|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Matko ja jak zwykle nie nadążam Was podczytywać
Ale się intensywnie produkujecie
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj bylo w koncu długooczekiwane spotkanie naszych (moich i TZ) rodziców. Od razu przeszli na Ty i było naprawde super. posiedzieli z 5 godzin i prze 24 poszli do domku ale tylko dlatego, ze TZ miał jeszcze jakies sprawy porobic przed naszym wyjazdem (cos tam z nawigacją). No wszytsko by było super tylko jest jedno ale... Ojciec TZ nie przyszedł bo powiedzial, ze on nie moze patrzec na swoja "byłą" zonę i nie bedzie z nia siedzial w jednym pokoju ardzo nam sie z TZ przykro zrobiło, ale coż...Ciekawa jestem tylko jak to bedzie na naszym slubie?? Moze tez nie przyjdzie bo jej obecnosc bedzie mu przeszkadzała?? Mi to w tej chwili wisi. bardzo mnie zawiódł i tyle. generalnie ostatnio bardzo wkurza mnie ten człowiek (poczynając od tej naszej czwartkowej wyprawy do warszawy) |
|
|
|
#1863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pewnie za jakiś czas tez bym dociekała kim Ty jesteś
![]() Cytat:
![]() Tez bym nie wierzyła, od razu widać, że dziewczyna ma problemy psychiczne i sytuacja ją przerasta. Zapewne Twój Tz jest cudownym facetem, tak przynajmniej sadze z Twoich opisów. Wcale jej się nie dziwie,ze jest załamana, ale chyba juz nie kontroluje swojego zachowania Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ociec przyszedł na mój slub, mimo,że tez sa po rozwodzie |
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, ja jestem pewna , ze on bedzie na naszym slubie. Tak tylko w zlosci na niego napisałam, ze moze i wtedy bedzie mu przeszkadzxala jej obecnosc. ale wiem, ze sie pojawi. |
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ciekawa jak mama tz zareaguje na obca babę- może ona czuć się urazona?
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rodzice TZ rozwodu jeszcze nie mają, ale... jak sie wczoraj okazało, bede sie niedługo rozwodzic. ech... edit: zapomniałam wam napisac. jade do Holandii dzis o 2 w nocy juz :/ troche mi smutno, wiadomo tu mam rodzinke, ale jade z TZ wiec nie jest tak źle. Mielismy jechac dzis wieczorem, ale TZ stwierdził, ze mu bedzie tak lepiej niz cała trase jechac w nocy. a to on jakby nie było jest kierowcą. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-01-31 o 09:06 |
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby tylko nas to nie spotkało![]() Spokojnej podróży Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2009-01-31 o 09:12 |
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda mi troche tej mamy TZ. taka miła kobietka. widac jak jej zalezy na naszym slubie i na nas. Tak cieplo sie o nas zawsze wypowiada. |
|
|
|
|
#1870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ nienawidzi wizażu często się o to sprzeczamy Jak napisałam Wam że sesja zakończona to pomyślałam sobie czy aby napewno Bo to był test i trzeba było odpowiedzi przenieść na kartkę odpowoedzi. Mam nadzieję że się nigdzie nie pomyliłam W każdym bądź razie Zara i Lemoorka dzięki![]() A co do fryzjera to TŻ chciał żebym zapuściła włosy Poprzednim razem u fryzjera tylko wycieniowałam ale to nie było to co lubię Nie lubię jak włosy mi się na karku załamują, no i ciągle mi wypadają w mega ilościach więc czym dłuższe tym gorzej. Dlatego powracam do poprzedniej fryzury czyli coś a'la bob Też jestem teraz u rodziców. Zostaję do pon. A jutro przyjeżdża TŻ. Idę bawić się Lego Mój 5-letni brat uwielbia jak przyjeżdzam wówczas może mnie 'pokatować'![]() Miłego dnia! Edytowane przez czeremchowa Czas edycji: 2009-01-31 o 09:34 |
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
Sobota a Wy na wizazu od 8 rano ...uzaleznione wariatki jak nic
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Haniu ja dzis nie mogłam spac.
jakos sie stresują przed tym wyjazdem.
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja od 9 w pracy więc jestem usprawiedliwiona, zawsze muszę tu zajrzeć żeby przynajmniej rzucić okiem co się dzieje. Po pracy idziemy wybierać łóżko, trymajcie kciuki żeby udało się znaleźć coś sensownego bo nie bardzo chce mi się jechać do Wawy po meble. A tak w ogóle to cześć Madziu pewnie ciężko Ci się rozstać z rodzicami po tak krótkim pobycie ale do maja szybko minie Szczęśliwej podróży
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym w maju wracamy juz nie na urlop ale na kilka miesiecy albo i na stałe. To jeszcze jest do przemyslenia Trzymam kciuki abyscie znaleźli fajne i wygodne łózko
|
|
|
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cos czuje, ze i tak dzis juz nie zasne (wyjazd o 2 w nocy)
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
No na szczęście ja tylko do 12.30
A Ty do której dyżurujesz?Madziu ja też nie potrafię zasnąć przed dalszą podróżą, także wiem co to za ból ale będzie dobrze zobaczysz. Ależ tu dziś weekendowa cisza, po masowej produkcji postów w ciągu tygodnia to aż dziwnie tu zaglądać w weekend
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do 14
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Zdjęcia włosów na razie nie dam, bo próbowałam robić i na każdym mam inny kolor włosów. W każdym razie jestem bardziej blond niż ostatnio, i nie ma odrostów. A fryzjerka super babka.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1882 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dzisiaj spałam do 11 nie pamiętam kiedy tak długo spałam, a wy już na wizażu od 8 ![]() Cześć Poemi Lemoorko mnie nie zaprosiłaś tylko wysłałaś pozdrowienia Cytat:
Opijanie zawsze wskazane ![]() Cytat:
N a głowie już miałam każdy kolor od blondu do czarnego różne długości w tym włosy do góry, z grzywką prostą i na bok. Teraz mam zastój i nie wiem co mi najbardziej pasuje.Wie któraś z was czy jest jakaś strona, na której można dopasować fryzurę? Cytat:
![]() Madzialenko szerokiej drogi. Dobrze, że spotkanie się udało Cytat:
znajdziesz coś.Teraz duży wybór Cytat:
Zapłaciłaś tak jak mówiłaś wcześniej 80zł? Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-31 o 14:54 Powód: Dodanie kropki.żeby było bardziej czytelne ;) |
|||||
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, zapłaciłam 80 zł, tyle tylko, ze dałam jeszcze napiwek
![]() Ja nie umeim sobie sama zrobić autentycznego zdjęcia...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły Dziewczyny siedzieć przed kompem. Rozchorowałam się na dobre. nie ma siły się uczyć a we wtorek kolejny egzamin...
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
biedna Twin...
U lekarza byłaś?
|
|
|
#1886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tż jak chorował trzy razy zmieniali antybiotyk, bo nic nie pomagało, mi za pierwszym razem trafili. Idz do lekarza koniecznie, Gripexami i innymi ferwexami nic nie wskórasz
|
|
#1887 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Cytat:
Patrząc wstecz, rok który jesteśmy razem to dotej pory najwspanialszy rok mojego życia. Oni byli razem 1,5 roku, często się kłocili, rozstawali, schodzili- ogólnie bardzo burzliwy związek, z jej winy. Pomyślałam sobie wczoraj, że może jednak powinni się spotkać, dziewczyna ma problem z samoakceptacją, pakuje się w jakieś związki kompletnie bez przyszłości, powiela jakieś dziwne schematy, może terapeutka doradziła jej to spotkanie, żeby wyprostować pewne rzeczy z przeszłości, dowiedzieć się, jak P. patrzył na jakieś jej zachowania. Nie mogłam długo zasnąć, więc napisałam mu maila (pierwszy długi mail jaki do niego wysłałam) że nie zamierzam goabsoltunie namawiać do niczego, ale że może jej to spotkanie potrzebne w terapii i że nawet ja nie podejrzewam że po roku ciągle coś do niego czuje. Odpisał mi dziś, też mailem, że to był bardzo niefajny i ciężki związek, że nie zamierza sobie przypominać i analizować jak było, no i że napisał jej że to spotkanie nie ma sensu i nie może jej pomóc. W sumie cieszę się, mimo wszystko byłoby mi nieswojo z tą myślą, że gdzieś z nią siedzi i rozmawia, a z drugiej strony mam teraz jakieś dziwne uczucie, że w końcu to też jest człowiek, z wieloma problemami, i że może powinno się chociaż spróbować jej pomóc. No cóż, chyba EOT. Przepraszam że się rozpisałam Wracam za jakies 2h do Krakowa, nareszcie, ale się cieszę Jutro rodzice TŻ jadą do Holandii, służbowy wyjazd, wracają w czwartek, w związku z tym jutro się przeprowadzamy Będziemy mieć cały domek do pilnowania, plus dwa psiaki Strasznie się cieszę Cytat:
Szczególnie jeśli wypełnia się je na końcu i na szybko, łatwo pomylić rubryczkę. Miałam kilka takich egzaminów i czasem ludzie zauważali że się pomylili, egzaminator miał może 2-3 rezerwowe arkusze, więc nie dla wszystkich wystarczało. Głupota. Cytat:
I co udało się zbudować z lego? Młodsze rodzeństwo daje szansę powrotu do własnego dzieciństwa i wybawienie się wszystkim do syta ![]() Madziu, szkoda że już dziś wracacie Jakoś tak daleko będziesz, chociaż i tak się znamy tylko wirtualnie i odległość przecież nie ma znaczenia ![]() Szkoda że tata TŻ nie przyszedł, ale ważne że będzie na ślubie, i tam na pewno dobrze się zachowa. Fajnie że mama TŻ to taka ciepła miła kobieta i że jakoś sobie radzi, ciężko się rozwodzić w tym wieku (moja mama ciągle nie wie, co ma zrobić w związku z sytuacją z tatą. Tzn wie, co powinna zrobić, ale boi się że jest już za stara na taki krok i sobie nie poradzi )Twin: Współczuję. Kuruj się dzisiaj i postaraj odpocząć. Zdążysz się jakoś nauczyć do wtorku
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-31 o 14:56 |
|||
|
|
|
#1888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też sobie sama nie potrafię zdjęcia zrobić Cytat:
Cytat:
Zaro widzisz jaka ty jesteś dobra dziewczyna napisałaś Tztowi żeby spotkał się z byłą .Dobrze, że Tż podjął dobrą decyzję.Ja uważam tak jak Lemoorka ona chyba nie ma dobrych intencji, bo za często się odzywa, ale napisałaś EOT, to ja juz milknę
|
|||
|
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz 16 a jeszcze tyle nauki sesja mnie wykańcza. trzymajcie kciuki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

Ale się intensywnie produkujecie

ardzo nam sie z TZ przykro zrobiło, ale coż...

No ta właśnie odezwała się teraz po raz trzeci w ciągu roku.. To niby nie jest tak dużo, ale wkurza mnie że się chce z nim umawiać żeby pogadać o swoim życiu i błędach jakie robiła w przeszlości 

Żeby tylko nas to nie spotkało
Chyba jesteś pierwsza
bo inaczej zemści się w przyszłej 
W każdym bądź razie Zara i Lemoorka dzięki
znajdziesz coś.Teraz duży wybór

)
Współczuję. Kuruj się dzisiaj i postaraj odpocząć. Zdążysz się jakoś nauczyć do wtorku
.Dobrze, że Tż podjął dobrą decyzję.