|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie uświadomisz o co chodzi to Ci odpowiem.
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę do domu, paaaa |
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wróciłam na stałe. Chyba
Co się działo przez ten czas gdy mnie nie było? Już mam wolne, przeżyłam imprezę rodzinną TŻ-a (to było straszne!), wszystko mi wisi i będę się lenić przez 3 tygodnie, o! |
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was, fatalnie się czuję - cały czas chce mi się mdlec, w głowie mi sie kręci
![]() Asiuk - moja mam mnie uczy - nigdy nie wyganiaj męża z łoża- koniec dnia ma być przyjemny trzeba się przytulic i ucałować ![]() Butter- ja Ci się przypomne z kwiatami na wiosnę ![]() Anitka - a to z pierscionka zaręczynowego wypadł kamień ![]() Zara- współczuje ex Tz . Ja bym jej oczy wydrapała Trzymam kciuki za rozmowę ![]() Dorinka - dobry seks dobry na wszystko mrrrrrrrrrrrr My mamy ostanio takie problemy jak Hania i Asiuk Madzialenka - spokojnej podózy do Holandii. Z obraczkami uważaj- w miesiącach letnich jest na nie wiekszy popy i wydłuża się czas oczekiwania L_V - nie bój sie konta na n-k Zaprosiłam kotka i goosie
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis tak na szybcika wpadlam sie przywitac
![]() Haniu ale ty mnie masz na nk ![]() Lemoorka dzieki za zaproszenie ![]() zycze udanego weekendu ja niestety bede w pracy
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
kotek masz imie na m
?? edit matko Ty jestes na litere j ??A kto to m.ch ???edit: juz wiem m to biaa Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2009-01-30 o 19:47 |
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
kotek Ty mieszkałaś rzut beretem ode mnie
![]() Niestety ja nie znam nikogo u Ciebie
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
tak Lemoorko ja to J.G z miasta S
![]() no Haniu edit. Lemoorka jeszcze tylko okkolo 6 miesiecy i wracamy do miasta S. wiec znowu bedziemy bliskimi sasiadkami
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-01-30 o 20:01 |
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam zgodzę się z dziewczynami,że zara wyglada jak aniołek. Za to jej Tż to taki czarnawy diabeł
![]() edit- kotek to może się stykniemy w 3z butter - ona też blisko
Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2009-01-30 o 20:04 |
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezuuuu...no faktycznie ![]() Olśniło mnie....co się dzieje z Czarną Nocką!?!?!....tyle jej nie było że aż zapomniałam o niej. Szkoda ze dziewczyny tak znikają
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-30 o 20:07 |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Lemoorka nie ma sprawy jak tylko zjedziemy na stale jestem jak najbardziej za spotkaniem
![]() ![]() no widzisz Haniu jak mowie ze sie mamy to znaczy ze sie mamy ![]() uciekam bo zaraz mi malz wlepi szlaban na neta
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-01-30 o 20:09 |
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk chyba też w Waszym rejonie
|
#1848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój zaraz wraca z .....pracy. Załamany jest pracą i kryzysem Tna u ni8ego koszty na potęge, brak podwyżek a pracy więcej
|
||
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś 40 minut jazdy samochodem
![]() tutakj pełno miast ![]() :dPAmiętasz femme fatale- mieszka miasto za mną ![]() Właśnie co z nią ??
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nas chyba kryzys nie dopadnie....mąż na brak pracy nie narzeka..a zarabia w obcej walucie więc w sumie do przodu jesteśmy. I to sporo. Słabnąca złotówka to dla nas duży plus A u mnie w branży też jakoś kryzysu nie widac. Jasne ze pamiętam.
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tz pracuje w instytucji, która najbardziej po tyłku dostała czyli w banku:/
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę na meczyk
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
...do pokoju obok
![]() Mam nadzieję ze nie wyrwę z nerwów wszystkich włosow
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() idę szpiegować resztę dziewczyn:P |
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyrwałam..ale zła jestem..jak można tak skichac 2 połowę meczu...
