potrafie tak jak Wy ![]() Nija geografii sie przyjemnie uczy, przynajmniej dla mnie. Przez 3 lata liceum po prostu NIC nie robilismy na lekcjach, od grudnia chyba przysiadlam tak na powaznie do nauki geografii i jakos udalo mi sie napisac na prawie 80 %, takze da rade ![]() ![]() No i z gegry czytalam (po prostu czytalam, nic nie wkuwalam z niego) podrecznik, a nastepnie juz staralam sie czytac to samo ale w vademecum i juz tak wiecej zapamietywac, powiazywac, kojarzyc. Wiec jakies podreczniki tez bym Ci polecala, ale moze masz jakas znajoma rok mlodsza i od niej jakies ksiazki mozna zawsze pozyczyc a nie kupowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
ja pije wlasnie kawke
![]() jeeeeeee no to mam jakies 9h nauki! ![]() potem ide na egzamin, potem spotkac sie z przyjaciolka i moge isc spac ![]()
#2276 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie przyjmuje dwie opcje/ pierwsza to taka, ze zasne raz dwa, a druga ze bede miala moc ndo nauki
![]() A tak dzięki sesji nie mam czasu na nude, odpoczywam czytając super interesującą historie administracji, moją fascynacją staje się samorząd terytorialny Litwy Środkowej ![]() Przerobiłam właśnie samorząd terytorialny Litwy, jeszcze tylko sądownictwo, przejrzenie 300 stronnicowego podręcznika od historii i nauczenie się owych notatek co je mam jeszcze napisac ![]() Egzamin 11:00 -> jeszcze zdąrze się nauczyć ![]() niestety nie podziele sie zToba moja wiedza.. bo ona jest zerowa hahahahahha w sumie nic do stracenia nie masz.. ja tez mam ciagle zal do histy.. ja to tez mam z 1.5 opoznienia, ale miesiaca a nie godziny :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Pretty prawdopodobnie termin ostetczny ajak nie to bedzie takie lazenie do niego przez ten tydzien bo jesli nie zalicze to w pt o egzaminie mogę pomarzyć .
ide czytać matmą na jutrzejszy egzamin.
#2278 |
Zakorzenienie
|
![]() jejku, jeszcze tylko 9stron zadań i koniec... z mikro na dziś oczywiście;P i matmaaaa ![]() myszka a z czego masz z tej matmy egzamin ![]()
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak pretty powiedziała ja też tego nie wkuwałam na pamięć, po prostu czytałam vademecum kilka razy i już;] nawet teatów nie robiłam;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Rozeznanie
|
pierwsza sesja ;( okazuje sie ze filozofia nie jest latwym i przyjemnym kierunkiem
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.