Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-01, 14:10   #2401
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
O, aż tak działa Ja jestem pełna czarnych krop ostatnio. Ale kupiłam znóz Cleanance Avene, po 4 dniach już pory mniej widoczne! Uwielbiam ten żel, chyba mu podniosę ocenę na KWC, bo wtedy używałam na bezproblemową cerę, a teraz widzę faktycznie, jak działa.
ostatnio mam cere w dobrym stanie, tej maseczki uzywam jak zauwaze, ze mi sie nochal zanieczyscil i na takie swieze kropy dziala
ja w ogole bardzo lubie maseczki TBS [niebieska z kukurydza to moja wielka milosc zielona z serii Tea Tree cudnie mnie odpreza - ten zapach , do tego dzialanie oczyszczajace ma zauwazalne, no i mam jeszcze rozgrzewajaca mineralna, ktora jest deliaktna ale skuteczna bardzo je lubie wszystkie ].

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ja nadal nie mam dobrego kremu do twarzy Effaclar fajnie poprawia stan samej skóry- wygładza i jakby na prawdę redukował ilość grudek (ale to chyba jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenie) natomiast wyskakują mi po nim takie gulki jak przy zapychających kosmetykach i wcale to nie wygląda jak ten wysyp oczyszczający o którym pisałyście No i też nie można go bez przerwy używać. Ten kremik dla wrażliwców Garnier z zestawu jednak nie jest dal mnie- zostawi ami taką lepko świecącą warstwę i nie jest to komfortowe uczucie Nie wiem już w co celować zupełnie.
ja zaprzestalam sie effaklarowac. mam cere w dobryms tanie, regularne pilingowanie i maseczkowanie przynosi efekty wiec nie mecze skory kwasami.
wszelkie podklady pieknie na mnie leza, dawno nie bylam tak zadowolona z mojej twarzy

Cytat:
Ech, idę testować podkładzik Clinique i Colossala
to potem przyjdz i napisz, co myslisz i o jednym i o drugim
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 14:13   #2402
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Ale masło brzoskwiniowe (Karolina )
No co?

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
4,5
zdolniacha

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
A teraz siedzę w domu i się rolniczę, od a do z. Na włosy nałożyłam Waxa, a potem jeszcze resztki olejku nawilżajacego z Avonu. Zrobiłam sobie mikrodermabrazję Ori, nałożyłam maseczke spa Avonu nawilżającą, teraz siedzę wysmarowana nanobazą. Ciałko wipilingowałam Oriflamem, pozbyłam sie zbędnego owłosienia, obcięłam pazurki i zaraz nałoże na nie odżywczy olejek z Ori, a stopy mi się właśnie moczą w wodzie z dodatkiem oliwki Avonu. Potem jeszcze jakis balsam na ciałko nałożę i będę gładziutka, mięciutka i pachnąca W końcu znalazłam trochę czasu dla siebie i jestem z tego bardzo zadowolona
Aleś się wyrolniczyła Aż mi się zachciało po takim opisie Mama kupiła jakiś super hiper masażer do stóp, więc dziś muszę go wypróbować

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Wczoraj napadłam na esotiq, tam była prawdziwa demolka, takie ceny
Kupiłam dwa komplety bielizny bordowej za śmieszną cenę
Oj przypomniałaś mi, że muszę zrobić zakupy bieliżniane i piżamkowe, bo dawno nic nie kupiłam

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Karolina kusiła mnie masłami
Bo to była prawdziwa okazja Ale skoro nie

A ja mam tzn. będę mieć jak przyleci masełko malinowe i brzoskwiniowe
Malinowego nie wąchałam,ale wszystkie zachwalałyście a brzoskwiniowe pięknie pachnie Zostało jeszcze jedno brzoskwioniowe chyba, więc mogłabym kliknąć dla którejść Warszawianki albo zlotowiczki (38 zł 200 ml )

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
dobra, przyznam się: mam jeszcze zachomikowane dwa balsamy, maseczkę do nóg, peeling, samoopalacz
ale to juz wszystko
zapasy też się pokazuje

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja jestem jakaś dziwna bo mało który krem mi naprawde pasuje ;(
Wymyślam za bardzo chyba .........
Nie jesteś dziwna Ja na razie jestem b. zadowolona z ROCa do suchej (choć mam mieszaną), ale to tylko póki jest zimno. Już się "cieszę" na myśl o poszukiwaniach kremu na wiosnę i lato

