|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Coś słyszę, ze chyba wygraliśmy...
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2524 | |||
|
Konto usunięte
|
to sie zaraz zbieram tylko skoncze brata edukowac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ty tez to lubisz....? bo ja chcetnie sie z Wami wybiore, ale nie na sliwowice.... |
|||
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A we wtorek z czego masz egzam? [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10769779] a bo ja wiem...moze @ mu sie zbliza... ![]() To nadal mu nie przeszło? Gabi, a fajnego masz Brata?
|
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo ![]() I też nie wiem co kupić ![]() oł jeeeeee ![]() brawo chłopaki [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10769779] Ty tez to lubisz....? bo ja chcetnie sie z Wami wybiore, ale nie na sliwowice....to nie jest do lubienia tylko do picia
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz kupuje WAXa, ale jestem ciekawa co dobre na wygladzenie na codzien (szampon, odzywka)? oo to niemozliwe, ale mam nadzieje ze jakos bedzie to nie na oceny, tylko punkty: zeby dopuscili do egzaminu za 2 tygodnie. za tydzien 2 kolos i z obu trzeba miec ponad 60% zeby dopuscili do examu. Jak za malo punktow to nie dopuszcza i koniec ![]() WYGRALISMY!!! ![]() ![]() ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10769779] a bo ja wiem...moze @ mu sie zbliza... ![]() [/quote] hehe moze?
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Renia pewnie poleciłaby z Loreala Intense Repair, ale ja też rozważam tego Waxa bo anemii już nie mam ale widzę że trochę włosów mi wyłazi. Może on też dla mnie na wzmocnienie jako kuracja? Ja to bym z Wami dobra do towarzystwa nie była. Ja prawie w ogóle nie pijam. Czasami piwo, lampkę wina, ew. szkocką whisky. Ale nic więcej. Cytat:
![]() Kupiłyśmy z Sis ten szampon z Loreala Liss Ultime, ale on jest dobry jedynie do prania pędzli. Ano wygraliśmy, normalnie święto narodowe. |
||
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np PARTIA PRZYJACIÓL PIWA nie bylo drętwo ![]() tak poważnie to chciałabym mieć studia za sobą i pracowac juz na dobre, nie lubie bezsownego, bezproduktywnego działania-jak kucie niepotrzebnych rzeczy
|
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończysz studia, to po pewnym czasie zatęsknisz - jak to było fajnie studiować. Ale wiadomo że pamięć zaciera pewne wyobrażenia, nie pamięta się tych zarwanych nocy, stresu... raczej wspomina się z nutką sentymentu. Choć rzeczywiście bezsensownego kucia, czy to w szkole czy na studiach, nikt chyba pozytywnie nie wspomina.
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10769779]to sie zaraz zbieram tylko skoncze brata edukowac
![]() a bo ja wiem...moze @ mu sie zbliza... ![]() ![]() Ty tez to lubisz....? bo ja chcetnie sie z Wami wybiore, ale nie na sliwowice....Dzięki ![]() Lubieeeeeee ![]() Cytat:
No
"Cierpliwość - spokój, że przecież się stanie..." /J. Twardowski/ Edytowane przez Serenite_ Czas edycji: 2009-02-01 o 17:03 |
|
|
|
|
#2534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja sobie pospałam i wyszłam na spacer z psicą to ostatnia mozliwość zimowa bo od wtorku maja byc roztopy i porobiłam zdjęcia no powiedzcie, czyż nie jest cudna
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo zmęczenie daje się we znaki. Tak wyglądają moje włosy tuż po wysuszeniu. Bez prostownicy. Może ktoś mi doradzi jaką odżywkę kupić? |
||
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bez szału ja nie doradze bo sama mam problem z większym puszeniem, kręceniem ale takim dopołowy i nie umiem ujarzmić, jedynie prostownica...
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2009-02-01 o 17:22 |
|
|
|
|
#2539 |
|
Kici kici miau miau
|
polecam Matrixa Sleek look
jakos mniej obciaza niz Loreal ![]() co do Dianne BRill- troche sie po niej blyszcze, muze ja dokladnie obadac. Po drugie - wzornik kolorw jest nieadekwatny do rzeczywistosci- przynajmniej nie na moim monitorze co do masek jeszcze - j mam teraz: Loreala, Kerastase, Kallosa i Biosilka ale go jeszcze nie probowalam. Z tych trzech to chyba Kerastase dobra no i Matrix. Nie wspominam o Kanebo bo cena zaporowa ![]() strone sklepu wzielam ze strony bloga Nevady - napisalam do nich mejla ile kosztuje wysylka do PL. Dam znac
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-02-01 o 17:46 |
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Biosilka też kupiłam ostatnio ale mi strasznie się włosy po nim przetłuszczają. Po samym myciu i biosilku włosy są cudne ale po paru godzinach tłuszcz
