|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
dzień dobry - piątkowo
Cytat:
Ale skoro Butter taki spec w temacie, to może mi podpowiesz. Dostaliśmy od znajomych passiflorę i mam problemy, żeby ten kwiatek był ładny. Teraz jest na etapie przerzedzenia, gubi liście. I taki jakiś biedny, nie wiem, co mu zrobić, żeby się w końcu wziął za siebie
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() No powiem Wam, że wczoraj nieźle zaszaleliśmy w wiadomej materii ![]() A i mój mąż sam wyciągnął wnioski, że ogranicza komputer i już mnie nie będzie zaniedbywał, jak on to powiedział "zmiana zasad" ciekawe jak długo w nich wytrwa , ale dzisiaj nie potrafię się na niego już złościć....I kto mi powie, że dobry sex nie poprawia samopoczucia ?
|
|
|
|
#1713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć piątkowo
![]() Cytat:
![]() Ja mam sympatyczną, przyjazną twarz? ale jaja ![]() Cytat:
Passiflora są megaświatłolubne
|
||
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
Cześć eszystkim,
mam nadzieję, że dzisiejszy dzień szybko minie bo chcę się wyspać ale generalnie umor dopisuje dzięki TŻ, który coraz bardziej mnie zaskakuje swoim zachowaniem i poglądami in plus oczywiście Ja w ogóle nie mam ręki do kwiatków i jak kiedyś z TŻ zamieszkam to chyba w ogóle nic zielonego nie będziemy mieli.
|
|
#1716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to zakładaj i pokazuj się nam Cytat:
|
|||
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz trzeba podlewać co ok 8 dni, a w lato tak co drugi dzień, dość dużo. W ogóle teraz, w zimie nie trzeba za częśto kwiatów podlewać...wystarczy właśnie co 7-8 dni...a takie z grubymi liśmi to nawet rzadziej
|
|
|
|
|
#1718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozważaj, tylko działaj i zakładaj ![]() Cytat:
![]() Taak humor mam boski
|
||
|
|
|
#1719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja natchniona tym co pisałyście w wątku wczoraj pytam Tżta:Kiedy robimy dni bez komputera, a on co? dni bez komputera? nigdy Oczywiście wpadłam w furię, że jest uzależniony i dni bezemnie może sobie zrobić, a bez komputera nie? A on mi odpowieda" przecież żartowałem" możemy sobie zrobić dni bez kompa.Ale mnie zdenerwował Cytat:
Kurcze ja na kwiatkach w ogóle się nie znam Ale bardzo podobaja mi się jak w domu jest dużo kwiatków. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
OMG Dziewczyny...jak tak czytam, że rzadna nie ma ręki do kwiatów i nie uprawiacie...to się czuję jak jakaś stara wiejska baba, która ma dziwne starodawne zainteresowania i zajęcia... aż mi głupio
![]() Nowoczesne kobiety spędzają czas na fitnesie, siłowni, u kosmetyczki...a ja dziobię w kwiatkach? O nie
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę je więc trochę przesuszyć
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Rozeznanie
|
Teraz już wiem:/ a jak to jest na e-torebce- zdarza się,że wyprzedane modele pojawiają się ponownie ?
wczoraj zamówiliśmy sobie pizze chodziła za mną od dłuższego czasu |
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
Butter nie masz powodów żeby się tak czuć ja zawsze podziwiałam to, że ktoś umie pielęgnować kwiaty i ma w domu zielono. Ja nie umiem wszystko zabijam dosłownie więc Twoja wiedza mi bardzo imponuje
|
|
#1724 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Monsterze dam jeszcze trochę poschnąć i zgłoszę się do Ciebie o diagnozę za jakiś tydzień ![]() W Galerii Krakowskiej jest pełno ![]() Cytat:
Przyda się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też bym sie chyba popłakała bo to przykre. No i bo baba jestem W kwietniu dopiero do reklamacji?Cytat:
No jest kurczę od roku olana więc nie rozumiem czemu jej się tak co jakiś czas przypomina. Tak się chciałam tylko pożalić ![]() Phi Cytat:
Haniu kupuj zamię, sama widzisz że to jedyne co przeżyje wszystko ![]() Cytat:
Oby tak dalej ![]() Jasne że poprawia Rozważ i bądź na "tak"
|
|
|
#1725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosia jak dieta ? A dlaczego ja Ciebie nie mam na nk, hm ? ![]() Cytat:
Po prostu lubisz kwiaty, masz do nich rękę, ja to odbieram jako dar a nie przekleństwo Chciałabym się znać na kwiatach, ale cóż jest jak jest, w nowym domu jednak zawalczę o ładne kwiaty, popracuję nad sobą.....
|
||
|
|
|
#1726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym hodowanie kwiatów to nic trudnego... wystarczy trochę poczytać
|
||
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wymieniamy się wiedzą przecież Taaak nic trudnego, ja Ci to samo mogę powiedzieć, że temat diety i ćwiczeń to nic trudnego, wystarczy poczytać i działać ....a kosmetyki wystarczy lubić i troszkę się znac by kupować dobre, proste nie ?
|
|
|
|
|
#1728 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w praktyce... Mama mi przecież mówiła jaj się zajmować monsterą (wcześniej miałam tam fikusa ale niedługo wytrwał ) no i to też było proste.. A jednak marnieje Także poczytanie w tym temacie to chyba nie do końca wszystko. Eh ale obiecałam sobie że na miejsce tej monstery wybiorę coś polecanego przez Ciebie Butter i dobrze przygotuję roślinkę i będę o nią dbać jak nigdy. Wtedy zobaczymy
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Na 13stą idę się farbować. Znowu Tż mnie pozytywnie zaskakuje, w ogóle chyba dorośleje coraz bardziej ![]() Ała, coś mnie boli w klatce piersiowej, ale po lewej stronie, od strony pachy....boli przy oddychaniu i ruszaniu ręką. Jakiś skurcz czy co?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak to na miejsce tej monstery? Przecież ją uratujemy wspólnymi siłami ![]() Poza tym, jak już dojdziesz do jakiejś wprawy, musisz koniecznie kupić gardenię. Ma takie liście, jak lubisz i piękne kwiaty o wspaniałym zapachu
|
||
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć coś często to farbowanie masz, zwróc urwagę na to, aby fryzjerka robiła Ci od skóry, bo mi ostatnio tak zrobiła, że wychodząc już miałam odrost ![]() Fajnie, że mąż Cię wciąż zaskakuje Nie wiem co to za ból może być ....... |
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Rozeznanie
|
i Svinecki - mam nadzieję,że jednak tu wróci
Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-01-30 o 10:20 |
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Eh, dwa liście są sczerniałe na końcach... ![]() Piękna ta gardenia ![]() Też właśnie niedawno o niej myślałam. Może aż tak zapracowana? Bardzo dawno jej nie było. Cześć Madziu, jak zakupy?
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wyjazd sie udał
![]() kupilismy z TZ laptopa, nawigacje i konsole sony 3 z 5 grami . Wybralismy tez obraczki w Aparcie. chcielismy juz zamwiac, ale kobietka powiedziała, ze na przelowmie marca/kwietnia wchodzi nowa kolekcja i ze moze lepiej poczekac. tym bardziej ze czas oczekiwania na obraczki to tylko max 4 tyg a na nasz wzór tylko 2 tygodnie. poza tym jak by ktos nam odebrał je a by sie okazało,z e rozmiar jest nie taki bo np. palce były spuchniete to potem moze byc problem, a tak przy odbiorze od razu by nam zamówili nowy rozmiar. wiec tylko spisalismy sobie wzór i czekamy do maja. ale wam powiem, ze tylko te jedne mnie tak oczarowały ![]() ps. a ja zaczynam sie martwic swoich zdrowiem, nie wiem czy nie isc do ginekologa ![]() Bylam chora i bralam antybiotyk (nie wiem czy to ma jakis wpływ na to, czy nie) antybiotyk skonczylam brac w poniedziałek a od soboty (wiec juz prawie tydzien) zaczełam miec plamienie. najpierw delikatnie a teraz to juz musze uzywac tamopna okres normalnie mam dostac dopiero we wtorek bo przeciez jeszcze biore tabletki anty. nigdy czegos takiego nie miałam, a z dnia na dzien to jest coraz bardziej obfite jutro wieczorem jade do Holandii juz i nie wiem co robic??
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam wyjścia, ma zrobić porządnie,żeby był na 2 miesiące spokój. Nie chcę zabić moich włosów. A w sprawie kwiatów i ziół; na wiosnę chcę sobie coś posadzić, mam duże parapety, więc mogę się pobawić. W kuchni zioła na bank. A dalej nie wiem, mam niestety słoneczne mieszkanie, a wszystko co nadmiarze szkodzi, i mi roślinki zdychają. A może mam lewe ręce? ![]() Ból słabnie. To chyba było coś jak kolka lub skurcz miesnia.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobrze, ale da sie tam zrobic tak, zeby mój porfil tylk znajomi widzieli, nie che zeby kazdy mógł coś o mnie czytać, itd |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

.

, ale dzisiaj nie potrafię się na niego już złościć....I kto mi powie, że dobry sex nie poprawia samopoczucia ?

możemy sobie zrobić dni bez kompa.

Moze wyda sie to glupie ale sie poplakalam, po prostu smutno mi ze tak sie stalo.
Też bym sie chyba popłakała bo to przykre. No i bo baba jestem