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Jak tylko pozbędę się tej choroby jadę na jakieś zakupy, mam straszną chcicę na coś A jeszcze Wy tu kusicie...o i z BU muszę przecież jeszcze zamówienie złożyć, i z Avonu też...poszaleję trochę
BU się skiepściło Zamówienie złożyłam tydzień temu w sobotę i od razu przelałam kasę (z tego samego banku,więc mieli przelew od razu) a dopiero w środę wysłali, więc nadal nie mam paczki

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A ja właśnie dostałam od siostry masełko malinowe. Wczoraj go pierwszy raz użyłam i faktycznie jest mniam Bałam się, że będzie przesłodzone, ale nie - jest malinowe, słodkie, ale z taką jakby nutką świeżości. Faaajne, polecam, zwłaszcza, że ciałko po nim takie milusie
Już się nie mogę doczekać swojego
A maseczkę spokojnie możesz nałożyć, bo szybko się wchłania i nie sądzę, żeby szwagier w ogóle zauważył, że ją masz na twarzy

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 14:24   #2403
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Malinowego nie wąchałam,ale wszystkie zachwalałyście a brzoskwiniowe pięknie pachnie Zostało jeszcze jedno brzoskwioniowe chyba, więc mogłabym kliknąć dla którejść Warszawianki albo zlotowiczki (38 zł 200 ml )
Karolina, a ta sprawa jeszcze aktualna? Bo ja chyba bym chciała Oczywiście pokryłabym też połowę kosztów przesyłki.
Stary 2009-02-01, 14:34   #2404
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam

Wpadłam w sumie się tylko przywitać i uciekam, bo z nauką jestem mocno do tyłu i czas nadrobić cokolwiek, bo jutrzejszy egzamin zakończy się porażką.

Muszę zrobić małe zakupy spożywcze, więc jadę zaraz do Carrefoura zapolować na zestaw Garnier, bo mi się tonik dla wrażliwców lada dzień skończy.

A potem już tylko nauka, nauka, nauka. Aż przyjdzie TŻ.

Fatalnie się dziś czuję, to przeziębienie mnie chyba jednak dopada. Chociaż już od tygodnia walczę z nim i staram się nie ulegać.

Trzymajcie kciuki za mnie jutro.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 14:35   #2405
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Karolina, a ta sprawa jeszcze aktualna? Bo ja chyba bym chciała Oczywiście pokryłabym też połowę kosztów przesyłki.
Aktualna Nawet 2 są jeszcze Napisałam PW

Stary 2009-02-01, 14:45   #2406
Hosenka*
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Niedawno wróciłam do domu, obiadek, kąpiel, rolniczenie. Nastukałyście postów, troche czasu zajęło nadrobienie.

Widziałam, że robiłyście tu listy zakupów. Ja potrzebuję tylko 2 rzeczy:
- lactacyd
- antyperspirant - kupię poleconą przez Ice zieloną kulkę Addidasa i zrobię to jutro bo moja Vichy juz ledwo smyra
Z Avonu wezmę sobie:
- serum odżywcze (za 17.45 grzech nie brać, a bardzo je lubię)
- krem do rąk SOS
- tusz CT
Podoba mi się zapach Absynth Muszę powąchać na żywo. Z różów/rozświetlaczy chyba sie wyleczyłam (tzn uzywam i lubię używać, ale nowe mnie nie korcą) bo kwiatek Avonowski mimo iż sympatycznie wygląda to jakoś mnie nie ciekawi na tyle aby kupić.

Podczas wczorajszego rolniczenia zużyłam żel pod prysznic i peeling do ciała Jutro lub pojutrze poleci kulka Vichy i maska do włosów Stapiz

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 14:50   #2407
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Witam

Wpadłam w sumie się tylko przywitać i uciekam, bo z nauką jestem mocno do tyłu i czas nadrobić cokolwiek, bo jutrzejszy egzamin zakończy się porażką.

Muszę zrobić małe zakupy spożywcze, więc jadę zaraz do Carrefoura zapolować na zestaw Garnier, bo mi się tonik dla wrażliwców lada dzień skończy.

A potem już tylko nauka, nauka, nauka. Aż przyjdzie TŻ.

