|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmierzchomaniaczki & Edwardomaniaczki cz.II
nadrobiłaam
![]() Cytat:
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;10740070]No zazdrość, co poradzimy, Zaczek w porównaniu do Pattusia wygląda jak dziewczyna ![]() ![]() ![]() zgadzaam sie ;D jaak takaa dziewczynka ^^ tyle ze zawsze spocona ;D Cytat:
![]() zaaazdrooszcze! ;D jaa w pon do szkoołyy ![]() moge sie wepchac do tematuu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
księzkę ? z opunktu edzia znam , czytałam już 2 razy i czytam trzeci. punkt widzenia belli - 8 rozdziałów za mną, bo się z allegro jej nie doczekam. Cytat:
Amen. A tak w ogóle to jestem mega wściekła na tego faceta od allegro, skoro wczoraj wysłał to 24 godziny minęły na priorytetowy list . Jeżeli książki jutro kurier nie przyniesie każę mu zwrócić pieniądze i dam negatywa, byłam w tych księgarniach i jej nie znalazłam, więc musiałam z allegro - żałuję, jeszcze nigdy nic tak długo mi z allegro nie szło ![]() ![]() ![]() A w ogole to cześć ![]() dzisoiaj oglądałam końcówkę zmierzchu w domu i cały film na komórce jak byłam w szpitalu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Konto usunięte
|
Czeeeeeekoo
![]() elegancko nadrobiłaś piwko dla ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Myszoo wkleeej
![]() aa dziekuje Amelsss ;D
![]() |
#1415 |
Konto usunięte
|
Dawaj te pytania tu ^^
A proszęę cię bardzo czeko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
#1417 |
Zakorzenienie
|
ja siedze i wzdycham do jakcsona/jaspera
![]() i szukam jakiegos fajnego FF łee a jutro musze jednak iśc szykować tą studniówke, no i obiecałam kilku maturzystom, że im alko przekabace do klubu i gdzies schowam. ale misja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Wtajemniczenie
|
20 pytan do Edzia Roba jak kto se tam woli ( do Roberta Pattisona )
01. Ulubiony zespół Podobnie jak jego filmowa partnerka Kristen Stewart, Robert Pattinson nie miał problemów z tym pytaniem: Van Morrison. 22-latek sam grywa na fortepianie i gitarze, a filmowy soundtrack zawiera dwie piosenki jego autorstwa. Czy Robert Pattinson rzeczywi?cie potrafi ?piewać? Sami się o tym przekonajcie! 02. Ulubiona piosenka Naturalnie jest ni? piosenk? Vana Morrisona. Została nagrana w 1968 r i nosi tytuł ?Beside You?. Jej autorem jest irlandzki piosenkarz i autor tekstów Van Morrison. Jest to piosenka o miło?ci, która dotyczy dziecka jak również bratniej duszy. O kim my?li Robert gdy słuch tej piosenki? 03. Ulubiony drink 22-latek najbardziej lubi whisky. Po tym całym zamieszaniu, Robert miał wiele okazji do konsumpcji swojego ulubionego drinka.: W przeciwieństwie do swoich amerykańskich kolegów, którzy mog? pić alkohol dopiero od 21 roku życia, on w Anglii już od 4 lat całkowicie legalnie delektuje się tym specjałem. Zdrówko! 04. Ulubione jedzenie. Robert Pattinson nie kryje się z tym, że jest fanem fast foodów. Nieważne, czy cheeseburger czy frytki, on kocha wszelkie formy niezdrowego jedzenia. Po jego smukłej sylwetce nigdy nie odgadnęliby?my jego kulinarnych preferencji. Może te złe nawyki wyniósł z planu zdjęciowego "Twilight"? 05. Ulubione miasto Bez żadnych w?tpliwo?ci to starcie wygrywa Londyn. Robert Pattinson kocha swoje rodzinne miasto, w którym nadal mieszkaj? jego przyjaciele i rodzina. Zanim zmuszony był przeprowadzić się do USA na zdjęcia do "Twilight" mieszkał tam razem z przyjacielem. Nic dziwnego, że czasami brakuje mu tego miasta nad Tamiz?. 06. Mieszkać w Londynie czy Los Angeles? Na pytanie, gdzie czuje się jak w domu, Brytyjczyk natychmiast udziela odpowiedzi: "Nigdzie." Obecnie Robert nadal mieszka w L.A. gdzie zaczyna się powoli zadomawiać. 07. Ulubiony film Na prawie żadne pytanie inteligentny Brytyjczyk nie odpowiada tak otwarcie jak na to: "Lot nad kukułczym gniazdem" z Jackiem Nicholsonem w roli głównej. Charyzmatyczne odegranie roli przez Nicholsona zmotywowało Roberta do zostania aktorem. 08. Ulubiona ksi?żka Ulubion? ksi?