|
|
#2731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Aguś
Moi teściowie byli u Nas może z 5 razy od ślubu. Nie są nachalni i przychodzą raczej na nasze zaproszenie. Jak będzie dzidziuś to pewnie będzie inaczej. A brzusio śliczny. Widzę że pępuszka nie "wywaliło" Ja właśnie robię wielką głupotę. Najadłam się obiadem strasznie, teraz dopycham się mandarynkami... a na wizycie wieczornej będę się martwić jak waga wskaże o wiele więcej niż normalnie... |
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
marika2121 co do Twoich tesciow to rzeczywiscie nie ciekawie, przykro ze tak obco ale wiesz co nie wiem co jest lepsze...tak zle tak nie dobrze... ja wlasnie sie obawiam tego po porodzie a tesciowa lubi sie wtracac straaasznie i jej nie bede wpuszczala chyba do domu, udam ze spie z maluszkiem, bo ona naprawde nie ma wyczucia mimo iz jej mowie ze zle sie czuje ona dalej swoje.. boze a tu polog to albo w mega depresje popadne albo na psychiatryku wyladuje
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pepuszka nie wywalilo ale taki plytszy jest jakis....:P O ktorej masz wizyte? ja tez sie najadam przed wizyta a potem lekarz mowi ze jakis brzuch twardy a to po prostu tam wszystko ubite jest i dlatego no i zawsze 1 kg waze wiecej u lekarza niz w domku
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastepny chlopaczek w naszej druzynie A tak co do tz im niby obojetne ale moj jak sie dowiedzial ze syn od razu musial sie z kims piwa napic a ja swietowalam sama troche sie wkurzylam wtedy naniego, bo poszedl na dlugo do swojego taty. A ile mierzy i ile wazy Twoj Skarb?
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
Mell_xx - he he, no to superrr, kolejny CHŁOPIEC w naszej drużynie
Małgosia - no skoro masz smaka, to wcinaj ile się da Aguśkaa83 - no tak mi się wydawało że masz zarys na tą kreseczkę co idzie w pionie brzusia, ale może się pomyliłam, wzrok już nie taki dobry jak kiedyś |
|
|
|
#2736 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no twoj brzuchol to mnie rozwalił!Szczerze mowiac to wspołczuje bo napewno masz juz problemy z wykonaniem niektorych czynnosci a bedzie coraz gorzej Cytat:
Chodzisz prywatnie?To normalne ze ci zaproponował usg w szpitalu na lepszym sprzecie.Ja rowniez chodze prywatnie i wiem ze moj lekarz tez jak juz jest ciaza ponad 4 miesieczna to juz sie umawia z pacjentkami w szpitalu na lepszym sprzecie i ja tez teraz jak pojde to własnie do szpitala bo dzidzius juz jest duzy a jego sprzet w prywatnym gabinecie jest słaby.A i zaznaczam ze on nic nie wie jeszcze czy bedzie przy moim porodzie bo jeszcze nic mu nie mowiłam.Takze nie martw sie jestes w takiej sytuacji jak ja
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i czasem udaje ze mnie nie ma w domku :P moze jest jakas delikatna kresa ale ja moze nie chce jej na razie widziec hihi ..a mam pyt: jak wstawic pare cytatow na raz??
