|
|
#1921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
serce mam wypchane dżemem malinowym - spróbujesz?
I nagle ktoś wyłączył deszcz i zaświeciło słońce. Byłam u lekarza. Mam zapalenie wyobraźni. Wiąże buty na siedem supłów i biegnę na drugą stronę tęczy. daj mi mapę do nieba. oddam jutro. poprawioną. do krainy tysiąca róż... lukrowane niebo na patyku ... siedzimy na dachu i bawimy się powietrzem po kolana w trawie po szyje w chmurach... Trzepot skrzydeł motyla może wywołać huragan po drugiej stronie ziemi Bzdury na tle kolorowych fantazji. jemy gwiazdy plastikową łyżeczką… wypycham sterty niepotrzebnych myśli w cebulki włosów * W imię czego tracić głowę ? histeryzuję wodząc palcem po obrusie w pomarańcze ' niezdarnie tańczyć na granicy zła ' Mam serce, ale chowam je na lepszą okazje. natłok myśli Edytowane przez zakichanakrolewna Czas edycji: 2009-01-29 o 22:13 |
|
|
|
#1922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ten biore. _ ich spojrzenia porywa wiatr proszę pana, pomoże mi pan? brak ochoty na cokolwiek i tak kończy się moja bajka patrzyła jak głupia w żółte słoneczko na monitorze
|
|
|
#1923 |
|
Przyczajenie
|
wiem, temat nie do próśb, ale tutaj więcej osób zagląda i może ktoś pomoże
![]() a mianowicie jest taka sytuacja: mój chłopak zaczyna brać sterydy! Rozmawiałam z nim na ten temat, bardzo mi się to nie podoba i nie chcę, żeby je brał.. wygląda bardzo dobrze, ma świetne ciało, ale nadal chce być większy, a jak dla mnie to wygląda OKROPNIE!!;/ a poza tym niszczy zdrowie.. ;( bardzo mi na nim zależy, brał dwa lata temu, przestał... i teraz znowu zaczyna a rozmawialiśmy kiedyś o tym, i powiedział, ze moje zdanie bardzo się dla niego liczy i jak mi na tym zależy, to już nie będzie ich stosował.. a nie chcę się z nim tylko dlatego rozstawać, bo go bardzo kocham.. Znajdą się jakieś opisy, aleniedosłowne! o ukrytym znaczeniu albo cooś... zależy mi na tym bardzo.. dziękuję Wam z góry ;** *** kilka ode mnie.. mam nadzieję, że się nie powtarzam. ;** "..You belong to me, I belong to you.. fire from my heart burning just for you.." /Należysz do mnie, ja należę do Ciebie.. ogień mojego serca płonie dla Ciebie.. dobrze wiesz, jesteś dla mnie wszystkim. słodsza, niczym najsłodszy cukierek świata. ![]() strzałka, gitara, buźka, pa i nara.. :P to śmieszne.. znała go niedługo, a serce już biło dla niego... ;* Kto idzie pierwszy, ten innym kierunek wyznacza. doprowadzasz do euforii. pozdrawiam.
|
|
|
|
#1924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _____________ Zemsta należy do mnie. Gdziekolwiek się skryjesz Strzeż się! Będę cie szukać. I Znajdę cię. Zostawiłeś mnie tu bym cierpiała i umarła. Gdybym mogła płakać, płakałabym bez końca. Gdybym mogła krzyczeć, uderzyłabym w krzyk. Ale nie mogę, więc obchodzę żałobę w głuchej ciszy. Zginał z nadmiaru pewności siebie. Przestał sprawdzać kto za nim stoi... I żeby to był Mruczankowy Dzień, i żeby ptaszki śpiewały. Czym staje się diabeł, kiedy przestaje wierzyć w Boga? gdy uściski rąk będą za trudne powiemy sobie miło: do widzenia Jak można mieć zawał nie mając serca? Śmierć była łagodna, pachniała winem i głaskała ją po głowie. Może właśnie na tym polega odwaga – kiedy człowiek już o nic nie dba. Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę ![]() - Ja Cię naprawdę bardzo lubię. - No to mamy problem, bo ja Cię kocham. Torturą jest uświadomienie sobie ze nadzieja była złudzeniem spragnionych zmysłów. |
|
|
|
|
#1925 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:) kradnij ! ja nie mam nic przeciwko :D Twoje lądują w moim notatniku :) :* Cytat:
zabieram ! świetny :) :* Pierwiastku ty mój, monotonio mego czasu.
