|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
L_V: da się.
Ukrywasz sobie dane. Możesz też zrobić konto fikcyjne, np L_V:P i podglądać innych:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia co do plamienia po antybiotyku, to normalne, miałam ostatnio to samo i gadałam z moją ginekolog, antybiotyki przyspieszają okres także nie masz się co martwić, normalna sprawa. Ja wtedy miałam tak, ze najpierw delikatne plamienia, a póżniej naprawdę prawie krwotoki, w życiu tak nie miałam i trwalo to 8 dni
|
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1744 | |
|
Rozeznanie
|
o nie, o nie Cytat:
możesz mieć ukryta galerię , komentarze do profilu, "o sobie" " i chyba "czym się aktualnie zajmujesz" , szkoły do których chodziłaś .... i chyba tyle![]() Spotkałyście się gdzieś z podobną torebką (kolor czarny) - http://etorebka.pl/s03.php?f=0094 - wczoraj była jeszcze wersja fioletowa nad którą się zastanawiałam , ale po raz kolejny się przekonałam , ze na e- torebce nie ma czasu na zastanawianie się ;[ Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-01-30 o 10:36 |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że gardenia Ci się spodoba ...a jak pachnie. Zobacz sobie jeszcze stefanotis i jaśmin Trcohę inne, ale też ładne
|
|
|
|
|
#1746 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam....ale chyba trochę zignorowałam....nie chce mi się dupska ruszyć ![]() Co do ex TŻ...myślę ze nie masz powodu do nerwów. Twoj TZ nie wykazuje chęci spotykania się z nią i to jest najważniejsze...a jej zagrywki , no cóż wcale mnie nie dziwią. ![]() Cytat:
![]() Czyli na wiosnę robię porzesadzanie kwiatow...zgodnie z poleceniami pani Doktor ![]() Oj nie wsciekaj sie to tylko 2 tygodnie, a nie wieczność. Spaliście już w nowym łożu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z komputerem nie przesadzaj....to niszczyciel ciepłego domowego ogniska. Cytat:
..postanowiłam jej nie zabić w ciągu miesiąca, poczytalam o niej na necie i jakos się trzyma....7 miesiącCytat:
.Skrucha była...i obetnica poprawy. No zobaczymy...po weekendzie....bo dziś leci do Szwajcarii ![]() no bo, normalnie, o dziwo masz
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i w nd mam ostatni dzień I fazy, a na sobotę zaplanowałam sobie, że wypiję z 2-3 lampki czerwonego półsłodkiego wina .Mamy miły wieczór z Tżtem i mam wode pić? (wino już kupione).Czytałam, że można o dzień wcześniej wejść w II fazę ![]() Na nk jestem tylko u Zary i Butter (i to od wczoraj ) gdzieś na końcu.Może mnie znajdziesz , bo ja to chyba was nie znajdę ![]() Madlen to brzmi jak nerwoból.Nasila się przy oddychaniu.Przyczyn może być wiele. |
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hania jak tam ? Edit już wiem dobrze, że wykład zrobiłaś oby się przejął.... Ehh faceci, faceci, nie doceniają co mają - tyle powiem ....
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-30 o 10:44 |
|
|
|
|
#1749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a my kurcze musimy wziąć do Holandii 2 komplet opon, wiec caly bagaznik bedzie juz zajety. bo tu w Polsce zima naszła i nie mozemy zmienic opon na letnie od razu wrrr... aha i pokaze wam nasze obraczki. slicznie błyszczaly i ten paseczek bialego złota jest taki wzięty w srodek. moja wersja bedzie z brylantem. komplet ma kosztowac 2300zł TZ sie bardzo spodobaly, bo jego obraczka nie jest taka wąska jak inne![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Pocalunek,170 |
||
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia wysłałam Ci jeśli to Ty ? Moje inicjały DB
Madzia ladne podobne do moich, tylko ja mam błyczące- i odwrotnie kolorystycznie-środek żółty a boki białe |
|
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na łóżku jeszcze nie spaliśmy, bo bardzo późno skończyliśmy je skręcać i nie chciało nam się z dołu materaca targać... Ale dziś już chyba to chyba nadrobimy..musimy je ochrzcić ![]() O Ty franco
|
||
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...no i dopadło mnie jakieś choróbsko... a na 14 egzamin... trzymajcie kciuki, żeby mi sił starczyło na podróż
|
#1755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Postanowiłam zazielenić moj balkon, nie umiem- ale zazielenię!!!!...a Ty mi w tym pomożesz. ![]() Poza tym wiesz, każda pasja jest na wage zlota..czy to gotowanie, czy moda czy dlubanie w ziemi..fajnie jest po prostu miec jakąs dziedzinę w której można zablysnąc..a Ty masz jeszcze bardzo orginalne dziedziny. Cytat:
Cytat:
Oczywiscie padlismy do lóżka zaraz po wymyciu zebów..na baraszkowanie nawet ja nie miałm ochoty
|
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już nie mogę się doczekać własniej kuchni ![]() ![]() ![]() Wszystkie domowe i nie wpływające zbytnio na mój rozwój...chyba, że na rozwój tkanki tłuszczowej hihihi...
|
||
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, chyba ci wysłałam zaproszenie na nk
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ależ absolutnie ja nie robię sobie jaj...poważnie
Cytat:
Nadróbcie koniecznie ![]() .Mąż tak do mnie pieszczotliwie mowi...i brat ![]() Cytat:
Cytat:
A tak poważnie Twoje pasje wpływają pozytywnie na Twoj dom.
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko L_V mam jeszcze pytanie odnosnie tego krwawienia po antybiotyku. Co z antykoncepcją?? czy jakos wczesniej robilsycie sobie przerwe w tabletkach, czy normalnie bralyscie dalej? Bo ja dzis biorę ostatnia i we wtorek powinnam dostac normalny okres. a moje krwawienie trwa juz tydzien. Mam rozumiec ze raczej zabezpieczona to ja nie jestem teraz co??
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie uznała ze Krakowie czy Warszawie można się spokojnie ubrać..za dobre pieniądze i w dobre materiały Kolejna osoba która potwierdza ze Polki są zadbane i wiedzą jak się ubrać.
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hania czyli Polki górą !!!! Tak trzymać , ja też uważam że w Polsce można się dobrze ubrać za niewielkie pieniądze, oczywiście czym więcej pieniędzy tym można podnościć poprzeczkę na lepiej ale bez przesady...
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-30 o 11:37 |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie ja lepiej sobie poczekam do tego okresu i nie bede szalała z TZ hehe tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale generalnie nie jem roślinności przez siebie wyhodowanej ![]() Cieszę się, że udało mi się trafić na pieszczotliwe dla Ciebie określenie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1767 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Da się zablokować praktycznie wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Madlen wbij w google nerwobóle w klatce piersiowej albo coś wtym stylu i poczytaj. Cytat:
Właśnie Butter dobrze, że masz zainteresowania i robosz to co lubisz. To jest bardzo cenne. Cytat:
Bardzo ładnie po pracy was przyjmę.Mam nadzieję, że dobrze wysłałyście zaproszenie, bo przecież nazwiska nie podałam ![]() EDIT.Dzisiaj mam straszny dzień w pracy i cały czas piszę spóźniona
|
|||||
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tabletek...w ulotce zawatra jest informacja o wpływie antybiotyków na działanie antykoncepcyje. Z tego co pamiętam w mojej jest zapisane ze osłabia działanie..ale czy to oznacza ze w 100 % .W kazdym razie lepiej zarządzić abstynęcję..albo się dobezpieczyć.
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech... bo a to chora bylam, a to wyjazd do Polski, teraz bedzie okres...
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

...a jak pachnie. Zobacz sobie jeszcze stefanotis i jaśmin 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)