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Mell_xx gratuluję potomka płci męskiej
![]() Aguśka wyobrażam sobie jakie to musi być denerwujące i wcale nie dziwię się temu jak reagujesz na takie właśnie niezapowiedziane wizyty. Też bym sie denerwowała, bo sama nie lubie , gdy ktoś z rodziny mojego TŻ jest az nazbyt wylewny w swoich uczuciach. ![]() ... ale głowa do góry kobieto - młoda mężatko - chłopa tak jak dziecko da się wychować Teściów też, tylko trzeba kilka razy stanowczo tupnąć nogą.Dziewczyny mam listę tego co mam dla dziecka i doszłam do wniosku , ze mam pełno pierdół, a mało z tego co faktycznie jest potrzebne
|
|
|
|
#2739 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
manolita pewnie ze jak sie chce to sie da tylko trzeba sie zawziasc, byc konkretnym i asertywnym
malwa prosze pokaz tez brzusio wkoncu jakas dziewczyna ma taki jak ja
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Mell,Sashka
gratuluje syneczków ![]() esti kochana odpoczywaj nabieraj sił manolita no nie nigdy więcej takich piosenek jak usłyszałam samą melodie to juz ![]() piękna piosenka i jako dedykacja dla TŻ-a idealna już ją wysyłam mojemu TŻ ojjjj jak tesknie za nim zwłaszcza teraz jak wszystko zaczyna się pi.... ![]() sashka oczywiście że ze względu na to że chodzisz do niego na wizyty prywatnie zaproponował Ci usg w szpitalu moja gin też tak robi bo pacjentki chodzące na NFZ go nie obchodzą niestety tak prawda więc nie martw sie wszystko okey
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
heheh ... dobrze juz nie będę
![]() Zobaczcie jakie śliczne buciki chciałabym takie zrobić dla synusia, ale nie wiem jak
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedzcie co o tym myslicie: Moj gin na ost wizycie przepisal mi antybiotyk w kremie dopochwowo. No i wiem, ze cena takiego antybiotyku to 90 zl ale nie w tym problem. Nigdzie w zadnej aptece, nie moglamdostac tego kremu,mowiono mi ze nie dostane go w Polsce. Wiec zadzwonilam do gina, a ten ze mowil mi ze jak bede moge miec problem z kupnem i mowil ze moge kupic tam w aptece w budynku gdzie ma gabinet prywatny. Hmm ciekawe, nie podoba mi sie to...jedyne co mi do glowy przychodzi to to ze on ma zysk z takiego czegos...pewnie sie tam niezle dogaduja jak w tym samym budynku jest gabinet i apteka. A juz mi to bylo podejrzane bo stwierdzil u mnie bakterie beztlenowa, a ciekawe na jakiej podstawie to mogl zrobic. Bo przebadal ginekologicznie i stwierdzil bakterie ale bez posiewu. Nie wiem co robic, czy wierzyc mu ze rzeczywiscie musze wziac ten drogi antybiotyk czy nie brac...no bo po czym wie ze jest bakteria...rany nie wiem co myslec o tym
|
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki trzymajcie kciuki od godz 20:30 dnia dzisiejszego,za naszych polskich szczypiornistów,bo wierzę w to,że jak tyle ciężarnych mam i ich dzieci w brzuszkach będą trzymac kciuki,to nasi piłkarze ręczni przejdą do finałów mistrzostw świata!!!
|
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Goo100 za tego slonia to
![]() malutka_24 biedactwo wspolczycia tych boli... trzymam kciuki zeby jak najszybciej przeszedl i juz nie wrocil sashka20 o ty pieronie jeden ![]() hehehe.... zartuje... ciesze sie ze bedziesz miec syneczka chyba nie bedziemy miec wyjscia i zalozymy ta druzyne pilkarska tyle chopakow ![]() gdzie te baby!!!!!!!! oczywiscie wielkie gratulacje... tz pewnie dumny a co do lekarza to nie masz sie niczym martwic!!! zaprosil cie do szpitala bo ma tam lepszy sprzet a ze chodzisz do niego prywatnie to sie bardziej o ciebie "troszczy" Rozaliontka esti1984 a jaka masz pogode??? bo ja sie czuje podobnie... ale u mnie od 2 dni leje, mgla i sie z lozka nie chce wychodzic manolita sliczna pioseneczka ![]() Małgosia czekam na wiesci jak tam maluszek chociaz napewno dobrze Aguśkaa83 ojej wspolczuje ci ja na szczescie rodzicow i tesciowa mam ponad 2 tys kilometrow od siebie .... pewnie ze sie za nimi teskni (za rodzicami)... ale jak sobie pomysle jakby bylo jakbym mieszkala gdzies blizej to masakra... pewnie naloty bym miala tak jak ty. do tego wieczne mowienie "nie powinnas tego!", "musisz to" bylo by na porzadku dziennym... a teraz mam spokoj zadzwonie do tesciowej raz w tygodniu i powiem " u nas okej, dobrze sie czuje... wszystko okej itd." i tyle z mama rozmawiam czesciej.. no ale to moja mama i strasznie za nia tesknie ale nie chcialabym blizej niej mieszkac .... bylo by koszmarnie... my zamiezkamy z tesciem teraz... ale tesciu sie do nas nie miesza, on ma "swoj" swiat i w nim zyje... oczywiscie bardzo cieszy sie z wnuka i przynosi mi owoce witaminy ale nie nagabuje, nie poucza... tylko zapyta jak sie czuje i takie tam Mell_xx gratuluje synka a u mnie sie ruszylo z domem !!!!!!!!!!! dzwonil jeden agent i jutro o 10 idziemy ogladac 4 domy trzymajcie kciuki zeby poszlo wszystko okej
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na podst. tego co napisałaś można wysnuc wniosek, iz lekarz próbuje naciągna Cie na dodatkowe koszty. ... może wybierz sie na konsultacje do innego lekarza, chociazby tylko w tej sprawie. |
|
|
|
|
#2747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ciekawe co on ma w oczach ze tak popatrzyl i stwierdzil jakas bakterie u ciebie... no chyba ze byla jakas gigantyczna ![]() ja na twoim miejscu poszlabym jutro do innego i zobaczyla czy rzeczywiscie ten twoj ma racje... Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
U Nas remont prawie skończony, nie mam dostępu do netu, dopiero mi zamontują jak kupimy
Znowu jestem chora-angina, już 3 antybiotyk w ciąży. Pozdrawiam |
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
pakusia super z tym domkiem..bede trzymac kciuki, zeby Wam sie spodobal ktorys z tych czterech
a smutno ze mamusie masz daleko ale jest i to jest najwazniejsze no i fajny tesciu ![]() manolita wlasnie myslalam zeby przejsc sie tylko tak do sprawdzenia do innego, tylko wiesz jak to jest z tymi lekarzami...jeden tak mowi drugi inaczej a trzeci jeszcze inaczej. Wiesz u tego prowadze od poczatq ciaze i nie chce teraz w polowie zmieniac lekarza, tym bardziej ze jest on na znany lekarz, jako dobry i same opinie dobre ma i duzo pacjentek. Nie raz mi pomogl, moge dzwonic do niego o kazdej porze. Ale wyczuwam go ze leci na kase i wlasnie takie walki kreci...qrde glupia sytuacja chyba sie przejde do innego zeby tylko wzial posiew i zobaczymy czy jest bakteria. Nie chodzi o cene, bo juz nie takie sumy dla zdrowia dzidziusia wydawalam ale tylko i wylacznie o to, zeby czegos nie brac niepotrzebnie...:confused :
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nawidze anginy kuruj sie kochana i wracaj szybko do zdrowia Cytat:
ale rozmawiam z nia prawie codziennie na skype... jeszcze teraz czeka na wyniki w sprawie swojego guzka i sie strasznie zamartwiam ale jestem pozytywnie nastawiona i mam nadzieje ze sie nie okaze zlosliwy ![]() a lekarza nie musisz zmieniac... idz do innego i zobaczysz co on powie o tej bakterii jesli sie okaze ze ten twoj robi cie w butelke i nie potrzebnie nabija kase to zmienisz... to nie grzech zmieniac w tym czasie lekarza... wazne zeby sie umial toba i dzidziusiem zajac jak nalezy a nie zgarnial pieniadze bo cos "wymysla"
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
pakusia jak dobrze ze jest skype
mam nadzieje ze mamusi wyjda dobre wyniki histopatologiczne. Trzymam kciuki. A co do lekarza to macie racje, musze sie przejsc do innego. Tylko np jesli sie okaze ze nie mam bakterii to wtedy na pewno bede chciala zmienic lekarza, a co powiem nowemu jak zapyta dlaczego zmienilam??? a moge przeciez tez trafic na nast lobuza...qrde niest nie mam okazji pogadac z innymi pacjentkami na temat tego obecnego lekarza, bo u niego sie umawia na godzine i przyjmuje punktualnie wiec nie czekam z innymi kobitkami...Buzka
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki dziekuje bardzo za zyczenia
Mexx Gratuluje synka Laseczki chwale sie dzisiaj kupilam sobie przypadkowo koszule nocna w Triumphie za 39zł przeceniona ze 119zl ![]() W Triumphie sa duze przeceny warto sie wybrac.Stroje kapielowe byly po 59,90zl wiec tez sie oplaca
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-30 o 20:23 |
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
A TAK DLA ROZWESELENIA
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10746225 dziewczyna smutna100 pisze fajne rzeczy kochala sie z chlopakiem ok 24 sierpnia i cos im tam nie wychodzilo... do dzisiejszego dnia nie ma @ i robila tes wyszedl negatywny.... pyta sie czy jest mozliwe ze zaszla w ciaze a test sie pomylil :O
|
#2755 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwile bo czuje sie podobnie jak esti...
