![]() |
#511 |
Konto usunięte
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
w herbacianym ogrodzie pełnym marzeń.
przydadzą się słodkie ciastka i gorzka herbata. herbata jest ciepła, para powoli znika. wczoraj tonie w dzisiaj. herbata jest lodowata, niedługo świta. przez pryzmat okien wodzę wzrokiem po chodnikach. ona, on i herbata : ) chcę z Tobą pić cytrynową herbatę. ______ Tylko coś takiego posiadam ![]() Miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
dzieki a ja moge dodac : Nadzieja jak cukier w herbacie.Choć jej mało i tak wszystko osłodzi...
#513 |
Przyczajenie
|
. Mmmm. < 333
a opisyy oo feriach ? ; D żee wkoncuu mam' jeaa . ! ; P. ii że bede spaĆ..i szukaĆ nowej miłościi . ; D mogą byĆ troszke smiesznee i troszke erotyczne . ; P Bardzo Byym prOsiiła . ; **** . ! |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
podbijam! naprawde nic nie macie? ![]() ;*** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Konto usunięte
|
Kochane!
Mam prośbę, taką ogromną i bardzo pilną. Otóż moja koleżanka, którą strasznię lubię (a nawet jeszcze straszniej) zaczęła spotykać się z chłopakiem, ze swoim przyjacielem. Wszyscy się dowiedzieli, a oczywiście ja nie. Dowiedziałam się przez przypadek, nie od niej samej.Oglądałam ich wspólne zdjęcia i przeczytałam komentarze. I takim oto sposobem dowiedziałam się, że są parą... Dziewczynki, macie coś na ten temat? Z góry dziękuję i przepraszam, że nie odpowieadam na prośby, ale zgubiłam enę i narobiłam sobie kłopotów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10753268]Kochane!
Mam prośbę, taką ogromną i bardzo pilną. Otóż moja koleżanka, którą strasznię lubię (a nawet jeszcze straszniej) zaczęła spotykać się z chłopakiem, ze swoim przyjacielem. Wszyscy się dowiedzieli, a oczywiście ja nie. Dowiedziałam się przez przypadek, nie od niej samej.Oglądałam ich wspólne zdjęcia i przeczytałam komentarze. I takim oto sposobem dowiedziałam się, że są parą... Dziewczynki, macie coś na ten temat? Z góry dziękuję i przepraszam, że nie odpowieadam na prośby, ale zgubiłam enę i narobiłam sobie kłopotów ![]() Nie wiem czy coś pomogę bo weny brak.. 'A myślałam że jestem dla Ciebie ważna. 'Przez przypadek, dowiaduję się o ważnych rzeczach. 'Ostatnia.....a myślałam że jestem pierwsza. 'Myślałam że możemy mówić o wszystkim. Trzymaj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
niech żyje wolność, wolność i swoboda. / ferie. teraz mam więcej czasu na poszukiwanie szczęścia : ) / ferie. w ferie moje łóżko ma mnie dość. ferie są od zabawy, rok szkolny od leniuchowania. niech ten czas będzie pięknym snem. / ferie. ferie - coś co Tygryski lubią najbardziej : D ____ Niektóre z wizażu. No i mile spędzonych ferii! ![]() Cytat:
![]() Strasznie mi się podoba. Jeśli wymyślisz coś jeszcze, napisz. Dziękuję! ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 |
BAN stały
|
Hej... mogła bym poprosic o opisy w związane z moimi zaręczynami
![]() ![]() i druga prośba: Chodzi o kłamstwa... że jestem okłamywana... że kolejny raz mimo to że ten ktoś obiecał, ze to się nie powtórzy zrobił to kolejny raz... Chodzi o to że już mam tego dosyc. Dosyc wybaczania! Boli mnie to, że taka sytuacja w ogóle miała miejsce że czuje się oszukiwana i trace wiare co do tej osoby.... a przede wszystkim zaufanie! I dobrze by było gdyby też nie były takie doslowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje marzenia się spełniły, na ręce pierścionek więcej. Czeka mnie dożywocie na miłość : ) Bo to oznacza, że będziemy razem "na dobre i złe". _____ Tylko tyle. Gratuluję i szczęścia życzę! ![]() Cytat:
Już nie łudzę się że to ma sens. Już nie oszukasz mnie. Nie kłam, Kochanie. Już nie oszukasz mnie... "To nie tak jak myślisz." W takim razie jak? W kłamstwach gubisz się już sam. Nie myśl sobie, że znowu nabrać się dam. Każdy może mnie oszukać, nawet Ty. Po Tobie nie spodziewałam się kłamstwa. Widać jestem mało przewidująca. Kończy się to co piękne jest... Nie chcę dłużej słuchać Cię. W kłamstwa dalej brni, więcej nie dam nabrać się. ______ Taki problem był stronę wstecz ![]() Kochane, zanim poprosicie przejrzyjcie chociaż kilka poprzednich stron. A jeżeli opisy ze stron wstecz nie pasują, to napiszcie. Wtedy nie będziemy pisać po 100 razy tego samego ![]() Edytowane przez 8b9e548609c344054e4abd55f0a324170747666e_602b0b39c7b72 Czas edycji: 2009-01-31 o 15:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Rozeznanie
|
a dziewczyny macie coś o rolkach? że uwielbiam na nich jeżdzić, że planuje kupić nowe i każda wolna chwilę dla nich poświęcam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zadomowienie
|
macie cos o tym ze jestem na bilardzie/kreglach i dobrze sie bawie?
