|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Hej ponownie
![]() Był mój TŻ więc wybyłam ![]() Ale jestem i odpowiadam po kolei ![]() nicRu,gaia daje linka na stronie jest wideo i zdjęcia z naszej studniówki SZAŁŁŁŁ ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.mmkrakow.pl/3702/2009/1/3...?category=pics Jeszcze komuś zdjęcia??Maila na priva proszę ![]() ![]()
#1412 |
Zakorzenienie
|
nouvelle otworzyłam pierwsze ze zdjęc z tej strony i
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny ja tez nie wiem. wiem ze mam wypisac w pkt i dac do sprawdzeniea i z tym wchodze na mature jako swoja ściaga. ale tak to reszte pisze jak opowiadanie? czy poprostu robie sobie notatki? kurcze moze gdzies pisałyście. ale przepraszam nei mam siły szukać bo jestem po 2 dniach pracy a jeszcze jutro 6 h ;/ wiecie co;/ kurde opowiem wam. pracuje w hipermarkecie. i byl tam koles co byl ochroniarzem a teraz niby "awansował" i jest na monitoringu. i jk wchodzisz wejsciem pracowniczym to oni cie tam sprawdzaja. dzisiaj jak wychodzilam to nie dosc ze nam wrednie wpisal ze wychodzimy o 19.45 a nie o 20. to ejszcze trzymalam w reku buteke po napoju wypitym juz. a ja robie tak ze kupuje sobie butelke od napojui jak ide do szkoly to w ta butelke w domu rpzelewam picie z duzej butelki. i takteraz tez bylo. i pow ze musialam ja obkleic. ja pale glupa ze nie wiedzialam . zawolal kierowniczke. kazala wpisac na mnie notatke. i poszla on wzial zeszyt. i glamiac gume z taka mina wiecie "ale ejstem fajny" wpisuje i pod nosem "ja nie mam zamiaru za to odpowiadac" bo przyszedl w miedzyczasie 2 ochroniarz tez z monitoringu i pyta mnie normlanie co i jak i sie go spytal czy wpisuje mi ta notatke. potem mnie rpzeszukuje -> torbe. i tekst :a chusteczki? ja : nie obkleiłam, powinnam? on: tak chusteczki sa z biedronki cho.era mysle sobie a ja jestem w carrefourze. wiecie co. ejstem wsciekla na amxa. a jestem butna jak choroba i rozumiem ze sa procedury ale on rpzegial uderzyla mu do glowy pala ze awansowal. w **** mam jego awans. powiecie ze moja wina. nie wiecie co, stalam wczesniej na pasazu i patrze a on akcja : z kasy wyszly 2 panienki i czekaly na 3 ktora placila za zakupy. a on podszedl do tych 2 i kazal im otworzyc torby i zaczal ej przegladac. nie rozumiem. moze mi ktoras wytluamczyc po chorobe o to zrobił? jutro jak bede wchodzic to powiem zeby mi obkleili doslownie wszystko .a na koniec spytam czy majtki tez maja zamiar mi obkleić. nawet im wkladke na zmiane wyjme i akze obkleic. zdenerwowal mnie. bardzo. yyyyy !! ;/;/ dobranoc wam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10761129]dziewczyny ja tez nie wiem. wiem ze mam wypisac w pkt i dac do sprawdzeniea i z tym wchodze na mature jako swoja ściaga.
ale tak to reszte pisze jak opowiadanie? czy poprostu robie sobie notatki? kurcze moze gdzies pisałyście. ale przepraszam nei mam siły szukać bo jestem po 2 dniach pracy a jeszcze jutro 6 h ;/ wiecie co;/ kurde opowiem wam. pracuje w hipermarkecie. i byl tam koles co byl ochroniarzem a teraz niby "awansował" i jest na monitoringu. i jk wchodzisz wejsciem pracowniczym to oni cie tam sprawdzaja. dzisiaj jak wychodzilam to nie dosc ze nam wrednie wpisal ze wychodzimy o 19.45 a nie o 20. to ejszcze trzymalam w reku buteke po napoju wypitym juz. a ja robie tak ze kupuje sobie butelke od napojui jak ide do szkoly to w ta butelke w domu rpzelewam picie z duzej butelki. i takteraz tez bylo. i pow ze musialam ja obkleic. ja pale glupa ze nie wiedzialam . zawolal kierowniczke. kazala wpisac na mnie notatke. i poszla on wzial zeszyt. i glamiac gume z taka mina wiecie "ale ejstem fajny" wpisuje i pod nosem "ja nie mam zamiaru za to odpowiadac" bo przyszedl w miedzyczasie 2 ochroniarz tez z monitoringu i pyta mnie normlanie co i jak i sie go spytal czy wpisuje mi ta notatke. potem mnie rpzeszukuje -> torbe. i tekst :a chusteczki? ja : nie obkleiłam, powinnam? on: tak chusteczki sa z biedronki cho.era mysle sobie a ja jestem w carrefourze. wiecie co. ejstem wsciekla na amxa. a jestem butna jak choroba i rozumiem ze sa procedury ale on rpzegial uderzyla mu do glowy pala ze awansowal. w **** mam jego awans. powiecie ze moja wina. nie wiecie co, stalam wczesniej na pasazu i patrze a on akcja : z kasy wyszly 2 panienki i czekaly na 3 ktora placila za zakupy. a on podszedl do tych 2 i kazal im otworzyc torby i zaczal ej przegladac. nie rozumiem. moze mi ktoras wytluamczyc po chorobe o to zrobił? jutro jak bede wchodzic to powiem zeby mi obkleili doslownie wszystko .a na koniec spytam czy majtki tez maja zamiar mi obkleić. nawet im wkladke na zmiane wyjme i akze obkleic. zdenerwowal mnie. bardzo. yyyyy !! ;/;/ dobranoc wam.