![]() |
#481 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() tż się obudził. ha ha jeszcze nie widział tego syfu, yeeeeeah, przetrzeźwieje momentalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sanrioo szampańskiej zabawy i niezapomnianej nocy studniówkowej.ahhh Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-01-31 o 09:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Serio, już się doczekać nie mogę co usłyszę ![]()
![]() |
#484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o nie tylko sie nawet nie zgadzaj na takie cos!ma facet tupet. nie zakladajmy od razu najgorszego.obys tu wrocila potem szczesliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będzie dobrze!!! ![]() udanej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wrócił po pólnocy, ale w międzyczasie, siedząc w wannie i czytając "Przeminęło z wiatrem", wypilam całą butelkę wina. Więc jak on przyszedl, to ja bylam juz nie teges. Szczerze mówiąc zrobilam to specjalnie, bo z reguły bardzo malo pije. Nie odpisywalam w trakcie dnia na jego smsy, wiec wolal nie dzwonic, zeby mnie nie wkurzać. Musial powprowadzać umowy do systemu, bo inaczej nie dostałby za nie prowizji (praktycznie druga pensja). Ok. Rozumiem. Ale inni jakos się wyrabiają i nie zostają 6 godzin ponad normę :/ Dzisiaj jeszcze muszę jakoś wytrzymać, bo ma zamknięcie miesiąca, dzien otwarty w firmie i potem imprezę. Nawet mi to odpowiada, bo będę miała czas sie pouczyć. Ale od jutra ma się skupić na mnie. Powiedział mi, jaką niespodziankę planuje. Chc mnie zabrać na 2 dni gdzieś w góry. Mówił, że nie może prestać myśleć o tym, że mnie zaniedbuje, a jednocześnie niewiele może zrobić, bo zależy mu na tej pracy. No i ostatnio ma w glowie nasz ślub i już wie, ile kasy wyda na pierścionek i kiedy to bedzie, ale woli mnie zaskoczyć... Dziwne myślenie. Powtórzę się, ale ON JEST MISTRZEM WYSYLANIA SPRZECZNYCH SYGNALOW... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak ustalicie jakiś termin wyjazdu w góry, to daj znać, bo my się też wybieramy, tylko jeszcze nie wiemy, gdzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jednak!! ![]() ![]() oj i jak tez bym sobie gdies pojechała... tylko góry daleko a kasy i tak nie ma wiec trudno sie mówi... ![]()
![]() mój blog: zdrowy-tryb-życia mój fashion blog: Life By Mada Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv ![]() Edytowane przez .Mada. Czas edycji: 2009-01-31 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ALE tak naprawdę to ja byłam od tego , by go pocieszać. Co rusz miał zły dzień i chodził zdołowany. A ja robiłam wszystko, żeby się uśmiechął. Bardzo długo rozmawialiśmy, potem mnie przytulał, uśmiechnął się i mówił jaka ważna dla niego jestem. I tak w kółko. Taki algorytm z tego możnaby ułożyć ![]() Pamiętam sytuację gdy moja przyjaciółka stawiała pizzę dla koleżanek, bo dostała stypendium. Oczywiście też byłam zaproszona i już już tam szłyśmy, gdy nagle podszedł on. Znowu miał doła, znowu mnie tak bardzo potrzebował, że musiałam zrezygnować z wypadu na pizzę, żeby móc z nim pobyć i go pocieszać. Przyjaciółka się na mnie obraziła, że przecież byłyśmy umówione, a ja tuż przed drzwiami pizzeri mówie, że jednak nie idę. I zawsze tak było, z czegoś rezygnowałam a Darek był dla mnie najważniejszy. Bo przecież on się tak źle czuje jak ze mną nie porozmawia ![]() Widzicie dziewczyny, niby taki ideał ten mój były, niby świetny facet, ale jednak ogromnie się cieszę , że nie jesteśmy już razem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piszesz, że on już wie, kiedy Ci się oświadczy, że ma wszystko zaplanowane. Nie wierzysz mu? Może rzeczywiście tak jest.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle rozpędziłam się dzisiaj i kupiłam pismo "Panna Młoda" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokladnie.Moj TZ to samo.zastanawial sie czy brac gdzies dodatkowa "fuche" zeby kase zbierac.po jednej ledwo zywy wraca czasem.. hahaha no troche sie rozpedzilas ![]() ![]() ![]() EDIT: Sanrioo widze Cie:-P jak tam przygotowania do 100dniowki? Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-01-31 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko niech on sobie nie myśli, że w ciągu dwóch dni nadrobicie wszytsko ![]() a tak serio może jakaś rozmowa o tej pracy? Cytat:
![]() ![]() ![]() no jestem :P wiem, że mnie widać ![]() dobrze. byłam u fryzjera i kiecke mierzyłam już 10 razy :P Edytowane przez sanrioo Czas edycji: 2009-01-31 o 14:14 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj tak tak koniecznie zamiesc zdjecia.tym bardziej ze juz 10 razy przymierzalas sukienke i zadnego zdjecia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
no coś tam zrobie :P ale jakieś mikroniewidoczne
![]() mam super krem rozświetlający z takiej fajnej firmy NUXE i jest super. troche kremu i to no i buzia jest swieza i taka promienna ![]() ale nie koloryzuje wiec pozostane naturalna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż to mi już napisał, że mu się nic nie chce i jechać tam też nie, ale jestem przyzwyczajona. On nie tańczy. Ja natomiast czasem lubie nie jestem też wielką entuzjastką ale się cieszę ze tam idę. ehh zobaczymy jak to będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-01-31 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz, taki wyjazd na pewno zrobi Wam dobrze ![]() a co do sprzecznych sygnałów... lepiej to przemilczeć, przeczekać. ![]() aha, nie przesadzałabym z pracoholizmem, o ile zdarza mu się to sporadycznie, a nie 5 razy w tygodniu, to nie ma się czym martwić. może i pieniądze to nie wszystko, ale czasem warto zostać te parę godzin dłużej i dostać dwa razy tyle. CZASEM. sanrioo, udanej studniówki ![]() a ja po 8 (słownie OŚMIU) godzinach zakuwania - z jedną dwudziestominutową przerwą na obiad - robię sobie wolne ![]() ![]() EDIT aaaaaaaaaaaaaaa, Aelitka ma drugie miejsce! ![]() ![]() EDIT 2: Justyna, daj się w końcu swojemu oświadczyć, bo powoli świrujesz ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-01-31 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
spoko, ja jestem teraz w połowie. i jeszcze muszę to powtórzyć - na razie przeczytałam notatki :P
mój nie tańczy, bo nie lubi (w ogóle nie słucha rozrywkowej muzyki), nie przepada za klubami itp. to domator i sportowiec ![]() ![]() Justynko, odpowiedz na mojego edita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
No a mój TZ... Hmmm Dziwnie było na początku, chwilę porozmawialiśmy przed filmem, ale tak naprawdę to poruszyliśmy najgorsze tematy po filmie...
Powiedział, że też myślał nad przerwą, ale wie, że po kilku dniach i tak by nie wytrzymał, co do rozstania to powiedział to samo - byłaby ulga na trochę, w okolicy drugiego dnia już by myślał ciągle o mnie i szukał pretekstu do zagadania... On mnie kocha, jestem tego pewna, ale nie potrafi być idealny... Jestem jego pierwszą dziewczyną i dopiero się uczy instrukcji obsługi ![]() No więc, nie pasujemy do siebie zupełnie ale żyć bez siebie nie potrafimy... I co z tym zrobić? No i powiedział, że czuł się zagubiony z tym, że ja tak na ślub się nakręciłam... Więc ja w ramach kompromisów oznajmiłam, że odpuszczam ten temat na razie... Wrócimy do niego za jakiś czas ![]() A! I tak go ostatnio nakręciłam z tym zapuszczaniem włosów, że skubaniec przyniósł miarkę i kazał zmierzyć swoje ![]() ![]()
#506 |
Wtajemniczenie
|
eeeej dziewczyny ZDAŁAM!!!!!!! pewnie na 3, nie mam pojęcia bo na razie gościu podal tylko nazwiska osób które zdały, ale kurrrde do przodu
![]() ![]() ![]() a co do tego że mam drugie miejsce - bardzo dobrze! źle się czułam na pierwszym ![]() sanrio mam nadzieję że się dobrze bawisz! ![]() myśmy dzisiaj mieli znów iść na koncert, ale oczywiście mój luby nie ma sił..... ![]() ![]() luffka - masakra!!!! jakie on ma długie włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje egzaminu
![]() No ma długie włosy, zazdroszczę mu ich ![]() Ja zaraz zmykam oglądać na tvn "tajemnica brokeback mountain" już to kiedyś widziałam, ale z chęcią jeszcze raz obejrzę ![]() ![]() ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-01-31 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co ten olejek kokosowy? włosy od tego szybciej rosną?!? ![]() u nas tez leci ten film... ale ja mam podły humor, taką miałam ochotę iść na ten koncert a tu dupa ![]() wszyscy nasi znajomi się bawią teraz tam ![]() ![]() ps a, i dziekuje za gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może pójdziesz na koncert z jakąś koleżanką? ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Rozeznanie
|
Też zapuszczam włoski
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.