|
|
#2071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
No to tak:
styrana - niepowtarzalna i bezapelacyjnie najlepsza! <3 jednaZwielu - ah MYSLOVITZ <3 Już Cię kocham ;* CukrowaPanna - wszystko kradne! Cudnaś Ty! <3 papergirl - uwielbiam! <3 bananowalaska - ah, oh! <3nydee - ślicznie. ;* NieZTejBajki - jak wyżej,, <3 No..tyle chyba. <3 Nigdy nie pozwolę, aby ktoś mi wmówił, że nie mogę czegoś zrobić. Skoro mam marzenia, muszę je chronić. Ludzie nie potrafią sami czegoś zrobić, więc mówią, że ja też nie mogę. Jeśli czegoś chcę to zdobędę to! Z czasem wszystko się kończy.. Każdy odchodzi swoją drogę, w swoją stronę.. Ale mimo wszystko, gdzieś na dnie naszego serca pozostają wspomnienia. Nikt nam ich nie odbierze, będą zawsze dla nas! "Nie płaczmy, że coś się skończyło ale cieszmy się, że się nam przytrafiło." Wiem, że jeszcze nieraz łzy po mym policzku spłyną, ale przecież nikt nie mówił, że będzie łatwo.. Zrozumiałam, że w życiu są czasem takie chwile, dla których warto żyć i cierpieć.. Każdego ranka, po przebudzeniu otrzymuję kredyt o wysokości osiemdziesięciu sześciu tysięcy czterystu sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładę się spać, zdaję sobie sprawę z tego, że nie wykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień.. To, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj. Każdego nastęonego ranka rozpoczyna się ta sama magia.. Znowu otrzymuję taką liczbę sekund życia i zaczynam grać w tę nieodwracalną grę.. Bank może zamknąć mi konto w najbardziej nieoczekiwanym momencie, bez żadnego ostrzeżenia. W każdej chwili może zatrzymać moje życie. Chciałabym, żeby wszystko zatrzymało się właśnie teraz i już nigdy, przenigdy się nie zmieniało.. Tego właśnie dnia pełnego mgły i mżawki skradł mi serce, zabrał oddech i sen.. Miała szansę, by złapać księżyc na linę.. Zakochałam się. On wybrał inną. Na wspólnej fotografii dorysowałam mu wąsy. Minęło.. Miała nadzieję, że już go nie kocha. Tak bardzo się starała, żeby to minęło. Ostatnie pół roku to był właściwie odwyk. Odwyk od niego, od jego wariackiej miłości, od pocałunków, jego fantazji, jego wygłupów, jego napadów melancholii, jego niezwykłości.. Nie udało się. Owszem, może i onim zapomniała, ale wcale nie przestała go kochać.. Kiepsko przygotowana do zaszczytu życia.. Te puste słowa rozwiał wiatr.. Chciałabym być z Tobą tylko moment - od dziś do końca. Jeśli chcesz, mogę okryć Cię deszczem.. - Kochasz mnie? - Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.. Wiem jak ułożyć rysy twarzy, by smutku nikt nie zauważył.. Jeśli miejsce przy sobie choćby małe mi da, może wtedy mu powiem, że to cały mój świat.. Wiem, to tylko sen.. Nie budź mnie.. Znów na złudzenia tracę czas.. Napluł w dłonie i podniusł swój kawałek słońca wyżej..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-02-01 o 10:12 |
|
|
|
#2072 |
|
Raczkowanie
|
Czasem Bóg
Daje talent A resztę musisz Wygrać sam. Niech zegary śpią, otrzyj ślady łez... Z każdym swoim dniem Zaprzyjaźnij się Spróbuj widzieć świat Pozytywnie. Kiedy jest mi źle Mówię światu: Nie! I biegnę na łąkę... Znaleźć czuły rym, do jego muzyki...
|
#2073 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi miło .Kradnij,kradnij Pierwsze pochwały. ).Dziekuje,dziekuje;*. ___________ ______ ____ 1.Był taki brudny,parowały z niego wszystkie czarne kłamstwa.