[/quote] Hmm, a zwykły ochroniarz ma w ogóle prawo żeby sobie ot tak bez podstaw przeglądać torebki? Bo jakoś mi się to w głowie nie miści, chyba tak nie powinno być... |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zwróciła uwagę,bo taki był jej cel z pewnością,ale w negatywnym sensie ![]()
![]() |
#1417 |
Konto usunięte
|
dziewczyny dajcie zdjęcia prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
też chce zdjęcia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
lirangel,fotki wysłane
![]() renia90,wydaje mi się że wysłałam Ci fotki?Jak nie,mogę wysłać jescze raz ![]()
#1421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie znalazłam tych, których chciałam ![]() ![]()
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-01-31 o 22:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Konto usunięte
|
nouvelle u krótko
![]() ale widze ze laski u Ciebie skromnie i włosy i sukienuchy. bardzo fajnie. mialam u mnie jedna co miala tone brokatu i sikienke jak ksiezniczka rozlozysta. fajna. ale nie pasowała heh |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale Ilona mi jeszcze nie wysłała ;p o mamo.. ide spac chyab za duzo wypilysmy z kumpelami;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10761450]nouvelle u krótko
![]() ale widze ze laski u Ciebie skromnie i włosy i sukienuchy. bardzo fajnie. mialam u mnie jedna co miala tone brokatu i sikienke jak ksiezniczka rozlozysta. fajna. ale nie pasowała heh[/quote] Hm,no tu była tylko cześć klasy,ale rzeczywiście prawie W KLASIE obyło się bez brokatów,balów i innych świecideł ![]() ![]()
#1425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Ehh ja spac nie moglam znow.. meczy mnie ta sytuacja i chyba znow bede dzis ryczec
![]() I pewnie jutro w szkole tez ![]()
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
jestem pod wrażeniem, bo wstałam przed 9, chyba pierwszy raz w ciągu tych ferii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
Ilona bardzo ładnie wyglądałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero niedawno wstałam,bo od 3 tygodni cierpię na bezsenność
![]()
#1431 |
Zakorzenienie
|
cześć Maturzystki
![]() ![]() zaczęły się ferie, siedzę w ćwiczeniach z angielskiego i leczę powoli nadciągające przeziębienie ![]() a dzisiaj jeszcze mam kolejną studniówkę ![]() ochotę mam na nią średnią ![]()
#1432 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
No i jak mowilam rozryczalam sie
![]()
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Moje ferie się skończyły
![]()
#1435 |
Zakorzenienie
|
Ilona bardzo ładnie wyglądałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Serendipity - ogromne dzięki za materiały
![]() ![]() Ilona, dlaczego tak histeryzujesz? Nie jestem w stanie wymyślić powodu dla którego płaczesz, dla którego będziesz płakać i dla którego oznajmiasz nam o tym po raz pięćdziesiąty ![]() Kochana, proszę Cię weź się zajmij czymś pożytecznym, czymś fajnym, co Ci sprawi przyjemność. Może jakiś fajny mejkap czy coś w tym stylu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie umiem sie zajac niczym innym bo tylko o tym mysle( o tym piatku ![]() Chcialam sie uczyc ale nad zeszytem nawet rycze ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-02-01 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Morał ze studniówki: nie pić wódki mandarynkowej z sokiem jabłkowym, zagryzanym bananem. ![]() Ale miałam dzień wczoraj! Poszłam najpierw na paznokcie, potem miał być fryzjer na 12, a tu się okazało, że ma opóźnienie ponad godzinne (za to dostałam gratisowo lakier do włosów ![]() ![]() ![]() ![]() Za to studniówka chyba się udała. ![]() ![]() ![]() Strasznie szybko to zleciało. ![]() ![]() ![]() A tu jutro szkoła. ![]()
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.