Kocham cię wprost proporcjonalnie do kwadratu. Uwielbiam sumę Twoich ząbków i cosinus twoich nóżek oraz parabolę Twego ciała. Przyznaj się czy byłeś laboratyzowany? Jeśli nie to stańmy się ułamkiem. Ja będę licznikiem, Ty mianownikiem :* więzienny telefon wyobraźnia nauczyła mnie przez tragedię aby wyzwolić pokój uwierz w naszą miłość popielniczka jest pełna słońce ogarnął ogień razem znajdziemy sobie miejsce krwawie nad śnieżną zaspą odlatujemy z moim zefirem przelewam swe życie do papierowego kubka
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-29 o 22:28 |
||
|
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
nastychick normalnie kocham xD
choć byś się starał w chuj czasem to wszystko na nic. miłość bywa fałszywa, zła, bywa ślepa wpatrzeni w siebie jak w obrazek Skarbie ja dla Ciebie wszystko zrobię i jeszcze więcej każda chwila z Tobą to spełnione marzenie, liczy się dla mnie jedno- Twoje istnienie Zafascynowany swą miłością czasem nie zauważysz że coś nie tak Za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć ale ambicja brała górę by zostawić to dla siebie Razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale Pomyśl o wczoraj, dziś, jutro może nie być nic jedna miłość to coś więcej niż cokolwiek chodz ze mna szybko przy uchu mnie polisz Przez okno patrzę w gwiazdy, nad miastem wisi wszechświat podobno gdzieś tam jest lepsze miejsce niż Ziemia pamiętaj, dobrym ludziom trzeba pomagać Większością pieniądz rządzi, mniej liczni się szanują Od frajerstwa dystans a dla braci swoich prawy Pytań brak, jesteś sobą lub kogoś grasz Starasz się to wiele, ale dla mnie to za mało to takie ludzkie wspólnota ciał |
|
|
|
#1927 |
|
Zadomowienie
|
Może ma ktoś coś na szybkiego na 20ste urodziny?
> Proooooszę, nie mam czasu szukać // “Świat sprzyja odważnym.”
|
#1928 |
|
Wtajemniczenie
|
nie jestem gwiazdą, ale mów mi słońce.
to nie błyskotki sprawiają że płonę. chcesz być tym kto ten błyszczyk ze mnie zjadł. czujesz rytm? nie trać tych paru chwil. twoja dusza mnie pragnie, ale ty jeszcze o tym nie wiesz! stop, tej linii nie przekraczaj, bo odwrotu nie będzie już. a ty łap oddech! zraniłam się dziś znowu. lubię mieć nad wszystkim kontrolę. dwukropek jest, ale z nawiasa prawego stał się nawias lewy. oddychaj mną. |
|
|
|
#1929 |
|
Rozeznanie
|
a to uczucie wcale nie chce przeminąć.
a zostanie tylko, tylko fotografia.. przecież mnie kochasz nad życie? sam mówiłeś przeszłego roku.. nikogo nie można winić ani wysmiewać za to, że się zakochał! po drugiej stronie lustra jest całkiem inne życie..
|
|
#1930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
;* i dziękuję za uznanie nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło ;* ____________ nędzny byłby ze mnie człowiek, gdyby jedynym przewodnikiem mym był popęd Choć raz możesz zaprzeczyć, temu co znasz Zróbmy to! Zróbmy rah-ciach i po krzyku! to nie jest ta miłość co błyszczy na okładkach ofiarowałeś mi pęk czerwonych melancholii nie mówiąc nic, po prostu być chodź, usiądź ze mną, ja też jestem smutna popłaczmy razem, aż zjawi się uśmiech razem, rąk uścisk, słów masę Pier.dolę, kręcę pokrętłem głośności Szczęścia na bazie czyjejś porażki nie buduję Ja dotknę dna, a potem nieba!
|
|
#1931 |
|
Rozeznanie
|
Mam prośbę no. Potrzebuje opisow sugerujacych ze to on powinien przeprosic a nie ciagle ja. Moga byc doslowne. Znajdzie ktoras taki?
Mysle, ze kiedys podziele sie z toba moja czekolada. Jeszcze nie dzis.. nie dzis.
I czekam mimo ze wiem, ze sie nie doczekam. |
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
ojej, kochana dziękuje. taka pochwała od bogini opisów
normalnie jestem w szoku ![]() mówią na nią dziw.ka, a naprawdę jej zazdroszczą. nie wiesz o czym chcę zapomnieć. kto by przypuszczał, że ty to przepustka w lodowate usta . w czeluściach myśli. ukojenie we śnie. moje dłonie na twojej szyi zamiast pętli. to dla wszystkich którzy srają wyżej niż mierzą . nie mam zamiaru spełniać czyiś oczekiwań. nic nie widzisz w moich oczach, znaczy nie umiesz w nie patrzeć. nie ufaj samcom a emocjom w oczach. dzielisz ludzi na dwie grupy, tych z których coś wyciągniesz i tych co są do dupy.
|
#1933 |
|
Zadomowienie
|
Miluuu
Może coś takiego: Znowu nabroiłeś..
Przepraszam, ale kolejny raz nie przeproszę! Dlaczego ciągle ja jestem czemuś winna? Skruszona nie jestem Jesteś winny mi przeprosiny [?]
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-01-30 o 01:25 |
|
|
|
#1934 |
|
Raczkowanie
|
I przyszedł dzień radosny .
Rozpoczynam poszukiwanie motywacji do nauki ... Jestem z dobrego domu. Wszystkiego co złe nauczyłam się w szkole doszłam do perfekcji: moja doba trwa 400 godzin. Ten mężczyzna jest inny. Ma zielone oczy. Kocham tylko jego. jesteś poważnym studentem. zniszczyłbyś sobie reputację. unieś swą broń, wojowniku! paranormlane paranoje
|
#1935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokażę ![]() _____ spieprzaj dziadu!! sto tysięcy nocy nad kartka szlifując technikę.. moja i twoja nadzieja.. hulla halla przez to miasto, chu*ja lala bierze w gardło.. pieprzyć wskazówki typu 'uwazaj czego pragniesz'..
|
|
|
#1936 |
|
Przyczajenie
|
jestem osobą ironiczną więc pewnie byłoby to coś zgryźliwego xp ![]() hmm... * uprość to po swojemu i nie martw się o mnie Rozpieszczasz mnie swoją obojętnością. Dokończ zdanie: If I could say what I want to say... Nawet na 'przepraszam nie ma miejsca'?... nie sądzę, abyś dzisiaj miał coś do powiedzenia....znowu nie pozwól jej odejść . nie wróci. jestem głupia myśląc ze jest sposób by mogłoby być dobrze. wierzę we wszystko co powiesz, czyli w nic. Bo wiesz dokładnie co powiedzieć. I wiesz dokładnie co zrobić Taki groch z kapustą i ziemniakami Dziewczynki!! wierze, że dzisiaj niejedna siądzie przed telewizorem i będzie kibicować Naszym! Może coś na ten ...special evening? )
|
#1937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z bolem brzucha i lzami w oczach czekam.
I mysle, ze powinnismy to skonczyc. Patrzyla w gwiazdy i codziennie marzyla, aby nie patrzec w nie sama. Jego wzrok po prostu przeszywal jej serce, a ona nic nie mogla z tym zrobic. Niedokonczone zycie. Jeden wielki burdel na swiecie. Halo? Ty tam na gorze, nie uwazasz ze przesoliles moje zycie? Wychodzę na dwor, wyciagam jezyk i lapie platki sniegu. Spojrz. One wiruja na wietrze. Ja tez chce. Uporzadkuj moje zycie yy.. znaczy.. biurko. |
|
|
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
ouu, dontlookdown, nastychick, agattee, yyyskarbus - boooskie
nie dało się nie ukraść ![]() mam nadziję że wybaczycie![]() nie znasz.nie oceniaj. bo ja lepiej wiem czego potrzebuje. księżyc zwabił mnie nocą aż na dach. w tę przeklętą noc. czekam na nadziei głos. czas wrócić do szarej rzeczywistości. bo zabrałeś mi powietrze. nie sądziłam że mój świat może zmienić się aż tak. po prostu bądź przy mnie. znów cię zobaczyć. good girl gone bad. / dobra dziewczyna stała się zła. powiedz mi coś czego nie wiem.
