|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
Ale ciiiisza... wszystkie się tak ładnie uczą?
![]() Wpadłam tylko na chwile, egzamin wczorajszy zaliczony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i owocnej nauki ![]() u mnie wczoraj była bardzo owocny dzień ![]() ![]() ![]() Niestety egzaminy mam dopiero 6 i 20 lutego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic, może chociaż magisterki trochę napiszę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3274 |
Rozeznanie
|
Ja też zamiast czytać teksty na jutro i powtórzyć na jedno koło ( mam dwa tego samego dnia :/) i zacząć pisać pracę na piątek siedzę tu i czytam...
![]() |
#3275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
Ja niedawno wstałam
![]() U mnie wykładowcy też robią przekręty, ale w sumie z reguły szanujemy się nawzajem. A nawet jeśli nie szanuje nas jakiś wykładowca, to my się raczej nieoburzamy tylko kręcimy głową z rezygnacją, bo po prostu wykładowca może więcej i tyle. Ale to raczej dlatego, że jakiejś wielkiej niesprawiedliwości nie ma. Chociaż przyznam, że najwięcej takich nieprzyjemnych sytuacji spotkało mnie teraz, na III roku. Faworyzowanie kilku osób poprzez danie im testu imiennego z jednym pytaniem, które było typu "Jakie jest Twoje zdanie...", czekanie ponad miesiąc na zreferowanie zagadnienia i później latanie po godzinie 20 na dyżury (mój przypadek), narzucenie limitu minimum 3 strony pracy, a jak się ludzie porospisywali na 6, 7 stron, to babka powiedziała, że 3 strony to miały być max i ona tego nie oceni i takie tam różne. Ale nie chce się nam już wkurzać. Ewusia - w sumie to prawda, studentowi ma zależeć. Generalnie uważam za oczywiste, że wykładowca ma więcej praw. Co nie zmienia faktu, że nie ma prawa do takiego traktowania studentów jak w przypadku tu opisanym przez Myszę. U mnie też sesja się dziś zaczyna. Egzaminy 6 i 20 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A komu powinno zależeć? Ja bym powiedziała, że obu stronom, bo im ostatecznie za to płacą, a nam pozwalaja się uczyć za darmo. Moim zdaniem student może olewać zajęcia, jeśli bez problemu jest w stanie przyswoić materiał, a jak potem przychodzi 3 razy na konsultacje, bo nie rozumie niektóych zagadniem, to troche nie bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#3278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie z ciekawszych rzeczy : - jeden wykładowca w ogóle nie przychodzi i nie prowadzi zajęć, później wszystkim wystawia 5 (to przynajmniej jest z jego strony w porządku) - jeden wykładowca nigdy nie przychodzi, nie można się do niego dodzwonić kiedy będzie, 2 razy nie przyszedł na umówiony termin egzaminu, oceny wpisuje z księżyca, jakie mu się wymyślą Nie wspominając o przypadkach kiedy się coś komuś zdarzyło sporadycznie, aczkolwiek także dotkliwie dla studentów ![]() Cytat:
![]() a co do sytuacji Myszy to w dzisiejszych czasach naprawdę nie jest trudno zadzwonić, powiedzieć ze się nie przyjdzie i przeprosić ![]() a co do chodzenia na konsultacje to fakt, jak ktoś całkiem sobie olewa to masz rację ![]() ![]() Ja mimo wszystko szanuję moich wykładowców, chociaż są jacy są co niektórzy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Zadomowienie
|
oj, ja jakoś poszalałam z relaksowaniem się przed egzaminem i właśnie mam stan panikowo-naukowy
![]() zmykam się uczyć. trzymajcie kciuki dziewczyny, bo mi się szczęście przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3281 |
Zakorzenienie
|
Wrrr nie zaliczył mi pracy z prawa, nie wiem czemu wszystko napisałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem już 3 koła do przodu, jeszcze czekam na wyniki z tego najgorszego, we wtorek i środę mam dwa egzaminy, od jutra zaczynam się na nie uczyć. Jeszcze muszę zdać pracę, ale wątpię żeby mi ją zaliczyła doktorka :/ czuję poprawę.