.Tak więc używam na wielkie i krótkie wyjścia.
|
#2541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze chodzi mi tylko o wygladzenie bez nadmiernego obciazeniaCytat:
![]() a ja lubie studia mimo ze pracuje - zawsze mozna nowych ludzi poznac, posmiac sie, pokombinowac na egzaminach ![]() Cytat:
a moja psica gdzies uciekla i zaginela juz tydzien jej nie ma i chyba nie wroci juz to juz stara sunia, chyba ze 13 lat ma jak nie wiecej - podejrzewamy ze gdzies poszla i zdechla albo nie wiem co bo ona juz taka glucha, ledwo chodzaca byla, ale uciekala ciagle na "spacerki"... no i brat mysli o nowym psiaku i zastanawia sie nad: wilczurem, dobermanem i husky. Moniczko powiedz cos wiecej o husky ja nigdy nie mialam takiego pieska wiec nic nie wiem wiem ze to kwestia wytrenowania, ale rasa chyba tez wazna?). Czy husky bylby dobry?? zawsze mielismy owczarki niemieckie ), juz 2.edit: pedze do Kosciola!!!!
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2009-02-01 o 17:56 |
|||
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, zalicznona siłka, obiad u rodziców i rodzinne spotkanie. Teraz odpoczynek
![]() Cytat:
![]() Reesku, trzymaj się i nie daj chorobie. za sesję naszych wszystkich Truskawek.Wiecie co... będę potrzebowała kciuków we wtorek. |
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Nuleczko, ja tez Monika (aczkolwiek nie ta
) ale sie wypowiem, ze do takiego "zadania" bedzie sie swietnie nadawal owczarek srodkowoazjatycki lub kaukaski |
|
|
|
#2544 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam jutro z tego egzamin TWE, TUE, skarga na bezczynność, naruszenie zobowiązań....ii różne inne pierdoły ![]() Cytat:
Ja się uczę niecały tydzień o losie ![]() co Ty studiujesz że same takie interesujące perełki ![]() Cytat:
Nadal w Polsce za dużą wagę przywiązuje się do teorii aniżeli praktyki. Potem okazuje się że nikt nie umie zastosować tego czego się nauczył ![]() Cytat:
Cytat:
to naturalny kolor ![]() spróbuj może serum lub olejku loreala liss ultime Fajniusie ![]() A mnie po matrixie włosy klapną bezkonkurencyjny za to absolut repair Cytat:
![]() da się zrobić ![]() Serenite bardzo ładne włosy Powiedz jaki szapon waxa masz Ja do tej pory tylko maski używałam
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba mieć silną i pewną rękę, o charakterze nie mówiąc. Ja bym polecała naszego zwykłego owczarka podhalańskiego. cudna psina, łagodna. A to pies stóżujący więc na pewno przy domu się sprawdzi.
|
|
#2546 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadal nie nadrobiłam
Jakoś do niczego nie mam dziś cierpliwości i chęci, jakas melancholia mnie napadła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ok, we wtorek kciuki raz! ![]() Habibku, dobrze, że dodałaś o tej twardej ręce, bo kaukazy to psy, które moga narobic wiele złego jeśli nie sa odpowiednio prowadzone.
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wazy jest twardy charakter ![]() podhalanskiego mialam osobiscie przez piekne 12 lat Tanyiu, moja bestia tez z tych, ktore wymagaja, wiec doskonale zdaje sobie z tego sprawe niektorzy wola tak a inni siak
Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-02-01 o 18:39 |
|
|
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
heloł Dziewczynki,
ja po zakupach, spacerku, spaniu, teraz siedzę, jem chałwę i czytam Chmielewską, zaraz chyba jakiś film obejrzę... jakis taki dzień przymulający |
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zawsze chciałam mieć takiego szkraba
sweeeeet Już prawie udało mi się namówić tatę
|
|
#2550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reniu, to ta maska? http://www.allegro.pl/item537972864_...cena_szok.html Cytat:
Żal pieska. ![]() Cytat:
Co do kciuków, to będziemy trzymać. Ale od której do której godziny? ![]() Cytat:
Poza tym ja nigdy nie umiałam się uczyć na ostatnią chwilę. Już taki ze mnie typ. Dziękuję. Włosy są wzbogacone kolorystycznie o toner Welli. Naturalne są w mysim, nijakim kolorze. A poza tym sporo siwych też mam. ![]() Mam Liss Ultime Loreala. ![]() Ale szukam jeszcze jakiejś maseczki nawilżającej co okiełzna je.
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

mam watpliwosci ale zobaczymy
Muszę tylko dodać, że jeszcze 2 miesiące temu na mojej głowie zwisało smętnie kilka nędznych kłaków- suchych, matowych- straciłam połowę włosów. 

Lubię historię, ale jeśli chodzi o instytucje polityczne to musi być nuda. 

TWE, TUE, skarga na bezczynność, naruszenie zobowiązań....ii różne inne pierdoły
że same takie interesujące perełki 
Jakoś do niczego nie mam dziś cierpliwości i chęci, jakas melancholia mnie napadła