|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX
Cytat:
Cudne są podhalańskie. Wiesz mi się wydaję, że teraz ciężko jest o psa bez problemów zdrowotnych szczególnie rasowego. Trzeba mieć wiele szczęscia żeby na takiego trafić. Miałam parę lat temu zacięcie kynologiczne, mam dwa psy wystawowe ( teraz staruszki 16 i 13 lat) terierki. Najeździłam sie na wystawy i naoglądałam psiaków. Kaukazkie wzbudzały zawsze strach. Zresztą sami właściciele ostrzegali przed nimi. Choć jak rozmawiałam z właścicielami to zawsze mówili , że on niby obcego jest w chwili zagrożenia pogryść dotkliwie natomiast własnemu panu krzywdy nie zrobi. No nie wiem, ja bym chyba nie miała tyle sły woli żeby wychować takiego psa. Kuzynka miała Amstafa - cudny psiak!! Bardzo łagodny ale też krótko trzymała...
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze MUSZE
powiedziec w obronie kaukazow, ze cala ich opinia, to niestety tak jak w przypadku wielu innych ras, zbyt duza popularnosc rasy i dzialania pseudohodowcow plus to, ze trafialy w rece nieodpowienich ludzi... Pies sie sam nie wychowa
|
|
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda ![]() Dzięki Szampon z tej serii co maska, ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wypadania.htmlCytat:
dzięki ![]() Bo nikt nie wie, gdzie ją dostać ![]() Joasiu, bardzo ładne masz włosy, niewiele im trzeba. Nie masz tego serum Liss ultime? Myślę, że wystarczyłoby. Olejek jest świetny edit: juz wiem o serum.
"Cierpliwość - spokój, że przecież się stanie..." /J. Twardowski/ Edytowane przez Serenite_ Czas edycji: 2009-02-01 o 18:49 |
||
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ja polecam do znudzenie
odżywkę absolut repair loreala nie wiem jak z maską bo nie miałam ale codziennie używam odżywki i jest super
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a widziałaś grzywacza ??Cytat:
to fakt. dostanie się taki psiak w niepowołane ręcę i może być tragedia. To są naprawdę piękne psy. Każdemu psu trzeba poswięcić masę czasu nawet takiemu maleństwu jakie się magdziep podoba. I niestety im starszy tym więcej obowiązków
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Moja sąsiadka ma stafforda ( tak się to pisze? ) Pies podporządkował sobie całą rodzinę, to on jest alfa. Śpi gdzie chce, robi co chce, często wyjada jak pozostawią coś na szafkach, niszczy w domu meble (obgryzł nawet kawałek ściany) koło domu obgryza drzewa. Znam go od szczeniaka, bawiłam się z nim, karmiłam, a mimo to kiedyś jednego dnia rzucił się na mnie jak weszłam do Magdy do domu. Nie zaczajałam się, nie skradałam, a pies mnie doskonale znał i tu nagle...... dobrze, że stał tam chłopak Magdy, który złapał go za obroże, gdyby nie to było by kiepsko. Poprosiłam mojego ( już byłego) znajomego o to żeby spojrzał na psa, podpowiedział coś Magdzie ( on jest treserem psów ), złapał się za głowe, powiedział, że nigdy nie widział psa, który tak by podporządkował rodzinę, a Magde traktuje jak swoją suczkę, zaproponował jej kilka rzeczy między innymi kastrację, a ona tylko stwierdziła, że nie będzie krzywdzic swojego Klaksonika, swojego "Lulusia". Od tamtej pory stwierdziłam, że niektórzy powinni przejsc testy zanim kupią psa.
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jak na złość kończy mi się i szampon i odżywka, a żeby kupić w dużych butlach to muszę wyłożyć 150 zł wrrrrrr ![]() Joasiu a co to ten toner Ja bym sobie trochę rozjaśnić chciała Mam taki ciemny blond z rudymi przebłyskami
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam, serum mam. Ale kupię tego bambusa. Aniu, możesz podać jeszcze raz adres tego sklepu netowego gdzie można zakupić tego bambusa? |
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() a też zmieści się do kieszeni
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiesz co do znisszczeń to zawsze są, moja sunia zjadła pół kanapy a pies obgryzł prawie całe drzwi wejściowe. Zawsze tak jest. Trzeba to brac jako stratę w imię miłości
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
jak już o włosach, kupowałyście może od kogoś na all szampony loreal profesionnell 1500 ml? bo znalazłam dzisiaj w sklepie za 99 zł i nie wiem czy to dużo, na cheap s. widzę po 17,95
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kuzynka go ma. Zizu to cudo nad cudami.... Grzeczny przytulaka. No i zwraca na siebie uwagę jak to Zizu
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zapłaciłam 15 zł w promocji. Ten Wax jest naprawdę tani w stosunku do cudów, jakie robi z włosami Cytat:
Rzeczywiście są dużo ładniejsze ![]() A ja się zastanawiałam nad jakimś kolorem, co myślicie?? Tylko boję się, że osłabię włosy, może jeszcze nie teraz Chciałam przyciemnić.
|
|
#2566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze, ze jest w PL coraz wiecej odpowiedzialnych ludzi ![]() Cytat:
![]() jestem w 100% za testami ale wiem, ze nie ma na to szans ;/ EDIT: ja tez chce "ciułałę" bedzie idelna do kompletu do Morisa ![]() jest jedna hodowla, ktora ma i tosy i te kurdupeki genialnie to wyglada
Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-02-01 o 19:03 |
|||
|
|
|
#2567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam osobiście pod Lublinem małżeństwo, które ma konie i właśnie kaukazy do pilnowania ( w tej chwili już chyba 3 ) i wiem też ile Radek poświęca im czasu, tam jestem spokojna, że mogę wyjsc na podwórko i nic mi się nie stanie, a gdzie indziej ( np u mojej sąsiadki ) boje się wejsc do domu. Edit: już doczytałam , że się zgadzasz. Nie chciałam, żeby z mojej wypowiedzi wynikało, że winię psy, ja winię właścicieli za brak odpowiedzialności. Cytat:
Cytat:
![]() http://www.vena-vita.pl/produkt,id,1...B+miniprodukty! http://www.vena-vita.pl/produkt,id,2...suchych+150+ml. Dosc dobre mają ceny w tym sklepie, ta oferta maska + szampon i gratisy jest bardzo korzystna, gdybym własnie nie kupiła szamponu to pewnie bym się skusiła, bo maska mi się kończy ( za sam szampon płaciłam 45 zł, a maska u mnie w aptece kosztuje 39 zł ) Ja wiem, że zniszczenia są niejako w "cenie" posiadania psa, ale też nie do końca się z tym zgodzę.
Uzależniona od zapachów Uzależniona od czerwonych OPIków ZUMBA Edytowane przez Tanyia Czas edycji: 2009-02-01 o 19:07 |
|||
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, ja wiem, ze tak nie twierdzisz
Tak jak mowisz: pies (zwlaszcza niektorych ras) w nieodpowiednich rekach moze byc bardzo niebezpiecznym, nieprzewidywalnym "narzedziem" ... ![]() A tak z innej beczki, mam nadzieje, ze feel dojdzie w poniedzialek
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem... ale ja już mam takie podejście. Dlatego nie nadaję sie do wychowania większych psow niż teriery bo by mnie zjadły.... Zreszta terierki też charakterne są....
|
|
#2570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item517535603_517535603.html Aha, to sporo będzie tego trzymania. ![]() Cytat:
![]() Myślę że jeszcze nie czas na kolor Ewuniu. Chyba że bardzo musisz. Jeśli nie, to wstrzymaj się jeszcze.
|
||
|
|
|
#2571 |
|
Konto usunięte
|
Asiu, mam 4 braci
a ten ktorego edukowałam ma 14 lat, wiec dla Truskawek sie nie nadaje...![]() a tż-owi dalej nie przeszło ![]()
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwielbiam wszystkie psiury i (tfu tfu) do tej pory nie trafilam na zadnego niszczyciela (stuk puk )
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Aniu. |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10772491]Asiu, mam 4 braci
a ten ktorego edukowałam ma 14 lat, wiec dla Truskawek sie nie nadaje...![]() a tż-owi dalej nie przeszło [/quote]Oooo... to z wielodzietnej Rodziny pochodzisz. ![]() Co Go "ugryzło"? Próbowałaś coś zagadać, podpytać o co biega? Może Mu kompa zajmujesz i o to taki nabzdyczony?
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O psach mogłabym mówic wiele, ale tak jak mówisz to temat rzeka... kiedyś bardzo powaznie czytałam ksiązki o behawioryzmie psó, o tresurze i marzyłam o takiej pracy, jednak teoria w zderzeniu z praktyka wybiła mi szybko takie pomysły z głowy.A ja chciałabym miec Yorka, 3 koty ( Norweskiego, syberyjskiego i Maine Coin ) i 2 szynszyle to takie moje marzenie co do posiadania zoo w domu ![]() Też mam nadzieję, że z Feela dojdzie niedługo, na walentynki chciałabym uwodzic rzęsami ![]() I przepraszam, ja jeszcze nie wysłałam, najpierw miałam problemy z woreczkami,a potem z pojemniczkami, ale jutro już paczucha dotrze na pocztę, przepraszam, za opóźnienie.
Uzależniona od zapachów Uzależniona od czerwonych OPIków ZUMBA Edytowane przez Tanyia Czas edycji: 2009-02-01 o 19:23 |
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie muszę [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10772491]Asiu, mam 4 braci a ten ktorego edukowałam ma 14 lat, wiec dla Truskawek sie nie nadaje...![]() a tż-owi dalej nie przeszło ![]() [/quote]Haaaa, a woda brzozowa?? U mnie koniak przejdzie, ale z colą
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam IDENTYCZNE kocie marzenia ja juz nic nie mowie o psach, bo sie rozkrece i trzeba bedzie przemianowac watek
|
|
|
|
|
#2578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ty gdzie???Cytat:
![]() Cytat:
AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaAaa aaaaa Miały dojść cudowne notatki, a doszły jakieś fatalnie zeskanowane strzępy!! Masakra, dopiero segreguje notatki, nie wiem, kiedy zacznę się uczyć! masakra
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko bedzie Ci po drodze to będę wdzięczna
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

wazy jest twardy charakter 

Ja do tej pory tylko maski używałam 

ale codziennie używam odżywki i jest super
Zapomniałam że chciałam ją kupić, tym bardziej że próbki od Ciebie bardzo mi służyły. No i ten zapach.
sweeeeet

Chciałam przyciemnić.

Na jednym migdale biała kropa, ale powiekszone nie są