|
|
#1939 |
|
BAN stały
|
Cudny. Kradnę
![]() Jak zwykle Cię okradam, Guru Ty mój :d _________________________ _________________ _________________________ _________________ ` Zamykam oczy i próbuję się ukryć, lecz widzę tylko twą twarz. ` Chyba byłabym strasznie nudna gdyby nie moje wady. ` Nie możesz żyć w pełni jeśli nie dowiesz się po co tu teraz jesteś. Nie jesteś tutaj przez przypadek. ` Doceń jej ignorancję w razie, gdyby się obraziła ` Jak możesz na mnie patrzeć, gdy sama nie mogę siebie znieść... ` Wbiegam w ściany, których nie widzę Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-01-30 o 13:25 |
|
|
|
#1940 |
|
Rozeznanie
|
..kiedy szczęście porwał wiatr'
żałosny jesteś kotku. pozwól mi Cię przytulić, ostatni raz.. prawda boli, ale kłamstwa są gorsze. tyle pustych dni, nim uwolniłam się z tamtych chwil.^ nie porównuj mnie do niej.' nie chcę Cię znów stracić. i nawet w takich chwilach nie dali się zgubić. pier.dolić zwątpienie^ jak kiedyś.. kiedy pisaliśmy krwią.' a Ty znów tak daleko ode mnie. Twoja czułość obok mnie usiadła. cudowna noc. przedawkowałam smutek. Malinowa piana w głowie, w środku czekoladowe serce..
|
#1941 |
|
Zadomowienie
|
powinnam, nastychick -
piękne xD przyjmuję to zupełnie spokojnie. nadal jestem zbyt blisko. badam ich. i oni mnie testują. znowu jestem inna. nie czuję tego. mój uśmiech zastyga. przyjaźni z tego nie będzie. kochanie, nie zasłużyłeś na to. może kiedyś Ci to wyjaśnię. może zdążę. a to wszystko dzieje się tu i teraz. odnaleźli się w tłumie. może moje życie coś zmieni. do ich życia wkroczyła rzeczywistość. do krwi. niewątpliwa ulga. pełna światła wpadającego przez wielkie okna.
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
Hmnn takie perfekcyjne myślenie..
Żyjąca marzeniami i nie pytająca o jutro. W zatłoczonym mieście , nierozgarnięta JA .. Wspomnienia , choć nieczęste i ulotne to piękne bo z Tobą Błądząc między Tobą a mną. Chwilowe zawirowanie głowy. Patrzyłam w gwiazdy. I wiesz co? Chciałabym mieć jedną wyłącznie dla Siebie.Tak jak Ciebie. Szeroki horyzont możliwości..Brak perfekcyjności . Nawet za miliony nie będę Twoja. Ile jeszcze trzeba przejść żeby zrozumieć samego siebie. Tyle pytań a zero odpowiedzi, myśli bardziej raniące od słów. Bo ty tylko myślisz o o RozzzzCzłowieczaniu.. Takie małe rozczarowanie . Uciekłam Daleko. W myślach. Z zawiązanymi oczami Dopasuje każdy element Do Ciebie. Obowiązkowo szczęśliwa.. Pruderyjna.. Cały czas w tyle głupich miejsc wracam. Już chyba zgubiłam ostrość. Czyta ktoś w ogóle..? (
|
|
#1943 |
|
Zadomowienie
|
Ale was zaniedbuje ;(
śliczne opisy .! wszystkie ;* ;D i widzę u niektórych nowe avatery świetne . ) !i takie coooś ![]() ![]() `Zauważ mnie `czuję się taka mała `Moja słabość Cie boli `nie próbuj się z tym kryć `może gdybyśmy oboje żyli w innym świecie... `Zmieniłam swoje obietnice `Dlaczego powinnam być smutna? `Jesteś moją słabością `Zacznę się z ciebie śmiać To jest jak niekończąca się walka Wydaje się, że nigdy jej nie wygram
|
#1944 |
|
Marudziara
|
Widzialam Twoj cien ale to byly tylko czarne chmury na niebie...
Kolorem oddechu ożywiam czarnobiały negatyw... Ten, komu zostały tylko chwile życia, nie musi już udawać... Rozkoszna byłaby ta chwila, bo tylko dla siebie bym cię miała, lecz teraz to tylko ciche marzenie, a ja nadal z tobą być bym chciała... Z każdym pochmurnym dniem przeżywam suche deszcze
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
~Królowa swojego losu, księżniczka własnej bajki..
~Now I'm lookin' back on the times that we spent.. /Teraz wspominam chwile, które spędziliśmy razem.. ~You showed me things that I'll never forget ![]() /Pokazałeś mi rzeczy, których nigdy nie zapomnę ![]() ~Visions on my mind of the day that we met ![]() /Wizje dnia, w którym się spotkaliśmy ![]() ~To nie jest takie proste pozwolić wszystkiemu odejść.. ![]() ~Just admit it, you can't stop it, it's addictive /Przyznaj to, nie możesz przestać, To jest uzależniające ~When we're swimming in the ocean and you make me feel like I'm flyin' ![]() /Kiedy pływaliśmy w oceanie i sprawiałeś, że czułam się jakbym latała.. ![]() Może się komuś spodoba..
|
|
|
|
#1946 |
|
Rozeznanie
|
* Przezwyciężyć wszystko ; ]
* Jego perfumy tylko do mnie pasują . .; p * Nie masz mnie . Nigdy nie będziesz miał . * Znów tuner w sercu masz, który najlepiej znasz . * Kwiat słonecznika . * Przeżyć jeszcze jeden dzień .
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli coś idzie źle - pójdzie jeszcze gorzej.
chciałabym niechcieć chcieć. Chcę przestać być pękniętym zwierciadłem twoich marzeń. pieprzyc zasady.
|
#1948 |
|
Rozeznanie
|
Przelej siebie we mnie.
Jestem pijana. Od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień. Tańczymy i muzyka umiera. Twe życzliwe serce usycha teraz z żalu. Starość jest chorobą, od której się umiera. Nawet rzeczywistość może okazać się nierzeczywista. Czuję się tak, jakby porzucił mnie mój anioł stróż. Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. wargi mnie bolą z niepocałowania! Tylko mnie nazywa "kochaniem". To moje terytorium pod jego ubraniem. Uwierz mi: ona jest bezradna... Perwersją mi smakujesz. Kochając nie można pchać się do serca, trzeba najpierw zapukać A później wyjść i potańczyć w deszczu, który nie pada .. Umarłabym dla tej chwili jeszcze raz. Dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem "oby zawsze było Ci tak słodko" Jestem książką nie okładką wiec przeczytaj każdy wers. Smutne, że w swym zaślepieniu, zabieramy ciernie kwiatom. jeśli już ktoś dziś puka w jej drzwi - to tylko przeciąg. rozprysnę się na milion kawałków i wpadnę Ci do oka. |
|
|
|
#1949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_ mamo, co się z tobą dzieje? zwykłam robić rzeczy, których potem żałuję życie stało się puste i nieruchome jak serce między dwoma uderzeniami świat w połowie składa się ze smierci a nad głową tylko to nieprzyjazne, zmienne niebo wciągajałam powietrze czujac, jakby ktoś pozbawił mnie oddechu śmierć czaiła się wśród przedmiotów, jej zapach czuło się w wietrze od morza they didn't know that i was going down Boję się. Boję się jak cholera. Czy to już tutaj kończy się świat? Cisza była równie szara jak niebo. W głowie dźwięczał mu krzyk rozdzieranej tkanki- żadnej treści, tylko głupie mięso krzyczące z bólu. jak daleko stąd do jutra? boże, chciałabym cię prosić o szczyptę wiary niezłomnej Jeżeli jeszcze raz pozwolisz mi odejsć, z żalu pęknie mi serce. like a runaway train Oczy Twej twarzy Spalają mnie.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-01-30 o 13:08 |
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
jednaZwielu, honey091 - dziękuje. bierzcie, kradnijcie, w końcu to dla Was
drugiej szansy nie dostaniesz . dotknij mnie i połóż rękę tam gdzie bije niespokojne serce zrozum mnie i szepnij jeszcze że będzie dobrze... sen kształtujący się pod zmęczoną powieką. zatopić się w smutnym bursztynie wzroku... nie mów nic po prostu połóż na stole klucz a potem zamknij za sobą drzwi. tam, gdzie marzenia zmieniają się w rzeczywistość...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

?

a rozmawialiśmy kiedyś o tym, i powiedział, ze moje zdanie bardzo się dla niego liczy i jak mi na tym zależy, to już nie będzie ich stosował..
> Proooooszę, nie mam czasu szukać 

;* 

normalnie jestem w szoku
mam nadziję że wybaczycie