|
|
#2401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
i na takie swieze kropy dziala ja w ogole bardzo lubie maseczki TBS [niebieska z kukurydza to moja wielka milosc zielona z serii Tea Tree cudnie mnie odpreza - ten zapach , do tego dzialanie oczyszczajace ma zauwazalne, no i mam jeszcze rozgrzewajaca mineralna, ktora jest deliaktna ale skuteczna ].Cytat:
wszelkie podklady pieknie na mnie leza, dawno nie bylam tak zadowolona z mojej twarzy ![]() to potem przyjdz i napisz, co myslisz i o jednym i o drugim
|
|
#2402 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No co?
Cytat:
Aż mi się zachciało po takim opisie Mama kupiła jakiś super hiper masażer do stóp, więc dziś muszę go wypróbować![]() Cytat:
Bo to była prawdziwa okazja A ja mam tzn. będę mieć jak przyleci masełko malinowe i brzoskwiniowe Malinowego nie wąchałam,ale wszystkie zachwalałyście a brzoskwiniowe pięknie pachnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zamówienie złożyłam tydzień temu w sobotę i od razu przelałam kasę (z tego samego banku,więc mieli przelew od razu) a dopiero w środę wysłali, więc nadal nie mam paczki![]() Cytat:
![]() A maseczkę spokojnie możesz nałożyć, bo szybko się wchłania i nie sądzę, żeby szwagier w ogóle zauważył, że ją masz na twarzy
|
|
#2403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2404 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam
![]() Wpadłam w sumie się tylko przywitać i uciekam, bo z nauką jestem mocno do tyłu i czas nadrobić cokolwiek, bo jutrzejszy egzamin zakończy się porażką. ![]() Muszę zrobić małe zakupy spożywcze, więc jadę zaraz do Carrefoura zapolować na zestaw Garnier, bo mi się tonik dla wrażliwców lada dzień skończy. ![]() A potem już tylko nauka, nauka, nauka. Aż przyjdzie TŻ. ![]() Fatalnie się dziś czuję, to przeziębienie mnie chyba jednak dopada. Chociaż już od tygodnia walczę z nim i staram się nie ulegać. ![]() Trzymajcie kciuki za mnie jutro.
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam PW
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Niedawno wróciłam do domu, obiadek, kąpiel, rolniczenie. Nastukałyście postów, troche czasu zajęło nadrobienie. Widziałam, że robiłyście tu listy zakupów. Ja potrzebuję tylko 2 rzeczy: - lactacyd - antyperspirant - kupię poleconą przez Ice zieloną kulkę Addidasa i zrobię to jutro bo moja Vichy juz ledwo smyra Z Avonu wezmę sobie: - serum odżywcze (za 17.45 grzech nie brać, a bardzo je lubię) - krem do rąk SOS - tusz CT Podoba mi się zapach Absynth Muszę powąchać na żywo. Z różów/rozświetlaczy chyba sie wyleczyłam (tzn uzywam i lubię używać, ale nowe mnie nie korcą) bo kwiatek Avonowski mimo iż sympatycznie wygląda to jakoś mnie nie ciekawi na tyle aby kupić.Podczas wczorajszego rolniczenia zużyłam żel pod prysznic i peeling do ciała Jutro lub pojutrze poleci kulka Vichy i maska do włosów Stapiz
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już odpisałam, z góry dziękuję
|
|
#2408 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Kupiłam za 15 zł w Delimie, w centrym Plaza. Tam mają właśnie takie exclusive produkty. Czasami można trafić na jakąś perełkę. Pocytowałam Was i tylko mi się jeden pojawił ![]() Pakosta ta różowość w Olayu jest zauważalna? Bo z natury jestem różowa, a co za dużo to nie zdrowo ![]() Karolina też planuje jakieś fajne piżamki kupić. Jedną taką koszulkę na ramiączka, a drugą taką bawełnianą miłą ![]() Hosenko widzę że Twój odwyk idzie Ci bardzo skutecznie. Dzisiaj przeprowadzałam się i mi się kosmetyki nie zmieściły do szafki, nie mówie nawet o zapasach. Niech się już ich kilka skończy
|
|
#2409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podkładzik niby nie kryje mocno ale w sumie fajnie lezy, kolor wydaje się w sam raz, muszę jeszcze na innym kremie wypróbować ). Szczota niby przyjazna ale jednak gumkowce są bardziej precyzyjne i lepej mi układaja rzęsy. Potestuje jeszcze kilka dni i zobaczę co dalej ![]() Cytat:
w tym polskim sklepie netowym czekam już 3 tydzień na realizację reklamacji ale wczoraj wysłałam im maila że rezygnuję- ileż można czekać, zamówienie składałam na kilka moideli jeszcze w listopadzie chyba i w końcu żaden do mnie nei dotarł. To samo z angielskim sklepem- wczoraj też zrezygnowałam z z zamówienia bo też 2 miesiące czekam. Jestem wściekła a staników potrzebuję kilku bo juz się pozużywały troche te co kupowałam w maju.Oczywiście za mnie też trzymajcie mocno ![]() Cytat:
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów.
Oczywiście nie obyło się bez kosmetycznych grzechów ale dawno już nie kupowałam nic ![]() Kupiłam mus nawilżający Bielendy Beauty Milky - za 10 zł żal nie brać, u mnie wszędzie kosztuje 14 ![]() Krem kupiłam jednak też z Beauty Milky, śmietankowy, uwielbiam je, nie będę na siłę niczego wymyślać, i kosztuje grosze, 13 zł - śmieszna cena jak na krem do twarzy. Kupiłam serum termoaktywne Eveliny, od dziś zaczynam walkę z kalafiorem, Aaaa, i kupiłam jeszcze krem Garniera Czysta skóra A - porobiło mi się masę przebarwień po tych kwasach, ciężko mi sie to goi A ten krem się bardzo sprawdza, miałam próbkę 10 ml i pięknie po nim to wszystko schodzi. I kupiłam sobie młynek Kamisa Do kawy, karmel i coś tam ![]() Pakosiu też miałam ten krem ROC do mieszanej cery, u mnie latem się on sprawdza, fajny jest. I mówicie że ta emulsja olay fajna jest ? Bo na wiosnę bym coś takiego rozświetlającego chciała
|
#2411 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
z recenzji wynikało, że miał taki być ![]() w takim razie bardzo chętnie przetestuję Melduję że ta nowa seria Turnaround już jest w Sephorze Cytat:
będzie dobrze!w takim razie też trzymam bardzo mocno
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-02-01 o 16:04 |
||
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
kusicielstwo się tu uskutecznia, każda ma jakąś perełkę TBS i zaraz wyjdzie, że potrzebuję kilku rzeczy
![]() i chciałam odwołać wszystkie negatywne komentarze nt. masła oliwkowego już je kocham nie pachnie już trawą, tylko miłą oliwką, strasznie polubiłam konsystencję musu i stan skóry po użyciu dam mu 5 gwiazdek jak wreszcie zacznę nadrabiać KWC ![]() ![]() Cytat:
takie zakupy by mnie zrujnowały
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Staram się jakoś
Wzięłam jakieś 2 godziny temu Tabcin i tak mnie oslabił, że musiałam iść spać. Dopiero teraz wstałam.Cytat:
![]() ![]() ![]() Pisałyście o kremach do twarzy, ja odkąd odkryłam żel hialu. z BU w ogóle nie używam kremów(tylko na noc - najczęściej Ziaję Calmę albo oliwkową I szczerze mówiąc nie ciągnie mnie też do kupowania nowych. Żel hialu mi wystarcza póki co w zupełności
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Zizełk ja też mam ostatnio idealną cerę
(tzn ja zawsze mam gładką ale teraz co się dzieje to normalnie mlask mlask ) krostke mam jedną, z boku twarzy tylko, a tak mam idealnie gładką, nawilżoną, i wszyscy mi mówią, że mam śliczną cere a jak komuś mówię, że używam kwasów, żeby mieć ładną cerę to pukają się w głowę po tych kwasach dermiki i lipobasie mam taką buzię. kiedyś to mi się wydawało, że mam miękką i dobrze nawilżoną. teraz co mam to po prostu orgazm. Będę ich używała jeszcze 1,5 miesiąca. i wtedy odstawię.ja z zakupów kosmetycznych muszę kupić : - filtr, bo się skończy chyba lada dzień - krem do rąk - żel pod prysznic kamill czekolada-mięta - nail tek - maska do włosów joanna, mak i bawełna (uwielbiam ją )
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-02-01 o 16:23 |
|
|
|
#2415 | |||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-02-01 o 16:18 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Nosek
dla mnie ten balsam Garniera jest rewelacyjny. Używam 2 razy dziennie i jestem zachwycona. W ogóle się mi nie lepi, wchłania się normalnie, skóra na b.długo jest dobrze nawilżona, bardzo dobrzr wygładzona. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to zapach, ale nie przeszkadza mi aż tak bardzo. Jak dla mnie to jest lepszy od emolium i xeriala. A o wiele tańszy.
|
|
#2417 | |
|
|
Cytat:
jestem chyba jedyną osobą której nie podpasował
|
|
|
#2418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nosku, co się śmiejesz z oliwki ? To na zakupy jesteśmy umówione
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
#2420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze jedno...
![]() Cytat:
65 zł za masło choćby nie wiem jak wspaniałe nie dam ![]() Cytat:
Ale latem lub ciepłą wiosną możliwe, że będzie wystarczający Dostałam za prenumeratę Urody Olaya na noc, miałam go sprzedać, ale Magda z Estellą mówią, że fajny, więc dziś chyba go wypróbuję
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
no może
![]() ja na początku nie mogłam znieść może się gdzieś trafi po okazyjnej cenie na to liczę Cytat:
na razie nie mam żadnego..cena maseł rzeczywiście okazyjna, żal nie wziąć
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-02-01 o 16:34 |
|
|
|
|
#2422 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Do mnie przszlo zamowienie z BU nawet dosc szybko-zaskoczyli mnie;) bo z reguly trwa to nieco dluzej. Wzielam sobie zapas skwalanu i oleju arganowego,masla shea a teraz widze nowosci hydrolat jasminowy i olej Monoi :jupi: Cytat:
Choc dla mnie prawie kazdy krem okazuje sie idealny po zmieszaniu go z zelem HA :) Cytat:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=5453089 :slina: Cytat:
Zobaczymy co bedzie dalej:) Cytat:
Cytat:
JT wielbie wogole :love: to moj ideal blyszczykowy:D i nie ma znaczenia drobinkowy czy nie;) ale oprocz tego wisniowego polecam bezdrobinkowego Worl Tour o smaku jablkowym-fajna zelowa konystencja. Ulubione kolory to :Plum Freeze,Hot Date (poznalam dzieki Gaynece:*),Exquise Illusion 065,Delicieux Vertige 066,Simmer (pieknie opalizuje) Od jakiegos czasu wielbie tez blyszczyki Gosha On Stage-swietnie smakuja,pachna,bardzo dobrze trzymaja sie na ustach i delikatnie chlodza. Cytat:
Dla mojej cery ten zel to niewypal totalny,wiecej go nie kupie z ulga poszedl w dobre rece:D Cytat:
Cytat:
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak, mnie podrażnił, zapchał i trudno się wchłaniał
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Hexx
To ten balsam Garniera z hydro-urea 5%
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mialam ten krem w rekach i jakos sklad do mnie nie przemowil-wolalam odlozyc ![]() Dziekuje bardzo bedzie nastepny w kolejce do kupna bo pare dni temu kupilam duza butle Xerial 10 .....
|
|
#2426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żel hialu jakośmi nie spasował- szybko się wchłaniał i twarz zostawała goła bez niczego a jak dałam więcej to się rolował ![]() Cytat:
Hmm kliknęłabym sobie błyszczyk czerwono-przezroczysty burzujka na all. bo się zjawił w okazyjnej cenie W sumie długo na niego czekałam, a i 3 miesięczny odwyk ustny świetnie mi poszedł no ale dobra, może jednak coś zaliczę na studiach najpierw a potem nagroda
|
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie już tydzień trzyma - zaczęło się w zeszłym tygodniu we czwartek, gdy źle się czułam i w piatek miałam L4. Potem poszłam w poniedziałek do pracy a we środę byłam chora od nowa i leżę do tej pory I pewnie ze 2-3 dni jeszcze poleżę, ale chcę się wykurować porządnie.Widziałam te nowości na BU, może coś sobie wezmę. Mam też ochotę na jakiś hydrolacik
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to jakaś plaga!
Ja jutro będę sama w pracy z jedną tylko osobą ![]() A ja też ledwo sie trzymam i walcze z tym świńskim katarem, kaszlem, gorączką i nie wiem z czym jeszcze :/
|
#2429 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24953 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16936 Bo mi bardzo służą kosmetyki dziecięce. Teraz używam ciągle Ziaji, bo mnie nie zapycha i też ładnie działa na cerę. A to by było może dobre urozmaicenie ![]() O, też się przymierzam do tego Gosha. Dziewczyny na wątku odwykujących błyszczykomaniaczek kuszą nim strasznie ![]() Zdałam egzamin z logiki ![]()
|
|
#2430 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Ja jestem pełna czarnych krop ostatnio. Ale kupiłam znóz Cleanance Avene, po 4 dniach już pory mniej widoczne! Uwielbiam ten żel, chyba mu podniosę ocenę na KWC, bo wtedy używałam na bezproblemową cerę, a teraz widzę faktycznie, jak działa.
i na takie swieze kropy dziala
Effaclar fajnie poprawia stan samej skóry- wygładza i jakby na prawdę redukował ilość grudek (ale to chyba jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenie) natomiast wyskakują mi po nim takie gulki jak przy zapychających kosmetykach i wcale to nie wygląda jak ten wysyp oczyszczający o którym pisałyście 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(Karolina
)
W końcu znalazłam trochę czasu dla siebie i jestem z tego bardzo zadowolona
Aż mi się zachciało po takim opisie

A jeszcze Wy tu kusicie...o i z BU muszę przecież jeszcze zamówienie złożyć, i z Avonu też...poszaleję trochę 

Co prawda ta przyprawa do kaw i deserów Kamisa jest wg mnie taka sobie, ale może ta do herbaty będzie lepsza. Ta kawowa niby ma wszystkie składniki, jakie lubię, ale żeby jakoś diametralnie poprawiała smak kawy to nie powiem
w tym polskim sklepie netowym czekam już 3 tydzień na realizację reklamacji ale wczoraj wysłałam im maila że rezygnuję- ileż można czekać, zamówienie składałam na kilka moideli jeszcze w listopadzie chyba i w końcu żaden do mnie nei dotarł. To samo z angielskim sklepem- wczoraj też zrezygnowałam z z zamówienia bo też 2 miesiące czekam. Jestem wściekła a staników potrzebuję kilku bo juz się pozużywały troche te co kupowałam w maju.

takie zakupy by mnie zrujnowały