|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Paula, a zdjęcia masz
![]() ![]() Ja narazie jeszcze bezzdjęciowa. Aparatu nie miałam, a kiedy fotki od fotografa będą to nie wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Coś tam mam
![]() U nas fotograf robił tylko grupowe i z partnerami jedno. W ogóle się zbulwersowałam, bo te z partnerami robił przy jakiejś głupiej firaneczce, fuuu. ![]()
#1443 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zadomowienie
|
Paula: Proszę o zdjęcia
![]() Ilona: Nie dostałam od Ciebie zdjęć ![]()
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
Paula super, ze sie studniowka udala
![]() ![]() Ilona wybacz, ale naprawdę zachowujesz się jak rozhisteryzowane małe dziecko. za mocno wszystko przezywasz i bierzesz do siebie. po alkoholu ludzie sie inaczej zachowuja, sa sklonni do przytulania itp itd. a Ty zatanczylas z nim poloneza na probie i od razu zaczelas sobie nie wiadomo co wyobrazac ![]() i taka prośba ogólnie do wszystkich. nie piszcie postu pod postem, edytujcie ![]() ostatni dzien ferii. eh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Paula, bosko! W życiu bym nie powiedziała, że to Ty(pamiętając zdjęcie z interpalsa). Ślicznie wyglądałaś i ten kolor sukienki!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o studniowke. A chcial mnie wziasc do tanca..ale ja nie chcialam ![]() I ja wiedzialam ze z nim byc nie moge-nie pasujemy do siebie ale tu chodzilo o przyjazn( i on chce byc z ta kolezanka ze studniowki,napisal mi to jak go zapytalam o to)
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Jak tak patrzę i czytam to stwierdzam, że od jakiegoś czasu praktycznie w co drugim poście pojawia się hasło: 'zdjęcia' x) I jak to widzę to mi się uśmiechać chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zadomowienie
|
Paula wyglądałaś cuuuudownie
![]() ![]()
![]() |
#1450 |
Rozeznanie
|
Mój morał ze studniówki: nie brać się za organizowanie czegokolwiek. Tak naprawdę nie mogłam się spokojnie zająć sobą bo musiałam uważać czy nie dzwoni fotograf czy tez kamerzysta i ajak przyszło do klasowego zdjecia to nawet nikt mnie nie zawołał :/
Rano poszłam do szkoły, schowałam alko w inne miejsce po kilkudziesieciu minutach intensywnego rozmyślania. Poleciałam szybko do koleżanki do fryzjera przypilnować, zeby jej czegoś na głowie nie zrobił ochydnego, potem dom, kąpiel, mejkap tejże kolezanki i biegiem do fryzjera. A tam masakra jakaś! Trzy bite godziny spędziłam w tamtym pomieszczeniu majac przez pierwszą połowę wałki na włosach [chciałam proste...] tak zawinięte, ze pewnie większosć mi wypadła, a drugą denerwując się czy mi nie zrobi jakiegoś niewiadomoczego. Wyszłam w miarę zadowolona, mam jakieś zdjecia ale nie samej fryzury;p Ale nerwów się najadłam co niemiara. Potem do mnie do domu zjechały się koleżanki i koledzy i mój partner, szykowaliśmy sie wbiegu dosłownie, jednej rozpruła się sukienka ;d dobrze że w domu jeszcze a nie już w szkole ![]() A sama impreza była całkiem udana, najpierw poloneza ładnie zatańczyłam w 1. parze a potem sie rozryczałam jak dawałam kwiaty mojej wych. ![]() Generalnie, spodziewałam się czegoś więcej po tej studniowce.
#1451 |
Zakorzenienie
|
Paaaaauuuuulaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczęta
![]() Granatowi jestem wierna (zresztą ta granatowa ściana to w moim pokoju ![]() ![]() be nie przesadzaj ![]() ![]() ![]() sonnerin do zdjęcia Cię nie zawołali? ![]() ![]() U nas kilka razy robili zdjęcie klasowe, bo ciągle kogoś brakowało xD Masz zdjęcia? ![]() ![]()
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-02-01 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Paula zdjęcia!
