Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-30, 11:33   #4441
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja to ostatnio mam schizy na punkcie tej kiecki, bo ona jest na mnie ciut przymała, ale Panie w salonie powiedziały, że zrobią tak żeby było dobrze tzn. popuści sie ją troszkę w szwach...a ja oczywiście juz dorabiam sobie do tego moją teorię, ze się nie da i wogóle...ech...panikara ze mnie

Ale sprowadzaja ci nowa suknie ??? czy kupiłaś ta ze sklepu ? Bo po salonach maja pojedyncze modele do przymiarek wiec dlaczego ci nie uszyja do twoich wymiarów ciut szerszej ? tylko jakies kombinacje beda robic

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 11:34   #4442
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Ja się zarzekałam, że odstawie słodycze, ale jakoś nie mogę się zmobilizować
Zostały mi tylko 3 miesiące

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 11:44   #4443
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ale sprowadzaja ci nowa suknie ??? czy kupiłaś ta ze sklepu ? Bo po salonach maja pojedyncze modele do przymiarek wiec dlaczego ci nie uszyja do twoich wymiarów ciut szerszej ? tylko jakies kombinacje beda robic

No bo ja mam taki szacher macher z tą suknią To jest nowa suknia, nie z wystawy...ja będę jej pierwszą właścicelką- do momentu odbioru sukni nikt nie ma prawa jej wypożyczyć wczesniej (podobno!!! o to tez się martwię trochę) - tylko że jest to model sprowadzony do sklepu własnie w konkretnym rozmiarze. Na mnie bedą robione poprawki...dostaję ją do domu na 20 dni, a później ja oddaję i zwracają mi połowę wartości sukni. W cenie mam tez welon, bolerko i halkę.
Teraz to trochę żałuję, że nie poczekałam, bo teraz zaczynają się pojawiać te suknie na allegro...no ale coż...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 11:44   #4444
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ja się zarzekałam, że odstawie słodycze, ale jakoś nie mogę się zmobilizować
Zostały mi tylko 3 miesiące
oo ja ostatnio miesiąc nie jadłam choc w sumie teraz tez nie pamietam kiedy jadlam ostatnio
najgorsze sa pierwsze 5 dni. jak to wytrzymasz to alej powinno isc lepiej mozesz sobie tez zakwasic zołądek. zjesc kapuste kiszona itp moja kolezanka tak robiła. zjadla kilkogram tej kapusty i miesiac bez słodyczy jechała hehe

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 11:55   #4445
kasiaher
Wtajemniczenie

ja przez ostatnie dni się kiepsko czuje, no mi sie troszke przytyło troszke sadełka przybyło cycyki mi podrosły i brzuch mi wywaliło cos zaczełam ostatnio duzo jeść, taka mam chęć jeść i jeść. Oczywiście nie jem za bardzo słodyczy jakis tam batonik może teraz tak bardziej przed miesiączką, no zawsze piersi mi podskakuja i brzuch mam taki wydęty. Źle się czuje jestem, bardzo bardzo zmęczona z nochala mi leci i cały czas mnie głowa boli, oczy to mam tak zapadnete że sie dziwie że coś jeszcze przeznie widze maskara
matko a ja dzisiaj jeszcze egzamin z matmy finansowej a jutro prawo
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 11:58   #4446
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja też się zwracam do rodziców na Ty, ale do teściów chyba się nie odważę, może do teściowej. Będę mówiła raczej w tej drugiej wersji.