żk? Roberta jest "Money" napisana przez Martina Amisa. Londyński pisarz w swojej powie?ci z 1984r opowiada historię Johna Selfa, pewnego siebie dyrektora reklamy, który między Londynem a Nowym Jorkiem wygrywa i traci wszystkie zarobione pieni?dze. Amis uchodzi za jednego z najlepszych pisarzy Anglii i pracuje jako profesor dla Creative Writing na Uniwersytecie w Manchesterze. 09. Romeo i Julia, czy Titanic? Je?li love story to klasyka: Podobnie jak jego koleżanka po fachu, Kristen Stewart, Robert uważa, że historia miło?ci Leonarda DiCaprio i Kate Winslet to nic w porównaniu do opowie?ci o zwa?nionych rodach Montecchi i Capuletti opisanych przez Williama Szekspira. Nic dziwnego, w końcu Pattinson sam zagrał na scenie w"Makbecie". 10. Chelsea czy Arsenal? Dwie londyńskie drużyny piłkarskie, ale można wybrać tylko jedn?. Każdy Anglik już w przedszkolu miał swoj? ulubion? drużynę piłkarsk?, której kibicował. R-Pattz opowiada się na 13-krotnym mistrzem Anglii Arsenalem Londyn. 11. Pielęgnacja włosów Jego włosy od pewnego czasu stały się jego znakiem rozpoznawczym: niczyje włosy nie były w ostatnio takim Ľródłem zainteresowania jak włosy Roba. Gdy w popularnym amerykańskim talk show przyznał, że nie mył ich od 6 tygodni, Heidi Klum która siedziała obok niego, nieco się oddaliła. Przed naszym wywiadem, Robert nie mył swoich włosów przez tydzień. 12. Koty, czy psy? "Zdecydowanie psy!" tak brzmi szybka i jasna odpowiedĽ Roberta. Sam aktor ma West Highland White Terriera, który wabi się "Patty", obecnie jest to jedyna kobieta w jego życiu. Niestety na czas zdjęć do "Twilight" musieli się rozstać na jaki? czas, ale Rob prze?le jej na pewno jak?? walentynkę. 13. Wilkołaki, czy wampiry? Tutaj nasz filmowy wampir nie ma się co zastanawiać: "wampiry". W prawdzie w sadze Stephenie Meyer, występuj? i wilkołaki i wampiry, jednak większo?ć żeńskich fanek jest za wampirami. Ciekawe, czy spowodowała to sympatia do rodziny Cullenów, czy fakt, że aktorzy którzy ich graj? s? tacy "piękni". 14. New Moon Co przychodzi na my?l Pattinsonowi, gdy my?li o kontynuacji "Twilight", "New Moon": po krótkiej przerwie odpowiada po prostu:"New Moon". 22-latek jeszcze nie my?lał, jak zagra swoj? postać w drugiej czę?ci, która jak mówi podobała mu się najbardziej. Rob chce dać zaskoczyć się nowemu reżyserowi Chrisowi Weitz'owi. 15. Punkt kulminacyjny "Twilight" Jak dot?d punktem kulminacyjnym "Twilight" dla Roberta było spotkanie z Dustinem Hoffmanem. W prawdzie nie miał on nic wspólnego z filmem ale w każdym razie bez sukcesu powie?ci pewnie nie miały możliwo?ci stan?ć "oko w oko" z mistrzem Hoffmanem. 16. Co robisz w wolne dni? "Nic." Nic dziwnego, że szarmancki Anglik w czasie przedpremierowym, tygodnie spędził w trasie udzielaj?c wywiadów. Rob przyznaje, że społeczeństwo jest mu niepotrzebne: czytanie, ogl?danie filmów, słuchanie muzyki, granie na gitarze lub fortepianie i chodzenie na samotne spacery.Tak Rob spędza swój wolny czas. 17. Największe marzenie Roba ..potrafić latać. Tylko nie w samolocie, gdzie jego lęk wysoko?ci daje mu się we znaki. Latanie bez narzędzi techniki byłoby cudowne. Ale czy dałoby się spełnić takie marzenie? 18. Największa obawa Roba ...to wykrycie jakiej? ?miertelnej choroby w jego organizmie. "AIDS jest moim najgorszym koszmarem", mówi Pattinson wprawdzie z u?miechem ale całkowicie poważnie. Jego postać ze "Zmierzchu", Edward Cullen jeszcze przed przemian? w wampira zachorował na hiszpankę. Edward nigdy nie pogodził się ze swoj? przemian? - nic dziwnego więc, że sam Robert Pattinson wie, czego się najbardziej obawia. 19. Narty, czy snowboard? Anglicy zarazili już wielu ludzi swoj? alpejsk? obsesj?. Gdyby Robert miał się zdecydować, to jak mówi wybrałby snowboard. 20. Co zawsze chciałe? powiedzieć? Ostatnie pytanie jest zaskakuj?co trudne: Robert my?li i my?li ale nadal nie zna na nie odpowiedzi. Po krótkiej wymianie zdań z reporterem, decyduje się na krótkie zdanie: "Nie mam pojęcia". Nie tylko m?dre ale i powszechne - czego można chcieć więcej! ![]()
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
cześć Girls
![]() kupiłam palakat . dziś w szkole zaczepił mnie chłopak z textem czy ja to ta co czytała zmierzch ![]() czytałam odpowiadam mu . a on do mnie że musi mi zabrać przerwe bo mam mu streścić bo chce zaimponować jednej dziewczynie ![]() uśmiałam się z moimi chłopakami na maxa z tego ![]() wiecie , im czytałam na głos a tu jakiś obcy podchodzi i z butami w moje życie osobiste ![]() no bo seria Meyer to już całe moje życie no ![]() ![]()
#1420 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pomysłowy koleś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To fajny koleś xD u mnie w szkole jak z kolega gadam i mnie wkurza to wystarczy jedno slowo zobacz i pokazuje mu np tapetę Roba lub zmierzchu a ten juz odchodzi xD ] W mojej klasie Zmierzch , Rob itp to dla chłopaków zmora xD ani jeden nie chce o tym słuchać xD
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Rozeznanie
|
mężczyźni to chyba w desperacji są tak zdolni jak dziewczyny
![]() zgadzam się z Robem !. Londyn najlepszy !.
#1424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nic nie chcą słuchać . ale jako poświęcają mi za każdym razem uwage jak o tym wspomne ![]() ![]()
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
amelsss w Gryfinie, trochę daleko od Ciebie
![]() these-words a my zamówiliśmy sobie dekoratorkę i nic nie musimy szykować ![]() któraś z Was mówiła, że jest coś w Joy'u związanego z Zmierzchem to powiedzcie mi bo kupiłam na szybko przejrzała i nic nie znalazłam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Konto usunięte
|
Byłam w Gryfinie
![]() http://edytka16.wrzuta.pl/audio/u2OI...zerwone_i_bure Sama w domu jestem i mi odwala ![]() Gdy jest chłop zazdrosny i ma w portkach licho
To jego kobite, byle kto popycho Gdy masz w portkach korzeń ,to się chłopie ożeń Jak masz w portkach licho ,siedź za piecem cicho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fakt kocham niezdrowe jedzenie xD hehe xD Ale nie jem za duzo bo nie chce byc gruba jak angole xD
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
amelsss ja byłam w Koszalinie, a podobało Ci się Gryfino? ;>
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
o to przykład jednego z mądrzejszych :
Eweł 17:46:26 a ogólnie jak żyjesZ? Piotrek 17:47:23 po japonsku Eweł 17:47:47 po japońsku? Eweł 17:47:54 czyli na jak? Piotrek 17:47:57 jakotako ![]()
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepszy był zmierzch jak to zawsze jest zmierzch i okładka z jabłkiem wiem co oznacza, a o co chodzi z księżycem w nowiu i zaćmieniem? skąd te tytuły i okładki, bo nierozumiem a dzi kupiłam kolejne dwie gazety z plakatmi ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2009-01-30 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
jej
![]() ![]() Mirelkaaa na wikipedii sa wytłumaczenia okładek ![]()
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-01-30 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
#1437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Amels ja cie za to czerwone i bure ukatrupie xD haha xD sylwek mi sie przypomina xD i balkon oraz Bede bral cie w aucei xD hahahxD
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
http://www.kozaczek.pl/img_users/1232654315.jpg
na meskich butach sie nie znam, ale że edzio w 'pantoflach' chodził po skzole cyz jak ? ![]() http://www.kozaczek.pl/img_users/1232652492.jpg ![]()
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2009-01-30 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zadomowienie
|
ale jakaś dziewczyna ze szcz też tak mówiła, w poprzednim wątku
![]() ![]() noo też chcę na casting! ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wywiadu: powiedział co wiedział ![]() ahh ten rob, chyba błyskotliwością nie grzeszy <333 na każdym wywiadzie zanim odp myśli, myśli, myśli, podrapie się po głowie, uśmiechnie i jeszcze raz pomyśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.