#522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#523 |
Marudziara
|
Drogie dziewczynki Proszę was o opisy o tym że zależy mi na pewnym chłopaku
![]()
#524 | |
BAN stały
|
Cytat:
` Wydawało się jej, że zdążyła otrząsnąć się z takich bzdur jak zauroczenie i miłość. Chciała tylko czasem z kimś wyjść wieczorem, czuć, że jest dla kogoś ważna i komuś potrzebna. ` Czasami lubię jak ktoś mnie obserwuje I patrzy na mnie i mówi, że mnie lubi ... ` Nadal cię idealizuję. niepotrzebnie. ` Nie umiesz szczęścia zauważyć, może za wysoko patrzysz? ` Zakochałeś się kiedyś w kimś z kim nie zamieniłeś słowa ? ` Jak cholernie chce, żebyś nie był tylko bańką mydlaną o smaku maliny. ` Czerwona na niej sukienka. czerwona w sercu udręka. ` A kiedy spytają, kogo lubię najbardziej, mogę im powiedzieć, że Ciebie. ` Dlaczego pospieszasz wzrok żeby się odwrócił, gdy mnie widzisz?? ` Nic się nie zmieniłeś.. tylko oczy masz jakby bardziej brązowe. ` Chciałabym wierzyć, że jesteś tu naprawdę . ` Znalazłam pewien skarb i nosi on twoje imię. ` Byłam na wyciągnięcie ręki. Ale ty zawsze lubiłeś sięgać dalej. ` Podoba mi się że mogę sobie poudawać że cię mam, że cię znam i że coś tam. `Pozwól mi wziąć się za rękę, opowiedzieć o miłości dwojga ludzi... ` Ej, będziemy puszczać bańki mydlane, jeśli już w ogóle będziemy? ` Tylko w tym pośpiechu nie zapomnij, że nadal jestem. ` Chowam się w tłumie idiotycznych kombinacji i poharatanych serc. Szukasz! ` To czego tylko chce, stac z tobą w chłodnym deszczu. ` A dziś wieczorem? Stań w moich drzwiach, pozbaw wszelkich rozterek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
^znajdź mnie. i weź. ja sie uciesze przecież ^miło by było być dla kogoś bodźcem, jakimkolwiek ^lubię, gdy mówisz o mnie 'ta jedyna' ^Choć najmniejszy daj mi znak. ^to nie naturalne - milczeć , gdy zależy aż tak ^nie wstydź się to piękne poczuć nagle mięte i mieć w głowie pstro Coś takiego znalazłam ;] Może coś Ci sie spodoba, chociaz coś czuje że nie trafiłam.
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochane.
Ja znowu z prośbą... Macie coś o tym, że leże juz cały tydzien w łóżku chora a moja "przyjaciółka" nawet troche sie tym nie zainteresowała ani odwiedziła... przykro troche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#529 | |
Konto usunięte
|
Zbyt ludzka - Kochana, gdzie Ty się podziewasz? Tęsknię za opisami (za Tobą też)! ![]() Calineczka777 - To samo pytanie ![]() Tęskni mi się! ![]() Cytat:
Czekałam cały tydzień i nic. Nie przyszłaś... bo przyjaciółki powinny być razem "na dobre i złe", a nie tylko na dobre. nawet nie spytałaś jak się czuję... liczyłam na odwiedziny. powiedzenie "wiara czyni cuda" się nie sprawdziło. bo jak widać jestem zdana tylko na siebie, a myślałam, że mogę na Ciebie liczyć. wyobrażałam sobie, że mnie odwiedzisz. widocznie mam wybujałą wyobraźnię. _____ Tylko cos takiego, moja głowa nie pracuje tak jak powinna. Trzymaj się i wracaj do zdrowia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
BAN stały
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10769123]
Calineczka777 - To samo pytanie ![]() Tęskni mi się! ![]() ![]() Jestem jestem cały czas ![]() ![]() tylko jakos bez humoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Calineczka777 Czas edycji: 2009-02-01 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny bardzo was proszę o pomoc... Znam się z chłopakiem od 3 lat, jesteśmy przyjaciółmi, on zawsze traktował mnie jak młodszą siostrę bo jest o 6 lat straszy, ale ostatnio jednak zaczęło coś iskrzyć między nami. A jednej imprezie prawie się pocałowaliśmy.
On zwierzał się naszej wspólnej przyjaciółce że mnie kocha ale nie chce być ze mną bo nie chce mi zmarnować życia, bo jest dla mnie za stary. Twierdzi że zasługuję na kogoś lepszego ale ja chcę JEGO!!! A teraz stwierdził że musi o mnie zapomnieć i znalazł sobie dziewczynę... a mnie to bardzo boli bo też go kocham i teraz żałuję że mu tego nie powiedziałam. Macie może opisy pasujące do tej sytuacji? Bardzo was proszę o pomoc ![]()
![]() |
#532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wciąz nie powiedziałeś 'żegnaj' . Był wspaniały. Pokochałabyś go.Tak jak ja... Kochałam go lecz straciłam tylko dlatego, że brakło odwagi by mu to powiedzieć. Zobaczysz kiedys, co straciłeś, ale pewno będzie juz za późno.. Wołaniem jestes moich oczu. Why don't you...and I? (Dlaczego nie ty...i ja?) Czy ktoś widział Moją dusze ?.. Czy to prawda, ze odeszła razem z Tobą..? Mamy jeszcze czas by spróbować chociaż raz... ..maybe in time You'll want to be mine.. (może kiedyś bedziesz chciał być mój ) Mam nadzieje że znajdzie się cokolwiek co będzie Ci pasowało.. i nie martw się. Jesli Cię kocha bedziecie razem bo wiek naprawde w niczym nie przeszkadza. Jestem z chłopakiem ktory jest starszy o 8 lat i swietnie sie dogadujemy .. ![]() pozdrowionka i uszy do góry ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10769123]
Czekałam cały tydzień i nic. Nie przyszłaś... bo przyjaciółki powinny być razem "na dobre i złe", a nie tylko na dobre. nawet nie spytałaś jak się czuję... liczyłam na odwiedziny. powiedzenie "wiara czyni cuda" się nie sprawdziło. bo jak widać jestem zdana tylko na siebie, a myślałam, że mogę na Ciebie liczyć. wyobrażałam sobie, że mnie odwiedzisz. widocznie mam wybujałą wyobraźnię. _____ Tylko cos takiego, moja głowa nie pracuje tak jak powinna. Trzymaj się i wracaj do zdrowia! ![]() Dziękuje bardzo ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Przyczajenie
|
Tingeling - Ukradłam wszystkie . ; D Dziekuuje . ; ***** .
A ja tu znowu wyskakuje z prośbą . ; ]] No to tak .. znajdą się jakieś opisy o tym ze podoba Mi sie takii fajny kolo .; ]] tylko ze on kocha inną a ona z nim nie chce byĆ .. i zeby Mnie zauważył . i On do tego mam piękne niebieskiee oczyy . < 333 . i ze kiedyy go widzee to ciarkii przechodzą Mi po całym ciele [ w dobrym znaczeniu oczywiscie . ; D ] . BardzOOoooo Proszę. ; **** |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
BAN stały
|
Kochane ! O tym ze chodze na rehabilitacje :/ bo jestem chora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Wtajemniczenie
|
ojej a co jest ?
#537 |
Raczkowanie
|
a ja bardzo bym prosiła opisy o 'jego cudownych niebieskich oczach" ^^ moga byc tez smutne.. ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Marudziara
|
Cytat:
Dołaczam sie do prośby ![]()
![]() |
#539 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda, szkoda ![]() Pamięta i będzie czekać na Twój powrót ![]() Ojej. A co się stało jeśli można wiedzieć? Proszę bardzo! ![]() Kradnij ile chcesz ![]() Cytat:
I can feel the butterflies. (kiedy patrzę w Twoje niebieskie oczy, czuję motylki - takie moje nieudolne tłumaczenie ![]() sycąc się każda sekundą, w której spoglądały na mnie wielkie niebieskie oczy. jego piękne niebieskie oczy... i chciałabym zawsze móc patrzeć w Twoje niebieskie oczy. On ma coś w oczach, On ma w oczach głębię oceanu... bo oczy Twe zapamiętam... Jego oczy umiały tulić, pieścić, płakać bez łez, palić i mrozić. ______ Z wizażu większość. Nawet jeden chyba Twojego autorstwa jest ![]() Jakoś mi nie idzie pomaganie, chyba sobie zrobię krótką przerwę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
Tingeling aj dziękuję bardzo ;** właśnie o cos takiego mi chodziło ;D
właśnie przypomniały mi sie jeszcze takie: Uwaga! Niebo świeżo malowane błękitem Jego oczu. W Twoich niebieskich oczach jest początek i koniec całego mego świata. "Kocham Cię" - szepnął- Patrząc na mnie parą najbardziej niebieskich z niebieskich oczu. W fioletowym pudełku mam kredki. Wszystkie w odcieniach Twoich niebieskich oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.