blondynka powodzenia jutro ja wspominam swoj slub ze lzami w oczach, a wesele przelecialo bardzo szybko baw sie dobrze sashka gratuluje synka ![]() ![]() a z tym lekarzem to dziewczyny maja racje.maugoszatka Ty biadaku uwazaj na siebie ![]() Aguska wspolczuje sytuacji z tesciami, to napewno meczace takie niespodziewane, czeste wizyty słodki brzuszek ![]() Goo ja mam podobny brzuch i tez nie wiem jak bede wygladac w 9 miesiacu ![]() gosikk Twoj brzuszek juz bardziej ciazowy, sliczny taki malutki ![]() buziaki
|
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
pakusia to super
teraz trzymam kciuki zeby ktorys z nich sie nadawal dla Was
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz to w sumie pikus ogladac i wybrac domek najgorsza sprawa z zalatwieniem kredytu ale moze w poniedzialek juz cos bedziemy wiedziec odnosnie kredytu... ale i tak sie ciesze ze cos ruszylo
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
blondynkapoznan no to taniutka ta koszulka
Ja kupilam tam ostatnio staniczek zwykly, bialy, z tak fajnie mieciuskiego materialu, ktory rosnie z ciaza, tak mowily w sklepie i rzeczywiscie, smoczki mi sie powiekszyly i tenmaterial sie rozciaga fajnie..60 zl zaplacilam, ale uwazam ze nie duzo. Za to majteczki maja drogie...no chyba ze sa przeceny i wyprzedaze...pakusia hihi laska jest swietna ![]() kuroikaze bardzo meczace, ale ja juz znalazlam sposob udaje ze nie ma mnie w domku, albo ze spie...niegrzecznie tak ale musze
|
#2759 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam Goo Gosikk śliczne brzuszki
![]() Blondynko jutro twój wielki dzien życzę udanej zabawy ![]() i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
#2760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Musze tam jeszcze kupic szlafrok frotte z kapurem.Ale czekam az nowa kolekcje dostana bo szlafroczkow juz nie bylo |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

a ja swietowalam sama troche sie wkurzylam wtedy naniego, bo poszedl na dlugo do swojego taty. A ile mierzy i ile wazy Twoj Skarb?

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
I wiecie co???? To siusiu to tego pojemnika zrobilam tak jak wy i ta polozna kazala. Czyli podmycie, tampon i srodkowe siuski. I co???? Wyniki wyszly o wiele gorzej niz poprzednie
A moich kolezanek nie zaprosil, bo chodzily do niego na NFZ. A ja chodze prywatnie i dlatego mam takie wzgledy. Kurcze... niewiem moze maja racje. 

mam jakieś duszności, kręci mi się w głowie, czasami głowa mnie boli....ehhh już sama nie wiem
w sumie z Julką też byłam 3x na 4D więc teraz też by wypadało
wkoncu jakas dziewczyna ma taki jak ja
no nie nigdy więcej takich piosenek jak usłyszałam samą melodie to juz