2.Przez chwile,mysłalam ze się zmienisz. 3.Plastikowe serce. 4.Znowu Cię widziałam..Ona miała na sobie dopiero cztery Twoje kłamstwa. 5.Dzisiaj nawet na mnie nie spoglądasz. 6.Kolejna jednorazowa chusteczka. 7.Nawet nie pamięta że lubię czerwone róże. 8.Zdjęcie,mój strych..i pełno kurzu. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-02-01 o 10:28 |
|
|
|
#2074 |
|
Raczkowanie
|
wtopiona w szarą rzeczywistość.'
skaczę z radości. nie czujesz jak ziemia drży?.' staramy się o siebie.' tak blisko a jednocześnie tak daleko.' pełna zwątpień.' przy Tobie jutro ma różowy kolor.' bez Ciebie życie byłoby o wiele trudniejsze.' po co Bóg nas sobie przedstawił?.'
|
#2075 |
|
Raczkowanie
|
Trudna sztuka zapominania.
Gdy zatrzasnęły się za nim drzwi poczułam całkowitą bezdenną pustkę ... Nie tylko serce mi skradł ... Bezdomna miłość . Zegar bije już szósty raz . Sama ne wiem czy tego chcę . Kiedy Cię widzę czas się zmienia z zimowego na letni... Czarno biało szara tęcza Dajesz mi niepokorne myśli i niepokoje ... i zdejmę płaszcz podszyty lękiem.. Nie roztrzaskałam skroni o podłogę póki co ... Ten dziwny splot słów ma wyrażać mej duszy stan To takie banalne kilka słów bez znaczenia. Minuta za minutą, dzień za dniem kolejny rok tęsknię ... Bo oczy Twe pamiętam... Może komuś coś ?
|
#2076 |
|
Raczkowanie
|
Sometimes I feel
Like I don't have a partner Sometimes I feel Like my only friend Is the city I live in The city of angels Lonely as I am Together we cry. / Czasami czuję jakbym nie miał partnera czasami czuję że moim jedynym przyjacielem jest miasto, w którym mieszkam Miasto aniołów samotne jak ja razem płaczemy smutek pogrzebu. radość urodzin. zakochać się mieć dwie lewe ręce nie robić w życiu nic czasem pisać wiersze. Nie ma przyszłości żyjącej przeszłością.
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
* Plastikowe uczucia. Niczyje.
* Każda miłość inna, każda czarodziejem. * Serce nigdy nie zapomni. * Ty jak respirator. <33 * Gdy odchodziłeś, co czułeś?
Czy czułeś to co ja? Czy Twoje serce wyło z rozpaczy? Nie. Wyszedłeś całkowicie obojętnie. Zostawiłeś mnie samą, z łzami, z samotnością .. * Kłamałam, gdy mówiłam, że potrafię żyć bez Twoich rąk. * Nim zaśniesz, nim wypłyniesz na oceanów fale ..
|
|
#2078 |
|
Raczkowanie
|
NieZTejBajki dzięki, motylek. Miło mi słyszeć takie pochwały od kogoś takiego jak ty
_ cieniem wypełniło się moje serce cały ten ból po tamtej stronie będzie już innym bólem czy moglibyśmy chociaż raz patrzeć poza tymi starymi bliznami? zmieniając kolory nieba a co, jeśli ty sprawiasz, ze jestem tym, kim zawsze chciałem być? kochany, zanim bedzie za późno, proszę. słońce wschodzi w twoich oczach zmęczony jestem trwaniem wciąż tutaj Czasami tęsknię za jutrem wciąż tkwiąc we wczorajszym dniu Czasami boję się tak bardzo że aż brak mi tchu Czasami zamykam oczy by nie widziec tego zła już Czasami zatykam uszy by odciać się od melodii bólu Czasami chce śnić na jawie i zostać na zawsze tu A czasami chcę spać i nie budzić się już Ale nigdy nie chciałabym móc stracić te wszystkie wspomnienia i ciebie z moich snów Nie schodził na dół kiedy wołała "czas na śniadanie" Don't you know it's violation? nigdy nie pozwolę ci odebrać mojego swiata chciałbym ukraść przyszłosć w albumie wszystkie moje najpiękniejsze chwile uczucia moje są jak ruchome piaski nie mogę uwierzyć, że sie załamałem. and then i crashed into you Poruszałem się z prędkością dźwięku to wszystko jest takie zamazane I stanąłem w płomieniach Mogłem umrzeć.. Pochłaniasz mnie, A ja nie mogę odejść. Teraz próbuję stworzyć jakiś sens Bez wiedzy jak i dlaczego to się stało Wiesz, czasem wieczorem patrząc przez okno, myślę o tym, jak bardzo żałuję. A załuję, ze nie mogę powiedziec ci tego, co jest we mnie, co czuję i co myślę. Żałuję, że wciąż wprowadzam cie w błąd, a ty masz o mnie mylne pojęcie. Widzisz mnie takiego, jakiego ci przedstawiam, jakiego chcę, bys widziała. Wiem, ze to tchórzostwo mną kieruje, ale nie umiem pozbyc się tego strachu. On ciągle jest ze mną, obok mnie i we mnie. Nie spuszcza mnie ze swych czarnych ślepiów ani na moment. I wciąż żałuję, że nie możesz wiedzieć o mnie tyle, ile bym chciał. Wybacz mi, ale pewnie nigdy się nie dowiesz. Bo widzisz, myślę, że słowa nie są wystarczajace, by pokazać ci to wszystko. Boję się, że słowa ujmą znaczeniu mnie i moim uczuciom. To wszytsko jest poza granicami słów. Poza granicami. moje myśli pokazały zęby puste rece piekły
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-02-01 o 11:03 |
|
|
|
#2079 |
|
Przyczajenie
|
- chodź ze mną choć zupełnie nie wiem dokąd,
chodź ze mną by sens nadać życia krokom. -i kiedy mówisz do mnie słońce, traktuje to co nieco opacznie. -spadam pomiędzy zdania.w niedorzeczności, bez wahania. -coś co mogło znaczyć coś raczej już nie znaczy nic. - a może warto było? -tak bardzo chciałabym widzieć cię więcej trzymać za rękę kopać powietrze. -wyciągam w twym kierunku ręce, by miec Ciebie więcej. tu i teraz. -nie jestem gwiazdą, ale mów mi słońce.
{ Wiesz, nie mam podzielności uwagi toteż kiedy jem palę i piję, czytam piszę i oglądam telewizję nie mogę w tym czasie nikogo kochać. Nie bierze mnie polityka, bo nie mam podzielności uwagi musiałbym przestać żyć.Wiesz, chciałbym ci powiedzieć. Ale nie mam którędy. } |
|
|
|
#2080 |
|
Rozeznanie
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
'Ktoś między nami zatrzasnął drzwi..'
Oczy ze szkła .. Więc Kochany ułożyłam sobie życie ... Po co tyle straconych w życiu lat ? Coś, co ludzie miłością zwą ... Powiedz jej, by zawsze dbała o wszystko co kochałam ... Wszystkie jesteście cudne dziewczynki ![]()
|
#2082 |
|
Raczkowanie
|
jednaZwielu dziękuje
to wręcz dla mnie zaszczy, bo ja twoje kradnę nałogowo <3kee, miluu, kissable mrrr opisy: Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? moje sumienie sra na ten haniebny czyn wraz ze mną. xd Kiedy zawołasz do króliczej norki: "Hej, jest tam kto?", a głos zwnętrza odpowie: "Nie!", to znaczy chyba, że nie jesteś mile widziany. damy radę, ale.. nie no nie damy ! Tak często Cię widzę Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka. Noszę szminkę w kieszeni, odkąd wiem, ze masz bardzo ładne usta. Jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. Na samotność skazują człowieka nie wrogowie, lecz przyjaciele
|
#2083 | ||
|
Rozeznanie
|
kradnee.
Cytat:
Cytat:
![]() Myslisz, ze jak zamkniesz mi drzwi przed nosem to mnie juz nie ma? |
||
|
|
|
#2084 |
|
Rozeznanie
|
wyryj w moim sercu siebie.
Dotrzeć do Ciebie .. Nawet niebo płacze zaglądając przez okno do mojego pokoju. uczę się niechcenia. nieczekania. nieoczekiwania. codziennie. Myśli i nerwy mieć w proszku. Kocham Cię, chciała bym tu zostać z Tobą. Poproś bym została. kraina lalek niechcianych. Są dni, kiedy po prostu nie widać nieba. Nadzieja. Widziałam ją. Potem poszła sobie i drzwi zamknęła.. i tak jakby ktoś zabrał mi mnie . i nie chce oddać . fakt. jesteś dla mnie jak kokaina.
|
|
#2085 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za pomoc
Jak macie jeszcze jakieś opisy to byłbym wdzięczny jakbyście napisały
|
|
|
|
#2086 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
;*Cytat:
![]() ` Próbuję coś dostrzec przez mgłę pieprzonej rzeczywistości. ` Jestem księżniczką. tylko oczy podkrążone.. i zgubiłam gdzieś koronę. ` Ej! Złap mi szczęście. Największe, najcięższe. ` Nocne myśli spisane o poranku . ` Bo wszystko możliwe jest, pośród kłopotów znaleźć sens ` Nieustannie skupiona. Do granic skoncentrowana, aby nie pokazać bólu. Śmiała się tylko twarzą. Powtarzała śmiech po innych. Było to widać.. Czasami się spóźniała. ` Nie rozumiem, jak to wszystko się wydarzyło. Nadal czuję się jak mała dziewczynka, która wygrała turniej skakanki w piątej klasie. ` Nim wstanie dzień zapomnieć chcę kim jestem i kim byłam. ` Bo ile można szarpać się, bić o przetrwanie z każdym dniem? ` Przy nadpalonych mostach. gdzieś pomiędzy wierszami. na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych. ` A dziś już nie pamiętam nic, czas uspokoić sny `A niekiedy sama nie wiedziała, o czym właściwie rozmyślała... `Chciałabym kupić szczęście, ale nie stać mnie na nie. ` Perspektywa zamknięcia się w czterech ścianach jest bardzo obiecująca ` Bo choć nie chciała przyznać. bała się zmian. ` Można nie rozumieć fizyki kwantowej, ale żeby nie rozumieć samej siebie?! ` Może był to po prostu kolejny wyraz jej rozbuchanej impulsywności. ` Niebo ma kolor sińców pod oczami. ` Niewinność zgwałcona o poranku. ` Trzecioligowa artystka z wyjechaną reputacją. ` I znów wstanę rano.. Pociągając tuszem rzęsy, powiem do siebie: Jesteś gotowa, by ponownie się rozczarować. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-02-01 o 12:55 |
||
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
w moich krokach ukryte szczęście.
nie Ty mnie rano budzisz. stąpamy razem po niepewnym gruncie. nie panuję nad zmysłami. chodź i wskocz mi do serducha . podróbka szczęścia. wcale nie ma nas nie dziejemy się. cześć, gdzie uciekasz? skryj się pod mój parasol . jak mnie zapalisz wtedy zapłonę. podaruj mi coś czego nie zdobędę sama. niedopitej kawy czarny smak. chcesz więcej niż dziś mogę Tobie dać, pieprzone więcej...
|
#2088 |
|
xoxo
|
To dla mnie zupełna nowość, więc wszystko odczuwam bardziej intensywnie.
|
#2089 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() zabieram wymienione ![]() Cytat:
![]() a czerwony idealny do sytuacji _ dzień intensywny we wspomnienia. Żyć. Życie. Jakie to trudne słowo. W realizacji, znaczeniu, spełnieniu. wyjątkowy egzemplarz? fakt. nie znam drugiej takiej idiotki. monotonna litania żalów. tylko człowiek potrafi być tak rozpaczliwie sam. nieokreślona melancholia. |
||
|
|
|
#2090 |
|
Raczkowanie
|
A zegar pokornie przypomina
Że tylko czas nie traci czasu. I Rozmarzone myśli przerwał krzyk.. Bo życie jest niesprawiedliwe, bo człowieka można tak łatwo złamać.. Oby nigdy nie zabrakło Ci czasu, by okazać uczucia. Nie powiem Ci znów, jak bardzo nie ma Cię tu. 'Dzisiaj spokój w sobie mam, zapach czarnej kawy i słodkiej samotności stan.' 'Zostałam dziś ze sobą samą, sam na sam Wiem dokąd iść i wiem, że rade sobie dam.' "Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem. Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć" 'Życie miało być jak spacer.. a jest jak bieg przez pełen przeszkód świat, Jak tu głośno.. nie rozumiem nic, chcę pozbierać myśli choć na kilka chwil..' 'Znowu chce się śmiać na otwarte morze płynąć, Miałeś być jak wiatr- Jesteś tym co żagle zwinął.'
|
|
#2091 |
|
Raczkowanie
|
Mam tylko kilka próśb nim przekroczysz próg. Nie przynoś ładnych słów bo jeśli tak ma być to wolę żębyś nie przychodził tu...
Czuję żę w takich słowach anioły śpią. Lecz ciągle nie ma w nich mnie... Nipotrzebna wcale mi taka miłość do krwi.... Wyje duszy każdy kant. wśród czterech ścian.... Nic nie powiem domyśl się czemu mi z tobą źle ... Żaden wróg nigdy więcej nie powie mi co warto znosić dla chwil... |
|
|
|
#2092 |
|
Przyczajenie
|
a ja bardzo przepraszam, że mało mnie tu, ale kradne nałogowo od wszystkich! ![]() a teraz jeszcze bardziej proszę o takie, że jestem bardzo z Nim szczęśliwa. Przeleciałam cały wątek i nie znalazłam takich.. Jakieś niebanalne. ![]() PROOOOOOOOOSZĘ !bez off'a - * zdjęcia spalone, a na policzkach mych łzy. *Przepraszam Cię! Tak, właśnie Ciebie! Dasz mi odrobinę miłości? |
|
|
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
a więc :
3martyna3 Domiiniisiia abunee yyyskarbus 12stonka kee styrana powinnam ToTyLkoJa2 jednaZwielu Plotkaraaa CukrowaPanna NieZTejBajki envious chyba wszystkie Kocham Was ;* ![]() Ja stałam tam i płakałam na schodach weź mnie gdzieś, gdzie będziemy samotni ta miłość jest trudna, ale i prawdziwa Jestem zmęczona czekaniem Zastanawiam się czy kiedykolwiek nadejdziesz z nadzieja ze go spotka.. a w brudnopisie sto serc cytryna nie jest tak kwasna jak kiedys najcichsze marzenia smiala sie chodz w sercu panowal strach czarnym dlugopisem ryswowala serca takie see ..!
|
#2094 |
|
Marudziara
|
Przechodzisz obojetnie marzeniami mdlymi ciagle...
Drzwi moich pukanie miłość pragnieniem czy wejdzie? Łzy ukołysz w słodycz, słonym ogniem brzaskiem... Dajesz mi siłę, by trwać w tym bagnie ,by nie uciekać w zieleń snu... Łza samotna po policzku spływa zagubiona, sama nie wie czemu Biegiem po kątach,ciemnych pustych kątach szarego Umysłu. Bo do zamkniętych drzwi tylko ja mam klucz... Widzę swoje myśli stoję między biegunami zdarzeń Nie pytaj cienia czy jest światłem bo swiatło stanie się cieniem Po drugiej stronie ulicy twarze gasną w cieniach kamienic
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
truskawkowa1993 - dziękuję, również podkradam <3
kissabble - nie mam już słów, by opisać jaka jesteś wielka <3 moja <3 pepergirl - okradłam znów Cię mam nadzieję, że się nie gniewasz ![]() nydee - moja nowa miłość! Opisy cudoooowneee <3 Domiiniisiiia - ten dłuższy idealny. zabieram <3 abunee - jak zwykle <3 najlepsza ma <3 cudzoziemka - niezły początek ![]() Miluuu - opisy Twe idealne <3 Ty wiesz <3 ![]() ____________________ iskrę w oczach złapać Twych, jak nadziei łyk. To ta magia, dzięki Tobie mogę nawet latać. <3 znów strzelam do nieba i w nim znów szukam szczęścia. W życiu słyszę tyle pięknych słów, że czasem mam ochotę w nie uwierzyć.. odkąd rzuciłeś na mnie czar, zapomniałam kim naprawdę jestem. To co trzyma mnie przy życiu jednocześnie mnie zabija. A to pech: przebiegłam drogę czarnemu kotu. Szybko! Musisz pójść ze mną - rzuciła. - Grozi Ci wielkie niebezpieczeństwo! – Dlaczego? – Bo Cię zabiję, jeśli nie pójdziesz. moim jedynym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia. Nawet droga do czegoś czasem jest do niczego. Milczenie, które nie mówi prawdy - jest również wielkim kłamstwem. - Znowu to robisz – wymamrotałam. - Co takiego? - Mącisz mi w głowie.. To co było między nami nie ma znaczenia... Teraz to rozumiem. nie myśl, ze znowu nabrać się dam. myślałam, że miłość boli mniej. Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-02-01 o 14:08 Powód: literówka :) |
|
|
|
#2096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boskie !! Kradne ;* Opisy : ^żal popijany sokiem pomarańczowym ^Zasneła ze łzami w oczach . ^chciała uwierzyc ze płacze bo śnieg wpadł jej do oka. ^you’ll be the prince and i’ll be the princess//Ty będziesz księciem, a ja będę księżniczką ^romeo take me somewhere we can be alone//Romeo, weź mnie gdzieś, gdzie będziemy samotni ^little did i know//mało zrobiłes, wiem ^'On jest zawsze gdy uśmiecham się przez łzy' ^'Był przez chwilę, ale wystarczyło mi ' ^'Ciągle mylę Cię z nim, choć był inny niż Ty ' ^'Co też tkwi w tej ślicznej głowie?' ^'próbuję żal w uśmiechu kryć' ^''Nie chcę, żebyś mi wybaczał..' ^'Nie mogę Ci nie powiedzieć, bo jesteś tutaj i jesteś kim jesteś...' ^'Pewnego dnia otwieracie oczy, a bajki znikają.' Moje/Taylor Swift/Ania Dąbrowska/Grey's Anatomy
|
|
#2097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazły się opisy, w które trafiłaś perfekcyjnie! And the weather so breezy, man why can't life always be this easy..?
I pogoda jest taka wietrzna, człowieku, czemu życie nie może być zawsze takie proste? I never thought that you would take it this far, what do I know? Nigdy nie myślałem, że dojdziesz tak daleko, ale co ja wiem? How could you be so, cold as the winter wind when it breeze Jak możesz byc taka zimna jak wiejący wiatr? You'll never find nobody better than me Nigdy nie znajdziesz nikogo lepszego ode mnie How could you be so heartless? Jak możesz byc taka nieczuła? Baby, don't worry about it, you worry bout the wrong things Kotku, nie martw się tym, martwisz się złymi rzeczami All a girl need it's just all simple things like to be cared for.. wszystko czego chcą dziewczyny, to wszystkie proste sprawy, jak uczucie, że ktoś się troszczy.. 'Właściwa osoba nadal będzie uważała, że z dupy świeci ci słońce.' Juno
|
|
#2098 |
|
Raczkowanie
|
Razem odnajdziemy plażę żeby lepiej żyć.
|
#2099 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jestem kapryśna, jak serce bez domu Jestem sentymentalna, ale nie wiesz o mnie wszystkiego. Jestem psychotycznie zahipnotyzowana Mam swoje elektroniczne piętno. Lubię jak lubię, kiedy lubię Masz z tym problem? Jeżeli coś chce, dostaję to od razu. |
|
|
|
|
#2100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ten zrabowałam ;d Przez moment zastanawiałam się czy to o mnie chodzi, bo literka w nicku przekręcona, ale podobnej nie widziałam ;d I jasne, że się nie gniewam. Cieszę się, że choć trochę jestem potrzebna ;] _________________________ ___________ Wczoraj, niech pan sobie wyobrazi, spadłam z trzeciego piętra. I nic mi się nie stało. Ale jakby mi się coś stało to by się Pan i tak nie przejął... W życiu chodzi o to żeby być choć odrobinę niemożliwym, cokolwiek to znaczy. Mężczyźni to zielone świnie? A Ty? Ty jesteś mężczyzną. Masz w sobie coś świńskiego. Mogę u Pana przenocować? Już ciemno i boję się gwiazd... A pan się nie boi...? Nie interesują mnie Twoje bogactwa, ten cały splendor. Ja po prostu chcę prawdziwie kochać... Ileż tak można ciągle biec w deszczu, dostać nic za wszystko.? -Jak masz jakiś problem to... -Tak, tak. Wiem. 'Nie karm problemu niech sam zdechnie' Już nie takich jak Ty nogami z łóżka spychałam. -Prawie umarłem ze strachu. -Prawo mówi, że każdy umiera. Na tym polega rola poezji: mówić o tym, o czym inni milczą. ma pierś czysta od złego ciężaru. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-02-01 o 14:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

<3

wszystkie dosłownie kradnę <33 ;*
Bardzo mi miło
.Kradnij,kradnij
Pierwsze pochwały.