Fatalnie się dziś czuję, to przeziębienie mnie chyba jednak dopada. Chociaż już od tygodnia walczę z nim i staram się nie ulegać.

Trzymam kciuki i zdrowia życzę

Cytat:
Aktualna Nawet 2 są jeszcze Napisałam PW
Już odpisałam, z góry dziękuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-01, 15:17   #2408
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
A dawno się ten zestaw w sklepach pojawił? Bo może jeszcze gdzieś u siebie w dziurze znajdę Co prawda ta przyprawa do kaw i deserów Kamisa jest wg mnie taka sobie, ale może ta do herbaty będzie lepsza. Ta kawowa niby ma wszystkie składniki, jakie lubię, ale żeby jakoś diametralnie poprawiała smak kawy to nie powiem O wiele lepsze w tym temacie są chyba syropy. Wczoraj piłam gdzieś na stacji pyszną latte z syropem cynamonowym i z chęcią bym sobie taki syrop kupiła. Tylko gdzie
Ja lubię pić z syropem kokosowym kawkę To jest syrop barmański, do drinków też dobry.
Kupiłam za 15 zł w Delimie, w centrym Plaza. Tam mają właśnie takie exclusive produkty. Czasami można trafić na jakąś perełkę.

Pocytowałam Was i tylko mi się jeden pojawił

Pakosta ta różowość w Olayu jest zauważalna? Bo z natury jestem różowa, a co za dużo to nie zdrowo

Karolina też planuje jakieś fajne piżamki kupić. Jedną taką koszulkę na ramiączka, a drugą taką bawełnianą miłą

Hosenko widzę że Twój odwyk idzie Ci bardzo skutecznie.

Dzisiaj przeprowadzałam się i mi się kosmetyki nie zmieściły do szafki, nie mówie nawet o zapasach. Niech się już ich kilka skończy
Stary 2009-02-01, 15:28   #2409
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja zaprzestalam sie effaklarowac. mam cere w dobryms tanie, regularne pilingowanie i maseczkowanie przynosi efekty wiec nie mecze skory kwasami.
wszelkie podklady pieknie na mnie leza, dawno nie bylam tak zadowolona z mojej twarzy

to potem przyjdz i napisz, co myslisz i o jednym i o drugim
Zazdraszczam stanu cery

podkładzik niby nie kryje mocno ale w sumie fajnie lezy, kolor wydaje się w sam raz, muszę jeszcze na innym kremie wypróbować a tusz hmmm na lewym oku przekombinowałam i mam owadzie nóżki (za długo się babrałam ). Szczota niby przyjazna ale jednak gumkowce są bardziej precyzyjne i lepej mi układaja rzęsy. Potestuje jeszcze kilka dni i zobaczę co dalej
Cytat:
Oj przypomniałaś mi, że muszę zrobić zakupy bieliżniane i piżamkowe, bo dawno nic nie kupiłam
Nie wspominaj o zakupach bieliźnianych w tym polskim sklepie netowym czekam już 3 tydzień na realizację reklamacji ale wczoraj wysłałam im maila że rezygnuję- ileż można czekać, zamówienie składałam na kilka moideli jeszcze w listopadzie chyba i w końcu żaden do mnie nei dotarł. To samo z angielskim sklepem- wczoraj też zrezygnowałam z z zamówienia bo też 2 miesiące czekam. Jestem wściekła a staników potrzebuję kilku bo juz się pozużywały troche te co kupowałam w maju.
Cytat:
Oczywiście

za mnie też trzymajcie mocno
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Podczas wczorajszego rolniczenia zużyłam żel pod prysznic i peeling do ciała Jutro lub pojutrze poleci kulka Vichy i maska do włosów Stapiz
Mi się skończył żel pod prysznic- ostatnia BAlea teraz używam odlewki YR Kiwi od Mag i Morela&herbata Oriflame- zapach śliczny
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:51   #2410
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Wróciłam z zakupów.
Oczywiście nie obyło się bez kosmetycznych grzechów ale dawno już nie kupowałam nic
Kupiłam mus nawilżający Bielendy Beauty Milky - za 10 zł żal nie brać, u mnie wszędzie kosztuje 14
Krem kupiłam jednak też z Beauty Milky, śmietankowy, uwielbiam je, nie będę na siłę niczego wymyślać, i kosztuje grosze, 13 zł - śmieszna cena jak na krem do twarzy.
Kupiłam serum termoaktywne Eveliny, od dziś zaczynam walkę z kalafiorem,
Aaaa, i kupiłam jeszcze krem Garniera Czysta skóra A - porobiło mi się masę przebarwień po tych kwasach, ciężko mi sie to goi
A ten krem się bardzo sprawdza, miałam próbkę 10 ml i pięknie po nim to wszystko schodzi.

I kupiłam sobie młynek Kamisa Do kawy, karmel i coś tam

Pakosiu też miałam ten krem ROC do mieszanej cery, u mnie latem się on sprawdza, fajny jest.

I mówicie że ta emulsja olay fajna jest ?
Bo na wiosnę bym coś takiego rozświetlającego chciała
Stary 2009-02-01, 15:57   #2411
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Nosku, ten peeling wcale nie jest taki mocny, mam go, mogę ci zrobić próbkę. Na pewno nie jest mocniejszy od Biothermu A co do tej maski Clinique to widziałam wczoraj coś takiego w Sephorze, w niebieskiej tubie (pojemność chyba 150ml albo 200ml, nie przyjrzałam się), też mnie zainteresowała i się zastanawiam nad nią albo nad 15-minute.
naprawdę? z recenzji wynikało, że miał taki być
w takim razie bardzo chętnie przetestuję

Melduję że ta nowa seria Turnaround już jest w Sephorze i maska za 170zł i zestaw peelingów chemicznych za 255zł.

Cytat:

Cytat:
będzie dobrze!
Cytat:
.
w takim razie też trzymam bardzo mocno

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-02-01 o 16:04
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-01, 16:05   #2412
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
No co?
kusicielstwo się tu uskutecznia, każda ma jakąś perełkę TBS i zaraz wyjdzie, że potrzebuję kilku rzeczy

i chciałam odwołać wszystkie negatywne komentarze nt. masła oliwkowego już je kocham nie pachnie już trawą, tylko miłą oliwką, strasznie polubiłam konsystencję musu i stan skóry po użyciu jednak te do suchej skóry są najskuteczniejsze
dam mu 5 gwiazdek jak wreszcie zacznę nadrabiać KWC
Cytat:
Cytat:

Cytat:
Melduję że ta nowa seria Turnaround już jest w Sephorze i maska za 170zł i zestaw peelingów chemicznych za 255zł.
ile? takie zakupy by mnie zrujnowały
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 16:10   #2413
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isuś, zdrowiej szybciutko, masz jeszcze 5 dni
Staram się jakoś Wzięłam jakieś 2 godziny temu Tabcin i tak mnie oslabił, że musiałam iść spać. Dopiero teraz wstałam.

Cytat:
BU się skiepściło Zamówienie złożyłam tydzień temu w sobotę i od razu przelałam kasę (z tego samego banku,więc mieli przelew od razu) a dopiero w środę wysłali, więc nadal nie mam paczki
Uuuu....może to przez kryzys gospodarczy?

Cytat:

Cytat:

Pisałyście o kremach do twarzy, ja odkąd odkryłam żel hialu. z BU w ogóle nie używam kremów(tylko na noc - najczęściej Ziaję Calmę albo oliwkową ). Z kremów do twarzy na dzień mam obecnie na stanie tylko mus Lirene matujący, ale nie chce mi się go zużyć I szczerze mówiąc nie ciągnie mnie też do kupowania nowych. Żel hialu mi wystarcza póki co w zupełności
Stary 2009-02-01, 16:15   #2414
bossy
Zakorzenienie

Zizełk ja też mam ostatnio idealną cerę (tzn ja zawsze mam gładką ale teraz co się dzieje to normalnie mlask mlask ) krostke mam jedną, z boku twarzy tylko, a tak mam idealnie gładką, nawilżoną, i wszyscy mi mówią, że mam śliczną cere a jak komuś mówię, że używam kwasów, żeby mieć ładną cerę to pukają się w głowę po tych kwasach dermiki i lipobasie mam taką buzię. kiedyś to mi się wydawało, że mam miękką i dobrze nawilżoną. teraz co mam to po prostu orgazm. Będę ich używała jeszcze 1,5 miesiąca. i wtedy odstawię.

ja z zakupów kosmetycznych muszę kupić :

- filtr, bo się skończy chyba lada dzień
- krem do rąk
- żel pod prysznic kamill czekolada-mięta
- nail tek
- maska do włosów joanna, mak i bawełna (uwielbiam ją )