Ja tak samo!! Ja jak w czerwcu przymierzałam moją suknię, to nie mogłam zapiąć z tyłu zamka, brakuje 6cm w biuście tzn tyle muszę zrzucić. A biust mam mały, muszę po prostu zrzucić tłuszczyk pod biustem. Dzisiaj zrobiłam sobie taką tabelę, w której będę zapisywać swoje wymiary i wagę. Może to mnie zmobilizuje. Już dzisiaj dużo ćwiczyłam i zaczynam dietę haha któryś raz z z kolei ale może tym razem się uda

czy ja dobrze zrozumialam ze Ty swoja suknie kupowalas w czerwcu 2008?
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:02   #4447
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No bo ja mam taki szacher macher z tą suknią To jest nowa suknia, nie z wystawy...ja będę jej pierwszą właścicelką- do momentu odbioru sukni nikt nie ma prawa jej wypożyczyć wczesniej (podobno!!! o to tez się martwię trochę) - tylko że jest to model sprowadzony do sklepu własnie w konkretnym rozmiarze. Na mnie bedą robione poprawki...dostaję ją do domu na 20 dni, a później ja oddaję i zwracają mi połowę wartości sukni. W cenie mam tez welon, bolerko i halkę.
Teraz to trochę żałuję, że nie poczekałam, bo teraz zaczynają się pojawiać te suknie na allegro...no ale coż...

Teraz rozumiem Ja ci powiem ze bedziesz śliczna Panna młodą i nie ma co żałować ze nie poczekałaś bo suknie równie dobrze mogły sie na alegro nie pojawić.

A tak to jestes posiadaczka cuda

Widze ze dziewczyny diety wprowadzaja a ja na odwrót jem wszystko bo chcialabym troszke przytyc .
Dzien zaczynam od batona potem na sniadanie kakao i kromki z nutela uwielbiam. Obiad , owoce, chipsy makarony i kurna za chiny nie moge zgrubnac. Paranoja jakas Nawet to jedzenie ang na mnie nie dziła

Stary 2009-01-30, 12:11   #4448
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oo ja ostatnio miesiąc nie jadłam choc w sumie teraz tez nie pamietam kiedy jadlam ostatnio
najgorsze sa pierwsze 5 dni. jak to wytrzymasz to alej powinno isc lepiej mozesz sobie tez zakwasic zołądek. zjesc kapuste kiszona itp moja kolezanka tak robiła. zjadla kilkogram tej kapusty i miesiac bez słodyczy jechała hehe
Wow, Madzia, robisz postępy. A Twoja koleżanka to ostro z tą kapustą. Ja bym nie dała rady.

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
czy ja dobrze zrozumialam ze Ty swoja suknie kupowalas w czerwcu 2008?
Tak, tzn. na razie wpłaciłam zaliczkę i suknia jest w salonie. Dużo wcześniej, ale za to po okazyjnej cenie Demetrios 896 za 999zl

Cytat:
Widze ze dziewczyny diety wprowadzaja a ja na odwrót jem wszystko bo chcialabym troszke przytyc .
Dzien zaczynam od batona potem na sniadanie kakao i kromki z nutela uwielbiam. Obiad , owoce, chipsy makarony i kurna za chiny nie moge zgrubnac. Paranoja jakas Nawet to jedzenie ang na mnie nie dziła
Też bym tak chciała. Może lepiej chodzić na siłownię, przybrać trochę mięśni zamiast tłuszczyku? Z resztą ja się nie znam, czy tak może być hhehe
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:12   #4449
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz rozumiem Ja ci powiem ze bedziesz śliczna Panna młodą i nie ma co żałować ze nie poczekałaś bo suknie równie dobrze mogły sie na alegro nie pojawić.

A tak to jestes posiadaczka cuda

Dzięki
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...ale to taki stres już przedślubny mnie dopada
Co do odchudzania...ja odchudzałam się jakieś 6 lat temu i do niczego dobrego to nie doprowadziło...owszemy byłam chuda jak szkapa (przy wzroście 170 cm ważyłam 47 kg!!!). Do tego niestety zanikł mi okres i przez prawie rok nic mi nie pomagało...hormony itd. dopiero lekarz powiedział, ze jak zaczne jeść, to wszytko wróci do normy....No i faktycznie, dzięki bogu wszystko sie jakos ułozyło.
Teraz ważę 59 kg Tak 3 kg mam ochotę zrzucić...hehe...nie to żebym sie czuła gruba...tylko tak dla zasady

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-01-30, 12:16   #4450
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się przed chwilą wkurzyłam!!! Zamówiłam tydzień temu na allegro halkę tiulową, miały być w niej 2 koła. No i teraz dostałam maila
To co ja mam sobie sama te koła wsadzić?? Mam nadzieję, że moja mama mi to zrobi.
Nie martw się, tam są rowki na te fiszbiny

Cytat:
Proszę takich rzeczy tutaj nie pisać ja też mam cos około 3 kg do zrzucenia... Ale moge się pochwalić, że zaczęłam jeść razowy chleb zamiast drożdżówek

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:18   #4451
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Proszę takich rzeczy tutaj nie pisać ja też mam cos około 3 kg do zrzucenia... Ale moge się pochwalić, że zaczęłam jeść razowy chleb zamiast drożdżówek
Ja razowy już jem od miesiąca, ziemniaków zero i herbata bez cukru, ale i tak czasem podjem coś słodkiego, jakąś sałatkę z majonezem wieczorem:/
Stary 2009-01-30, 12:20   #4452
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Wow, Madzia, robisz postępy. A Twoja koleżanka to ostro z tą kapustą. Ja bym nie dała rady.

Tak, tzn. na razie wpłaciłam zaliczkę i suknia jest w salonie. Dużo wcześniej, ale za to po okazyjnej cenie Demetrios 896 za 999zl

Też bym tak chciała. Może lepiej chodzić na siłownię, przybrać trochę mięśni zamiast tłuszczyku? Z resztą ja się nie znam, czy tak może być hhehe

fajnie ja w sumie czekalam do polowy grudnia na nowe kolekcje, ale nawet nie pomyslalam zeby wczesniej w czerwcu pojsc, faktycznie wtedy taniej jest a ta 896 jest b.ladna
Stary 2009-01-30, 12:21   #4453
kasiaher
Wtajemniczenie

ale tu dzisiaj spokojnie pewnie pogaduchy zaczną się wieczorkiem
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:22   #4454
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

Proszę takich rzeczy tutaj nie pisać ja też mam cos około 3 kg do zrzucenia...

A to przepraszam

Stary 2009-01-30, 12:27   #4455
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A to przepraszam
żartowałam

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:27   #4456
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dobrze że tak cichutko dzisiaj bo przedwczoraj jak mnie zaledwie godzinę nie było to gaduły nastukały 10 stron masakara

co tam u ciebie domi ????

zaraz dobije do 1000 post
i bedziemy pić !

o jak miło, że ktoś o mnie pyta

a leci u mniepo staremu

Moze dzis z Tz siostra przejde sie po pseudo-salonach sukien slubnych u mnie w mieście, żeby zobaczyc, co tam maja. Ale jak narazie sie tak głęboko zastanowiłam, to są aż dwa salony

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:32   #4457
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
fajnie ja w sumie czekalam do polowy grudnia na nowe kolekcje, ale nawet nie pomyslalam zeby wczesniej w czerwcu pojsc, faktycznie wtedy taniej jest a ta 896 jest b.ladna
Dziękuję

Kiedyś na allegro był taki sprzedawca, miał piękny stroik na grzebyku taki o jakim marzyłam. Składałam u niego zamówienie (z kolczykami i bransoletką) tak poza allegro i mnie zwodził kilka miesięcy. Żałuję, że nie kupiłam tego stroika, bo teraz nie mogę go znaleźć, ten sprzedawca nie wystawia już przedmiotów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 361434906.jpg (44,7 KB, 24 załadowań)
Stary 2009-01-30, 12:33   #4458
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
sas ale to że babkba umie szyć nie usprawiedliwia jej traktowania klientek.
ja nie mowie,ze to usprawiedliwia jeje zachowanie kaurat faktycznie zachowala sie nietaktownie w tym dniu,ale ja jakos p wizycie u niej nie odnioslam zelgo wraznie amoje kumele tez sa zadowolone a na forach rozne rzeczy wypisuja
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:03   #4459
jaguraaa
Raczkowanie

ale cisza sie zrobila a ja wlasnie zrobilam sobie kawke i weszlam poczytac
Stary 2009-01-30, 13:05   #4460
azzis
Zakorzenienie

Już bym sobie poszła do domu Nie chce mi się pracować już dzisiaj.
W weekend czeka nas kolejna tura roznoszenia zaproszeń.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:26   #4461
anuulaa
Wtajemniczenie

My dzisiaj chcemy się zająć w końcu naszą stroną www ślubną. O 18 idziemy na basen
Stary 2009-01-30, 13:36   #4462
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ojoj Cisza jak makiem zasiał
Dziewczyny...chyba się zmęczyłyście po całym tygodniu produkcji takiej mega ilości postów

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-01-30, 13:45   #4463
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Województwo łódzkie, Bełchatów mi powiedzieli, że w ogóle nie mają stworzonego takiego stanowiska podania w 9 przedszkolach... dzwoniłam później nawet do dwóch, bo już myślałam, że "pomoc pedagoga" zrozumieli jako pomoc pedagoga szkolnego, ale niestety nie mówią, że powpinani do segregatorów, ale nie mają kasy na dodatkowe stanowisko...

Basiu, w ogóle nie mają takiego stanowiska, tak jak napisałam wyżej do Marty na staż się zgadzają, ale mówią, że pracy potem nie dadzą . Ile trwał Twój staż? Jak nazywa się fachowo to stanowisko pracy?

Ah ta nasza polska służba zdrowia... Bark słów. Kuruj się kochana i zmień lekarza . Dziewczyny dobrze prawią .
ja jestem zatrudniona na stanowisku pomoc nauczyciela, tak to się własnie nazywa. szkoda, że nie mają wolnych miejsc, ale może za jakiś czas zadzwonią, że coś się zwolniło, nie trać nadziei. Mój staz trwał 4 m-ce.
Dziś właśnie wybieram się do tej nowej pani dr, podejrzeam, że mam anginę, aż dziw,że ten konował tego nie odkrył. Mam nadzieję, że dostanę porządne leki i szybko się wykaraskam, bo już do pracy chcę wracać, tak mi dzieci brakuje

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
czesc.jestescie niesamowite...tyle naskrobalyscie od wczoraj.Tez chcialabym miec tyle wolnego czasu
A ja musze sie pochwalic ze w koncu wybralismy restauracjeufff kamien z serca...
super, że sprawa z restauracją już załatwiona

Cytat:
Napisane przez pluszaczek007 Pokaż wiadomość
hej dziewczęta

Dołanczam się do was tyle już razy miałam zamiar się wpisać a czasu brak my ślubujemy 16 maja więc juz wiele czasu nie zostało
witaj

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
porazka z tym lekarzem naprawde Baja idz lepiej naprawde do innego i wracaj nam tu szybko do zzdrowka

i wogole jakos sie ostatnio zle czuje, nie mam zapalu do pracy nie wiem co mi jest chyba strasznie chcialabym juz wrocic do pl tylko obawiam sie ze nie znajde pracy itp?
no dziś pojadę do tej lekarki, od razu sie do niej przepisze
nie martw się, po powrocie coś na pewno znajdziejsz, w końcu masz spore doświadczenie zawodowe. W najgorszej sytuacji są osoby, które nie mają żadnego doświadczenia

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-01-30 o 13:46
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:46   #4464
eliame
Raczkowanie

Ja dziś miałam egzamin taki najprostszy na świecie. Przez 5 lat studiów nie zostałam tak niesprawiedliwie oceniona. Gościu aż mnie z równowagi wyprowadził, taki cham!
Chciał mnie pytać (chyba tylko po to by pokazać, że "jest górą") to ja mu mówie, że niech wpisuje mi co wychodzi bo nie chcę odpowiadać (taka wkurzona na niego byłam). A ten no ale niech Pani powie dlaczego stosuje się marketing? To ja mu ładną zgrabną, merytoryczną odpowiedź dałam.
A ten no ale dlaczego stosuje Pani marketing?
I za najgłupszą odpowiedź "bo takie jest życie" dał mi wyższą ocenę.

I jeszcze koleżanka do mnie: "Widzisz za mało się uśmiechałaś do niego".
Teraz już wiem na pewno, że papier z tej uczelni będzie mieć wartość papieru toaletowego...

Nie lubię ludzi, którzy zamiast oceniać wiedzę, oceniają 1000 innych czynników (w tym mizdżenie się).

eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:53   #4465
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki :cmok

Wczoraj byliśmy z TŻem w kinie na "Ile waży koń trojański?" Fajniutki filmik. Uwielbiam Ilonę Ostrowską Prawdopodobnie jutro wybierzemy się na "Drogę do szczęścia" z Kate Winslet i Leonardo DiCaprio
TŻ kupił mi nowe buty zimowe, bo moje rozpadły sie po 3 miesiącach (!) i nowy tomik wierszy Wisławy Szymborskiej do naszej biblioteczki

Martuś, przekaż zyczenia zdrowia dla Iwonki! Jejku, jak ja jej współczuję, ale cieszę się, że ma Was
Co do wojska, to w telewizji juz o tym trąbili, a ta ustawa jeszcze nie weszła... Oto Polska właśnie...

Co do rodziców TŻa... Kilka razy chciałam wzrócic się do teścia "tato", ale zatrzymałam się w ostatnim momencie. No cóż, wiem, że rodziców ma sie tylko jednych, ale chyba jednak będe się zwracała do rodziców TŻa "mamo", "tato". Choć nie wiem jak to wypadnie kiedy będziemy siedzieć w towarzystwie moich rodziców i teściów I tak wszystko okaże się w praniu. Teraz mogę sobie gdybać, a jak przyjdzie co do czego, to może się okazać, że nie może mi przejśc przez gardło "mamo", "tato" do teściów

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mi się podoba taki welon, kożuszek i rękawiczki...co Wy na to? To będzie 17 październik, także upał nie będzie , ale mój kościół jest podgrzewany także nie powinnam zmarznąć
i kolejne zdjęcia są z fryzurkami cudnymi :
Wszystko mi sie podoba . Ta fryzura brunetki przepiękna!

Anula, mnie tez sie podobaja proste teksty na zaproszenia. Twój jest idealny Jak ludzie zaczynają wydziwiać, to się smiesznie robi

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
(...)A ja musze sie pochwalic ze w koncu wybralismy restauracjeufff kamien z serca...
(...)
Gratuluję Pochwalisz się chyba, nie ?

pluszaczek007, witaj

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
(...)napewno w pracy pojdzie super- 3mam kciuki a ja nie mialam dzisiaj tego probnego egz bo bylonas tylko 3 reszta nie przyszla nio ale z poprzedniego egz mialam 75% wiec nie jest zle
(...)
Dziękuję
Pewnie potrzebujesz odpoczynku

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
(...)Chciałam się pochwalić że dostaliśmy pierwszy prezent slubny bo moja babcia stwierdziła, że skoro już go zrobiła to woli mi go dać teraz, w razie gdyby coś jej się stalo (oczywiście nic jej się nie stanie ) i tak oto dostaliśmy obraz wyszywany haftem krzyżykowym Do mieszkanka ktorego jeszcze nie mamy hehe, bedzie jak znalazl
No proszę Jak miło

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-01-30 o 14:08
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:54   #4466
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
żartowałam

Wiem

Kochane ja uciekam do pracy , pomimo ze mi sie nie chce po u nas od wczoraj znowu zimno Miłego weekendu bo nie mam pojecia czy dam rade tu zajrzec

Stary 2009-01-30, 13:57   #4467
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja jestem zatrudniona na stanowisku pomoc nauczyciela, tak to się własnie nazywa. szkoda, że nie mają wolnych miejsc, ale może za jakiś czas zadzwonią, że coś się zwolniło, nie trać nadziei. Mój staz trwał 4 m-ce.
Dziś właśnie wybieram się do tej nowej pani dr, podejrzeam, że mam anginę, aż dziw,że ten konował tego nie odkrył. Mam nadzieję, że dostanę porządne leki i szybko się wykaraskam, bo już do pracy chcę wracać, tak mi dzieci brakuje

super, że sprawa z restauracją już załatwiona

witaj

no dziś pojadę do tej lekarki, od razu sie do niej przepisze
nie martw się, po powrocie coś na pewno znajdziejsz, w końcu masz spore doświadczenie zawodowe. W najgorszej sytuacji są osoby, które nie mają żadnego doświadczenia
mi tez dzieci brakuje a tu jeszcze jeden tydzien l4.. bardzo tesknie ale dziweczyny pracy wysylaja mi mmski z nimi i odrazu mi jest lepiej
mam nadzieje ze lekarz odkryje co ci jest

Cytat:
Napisane przez eliame Pokaż wiadomość
Ja dziś miałam egzamin taki najprostszy na świecie. Przez 5 lat studiów nie zostałam tak niesprawiedliwie oceniona. Gościu aż mnie z równowagi wyprowadził, taki cham!
Chciał mnie pytać (chyba tylko po to by pokazać, że "jest górą") to ja mu mówie, że niech wpisuje mi co wychodzi bo nie chcę odpowiadać (taka wkurzona na niego byłam). A ten no ale niech Pani powie dlaczego stosuje się marketing? To ja mu ładną zgrabną, merytoryczną odpowiedź dałam.
A ten no ale dlaczego stosuje Pani marketing?
I za najgłupszą odpowiedź "bo takie jest życie" dał mi wyższą ocenę.

I jeszcze koleżanka do mnie: "Widzisz za mało się uśmiechałaś do niego".
Teraz już wiem na pewno, że papier z tej uczelni będzie mieć wartość papieru toaletowego...

Nie lubię ludzi, którzy zamiast oceniać wiedzę, oceniają 1000 innych czynników (w tym mizdżenie się).
rozumiem cie bo ja mam takiego wkladowce u ktorego sie mowi jestem (czyli w spodniach) albo przygotowana (w spodnicy) i daje plusy za przygotowana potem nie musisz na koniec odpowieadac albo pisac kolokwium.. noi ja sie wkurzylam i wgole niechodzilam.. koniec koncow wszyszlo ze dziekan sie zgodzil przepisac nam oceny z licencjata bo to ten sam przedmiot wiec bez wzgledu czy dziewczyny sie upokazaly i chodzily w spodnicach wszyscy maja to co na licencjacie.. a kto niechodzil ma przyjechac do niego z ideksem (wyklady nieobowiazkowe teoretycnie) i tez da ale moe zadac ci pytanie.... wiec niekumam takich ludzi.. i cie rozumiem bo kazdy chce byc oceniiany za wiedze a nie wyglad usmiech i prezencje..
mimo ze te zajecia byly jakos w piatki nieczulam potzreby rywac sie na nie z pracy.. jka pojade po zaliczenie to ostentacyjnie ubiore spodnie.. niech da mi 3 i spada...
Stary 2009-01-30, 14:57   #4468
kamila2100
Przyczajenie

także dołaączam do WAs dziewczyny 21 marzec 2009
kamila2100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 15:07   #4469
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila2100 Pokaż wiadomość
także dołaączam do WAs dziewczyny 21 marzec 2009
Witaj serdecznie napisz co juz masz zalatwione weselicho juz niedlugo to pewnei wszystko
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 15:13   #4470
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
Witaj serdecznie napisz co juz masz zalatwione weselicho juz niedlugo to pewnei wszystko
Witaj
Stresujesz się?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości