dlaczego jesteście singielkami?? - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-15, 22:28   #691
Brook
Zakorzenienie

Dot.: dlaczego jesteście singielkami??

Cytat:
Napisane przez zte Pokaż wiadomość
Mam tak samo. I nie powiem, ze przez mysl mi nie przeszlo, zeby z tym kolesiem, o ktorym pisalam była...no bo niby fajny i w ogle...ale jak juz jest wolny i teraz on wykazuje sie wieksza inicjatywa....to ja najchetniej uciekam, unikam go ... i sa takie beznadziejne sytuacje i wlasnie nie czuje sie z tym fair a boje sie mu powiedziec, ze nic z tego nie bedzie. Chyba naprawde jestem stworzona do bycia singlem, bo tak naprawde tylko przeze mnie i moje inteligente rozumowanie nikogo nie mialam
ja tez

cholera mam to samo
najpierw kokietuje wykazuje zainteresowanie potem wycofuje
bylam singelm tak anuczylam sie zyc i nie umiem tego zmienic mimo ze samej mi zle w dodatku mam 24 lata juz

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-16, 00:52   #692
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bridget jones Pokaż wiadomość
niby nie ma tragedii, ale jednak to singlowanie nie jest takie rewelacyjne... trzeba mówić że jest w porządku żeby było troszeczke lżej.

Ja sama, bo pewien pan MK olał mnie bardzo bardzo bardzo po wcześniejszym rozbudzeniu mojego zainteresowania. a może ja to sobie tak uroiłam?

Oficjalna wersja mojej samotności: nie chce wpakować się w coś jak z panem MK, żeby nie bolało, bo MK rozpamiętuje już dłuuugo, aż za długo.

Wersja rzeczywista: pomimo że jestem w nowym dużym mieście, przystojnych facetów widuję naprawde mase, o dziwo największe przystojniaki jeździ komunikacją miejską kochana polibuda! to nikt mną się jeszcze nie zainteresował....

ale chyba zacznę robić sobie wycieczki autobusowe, przynajmniej sobie popatrze ot co!

szczesciara!!!! u mnie autobusami,same dziadki jezdza
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-06, 15:55   #693
anitaa
Raczkowanie

Ja nie mam chłopaka bo... ciagle wynajduje jakies kompleksy u siebie
Bedac nastolatka powodem byl tradzik, teraz jak juz jest znacznie mniejszy to skolei przytylo mi sie! no i niesmiala jestem.
Po za tym nie daje sie nikomu poznac strasznie zamknieta w sobie jestem.

"Dieta nie będzie trwać wiecznie, a nie zadowolona z własnego wyglądu mogę chodzić do końca życia"
anitaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 00:15   #694
Zieloona3
Raczkowanie

ja podziwiam singielki i sama do tego dąże.żaden facet nie narzuca mi swojego towarzystwa,nie jest zazdrosny,nie wyzwie,nie zabroni..
A wiadomo,miłość jest piękna tylko na chwile
rajstopy w panterke !

wszystko inne nieaktualne
Zieloona3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 00:48   #695
telka146
Rozeznanie

cóż, to trudne pytanie.
z jednej strony dlatego, że nie jestem atrakcyjna (mam charakter jaki mam, troche wredny i złosliwy, jestem uszczypliwa), nie pociagam jakos super facetow.
niewielu mnie interesuje, a jesli juz- albo okazuja sie draniami, albo ja nie umiem ich zainteresowac sobą, albo ich zainteresowanie się "ulatnia" bo mam taki dar

choc tak naprawde, myslę, że nie byłabym gotowa zrezygnować ze swojego "singielskiego" zycia dla tych wszystkich prób, błędów, problemów, zastanawiania się ("ale dlaczego TAK zrobił?") itd. jesli już miałabym wejsc, to w perfekcyjny związek. takie nie istnieją- więc jestem sama

tak chyba można to ująć.
telka146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 00:52   #696
Truuuskawek
Raczkowanie