![]() Ilona ja sie nie dziwie że on sie spłoszył. Tobie nie chodzi o przyjaźń i dobrze o tym wiesz. Zachowujesz sie jak histeryczka i desperatka. Nawet jak jemu mówiłaś że tobie o przyjaźń chodzi to byłby ślepy gdyby nie zauważył że tak wcale nie jest. Faceta łatwo spłoszyć, zamęczyć. Pewnie zauwazył co sie kroi i nie chce robic ci nadziei. I brawa dla niego. Ochłoń dziewczyno, przestań ryczeć, bo nie masz najmniejszego powodu ![]() O studniówce wogóle nie myśl, bo po alkoholu każdy zachowuje się inaczej. I naprawde radze ci zmienić podejście, bedziesz miała napewno TŻ, a takim zachowaniem jesteś w stanie już na samym starcie spłoszyć go. A teraz sie nie zamartwiaj, nie ten to inny. Szkoły zostały ledwie 3 miesiące. Zleci raz dwa. Potem studia, nowe towarzystwo. Znajomi znajomych. Będzie zupełnie inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale my pisalismy ze soba i ja wiedzialam ze on nie chce ze mna byc. Wiem ze on chce byc z inna i ze ja mu sie nie podobamm.. a poza tym zlaczyc nasze charaktery..i pozar gotowy ![]() Sprobuje z nim pogadac w szkole. Bo podsumowujac to on napisal mi na koncu ze nie chce gadac na gg.. a jak sie spytalam czy sie narzucam: on napisal ze tylko na gg..
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj zrobiłam sobie maraton filmowy z TŻ i teraz chce mi się tak bardzo spać..
![]() Paulo mogę Cię poprosić o fotki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Paula cudownie wyglądałaś
![]() ![]() ![]() sonnerin tak to jest, że się lata, załatwia wszystko za innych, a oni potem nawet o Tobie nie pamietaja. czekamy na zdjecia oczywiscie ![]() Ilona Twoje histeryzowanie jeszcze Ci na zle nieraz wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Sonnerin ja też prosze :P
Paulaaaa jak ty pięknie wyglądałaś ![]() Ilona zrobisz co zechcesz, i tak żadnej z nas nie słuchasz. Tylko żebyś potem znowu nie ryczała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Paula, nasza kolejna studniówkowa laseczka
![]() ![]() 100 mam dopiero za 2 tygodnie, ale muszę się w końcu wybrać na solarium, bo czuję, że okres zbliża mi się okres :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie wyglądam na więcej niż 18. ![]() ![]() A broszkę zgubiłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() Buty ze zwykłego sklepu. ![]() Dzięki ![]()
![]() |
#1462 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja też zgłaszam się po zdjęcia ![]() sonnerin,paula007 bardzo proszę o foteczki ![]() Sonnerin: U nas tez było mega zamiszanie z fotkami,mieliśmy miec do własnej dyspozycji fotogafa a okazało się że trzeba czekać w kolejce godzinę !!! Mimo że na sali stało i przyglądało się 3 jak jeden robi zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() Ze zdjęciami jest najgorzej na studniówce(z mojego dośiwwadczenia). Lepiej wziąć dobry aparat(mój był do bani ![]() ![]()
#1463 |
Zakorzenienie
|
Jestem, wróciłam, żyję, ale ledwo.
![]() Było suuupeeeeer! ![]() ![]() No i oczywiście super się czułam - włosy wyszły mi IDEALNIE tak, jak chciałam, sukienka się nie powtórzyła, a buty, jak na te buty, gniotły umiarkowanie. ![]() Także jestem zadowolona. Tylko chcę jeszcze raz! ![]() Paula, sonnerin - podzielcie się fotkami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zadomowienie
|
Invissible: Ty też się podziel fotkami
![]()
![]() |
#1465 |
Raczkowanie
|
Paula: aaaaaa ślicznie,IDEALNIE
![]() ![]() ![]() ![]() Policzyłam i wysłałam 23 razy zdjęcia wam,moja poczta chyba tego nie wytrzyma,rzadko co z niej korzystam ![]()
#1466 |
Zakorzenienie
|
Ilona bardzo ładnie wyglądałaś
![]() I bardzo poproszę o zdjęcia ![]() Dzisiaj chyba jeszcze odpoczywam, może trochę z niemieckiego coś porobię, ale od jutra biorę się do roboty ![]()
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
invissible super, że się świetnie bawiłaś
![]() Wysłałam Ci foty. nouvelle dzięki ![]() ![]()
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
Podzielę się, ale później, bo może dostanę jakieś inne fotki, niż robione przez rodziców.
Poza tym, muszę najpierw się ogarnąć, bo jak zwykle siedzę z kompem w łóżku, a wokół mnie pobojowisko. :P Kto chce, niech pisze, to potem powysyłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Raczkowanie
|
paula-fotki poszły
![]()
#1470 |
Zakorzenienie
|
Paula wyglądałaś bajecznie!!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.