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-02-01 o 16:23
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 16:16   #2415
noseknosek

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
  • Oliwkę do ciała oliwkową
Cytat:
Napisane przez madziarra
Kochanie, Ty to sobie kup papier ścierny albo gąbkę antycellulitową
dokucza miiii
Cytat:
Napisane przez madziarra
A jednak Dax Ja też go chce, to może kupimy razem na wspólnych zakupach ? Żeby znów nie było, że nic nie kupujemy
ok, to jesteśmy umówione

Cytat:
kusicielstwo się tu uskutecznia, każda ma jakąś perełkę TBS i zaraz wyjdzie, że potrzebuję kilku rzeczy
a co? nie?
Cytat:
Napisane przez Organzza
i chciałam odwołać wszystkie negatywne komentarze nt. masła oliwkowego już je kocham nie pachnie już trawą, tylko miłą oliwką, strasznie polubiłam konsystencję musu i stan skóry po użyciu jednak te do suchej skóry są najskuteczniejsze
mi się bardzo ten trawiasty zapach podoba
Cytat:
Napisane przez Organzza
ile? takie zakupy by mnie zrujnowały
sporo

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-02-01 o 16:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-01, 16:22   #2416
bossy
Zakorzenienie

Nosek
dla mnie ten balsam Garniera jest rewelacyjny. Używam 2 razy dziennie i jestem zachwycona. W ogóle się mi nie lepi, wchłania się normalnie, skóra na b.długo jest dobrze nawilżona, bardzo dobrzr wygładzona. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to zapach, ale nie przeszkadza mi aż tak bardzo.
Jak dla mnie to jest lepszy od emolium i xeriala. A o wiele tańszy.

.supergirls just fly.
Stary 2009-02-01, 16:26   #2417
noseknosek

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Nosek
dla mnie ten balsam Garniera jest rewelacyjny. Używam 2 razy dziennie i jestem zachwycona. W ogóle się mi nie lepi, wchłania się normalnie, skóra na b.długo jest dobrze nawilżona, bardzo dobrzr wygładzona. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to zapach, ale nie przeszkadza mi aż tak bardzo.
Jak dla mnie to jest lepszy od emolium i xeriala. A o wiele tańszy.
no to super, że się sprawdził jestem chyba jedyną osobą której nie podpasował

biegam
Stary 2009-02-01, 16:27   #2418
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Niee, tej nie miałam
Cytat:

Bo to była prawdziwa okazja Ale skoro nie

Hmm, dostałam dofinansowanie i w sumie mogłabym sobie pozwolić, ale będę twarda

Nosku, co się śmiejesz z oliwki ? Wersja z oliwkami
To na zakupy jesteśmy umówione

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 16:31   #2419
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
no to super, że się sprawdził jestem chyba jedyną osobą której nie podpasował
:d

.supergirls just fly.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-01, 16:31   #2420
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Jest jeszcze jedno...

Cytat:
Ja z TBS mam tylko pędzle i kocham je
65 zł za masło choćby nie wiem jak wspaniałe nie dam Ale 38 to co innego

Cytat:
Pisałyście o kremach do twarzy, ja odkąd odkryłam żel hialu. z BU w ogóle nie używam kremów(tylko na noc - najczęściej Ziaję Calmę albo oliwkową ). Z kremów do twarzy na dzień mam obecnie na stanie tylko mus Lirene matujący, ale nie chce mi się go zużyć I szczerze mówiąc nie ciągnie mnie też do kupowania nowych. Żel hialu mi wystarcza póki co w zupełności
Dla mnie hialuron to na zimę absolutnie za mało. Używam go na noc i jest ok, ale nie wyobrażam sobie wyjść na dwór z samym żelem, moja twarz by tego nie zniosła
Ale latem lub ciepłą wiosną możliwe, że będzie wystarczający
Dostałam za prenumeratę Urody Olaya na noc, miałam go sprzedać, ale Magda z Estellą mówią, że fajny, więc dziś chyba go wypróbuję