Nie wiem dlaczego, ale gdy facet daje mi jasno do zrozumienia, że oczekuje czegoś więcej- uciekam. Jestem przestraszona, w totalnym szoku. Zaczynam czuc nienawiśc do danej osoby, unikam jej, przestaję się odzywac. Płec przeciwną zawsze traktuję jako kumpli, czasami zdarza mi się zauroczyc, ale na krótko. Nie będę ukrywac, że (z pewnością jak każda kobieta) lubię byc zauważana przez facetów, lubię kokietowac...do czasu. Nie wiem co ze mną jest :/ niby to dobrze mi tak, jak jest. Mam wiele spraw na głowie i problemów, lecz czasami marzy mi się chłopak. Kiedy przychodzi co do czego- wymiękam
Truuuskawek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 10:56   #697
zielona87
Zadomowienie

Jestem singielką
bo... uciekłam z toksycznego związku i jakoś dalej nie bardzo moge się pozbierać i poukładać sobie wszystkiego w sobie...
bo... chyba jeszcze nie jestem gotowa na wiązanie się z kimś. Boję się że zrobię tej osobie krzywdę, że będę wspominać eksa
bo... jestem flirciarą... uwielbiam te podchody na początku,ale jak coś się zaczyna poważniejszego kroić, to zauważam setkę wad i uciekam.
bo... jestem gruba
bo... jetstem brzydka i po prostu nikt mnie nie bedzie chciał
bo... nie mogę spotkać faceta który by mnie zainteresował do tego stopnia żebym chciała o niego walczyć... nie... jeden taki był, jest w zasadzie. Ale ma mnie totalnie w dupie. Pewnie dlatego że jestem gruba i paskudna, a on jest całkiem całkiem
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 13:02   #698
mysia79
Raczkowanie

Jestem singielką, bo wszystkie moje związki skończyły się totalnymi porażkami. Ciągle nie traciłam nadziei i próbowałam od nowa, chyba żeby udowodnić sobie, że nie jestem taka okropna, bo faceci mnie chcą i dowartościować się.
Teraz czuję się dowartościowana i wiem, że gdybym chciała mogłabym znów kogoś znaleźć. Ale już nie chcę, widzę, że nie nadaję się do życia w parze, więc odtąd będę żyła w pojedynkę. I może nawet będę szczęśliwa.
mysia79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 13:13   #699
LilyHoney
Zadomowienie

Jestem singielką, bo jak do tej pory nic mi się nie udało. I nie chcę pakować się w coś na siłę, wolę poczekać na kogoś komu ze mną będzie dobrze i z którym mi będzie dobrze
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 16:12   #700
zte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Truuuskawek Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego, ale gdy facet daje mi jasno do zrozumienia, że oczekuje czegoś więcej- uciekam. Jestem przestraszona, w totalnym szoku. Zaczynam czuc nienawiśc do danej osoby, unikam jej, przestaję się odzywac. Płec przeciwną zawsze traktuję jako kumpli, czasami zdarza mi się zauroczyc, ale na krótko. Nie będę ukrywac, że (z pewnością jak każda kobieta) lubię byc zauważana przez facetów, lubię kokietowac...do czasu. Nie wiem co ze mną jest :/ niby to dobrze mi tak, jak jest. Mam wiele spraw na głowie i problemów, lecz czasami marzy mi się chłopak. Kiedy przychodzi co do czego- wymiękam
To tak jak jaa
Najlepsze jest to, że kiedy olewam takiego faceta, przestaje sie odzywać czy coś...on jakiś czas powiedzmy, że "walczy" no i jak każdy po pewnym czasie odpuszcza i szuka innej. Teraz kiedy widzę, że nie jest mną zainteresowany i poprostu odpuścił...powinno mi być lepiej, a jest...dziwnie. Wychodzi na to, że wolę ten stan kiedy ktoś jest mna zainteresowany tylko, że jak przychodzi co do czego to najczęsciej "uciekam" ... sama siebie nie rozumiem. ;/
zte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 16:38   #701
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Najgorze jest jak się ktoś pyta, ostatnio szefowa, czemu jestem sama. I to juz wtedy nie jest miłe.
O matko. Mnie też szef nie raz pytał, czy ja tak sama na forever będę Nie oburzam się, bo wiem, że nie złośliwie pyta, ale nie lubię o tym rozmawiać, gdy wiem,że ktoś mnie nie zrozumie(bo i ja sama tego nie rozumiem tak do końca).
Kiedyś mi powiedział, że przecież "każda kobieta tego potrzebuje"- w sensie ciepła, wsparcia... Być może. Ale związek to nie tylko ciepło i wsparcie

Cytat:
Napisane przez moonrosa Pokaż wiadomość
Bo jestem zbyt nieśmiała, zupełnie nie umiem gadać z chłopakami.
No widzisz, a ja umiem. Nie jestem nieśmiała(choć kiedyś byłam) i nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów. Nierzadko nawet z facetami dogaduję się lepiej niż z kobietami, a jednak jestem sama.

Cytat:
Napisane przez moonrosa Pokaż wiadomość
(Na dodatek strasznie boję się że jak przyprowadzą jakiegoś chłopaka do domu to ojciec zacznie gadać o jakiś pierogach, kapustach kiszonych i chłopak się wystraszy )
to było mocne

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
w dodatku mam 24 lata juz
No proszę Cię! Ja też! Jesteśmy młode!

Cytat:
Bingo! Jakbym opisywała siebie. Owszem-lubię jak faceci się mną interesują, ale jak wyczuwam, że oni chcą może czegoś więcej, to od razu sprowadzam ich na ziemię, mówiąc, że nikogo nie szukam. Niektórym mówię to na dzień dobry, żeby nie mieli wątpliwości. Może kiedyś będę żałować, a może niedługo mi się odmieni-zobaczymy.
W każdym razie zasada nr 1-nic na siłę.
Stary 2009-01-30, 20:19   #702
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Mialam tak samo. W czasie przeszlym. Tak jest do czasu az sie trafi na TEGO faceta a nie innego.
Ja sie (nie)stety wypisuje ze szczesliwych singielek. Bylo mi dobrze jak bylam sama, bylam szczesliwa i moze kiedys do tego stanu wroce? Zobaczymy jak sie zycie potoczy.

Cieszcie sie ze swej wolnosci. Zawsze nalezy dostrzegac pozytywne strony danej sytuacji
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:41   #703
Broniecka
Raczkowanie

A ja stwierdzam, że 2 lata singlowania [tak, w przyszłym tygodniu mam drugą rocznicę ] mnie rozleniwiły. No może nie jest to najszczęśliwsze określenie, ale innego nie mogę znaleźć. Na chwilę obecną nie jestem w stanie sobie w ogóle wyobrazić związku z facetem. Starczyłoby mi zupełnie spotkanie raz w tygodniu, jakaś impreza czy wyskoczenie do pubu i do zobaczenia w kolejny weekend. Ewentualnie mogłabym pogadać z takim delikwentem na gadu, ale też nie codziennie, bo nie zawsze mam ochotę i na pewno nie godzinami. Za bardzo kocham mój czas wolny, żeby go komuś oddawać Poza tym czytając część tematów na Intymnym, mam wrażenie, że nie ma szansy, żeby ktokolwiek sprostał moim dziwnym wymaganiom nie licząc tych wymienionych wyżej.
I też mam coś takie jak Wy, że fajnie, jak mnie ktoś zainteresuje, ale jak już się zaczyna za bardzo wkręcać, to przestaję odbierać telefon.

Broniecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 22:54   #704
Katarzynkie
Raczkowanie

ja jestem sama od miesiąca...dlatego, że nie potrafię wytrzymać z facetem. Gdy zaczyna się do mnie za bardzo zbliżać zarówno fizycznie jak i psychicznie mam ochotę w niego czymś rzucić, ostatecznie kończy się na rzuceniou jego samego...chyb a nie jestem stworzona do bliskości...nie potrafie sobie wyobrazić życia z kimś, budowania więzi...jestem taką kaleką emocjonalną, i tak jak to napisała moonlight chyba też zostanę stuletnią dziewicą, chyba że znajdzie się ktoś, kto mi podoła...kto zmieni moje nastawieie do swiata...może coś przegapiłam w życiu ? zbyt wuelką wagę przywiązywałam do książkowych czy filmowych miłości i oczekiwałam gromu z jasnego nieba ? sama już nie wiem czego chcę...ale napewno mi czegoś teraz brakuje ;/
gałęzie drzew,
(...)
i żeby listkom
akacji było wietrznie,
i żeby sercu - bezpiecznie,
i żeby kot się bawił firanką
jak umie
żeby siedzieć na jerozolimskim ganku
i nic nie rozumieć.
Katarzynkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 04:06   #705
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez Broniecka Pokaż wiadomość
A ja stwierdzam, że 2 lata singlowania [tak, w przyszłym tygodniu mam drugą rocznicę ] mnie rozleniwiły. No może nie jest to najszczęśliwsze określenie, ale innego nie mogę znaleźć. Na chwilę obecną nie jestem w stanie sobie w ogóle wyobrazić związku z facetem. Starczyłoby mi zupełnie spotkanie raz w tygodniu, jakaś impreza czy wyskoczenie do pubu i do zobaczenia w kolejny weekend. Ewentualnie mogłabym pogadać z takim delikwentem na gadu, ale też nie codziennie, bo nie zawsze mam ochotę i na pewno nie godzinami. Za bardzo kocham mój czas wolny, żeby go komuś oddawać Poza tym czytając część tematów na Intymnym, mam wrażenie, że nie ma szansy, żeby ktokolwiek sprostał moim dziwnym wymaganiom nie licząc tych wymienionych wyżej.
I też mam coś takie jak Wy, że fajnie, jak mnie ktoś zainteresuje, ale jak już się zaczyna za bardzo wkręcać, to przestaję odbierać telefon.
Mam tak samo, czasem ktoś się trafi na jakiś czas, ale w momencie jak trzeba z czegoś zrezygnować by się zobaczyć, dostosować do niego, to mi się nie chce.

No i nie ukrywam, że lubie mieć kilku wokoł siebie - kilku w sensie takich co mi co jakiś czas kwiatka kupią, strzelą komplementem, gdzieś zaproszą.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 14:43   #706
monochrome
Rozeznanie

Jestem singielką, bo tak chcę. Zwykle tak odpowiadam osobom, które się dziwią, czemu jestem sama. Tak naprawdę ostatnio coraz częściej czuję się samotna, chciałabym kogoś sobie znaleźć, co noc śni mi się mój eks, co zakrawa na grubszą paranoję. :O
Niestety jestem taką trochę Królową Śniegu ;] zawsze dystans, mogę się wydawać nieco wyniosła i niedostępna. Nikomu nie okazuję mojego zainteresowania, jeśli już się takowe pojawi (rzadko, bo mam wymagania wysokie), bo "jeszcze by sobie coś za dużo pomyślał". ;] Do mnie to podobno strach podejść, bo mogłabym zabić spojrzeniem (tak mówią mi zaufani ;]). Podchodzą tylko totalni desperaci, którzy nie mają nic do stracenia, bo nieraz dostali kosza. Zniechęca mnie do ogólnie do mężczyzn, bo wychodzi na to, że fajnych facetów ja po prostu nie znam!
Sorry za ten wywód, ale od tych snów popadam w jakieś szaleństwo! XD Pozdrowienia dla wszystkich singielek.
Stary 2009-01-31, 16:19   #707
trynosz
Zakorzenienie

Hmm... Jestem singielka, bo nikt mnie nie chce. A nawet jak juz chce to wtedy ja nie chce jego i kolko sie zamyka ;p
trynosz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 16:59   #708
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Jestem singielką, bo tak chcę.
Niestety jestem taką trochę Królową Śniegu ;] zawsze dystans, mogę się wydawać nieco wyniosła i niedostępna. Nikomu nie okazuję mojego zainteresowania, jeśli już się takowe pojawi (rzadko, bo mam wymagania wysokie), bo "jeszcze by sobie coś za dużo pomyślał". ;] Do mnie to podobno strach podejść, bo mogłabym zabić spojrzeniem (tak mówią mi zaufani ;]). Podchodzą tylko totalni desperaci, którzy nie mają nic do stracenia, bo nieraz dostali kosza. Zniechęca mnie do ogólnie do mężczyzn, bo wychodzi na to, że fajnych facetów ja po prostu nie znam!
Sorry za ten wywód, ale od tych snów popadam w jakieś szaleństwo! XD Pozdrowienia dla wszystkich singielek.
Podpisuję się pod tym
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 17:14   #709
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Jestem singielką, bo tak chcę. Zwykle tak odpowiadam osobom, które się dziwią, czemu jestem sama. Tak naprawdę ostatnio coraz częściej czuję się samotna, chciałabym kogoś sobie znaleźć, co noc śni mi się mój eks, co zakrawa na grubszą paranoję. :O
Coś musi być w tym spojrzeniu i byciu singlem, bo ja też czesto słysze ze czasem jak spojrze to aż mrozi, chociaz częsciej znajomi mówią, że bylby ze mnie idelany prokurator, w sumie to chyba jeszcze gorzej niż Królowa Śniegu.

Wiecie co może to troche głupio się przyznawać tu, ale bardzo brakuje mi tej bliskości po seksie, innych rzeczy jakoś nie, ale jak jest milość to po jest tak cudownie błogo.
Stary 2009-02-01, 04:21   #710
ksylwia
Zadomowienie

Dzisiaj złapałam dół, pierwszy w sumie poważny...a Wy tu o bliskości itd....zamorduje!
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 04:30   #711
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cicho żadnych dołów! Ja sobie coraz ładniej układam to że faceci niepotrzebni. W kazdym razie jakby zrobić bilans to wychodzą na minus i tego się trzymam.
Stary 2009-02-01, 04:54   #712
rosali
Przyczajenie

A ja za kilka doslownie dni koncze 25 latek, a jestem singielka, bo miesiac temu wyszlam z prawie piecioletniego toksycznego zwiazku. Nie wiem jak to bedzie teraz, czy kogos poznam, obawiam sie tego, ale wiem ze nie chce byc sama, a na sile tez nie zamierzam sobie nikogo szukac. Marzy mi sie taki normalny zwiazek oparty na milosci i przyjazni, bez zadnych extra jazd. Poki co ucze sie byc znowu sama ze soba, choc bedac z tamtym tez bylam praktycznie rzecz biorac sama, ech..
rosali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 15:10   #713
niobee
Raczkowanie

Pieknie to ujełas .... sama lepiej bym nie potrafiła....

Obecnie od roku jestem sama i strasznie nie lubie jak na imprazach rodzinnych wypytuja sie kiedy w koncu z kims przyjde....

Jestem raczej osoba ktora sie dobrze czuje gdy ma u boku mężczyzne ale w ostatnim czasie naprawde sie sparzyłam... i musze odpoczac!!! Szczerze mowiac ciezko mi bedzie po ostatnich wydarzeniach zaufac facetowi...

Myśle ze taki okres singilestwa dobrze mi zrobi...
niobee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 15:15   #714
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Cicho żadnych dołów! Ja sobie coraz ładniej układam to że faceci niepotrzebni. W kazdym razie jakby zrobić bilans to wychodzą na minus i tego się trzymam.
A ja mam inne zdanie. Uważam, że faceci są potrzebni, są fajni, ale...inni. Jak dla mnie mogą być super ludźmi, ekstra kolegami, przyjaciółmi i wiem, że wielu z nich jest też bardzo dobrymi partnerami, ale...nie dla mnie
Stary 2009-02-01, 15:18   #715
alkaxy
biegam dla Zabawy

Aj, może źle to ujełam, ja moich kumpli też kocham i często wole od koleżanek, ale facet jako Tż nie jest mi potrzebny w tej chwili, jestem szczesliwa będąc sama i tyle
Stary 2009-02-01, 15:22   #716
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Aj, może źle to ujełam, ja moich kumpli też kocham i często wole od koleżanek, ale facet jako Tż nie jest mi potrzebny w tej chwili, jestem szczesliwa będąc sama i tyle
To rozumiem

Tylko głupio robi się wtedy, gdy wszyscy twoi znajomi kogoś mają-albo już mężów, albo narzeczonych, chłopaków. Przychodzi impreza-każdy z kimś, ty sama przychodzi wesele-kiszka oczywiście nie jest to powód do szukania faceta, ale jeden z tych minusów bycia samej. Im jest się starszą, tym bardziej się to dostrzega.
No i niestety u nas ciągle częściej mówi się "stara panna" niż "singielka" i to pierwsze określenie nie ma pozytywnego wydźwięku
Stary 2009-02-01, 16:06   #717

Odpowiadając na pytanie z tematu: bo nie szukam i nie jestem poszukiwana. Jakoś się nad tym nawet nie zastanawiam, ale po prostu jest mi dobrze samej, na razie nie chcę tego zmieniać.
ville jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 18:22   #718
Baby Lu
Zadomowienie

jestem singielką bo... sama nie wiem, to nie jest mój wybór, raczej taki mój los...
- nie uważam się za osobę atrakcyjną, szczupłą i ładną, chociaż co innego mówią moi znajomi, jestem zakompleksiona
- nie potrafię zainteresować faceta
- jestem nieśmiała i trudno mi nawiązać kontakt, a jeśli już nawiążę - podtrzymać go
- i ciągle ale to ciągle coś czuję do swojego byłego TŻ, z którym rozstałam się... właśnie to sprawa skomplikowana bo oficjalnie 2 lata temu, z kolei w ostatnie wakacje znów się zaczęło kręcić, później poznał swoją dziewczynę, z którą jest do chwili obecnej, a ja głupie nie mogę się z niego wyleczyć
- ciąglę wierzę, że moja wielka miłość sama mnie znajdzie, po prostu przyjdzie z zaskoczenia
ehh
samotność strasznie mi doskwiera, większość koleżanek planuje juz swoje życie z TŻ, wiele jest juz zaręczonych, a ja biedna prawie 24 latka nadal sama
a jeszcze bardziej denewuje mnie moja mama, która ciągle się dopytuje kiedy przyprowadzę jej do domu "zięcia" masakra, presja otoczenia wykończy mnie psychicznie

Edytowane przez Baby Lu
Czas edycji: 2009-02-01 o 18:25
Baby Lu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-01, 19:11   #719
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14

Dlaczego ? Bo chyba patrze na siebie zbyt krytycznie... Jak wyjdę z jednego kompleksu, wpadam w drugi. Może tym odpycham troche facetów...? A nieśmiałość to moje drugie ja ;/
Ale nie martwie się tym narazie, że ejstem singielka. Jestem młoda, a życie płata różne figle
Stary 2009-02-01, 19:19   #720
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Kurcze, a ja chyba mam z lekka pogardliwy stosunek do facetów od zawsze Jako do podgatunku Wiem, że to może nie dobrze, ale nie umiem na nich inaczej patrzeć

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości