|
|
#2371 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VII
Do Bigmamowej biblioteczki perfumowej klasyki
|
|
#2372 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nadrabiam wszelkie zaległości czytelnicze i śpię do bólu ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Kaganiku - nie ma problemu, wezmę mój mały kuferek i śmigam do ciebie
Lubię morze...![]() Co do ibupromu - sama sobie narobiłam szkody, bo wzięłam tylko jeden ibuprom zaraz jak zaczęła mnie boleć głowa (tzn. nie czekałam na "rozkręcenie się") i myślałam, że sprawa załatwiona. Potem musiałam wziąć niestety drugi i guzik on pomógł. Z reguły robię, tak jak piszesz - dwie naraz, a tu "wymodziłam". Najlepiej będę jak się położę spać ![]() Dobranoc wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-30 o 00:01 |
|
|
|
#2374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- nic nie stoi na przeszkodzie - pociągi jeżdżą. Ja w tym czasie poszperam w kuferku
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie mam zaufania do małych dawek
|
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2377 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja pamiętam, że na jednaj z ostatnich jazd wpierniczyłam się na krawężnik z osiemdziesiątka na blacie. Poszła zbiezność, ale auto na szczęście nie moje. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do racji w związku, podobno nawet mężczyźnie zdarza się powiedzieć coś mądrego. Zaczyna wówczas wypowiedź od: "Moja żona mówi, że..." ![]() Żart! To żart! Nie bić! ![]() A co? Będziecie ją wrzucać do morza? Od razu sobie wyobraziłam puszczanie kaczek okrągłymi, płaskimi cieniami... Na szczęście nie legitymowali. Ufff...
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-01-30 o 13:24 |
|||
|
|
|
#2378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lubię moją kolorówkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|||
|
|
|
#2379 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze napisane ![]() Jaki żart, toć to prawda czysta jak kryształ Cytat:
![]() Może ja też ją polubię
|
|||
|
|
|
#2380 |
|
BAN stały
|
Odzyskałam komputer. W sumie wpadłam się tylko pożalić - straciłam wszystkie dane z dysku C. Została mi tylko muzyka. Niby dobre i to, ale wszystkie zdjęcia i dokumenty z ostatnich 3 lat szlag trafił. Część pewnie uda mi się odzyskać, od znajomych, z płyt, ze skrzynek pocztowych, ale część jest już nie do odzyskania, bo nie miałam ich nigdzie skopiowanych (idiotka). Siedzę i wyć mi się chce. |
|
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio zniknęły mi zdjęcia, ktore miałam w Picassa i nie wiem jak je odzyskać, a też nigdzie ich nie skopiowałam.
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopcy ( żeby było "poprawnie politycznie, choć poprawności politycznej nie znoszę
- gdzie zaopatrujecie się w atomizerki, fiolki oprócz źródła u Gwaihally ewentualnie? Czy mogłabym prosić o namiary na sprzedawców allegrowych ? Może być na priv.
|
|
|
#2383 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba to zmodyfikuję ![]() Cytat:
Fatalne wieści, no ale co zrobisz |
||
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo łatwo znajduje przypadkowo usunięte pliki. Napewno te usunięte za pomocą SHIFT + DEL. Czy wyrzucone z kosza, nawet dawno. Może i Tobie coś pomoże.
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za przytulasy
Wczorajszy dzień się nawet rozkręcił, co zapoczątkowały wizażowe teksty ![]() Dziś jestem kobieta domowa: pranie, prasowanie, pieczenie pizzy (ciasto właśnie pięknie rośnie ), a w planach jeszcze zrobienie ciacha (Dziadziuś ma jutro urodziny, a bardzo lubi słodkie, więc go zaskoczę swoimi umiejętnościami). Gdyby nie to, że dusi mnie ciągle niemiłosiernie i chorobowe już na finiszu byłabym szczęśliwa jak dzika świnia Czyli w sumie nieduzo mi brakuje
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2387 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fiolki- zwane fiole- na mocz sa w aptece- nie wiem jak ze szczelnością
![]() fiolki małe wyczajono w krakowie w sklepie z e szkłem labotratoryjnym- może w innych miastach też są. atomizery są w refanach i innych, np w Nicole mają online sklep ale ceny zbójeckie chyba 8 zł za mały szkalny atom ja szukam dojscia do atomków cały czas i nic sensownego nie znalazłam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-01-30 o 15:18 |
|
|
|
#2388 |
|
never say no to panda
|
Jest sklep: mazidla.com - jak miałam przejścia, ale ja mam pecha z atomizerkami, więc można ryzykować
tylko dopytać się o dostępność odpowiedniej ilości atomizerków, bo sami z siebie nic nie napiszą niestety. Cena znośna, ale z górnych granic znośności.Moje ostatnie zamówienie z allegro było stąd: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2218679 atomzierki pierwsza klasa (drugi wagon), ale uwaga 10ml to tak naprawdę 9ml (i to na wciski). Trzeba mieć poza tym do 10ml silne paluszki, co by wcisnąć w tę szklaną obudowę rurkę z atomizerkiem. Plastikowe 5ml sa natomiast odkręcane i problemu nie ma. Kiedyś brałam stąd - http://www.allegro.pl/item542085594_...kpl_2_szt.html - bardzo dobre, nierozlewające się i ogólnie git, ale cena spora, szczególnie do jurtowych ilości :/ a nad tymi aukcjami się zastanawiam, ale to są tylko 5tki http://www.allegro.pl/search.php?str...0855&country=1
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
I poproszę jeszcze o pomoc:
Co znaczą zwroty: "Tumble dry low" "Wash inside out" ? Mój angielski w kwestii metek na ubraniach kuleje
|
|
|
#2390 |
|
never say no to panda
|
Madziczko - na mój gust:
suszyć w suszarce bębnowej na najniższym ustawieniu (tempreaturowym) i prać odwrócone na lewą stronę
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2392 |
|
BAN stały
|
Witam...u mnie tydzień jakoś zleciał, teraz się zacznie tydzień masakry, nauka nauka nauka
Mam od wczoraj strasznie podły humor...mój przyjaciel jest załamany a ja nie potrafię mu pomóc ech... ![]() serce mi pęka...
|
|
|
|
#2393 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, strasznie dawno się nie odzywałam- ciekawe czy mnie jeszcze pamiętacie
Ale podczytywałam forum od czasu do czasu. Wszystko przez to że jestem ostatnie miesiące w jakimś amoku - wzięłam za dużo obowiązków na swoje barki. Niemniej jednak perfumowa mania dalej trwa O rety czuje się dość dziwnie bo po raz pierwszy musiałam pilnować studentów na egzaminie- sama jeszcze jedną nogą jestem studentką Tym bardziej mi było dziwnie że to młodsi koledzy z tego samego kierunku który ja kończę. Choć nie znam ich osobiście ale strasznie chciałam żeby dobrze wypadli.
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
mecz się zaczyna
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy na meczu! Ja też
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-01-30 o 20:33 |
|
|
|
|
#2397 |
|
never say no to panda
|
e tam mecz, szczypiorek to ja mam na parapecie w donicy :P
na tvn człowiek demolka
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję za trzymanie kciuków
Chyba pomogło, bo aż tak źle nie było. Na 31 pytań, z ktorych jedne były za 1 pkt, a inne za nawet 10, odpowiedziałam chyba poprawnie na wiekszą częśc teorii i ogólnie calkiem nieźle (jak sądzę) na te najlepiej punktowane pytania. Średnio mi poszlo z pytaniami za 3-5 pkt. Ale mialam na dzień dobry taki szok, że mało trupem nie padłam. Na zajęcia z gramatyki trafiłam po 3 miesiącach od rozpoczęcia semestru, bo źle mi podliczono indeks i zupełnie przypadkowo dowiedziałam się, że powinnam chodzić na te zajęcia. pognalam do profesorki, która wcale nie chciała mnie dopuścić do egzaminu, ale kiedy się dowiedziala, że źle mi indeks policzono, kazala napisac referat, od którego uzalezniła dopuszczenie mnie do egzaminu. Napisalam, zaliczylam. Zaproszono mnie ne egzamin. I dzisiaj na samym początku odczytala nam liste osób, ktore poproszone zostały oopuszczenie sali - w tym mnie! Zamarlam, wstaję, nie wiem o co chodzi, a profesorka patrzy na mnie i mowi - a nie nie, przperaszam, Pani jest dopuszczona do egzaminu, prosze zostać. Po takim szoku do egzaminu podeszlam na takim luzie, jak nigdy! ![]() Wyniki w niedziele wieczorem albo w poniedzialek. Aha, wiem już co to porownanie systemow morfoskładniowych, akty językowe i wymieniam kompetencje językowe. Szczerze mówiąc to ogromnie żaluję, że nie chodzilam od początku na te zajęcia, bo kobieta tak świetnie je prowadzi, że jak ja nie cierpię gramatyki, to na dwa ostatnie zajęcia chodzilam z przyjemnością A pachne wciąz Chergui, skomplementowal mnie jeden ze studentów czekających na ten sam egzamin (obcy chlopak zupelnie)
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
Aggie to rzeczywiście trauma- mi by pewnie serce zamarło na chwilę
Czy to już koniec stresów sesyjnych? Czy coś jeszcze przed Tobą?
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie - trzymam kciuki za pozytywny wynik, ale na bank będzie OK. A stresik... niezły miałaś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

Spanikowałam, zamotałam się sama i zrobiłam głupotę...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

), a w planach jeszcze zrobienie ciacha (Dziadziuś ma jutro urodziny, a bardzo lubi słodkie, więc go zaskoczę swoimi umiejętnościami).