.No nic może chociaż o brąz powalczą. Nudzi mi się
|
#1857 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do pracy to szukam cały czas ale jakiś cholerny zastój... ![]() Cytat:
![]() Wczoraj w aptece słyszałam jak jedna dziewczyna doradzała drugiej wybór lżejszego podkładu, bo ".. już niedługo lato" ![]() Cytat:
No ta właśnie odezwała się teraz po raz trzeci w ciągu roku.. To niby nie jest tak dużo, ale wkurza mnie że się chce z nim umawiać żeby pogadać o swoim życiu i błędach jakie robiła w przeszlości Tak sobie teraz pomyślałam: dziewczyna w sumie chodzi od jakichś 2 lat na terapię, może nie powinnam być taka "anty" i namówić TŻ żeby się z nią zobaczył jednak jeśli to ma jej pomóc sobie z tym poradzić.. Ale nie ufam zupełnie jej neutralnym intencjom.Czekam, SPOKOJNIE. Chociaż mnie już kurrrr....czę pieczone bierze Nie puszczaj, przyda mi się każde wsparcie ![]() Cześć Dawno Cie nie było Co ciekawego?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Do listy nieobecnych od dawna dodaję także Cape- która notabene obiecała że będzie się cześniej pojawiać. I Czeremchowa..
|
|
|
#1858 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do pracy to szukam cały czas ale jakiś cholerny zastój... ![]() Cytat:
![]() Wczoraj w aptece słyszałam jak jedna dziewczyna doradzała drugiej wybór lżejszego podkładu, bo ".. już niedługo lato" ![]() Cytat:
No ta właśnie odezwała się teraz po raz trzeci w ciągu roku.. To niby nie jest tak dużo, ale wkurza mnie że się chce z nim umawiać żeby pogadać o swoim życiu i błędach jakie robiła w przeszlości Tak sobie teraz pomyślałam: dziewczyna w sumie chodzi od jakichś 2 lat na terapię, może nie powinnam być taka "anty" i namówić TŻ żeby się z nią zobaczył jednak jeśli to ma jej pomóc sobie z tym poradzić.. Ale nie ufam zupełnie jej neutralnym intencjom.Czekam, SPOKOJNIE. Chociaż mnie już kurrrr....czę pieczone bierze Nie puszczaj, przyda mi się każde wsparcie ![]() Cześć Dawno Cie nie było Co ciekawego?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Do listy nieobecnych od dawna dodaję także Cape- która notabene obiecała że będzie się cześniej pojawiać. I Czeremchowa.. Edit: Nie no, zamorduję się.. Co za głupi dubel. Wizaż mi coś nie działał i pojawiło się okno że nie wysłało wiadomości, więc poczekałam chwilę i ponowiłam... Moge prosić kogos z Mod o usunięcie posta?
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-30 o 23:34 |
||||||
|
|
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
Zaruniu jestem
cały czas Was czytam aż się TŻ złości że 'tylko wizaż i wizaż':P a to chyba uzależnienie się nazywa![]() Sesja już zakończona. W pon mają być ostatnie wyniki ale zaliczę więc jestem wyluzowana Wczoraj z koleżankami ze studiów sesję opijałyśmy:P ojj głowa bolała A w pon idę do fryzjera Nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#1860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cześć Nawet nie widziałam że podczytujesz Oj, rzeczywiście, uzależnienie to nawet chyba mało powiedziane U mnie tak samo, aż mnie TŻ czasem ochrzania wieczorem jak wchodzę na wizaż, że przecież cały dzień pewnie siedziałam A ja: już Kochanie idę, tylko skończę posta Ale potem faktycznie zamykam i idę Dzisiaj jestem u siebie w domu, więc mogę spokojnie posiedzieć. Ale nikogo nie ma, a mnie boli głowa więc chyba spadam do łóżka ![]() Gratuluję zakończenia sesji! Chyba jesteś pierwsza Porządnie opić to podstawa bo inaczej zemści się w przyszłej ![]() Edit: Aaaaa wszystkie chodzą do fryzjera, też powinnam, zbieram się ale nie mogę dojść Ani nawet sie umówić ![]() Co planujesz zrobić z włosami? Szalejesz czy odnawiasz starą fryzurkę? A propo fryzjera, Madlen, natychmiast pokazuj balejaż, w kolorze! Normalnie w kolorzę piszę, cobyś zauważyła
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-31 o 00:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

??

No ta właśnie odezwała się teraz po raz trzeci w ciągu roku.. To niby nie jest tak dużo, ale wkurza mnie że się chce z nim umawiać żeby pogadać o swoim życiu i błędach jakie robiła w przeszlości
Chyba jesteś pierwsza
bo inaczej zemści się w przyszłej