Stary 2009-02-01, 16:32   #2421
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
a co? nie?
no może
Cytat:
mi się bardzo ten trawiasty zapach podoba
ja na początku nie mogłam znieść
Cytat:
sporo
może się gdzieś trafi po okazyjnej cenie na to liczę
Cytat:
Ja z TBS mam tylko pędzle i kocham je
65 zł za masło choćby nie wiem jak wspaniałe nie dam Ale 38 to co innego
pędzli nie przewidziałam na razie nie mam żadnego..
cena maseł rzeczywiście okazyjna, żal nie wziąć
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-02-01 o 16:34
Stary 2009-02-01, 16:52   #2422
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Ja z kolei wielbię Slim Extreme Eveline :ehem: stosowany regularnie potrafi zdziałać cuda :D L_V chwaliła skład :)
i bardzo lubię Lipo-metric Vichy, ale on to bardziej wyszczupla niż jest antycellulitowy
To serum Eveline jest naprawde niezle ale nie kazdy lubi mentol w skladzie,ladnie wygladza skore i staje sie taka aksamitna.

Cytat:
Jejku ledwo żyję :( Nie wiem już jakie leki wziąć żeby była choć lekka poprawa. A za oknem takie piękne słoneczko :rycze-smarkam:

Jak tylko pozbędę się tej choroby jadę na jakieś zakupy, mam straszną chcicę na coś :rolleyes: A jeszcze Wy tu kusicie...o i z BU muszę przecież jeszcze zamówienie złożyć, i z Avonu też...poszaleję trochę ;)
I do fryzjerki pójdę, moje odrosty i suche końce wołają o pomstę do nieba :mur:
Isa :* kuruj sie bo nie ma zartow,u mnie w pracy dziewczyny padaja jak muchy jedna po drugiej i z tego co widze to dosc dlugie infekcje :(

Do mnie przszlo zamowienie z BU nawet dosc szybko-zaskoczyli mnie;) bo z reguly trwa to nieco dluzej.

Wzielam sobie zapas skwalanu i oleju arganowego,masla shea a teraz widze nowosci hydrolat jasminowy i olej Monoi :jupi:

Cytat:
ja znalazlam swoj krem idealny i poki mi sluzy to sie go trzymam kurczowo. w sumie nawet nie mam pomyslu na co moglabym sie, w razie potrzeby, przerzucic. nie testowalam tylko nawilzaczy Nuxe, ale po przejsciach z kuracja zluszczajaca jakos nie mam zaufania do tej firmy [chociaz krem do rak Reve de Miel jest fajny, cudnie pachnie :love:].
Z Nuxe TEN! przyznam sie,ze kupilam skuszona recenzja Ice :) jestem w miare zadowolona a tak to ostatnio wrocilam na nowo do kremow Rossmanna babydream-nagietkowego i chroniacy przed wiatrem i zimnem(okazal sie identycznym zastepstwem dla SVR Hydratante)
Choc dla mnie prawie kazdy krem okazuje sie idealny po zmieszaniu go z zelem HA :)

Cytat:

A dawno się ten zestaw w sklepach pojawił? Bo może jeszcze gdzieś u siebie w dziurze znajdę :confused: Co prawda ta przyprawa do kaw i deserów Kamisa jest wg mnie taka sobie, ale może ta do herbaty będzie lepsza. Ta kawowa niby ma wszystkie składniki, jakie lubię, ale żeby jakoś diametralnie poprawiała smak kawy to nie powiem :nie: O wiele lepsze w tym temacie są chyba syropy. Wczoraj piłam gdzieś na stacji pyszną latte z syropem cynamonowym i z chęcią bym sobie taki syrop kupiła. Tylko gdzie :what:
Do kawy najczesciej dodaje adovacata lub Bailey'a :slina: ale ostatnio naszla mnie ochota na cos innego i planuje tutaj zakupy
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=5453089 :slina:

Cytat:
No, no, no, gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli :cmok:
Co do EDM, to mi się w tej chwili nie spieszy, mogę odpuścić. Czekam na zestaw próbek, a on starczy mi na trochę. Zresztą i tak ostatnio jestem tak spłukana, że może to i lepiej, że tak się złożyło.
:* nie dziekuje zeby nie zapeszyc :o
Zobaczymy co bedzie dalej:)

Cytat:
na jesieni jakos. ja te do kawy uwielbiam z goraca czekolada :D
a syropy sa na pewno na allegro :ehem:
ja ostatnio nalogowo wrecz pje Kahlua Caramocha z Coffee Heaven, to taka kawa-nie kawa ale pyszna :D a slodka jak nie wiem :D
Brzmi apetyczynie:ehem:

Cytat:
Hex, ja - tak rzadko teraz tu obecna - czasem łapię się na tym, że mówię komuś że tak dawno nie 3widziałam moich maniaczek - i dopiero uświadamiam sobie, że Was nigdy nie widziałam :D

A co do JT, to jest mój pierwszy :o Jakoś mnie nie zachwycały, takie drobinkowe wszystkie... Ponieważ jednak pokochałam się z tą wisienką, jeśli możesz mi polecić jakieś podobne (tzn niedrobinkowe i pięknie pachnące), to chętnie pooglądam :)

Ja również jestem zachwycona tym garnierem :ehem: Bardzo przypomina mi ulubione IsoUrea LRP, a jest dużo tańszy. Tylko mam wrażenie że bardzo niewydajny. Faktycznie nieco się lepi, ale nawilża cudownie i długotrwale, do tego pięknie pachnie :)
Moglabym prosic o lin do tego balsamu Garniera?bo moze bylby niezlym zamiennikiem dla SVR Xerial 10 ktorego cena jest zbojecka :baba:

JT wielbie wogole :love: to moj ideal blyszczykowy:D i nie ma znaczenia drobinkowy czy nie;) ale oprocz tego wisniowego polecam bezdrobinkowego Worl Tour o smaku jablkowym-fajna zelowa konystencja.
Ulubione kolory to :Plum Freeze,Hot Date (poznalam dzieki Gaynece:*),Exquise Illusion 065,Delicieux Vertige 066,Simmer (pieknie opalizuje)

Od jakiegos czasu wielbie tez blyszczyki Gosha On Stage-swietnie smakuja,pachna,bardzo dobrze trzymaja sie na ustach i delikatnie chlodza.

Cytat:
O, aż tak działa :> Ja jestem pełna czarnych krop ostatnio. Ale kupiłam znóz Cleanance Avene, po 4 dniach już pory mniej widoczne! Uwielbiam ten żel, chyba mu podniosę ocenę na KWC, bo wtedy używałam na bezproblemową cerę, a teraz widzę faktycznie, jak działa.

Dla mojej cery ten zel to niewypal totalny,wiecej go nie kupie z ulga poszedl w dobre rece:D

Cytat:
Testuję kolejny kremik, tym razem RoC do mieszanej, niezwykle przyjemny zapach, aksamitna, śmietankowa konsystencja, zadawalające nawilżenie i niezły mat.
Mialabys mozliwosc wrzucenia skladu?:) bo interesuje sie tym kremem od jakiegos czasu:)

Cytat:

A ja nadal nie mam dobrego kremu do twarzy :( Effaclar fajnie poprawia stan samej skóry- wygładza i jakby na prawdę redukował ilość grudek (ale to chyba jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenie) natomiast wyskakują mi po nim takie gulki jak przy zapychających kosmetykach i wcale to nie wygląda jak ten wysyp oczyszczający o którym pisałyście :( No i też nie można go bez przerwy używać. Ten kremik dla wrażliwców Garnier z zestawu jednak nie jest dal mnie- zostawi ami taką lepko świecącą warstwę i nie jest to komfortowe uczucie :( Nie wiem już w co celować zupełnie.

Z calej tej serii krem wydaje mi sie byc slabym ogniwem bo tonik,dwufaza i mleczko sa bajeczne:) przynajmniej dla mojej skory.
Stary 2009-02-01, 17:08   #2423
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Moglabym prosic o lin do tego balsamu Garniera?bo moze bylby niezlym zamiennikiem dla SVR Xerial 10 ktorego cena jest zbojecka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ydro-urea.html

Cytat:
Z calej tej serii krem wydaje mi sie byc slabym ogniwem bo tonik,dwufaza i mleczko sa bajeczne przynajmniej dla mojej skory.
oj tak, mnie podrażnił, zapchał i trudno się wchłaniał
Double with me?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-01, 17:08   #2424
bossy
Zakorzenienie

Hexx
To ten balsam Garniera z hydro-urea 5% a kosztował 17zł/400ml.

.supergirls just fly.
Stary 2009-02-01, 17:13   #2425
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ydro-urea.html

oj tak, mnie podrażnił, zapchał i trudno się wchłaniał

mialam ten krem w rekach i jakos sklad do mnie nie przemowil-wolalam odlozyc

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Hexx
To ten balsam Garniera z hydro-urea 5% a kosztował 17zł/400ml.
Dziekuje bardzo bedzie nastepny w kolejce do kupna bo pare dni temu kupilam duza butle Xerial 10 .....
Stary 2009-02-01, 17:22   #2426
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja obecnie do twarzy mam serum w pompce garniera nutridermist- fajne, ściąga pory ale za mało nawilża na teraz a żel hialu jakośmi nie spasował- szybko się wchłaniał i twarz zostawała goła bez niczego a jak dałam więcej to się rolował
Cytat:
Z calej tej serii krem wydaje mi sie byc slabym ogniwem bo tonik,dwufaza i mleczko sa bajeczne przynajmniej dla mojej skory.
tonik i 2faza to już moje stałe kosmetyki. A mleczek nie tykam żadnej firmy, jakoś nie lubię tego kosmetyku, wolę 'wodne' demakijażanty zdecydowanie

Hmm kliknęłabym sobie błyszczyk czerwono-przezroczysty burzujka na all. bo się zjawił w okazyjnej cenie W sumie długo na niego czekałam, a i 3 miesięczny odwyk ustny świetnie mi poszedł no ale dobra, może jednak coś zaliczę na studiach najpierw a potem nagroda
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 17:33   #2427
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie hialuron to na zimę absolutnie za mało. Używam go na noc i jest ok, ale nie wyobrażam sobie wyjść na dwór z samym żelem, moja twarz by tego nie zniosła
Ale latem lub ciepłą wiosną możliwe, że będzie wystarczający
Dla mnie sam żel halu. jest wystarczający, ale na noc nakładam coś treściwszego(np. Calmę biolipidową Ziaji). Jeśli chodzi zaś o nawilżenie cery w dzień i pod podkład to żelik jest idealny pod tym względem

Cytat:
Isa kuruj sie bo nie ma zartow,u mnie w pracy dziewczyny padaja jak muchy jedna po drugiej i z tego co widze to dosc dlugie infekcje

Do mnie przszlo zamowienie z BU nawet dosc szybko-zaskoczyli mnie bo z reguly trwa to nieco dluzej.

Wzielam sobie zapas skwalanu i oleju arganowego,masla shea a teraz widze nowosci hydrolat jasminowy i olej Monoi
Hexiu Mnie już tydzień trzyma - zaczęło się w zeszłym tygodniu we czwartek, gdy źle się czułam i w piatek miałam L4. Potem poszłam w poniedziałek do pracy a we środę byłam chora od nowa i leżę do tej pory I pewnie ze 2-3 dni jeszcze poleżę, ale chcę się wykurować porządnie.

Widziałam te nowości na BU, może coś sobie wezmę. Mam też ochotę na jakiś hydrolacik
Stary 2009-02-01, 18:11   #2428
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dziewczyny to jakaś plaga!
Ja jutro będę sama w pracy z jedną tylko osobą

A ja też ledwo sie trzymam i walcze z tym świńskim katarem, kaszlem, gorączką i nie wiem z czym jeszcze :/
Stary 2009-02-01, 19:02   #2429
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Z Nuxe TEN! przyznam sie,ze kupilam skuszona recenzja Ice jestem w miare zadowolona a tak to ostatnio wrocilam na nowo do kremow Rossmanna babydream-nagietkowego i chroniacy przed wiatrem i zimnem(okazal sie identycznym zastepstwem dla SVR Hydratante)
Choc dla mnie prawie kazdy krem okazuje sie idealny po zmieszaniu go z zelem HA

Od jakiegos czasu wielbie tez blyszczyki Gosha On Stage-swietnie smakuja,pachna,bardzo dobrze trzymaja sie na ustach i delikatnie chlodza.
Chodzi o te kremy:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24953

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16936

Bo mi bardzo służą kosmetyki dziecięce. Teraz używam ciągle Ziaji, bo mnie nie zapycha i też ładnie działa na cerę. A to by było może dobre urozmaicenie

O, też się przymierzam do tego Gosha. Dziewczyny na wątku odwykujących błyszczykomaniaczek kuszą nim strasznie

Zdałam egzamin z logiki
Stary 2009-02-01, 19:11   #2430
noseknosek

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Zdałam egzamin z logiki
gratulacje

biegam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości