|
|
#931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mały biust :/
Cytat:
eh mam coraz większego doła, eh o to przez coś takiego(m.in)... to po prostu chore |
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedzcie mi jak wasz biust traktuje TŻ? Mój Twierdzi, że wszystko jest ok. Ale ja czuję jak jest. Nigdy nie mówi (sam z siebie) że moje piersi mu się podobają. Nie mówi też ze go podniecają :/ Skupia się raczej na pupie
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#934 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo ze akceptacja to podstawa, ale to cholera nie jest prosteCytat:
ale ogolnie stosunek mojego Tż do mojego biustu jest ok. moglby sie bardziej zachwycac ale do chyba kwestia zadnej komplementow kobiecej natury Tylko nie wiem na ile mowi prawde bo przeciez zaden obdarzony minimum taktu i zdrowego rozsadku facet nie powie swojej dziewczynie ,, e masz za male piersi, te mojej kolezanki bardziej mi sie podobaja" . Teraz sie smieje ale czasami mecza mnie tego typu mysli. Ze lubi moje bo sa moje ale tak naprawde wolalby wieksze
|
|
|
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, mam takie samo wrażenie. On twierdzi, że moje piersi mu się podobają i, że nie potrzebuje niczego więcej. Aczkolwiek podejrzewam, że gdybym miała większy biust częściej by się nim zachwycał. A może to tylko moje chore kompleksy...
|
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#938 |
|
Przyczajenie
|
nalepsze co mze byc - to masaz! powieksza , powieksza , powieksza!
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#940 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny trzeba stosowac naprawde regularnie! nie u wszystkich kobiet tempo wzrostu czy jedrnienia bedzie jednakowe! Kasia pisala nawet o jednym rozmiarze rocznie , ale w wiekszosci przypadkow wystarczyl miesiac...
pisze , bo sama stosuje i uwierzcie ..SA EFEKTY NIEWIARYGODNE ! |
|
|
|
|
#941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No czytałam o tym, ale podobno trzeba uważać, jeśli ma się jakieś zmiany(bo może spowodować/przyspieszyć nowotwór)... dlatego ja musiałabym najpierw zbadać u ginekologa piersi, bo się boję(choć kilkakrotnie próbowałam, ale to tak do 10 okrążeń) |
|
|
|
|
|
#942 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam sie - zawsze dobrze jest zasiegnac rady lekarza, ale dziewczyny czy te wszystkie tabletki i masci "internetowe" sa tak obojetne ? Nie wiem,nie stosowalam nigdy, choc jestem o krok od zamowienia jakis pastylek! Ja od ponad tygodnia masuje piersi..wykonuje 200 koleczek na kazda wspomagam zelem ujedrniajacym..co moge powiedziec po tygodniu ? Zaczely mnie bolec (zupelnie jak przed menstruacja- ale przed nia nie jestem) sa bardziej jedrne i jakby nabrzmiale...sa naprawde wieksze...
|
|
|
|
|
#943 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam dosc sceptyczny stosunek do tych metod powiekszania. ani w to nie wierze ani mmi sie nie chce
![]() musze kupic sobie jakis dobry push up bez ramiaczek na studniowke bo mam sukienke ktora trzyma sie tylko na biuscie. a ze nie ma za bardzo na czym to wsparcie mi potrzebne. mierzylam 70B w H&M i rzeczywiscie zauwazylam ze obwod byl troche za luzny ale za to miseczki strasznie sciskaly mi piersi, optycznie je splaszczajac. chyba mu sie wybrac do ktoregos z podanych przez agte85 sklepow. martwie sie tylko, ze bielizna tam moze byc dosc droga...
|
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a próbowałaś z esotiq, bo mają trochę zaniżoną rozmiarówkę i 70 nie są takie bardzo luźne(choć na mnie za chwile też są...) ? Edytowane przez cytrynkaxD Czas edycji: 2009-01-31 o 23:00 Powód: ... |
|
|
|
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, mma jeden stanik stamtad w rozmiarze 70B i jest idealny. taki lekko usztywniany ale bez zadnych gabeczek. tylko teraz potrzebuje takiej bardotki bez ramiaczek zby mi nic nie wystawalo spod sukienki. no i najlepiej zeby to byl push up. model sukienki ktora kupilam chyba nie jest najlepszy na maly biust ale jest tak sliczna, że uznalam, że co mam sobie odmawiac
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
A jaka to sukienka , możesz pokazać ?
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
jest dosc nietypowa jak na studniowke, w bialo-czarno-szara kratke, gora waska, ten dekolt delikatnie wyciety w taki serduszkowy kształt, a dol rozkloszowany. dlugosc taka mniej wiecej do 3/4 uda moze troszke dluzsza. sama w sobie jest troszke letnia ale mam pomysl jak ja fajnie odpicowac dodatkami
zreszta ja nie lubich takich typowych dlugich sukni a w tej sie zakochalamna razie nie mam jak zrobic zdjecia bo siostra wyniosla aparat ale jak bede miala mozliwosc to wkleje
i nie będę już farbować włosów Edytowane przez irie18* Czas edycji: 2009-02-01 o 12:15 |
|
|
|
|
#948 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Też nie lubię typowych sukni balowych
Na mojej 100dniowce tez byłam w krótkiej, choć nie było to aż tak popularne
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zauwazylam, że u mnie w szkole najpopularniejsze sa dlugie sukienki albo chociaz takie za kolano wiec nie wiem czy nie beda na mnie dziwnie patrzec. zreszta nawet na wizazu widzialam w tym roku jakis watek, ze w mini na studniowke nie wypada. ale co mi tam najwazniejsze zebym ja sie dobrze czuła
|
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() mnie za rok czeka, ale chyba też bym wolała przed kolano, bo jestem niska, a jak wiadomo, dłuższa sukienka skraca nogi, a przynajmniej u siebie zauważam sporą różnicę :P |
|
|
|
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie ja tez nie jestem wysoka. a tak to krotka sukienka + 10 cm obcasy( pierwszy raz kupialam takie wysokie i teraz cwicze chodzenia w nich po domu
) to wreszcie bede miala dlugie nogi
|
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
To pokaż też buty !
Myślę , że nie będziesz wyglądała dziwnie i niestosownie
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez azuzik Czas edycji: 2009-02-01 o 13:22 |
|
|
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
matko napislam w poscie wyzej kupialam
. uwierzcie mi ze to literowka bo sie spale ze wstydu![]() prosze bardzo (w fromie linkow bo cos sie nie chcialo zaladowac) sukienka, buty torebkahttp://www3.speedyshare.com/data/120...38/pict004.JPG http://www1.speedyshare.com/data/789...pict%20002.JPG http://www1.speedyshare.com/data/789...pict%20002.JPG http://www4.speedyshare.com/data/984...pict%20003.JPG
i nie będę już farbować włosów Edytowane przez irie18* Czas edycji: 2009-02-01 o 17:27 |
|
|
|
|
#955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a nie lepiej wydać trochę więcej na dobrze dopasowany stanik porządnej firmy który trochę nam posłuży niż co chwile kupować tanie które leza tak sobie i w dodatku po paru prniach sie niszczą i rozciągaja?? Irie18 bedziesz cudnie wygladac
65/84 = 28(60)E w końcu mam dobrze dobrany stanik https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725 Edytowane przez Aska87 Czas edycji: 2009-02-01 o 17:37 |
|
|
|
|
|
#956 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje bardzo
![]() a co do stanika(zeby zupelnego off topa nie robic ) to do takiej sukienki chyba musze zainwestowac w cos porzadnego. zeby ladniei podnosilo piersi no i zeby ta sukienka miala sie na czym trzymac bo ta gora niestety nie jest na mnie zbyt obcisla. planuje przesunac kawalek guzik przy zapieciu na gorze to sie troche zwezi. ach ten urok malych piersi, nawet sukienka sie nie ma na czym trzymac
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez całe życie kupowałam miseczki C.dzięki tobie okazało się,że nosze D może wasze piersi tez urosły,a wy tego nie zauwazyłyście ![]() piersi w staniku zbierają się z kazdej strony,nawet spod pachy ![]() |
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czy upięcie włosów bedzie na tyle solidne ze wytrzyma wszystkie podskoki lepiej zrób fryzurke na próbę Lata 50 zawsze bardziej kojarzyly mie sie z miekimi falami/lokami na wlosach
|
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
Ja osobiscie też mam mały biust.
Za mały.;]. Ale jakoś sobie z tym radze.Czasami tylko stojąc przed lustrem szukam kompleksów. .
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama mam wszystkie od nich i biust całkiem przyzwoicie się prezentuje
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

A powiedzcie mi jak to jest ze stosowaniem pigułek antykoncepcyjnych, nic wam nie przybyło w tym miejscu ? 
Tylko nie wiem na ile mowi prawde bo przeciez zaden obdarzony minimum taktu i zdrowego rozsadku facet nie powie swojej dziewczynie ,, e masz za male piersi, te mojej kolezanki bardziej mi sie podobaja"

. uwierzcie mi ze to literowka bo sie spale ze wstydu
bedziesz cudnie wygladac

.