|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
pomysle o czyms dla Ciebie
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Hexx nie trzeba
zalegal u mnie ten korek, wole jednak mojego Benefita ja tez zrobie maly przeglad moich zapachow, mysle, ze kilka pojdzie w swiat, zeby zrobic miejsce czemus nowemu ![]() poza tym chyba sprzedam tablet graficzny, zle mi sie pracuje na tym czyms, wole jednak tradycyjna mysze niz dlugopisik ide dalej robic porzadki w lazience, moze jeszcze wynajde cos, czego nie uzywam
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
I mi cytaty nie działają poprawnie
![]() Pakosta- mnie też nowy burzuj zaciekawił ale nie wiem czy się odważę- pamiętam jak zużywałam wersję Ultra Black chyba z 8 miesięcy a póki co tuszy otwartych mam ino 7 i 3 miniaturki w planie Cytat:
![]()
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() 4 dzień choroby i nadal źle się czuję Czy kiedyś to choróbsko mnie opuści?
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu było, tyle nastukałyście postów, przeczytałam wszystko oczywiście ![]() Ja się cieszę bo wczoraj skończyłam masło kawowe Joanny, teraz jeszcze resztka bursztynowego, dwa kremy owocowe Joanny i koniec zapasów, bedę mogła kupić sobie nowe Wczoraj napadłam na esotiq, tam była prawdziwa demolka, takie ceny ![]() Kupiłam dwa komplety bielizny bordowej za śmieszną cenę ![]() Hexanko chciałam Ci pogratulować, trzymam za ciebie mocno kciuki żeby wszystko Ci się udało i żeby Twoje plany się w 100% powiodły
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Gajuś nic się nie stało Isa biedactwo Trzymaj się tam i nie daj się choróbsku |
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś zlot rodzinny z okazji urodzin mojej siostry. Dobra wymówka, żeby się nie uczyć.
Byłam wczoraj w kinie na "Droga do szczęścia " - polecam ![]() Ząb mnie już mniej boli, ale wciąż mam policzek w wersji chomikowej ![]() Wczoraj przed kinem weszłam do TBS, miałam ochotę kupić maseczkę Tea Tree , której przelewkę dostałam od Estelli, ale się wstrzymałam A jeszcze wczoraj Karolina kusiła mnie masłami Wczoraj użyłam balsamu Garniera z mocznikiem , który dostałam od Noska - jestem z niego zadowolona, wcale się nie klei tak strasznie, a nawilżenie było odczuwalne przez cały dzień! Tylko trochę mnie szczypał jak nałożyłam zaraz po goleniu. Kosmetycznie kończy mi się parę kosmetyków , takich jak szampon, żel, maska do włosów. Chciałabym kupić sobie coś antycellulitowego i systematycznie do lata używać, zastanawiam się, czy zainwestować w coś droższego, czy wziąć coś z Eveline ![]() Sleepy, obejrzałam Twoje zbiorym bardzo ładne ![]() Nosku, pochwal się listą kosmetyczną
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
], garnierow, tolpy i innych podobnych l'orealow i tylko z lipostopa jestem zadowolona. czuc dzialanie, skora po jego uzyciu jest sprezysta, jedrna. ja uzywam zapobiegawczo co prawda, ale moja mama tez jest z niego zadowolona
|
|
#2379 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no więc na pewno chciałabym poszukać jakiegoś peelingu, który zastąpi mój ukochany Biotherm i myślę tu nad Clinique Exfoliating Scrub, bo czytałam że mocny ![]() Nie wiecie kiedy pojawi się u nas nowa maseczka Clinique Turnaround Instant? Po tej 15 minutowej mam ochotę na jeszcze
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L_V chwaliła skład ![]() i bardzo lubię Lipo-metric Vichy, ale on to bardziej wyszczupla niż jest antycellulitowy ja bym chciała taki peeling Clinique http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4025 chyba jeszcze nie ma u nas
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-02-01 o 10:16 |
|
|
|
|
#2381 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Organzzo no właśnie też o nim myślę i strasznie się napaliłam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie chwale obydwie maski Tea Tree z TBSu
zarowno ta z glinka jak i te na zaskorniki
|
#2383 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy on chłodzi?Dobra , dobra No więc tak ![]()
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też go chce, to może kupimy razem na wspólnych zakupach ? Żeby znów nie było, że nic nie kupujemy Cytat:
![]() Mówisz o tej w małej, 30ml tubce? Ja już jej dawno nigdzie nie widziałam ;(
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
chlodzi bardzo delikatnie. nie ejst to jakis nie wiadomo jaki mroz
![]() Cytat:
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz za tydzień na zlocie?
|
|
#2386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
![]() tez mam nadzieje, ze jej nie wycofali bo jest naprawde skuteczna. i to jedyna maseczka peel-off ktora lubie
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też dziś pójde po coś antycellulitowego, moje uda są w fatalnym stanie muszę już z tym walczyć.
Nie znoszę tych chłodzących i kupię serum termoaktywne eveliny, przynajmniej to będę używać bo te chłodzące mi potem leżą odłogiem :/ Powoli kończą mi się kremy do twarzy, w ziajach widać resztki, mam jeden rumiankowy z YR ale on jest dość treściwy więc jest na noc, a potrzebuję coś nawilżającego na dzień, coś takiego lżejszego, zupełnie nie wiem co wybrać. Tym bardziej że fundusze mam ograniczone
|
#2389 |
|
Miss Pudernica
|
Hej
Wczoraj właśnie obejrzałam dokładnie swoje nogi w kostiumie kąpielowym i mi się nie podoba ta moja pomarańczowa skórka Jakaś taka bardziej widoczna się zrobiła.Planuję kupić serum Eweliny, to co Vibeska. A co do kremów do twarzy to jak wykończę swoje planuj kupić Olay rozświetlający albo AA Therepy matujący na dzień.
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie ja na tą serię AA Therapy muszę zapolować, tylko matujących nie chcę bo u mnie się nie sprawdzają :niee:
O Olay słyszałam negatywne opinie i jakoś nie jestem przekonana ...
|
#2392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, przyznam się: mam jeszcze zachomikowane dwa balsamy, maseczkę do nóg, peeling, samoopalacz ![]() ale to juz wszystko ![]() Cytat:
Jest tani, bardzo lekki ale dobrze nawilża. Do bardzo suchej skóry moze byc za słaby. Mi czasem nie wystarcza przy wiekszych przesuszeniach. Mnie przekonała recenzja bossy Bardzo go polecała.
|
|
#2393 |
|
Miss Pudernica
|
Madzia ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15655 Miałaś ją może ![]() Vibesko ja bym jeszcze chciała krem na noc i może żel do mycia twarzy, jak kiedyś wykonczę Ziaję normalizującą, jest strasznie wydajna. A tą serię można dostać tylko w aptekach?
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak dla mnie jest mocno średni ![]() Ja jestem jakaś dziwna bo mało który krem mi naprawde pasuje ;( Wymyślam za bardzo chyba .........
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ledwo żyję
Nie wiem już jakie leki wziąć żeby była choć lekka poprawa. A za oknem takie piękne słoneczko ![]() Jak tylko pozbędę się tej choroby jadę na jakieś zakupy, mam straszną chcicę na coś A jeszcze Wy tu kusicie...o i z BU muszę przecież jeszcze zamówienie złożyć, i z Avonu też...poszaleję trochę ![]() I do fryzjerki pójdę, moje odrosty i suche końce wołają o pomstę do nieba
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
ja znalazlam swoj krem idealny i poki mi sluzy to sie go trzymam kurczowo. w sumie nawet nie mam pomyslu na co moglabym sie, w razie potrzeby, przerzucic. nie testowalam tylko nawilzaczy Nuxe, ale po przejsciach z kuracja zluszczajaca jakos nie mam zaufania do tej firmy [chociaz krem do rak Reve de Miel jest fajny, cudnie pachnie
siedze z kalendarzem i mysle, kiedy by tu do Czech jechac mam juz mala liste zakupow [balea wczoraj wykonczylam jeszcze niemieckie zapasy plynu do kapieli i mi smutno, bo juz zadna butla nie stoi w zapasowej szafce ]
|
#2397 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zapasik żeli, w szczególności anyżowego i kawowego, może też kakao wpadnie ![]() Cytat:
Co prawda ta przyprawa do kaw i deserów Kamisa jest wg mnie taka sobie, ale może ta do herbaty będzie lepsza. Ta kawowa niby ma wszystkie składniki, jakie lubię, ale żeby jakoś diametralnie poprawiała smak kawy to nie powiem Cytat:
Cytat:
No proszę, toś mnie zdziwiła. Myślałam, że dalej kiwiomaniaczką jesteś. Cytat:
Co do EDM, to mi się w tej chwili nie spieszy, mogę odpuścić. Czekam na zestaw próbek, a on starczy mi na trochę. Zresztą i tak ostatnio jestem tak spłukana, że może to i lepiej, że tak się złożyło. Cytat:
Bałam się, że będzie przesłodzone, ale nie - jest malinowe, słodkie, ale z taką jakby nutką świeżości. Faaajne, polecam, zwłaszcza, że ciałko po nim takie milusie ![]() ***************** Wczoraj po Kraku zbytnio nie polatałam, bo jednak załatwianie niezbędnych spraw trochę nam zajęło, ale spacerek po Rynku został zaliczony, obiadek u Babci Maliny też (pyszne placki po budapesztańsku, polecam ), no i małe zakupy w galerii też Odebrałam zamówienie z empik.com, kupiłam maseczkę winogronową w YR i krem Neutrogeny w zestawie z pomadką w Carrefour, a siostra po drodze wstąpiła do Naturalnego Sklepiku i kupiła mi ziemię patchoulową. Już się nie mogę doczekać aż wypróbuję tą maseczkę z YR, ale przy przyszłym szwagrze nie będę przecież paradować w maseczce, a zamykać się w łazience też mi nie wypada. Muszę się uzbroić w cierpliwość ![]() Tymczasem zmykam posiedzieć trochę z rodzinką. Miłej niedzieli życzę wszystkim |
||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a syropy sa na pewno na allegro ja ostatnio nalogowo wrecz pje Kahlua Caramocha z Coffee Heaven, to taka kawa-nie kawa ale pyszna a slodka jak nie wiem ![]() Cytat:
|
|
#2399 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do JT, to jest mój pierwszy Jakoś mnie nie zachwycały, takie drobinkowe wszystkie... Ponieważ jednak pokochałam się z tą wisienką, jeśli możesz mi polecić jakieś podobne (tzn niedrobinkowe i pięknie pachnące), to chętnie pooglądam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jestem pełna czarnych krop ostatnio. Ale kupiłam znóz Cleanance Avene, po 4 dniach już pory mniej widoczne! Uwielbiam ten żel, chyba mu podniosę ocenę na KWC, bo wtedy używałam na bezproblemową cerę, a teraz widzę faktycznie, jak działa.Cytat:
Cytat:
--- Testuję kolejny kremik, tym razem RoC do mieszanej, niezwykle przyjemny zapach, aksamitna, śmietankowa konsystencja, zadawalające nawilżenie i niezły mat. Ale żelowy Galenic - nie ten, tylko jego brat do cery normalnej / mieszanej, nie ma go na KWC, a ja w necie zdjęcia nie mogę znaleźć i nie zgłaszam, chyba nawilżał lepiej. I mniejsza ilość wystarczyła do pokrycia całej buźki. Kosmetycznie potrzebuję: - żel do włosów (najchętniej Goldwell nabłyszczający) - balsam do brązów (tyż Goldwella) - maskę przeciw rozdawajaniu końcówek - maseczkę oczyszczającą - krem na noc I błagam, żadnej kolorówki w lutym! |
|||||||
|
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już zdecydowałam się na kupienie farby excell 7.13, moż ejutro jak mi dobrze pójdzie zaliczenie to sobie sprawię ![]() Cytat:
Effaclar fajnie poprawia stan samej skóry- wygładza i jakby na prawdę redukował ilość grudek (ale to chyba jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenie) natomiast wyskakują mi po nim takie gulki jak przy zapychających kosmetykach i wcale to nie wygląda jak ten wysyp oczyszczający o którym pisałyście No i też nie można go bez przerwy używać. Ten kremik dla wrażliwców Garnier z zestawu jednak nie jest dal mnie- zostawi ami taką lepko świecącą warstwę i nie jest to komfortowe uczucie Nie wiem już w co celować zupełnie.Co do wypadu co Czech- zróbmy może taki weekendowy wypad gdzieś blisko za granicę na droben zakupki, tak pomiedzy zlotami krajowymi, co Wy na to ![]() No bo jestem ale jakoś przez dłuższą chwilę nie mogłam trafić na odpowiednie- albo były za twrade i kwaśne albo znów za miękkie i mdłe więc dałam spokój. Ech, idę testować podkładzik Clinique i Colossala
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

poleci w pniedzialek najpewniej
adres mam
pomysle o czyms dla Ciebie 
zalegal u mnie ten korek, wole jednak mojego Benefita 
a póki co tuszy otwartych mam ino 7 i 3 miniaturki w planie 
Czy kiedyś to choróbsko mnie opuści? 

i myślę tu nad Clinique Exfoliating Scrub, bo czytałam że mocny
chyba jeszcze nie ma u nas

Będziesz za tydzień na zlocie?
), no i małe zakupy w galerii też ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)