![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
Uf kolejne za mną, napisane, ale dopiero się okaże jak
![]() A na ostatnim kole z laborek dziś tak pięknie ściągałam ![]() Następny egzamin - poniedziałek, od jutra nauka :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
no ja się zabieram już od dwóch tygodni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3287 |
Zakorzenienie
|
Oo u mnie niestety tak się nie da, bo egzaminy i ogólnie zaliczenia są ze zwiększoną częstotliwością
![]() ![]() ![]() Na pewno zdasz! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie myślałam, że to że studenci się wkurzyli, bo wykładowca nie przyszedł na zaliczenie pisemne ani nawet nie podał żadnemu swojemu koledze pytań, żeby i tak zaliczenie się odbyło, spowoduje tu taką dyskusje. Dla mnie oczywiste jest to, że student ma wtedy prawo się wkurzyć, tym bardziej, że wykładowca miał naszego maila.
Choomik, Ja dojeżdżam codziennie 22km w jedną strone na uczelnie, więc może to nie jest aż taki problem (zresztą do 80 minut w drodze w jedną strone zmarnowanych już się przyzwyczaiłam ![]() Okazało się, że babka była chora, ale jak już napisałam, miała naszego maila, mogła nam to przekazać. Ale to nic ;] teraz wam powiem jeszcze lepszą kwestię. Mieliśmy mieć zaliczenie w czwartek (co tam że 90% roku miało mieć w piątek mega egzamin z ekonomii matemaatycznej), no ale nic. Jeden z moich kolegów napisał do Pani doktor w środę czy może przyjść w innym terminie ze wzgledu na właśnie ten egzamin, ona się zgodziła na następny czwartek, kiedy de facto mamy egzamin z rynku kapitałowego -> chyba najgorszy w tej sesji. No więc większość osób ode mnie z grupy przyjechało na zaliczenie na godzine 16 (ja te moje skromne 22km, mój kolega 150km w jedną strone) i co???? okazało się, że Pani doktor jest nadal chora i że zaliczenie się nie odbędzie ;] Chyba każdego na tym forum by wtedy krew zalała! Napisaliśmy więc do Pani doktor maila, w którym dobitnie jej napisaliśmy, co sądzimy o zaistniałej sytuacji i ona zgodziła się wstawić oceny za obecność i aktywność, ale i tak uważam, że to bardzo nie wporządku z jej strony, że coś takiego miało miejsce!!!
![]() |
![]() |
#3291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Absolutnie nic takiego z moich ust nie padło! Jedyne co napisałam, to że rozumiem jak student na zaliczenie nie przyjdzie, ale właśnie ze względu na to, że doktor ma płacone za zajęcia, to musi być, a jak jest sytuacja choroby, to na Uniwerku Łódzkim na pewno znalazłby się ktoś, kto mógłby przeprowadzić z nami pisemne zaliczenie! A teraz wracam do nauki Rynku kapitałowego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze mi się przypomniało odnośnie szacunku, tą Panią Doktor od MSG moja grupa szanowała, frekwencja dobra, aktywność na pierwszej ławce bardzo dobra (pozostałe ławki można powiedzieć że aktywnie słuchały
![]()
![]() |
![]() |
#3293 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Babka wyraźnie postąpiła nie fair i chociaż tyle, że zgodziła się na takie wystawianie ocen. A jak to możliwe, że tracisz 80 min na dojazd 22 km? ![]() ![]() Ja planowałam zacząć teraz się uczyć na kobyłę piątkową. Ale moja mama chora na grypę ma ograniczone myślenie i tak ustawiła wszystko, że zamiast żebym kupiła wczoraj wszystko podczas zakupów, to teraz muszę jechać, nie wiem, dlaczego ona tak dziwnie myśli ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-01-31 o 11:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3294 |
Zadomowienie
|
Mysza spokojnie
![]()
![]() |
#3295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak już jade busem to mniej jak 50 minut od Pabianic do Łodzi nie da rady, teraz remontują w zasadzie jedyną drogę wlotową do Łodzi od strony Pabianic i stoi się w koreczku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj przebimbałam cały dzień na oglądaniu Californication 2 i dziś mnie spotka za to kara w postaci nauki rynku kapitałowego. O rany, jak mi się nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
Ja też przyznaje się bez bicia zamiast uczyć się na jutrzejszy egzamin od 2 godzin czytam forum
![]() ![]()
![]() |
#3297 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W każdym razie zazdroszczę fajnego dojazdu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam egzamin w piatek, czyli termin robi sie całkiem realny, aleee jeszcze nie zaczęlam się uczyć ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
No w sumie w tym różnica, że ja jeżdżę samochodem i piratuję
![]() ![]() Wczoraj przelabowałam cały dzień. Dziś już nie mam do oglądania House'a, Przyjaciół też oglądnęłam, no nic, tylko się uczyć ![]()
![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a autka zazdroszczę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.