Scent Bar VII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-01, 21:16   #2491
lavenderfay
Rozeznanie

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
nie odpowiadałam, zawsze kasuje takie ścierwo, ale inna sprawa, że trojany mogą być wszędzie, nawet na stronkach, gdzie się najmniej tego człowiek spodziewa...
i owszem, ale jak sie kutas (sorry) jeden włamie na moje konto, to z poziomu konta może zmienić hasło, a następnie potwierdzić przez pocztę, na którą też się włamie :/
Cbr na o2 jest opcja odzyskiwania hasła "zapomniałeś hasła?"
http://profil.o2.pl/zapomnialem.php
podając dane znane tylko Tobie możesz stworzyć nowe hasło. Spróbuj

Edytowane przez lavenderfay
Czas edycji: 2009-02-01 o 21:19
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 21:18   #2492
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
tak, ale za pierwszym razem nie wyciągnęłam widać odpowiedniej lekcji i życie mi dało po dupsku po raz drugi

nie odpowiadałam, zawsze kasuje takie ścierwo, ale inna sprawa, że trojany mogą być wszędzie, nawet na stronkach, gdzie się najmniej tego człowiek spodziewa...
i owszem, ale jak sie kutas (sorry) jeden włamie na moje konto, to z poziomu konta może zmienić hasło, a następnie potwierdzić przez pocztę, na którą też się włamie :/

z allegro się da, to jestem pewna, ale to cholernie upierdliwa sprawa i trwa strasznie długo
natomiast najbardziej mi żal o2, bo się przywiązałam, wszyscy znali ten adres... a tu dupsko... przepadło raczej
A nie mogą na All przyspieszyć?Bo jak tam aktualnie masz jakieś swoje aukcje to co z nimi?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 21:18   #2493
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
mozesz dać bliższy namiar na te sprzety?- na priv może byc...
i dziewczyny kuchenne-jedni pytanie-tylko sie nie smiejcie- to teraz sie kupuje osobno płyte i piekarnik czy o co chodzi?
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Można kupić razem,mozna osobno-ja mam osobno piekarnik i płytę ceramiczną
Polly- osobno się kupuje sprzęt do zabudowy: płytę się wsadza do dziury wyciętej w blacie, a piekarnik pod nią, albo gdziekolwiek indziej
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 21:19   #2494
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez lavenderfay Pokaż wiadomość
Cbr na o2 jest opcja odzyskiwania hasła "nie pamiętasz hasła?"
http://profil.o2.pl/zapomnialem.php
podając dane znane tylko Tobie możesz stworzyć nowe hasło. Spróbuj
próbowałam, ale albo skurczybyk zmienił dane w o2 (tak, że nie działa to, co wpisuję przy weryfikacji) albo ja pisałam głupoty jak sie rejestrowałam, bo myślałam, że to się nigdy nie przyda...
Stary 2009-02-01, 21:21   #2495
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
próbowałam, ale albo skurczybyk zmienił dane w o2 (tak, że nie działa to, co wpisuję przy weryfikacji) albo ja pisałam głupoty jak sie rejestrowałam, bo myślałam, że to się nigdy nie przyda...
Stawiam słońce na to drugie,ja mam tak samo-głupia odpowiedź,której później za cholerę nie mogę sobie przypomnieć

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-02-01, 21:24   #2496
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Polly- osobno się kupuje sprzęt do zabudowy: płytę się wsadza do dziury wyciętej w blacie, a piekarnik pod nią, albo gdziekolwiek indziej
acha! dzięki! niby powinnam wiedziec takie rzeczy z racji zawodu
To w co sobie wbudujesz jak nie masz mebli coś kręcisz
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 21:25   #2497
lavenderfay
Rozeznanie

Cytat:
Kurczę, no to bardzo współczuję
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 21:25   #2498
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Na razie postawi i będzie podziwiać

Ja w sumie też najpierw kupiłam sprzęt,a dopiero potem meble

Stary 2009-02-01, 21:35   #2499
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Sabb, może źle się wyraziłam Chodziło mi o siostrzenicę, o jej postawę. Została zameldowana, mieszkanie ma już "w kieszeni" więc po co stwarzać jakiekolwiek pozory. A co do tego co robisz, to wiem, że wcale nie musisz, że pomagasz, bo chcesz i fajne jest to, że jeszcze są tacy ludzie
Wiem, oczywiście Kagan, o co Ci chodziło.
I oczywiście jest jak piszesz, tyle, że to nie ten przypadek, bo oni chyba nie byliby chętni by płacić za opiekę nad ta panią. Po co? A może po prostu jestem rozgoryczona?

Cytat:
Napisane przez KomEwa Pokaż wiadomość
Ona by tak nie mogła, bo jest zbyt wrażliwa, powiadasz? Ona w ogóle nie zna znaczenia tego słowa! Cóż za przewrotny sposób rozumowania. Nienawidzę czegoś takiego. Miałabym do takich osób pewien szacunek, gdyby miały choć krztynę odwagi cywilnej i potrafiły wprost powiedzieć, że nie chcą pomagać, bo czują zbyt duże obrzydzenie skonfrontowane z ludzką fizjologią. Ale wówczas mogłyby sfinansować pomoc i w ten sposób coś zrobić, tyle że nie własnymi rękami. Chyba, że na to, aby komuś płacić za profesjonalną opiekę także jest zbyt wrażliwa?
Podejrzewam, że siostrzenica tej Pani to taki typ "wrażliwej" dziewczyny, opisany w jednym z opowiadań Magdaleny Samozwaniec w książce "Tylko dla dziewcząt". Pannica, która wobec jednych pozuje na wrażliwą, zwiewną, a w towarzystwie, w którym czuje się swobodnie i które nie daje sobie wmówić jej wrażliwości, klnie jak szewc, żre smażoną rybę w dworcowym barze i pije piwo "z gwinta" (oczywiście to uproszczenie, ale zapewne wiesz, co chcę w tym miejscu powiedzieć).
Dziewuszysko to przeżyłoby duży szok, gdyby się dowiedziało, że jest dokładnie odwrotnie, a najboleśniejsze byłoby dla niej to, że inni widzą rzeczy inaczej niż ona próbuje je im przedstawić i za nic sobie mają jej zapewnienia o nadwrażliwości, a postrzegają ją jako nieczułą, interesowną, egocentryczną poza granice przyzwoitości naciągaczkę.
Przyznam Ci się, że chętnie bym ją w tym względzie uświadomiła.
Ewo, świetne to Twoje "uproszczenie". Obrazowe. I wiem, że nie o rybę ani o piwo chodzi.
A co do uświadamiania - nie wiem, czy ma sens uświadamiać takich ludzi... To znaczy, czasem myślę, że ma, a czasem, że to walka z wiatrakami. Bo ci wrażliwcy, czy też pseudowrażliwcy zwykle zupełnie szczerze przekonani są o swojej wyższości i nader często ich otoczenie także. A ja... No cóż. Rzeczywiście zrosłam się z image'em twardziela. Czasem żałuję, ale nie potrafię inaczej.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Hmm... Mógłbym głupio wyglądać
Mógłbyś zrobić karierę modelki.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
To faktycznie niewiele da się zrobić. Można jedynie pomagać w miarę możliwości. Swoją drogą podziwiam Twoje podejście, bo ja na takich ludzi, którzy boją się ruszyć rączką, bo im jeszcze odpadnie, reaguję alergicznie. Ja bym takiej pannie dokładnie wyjaśniła co sądzę o jej "wrażliwości" i "delikatności". Tak samo jak drażnią mnie osoby, które uważają się za pępek świata i jak ktoś wyrazi opinię odmienną niż ich własna to zaraz się foszą i traktują to jako atak na nie. Normalnie aż mnie wtedy ręka świerzbi,żeby wetknąć szpileczkę i spuścić troszkę powietrza z takiego nadętego bufona. Ale ja mam złośliwy charakter
Vesenko, a tak szczerze, to co ja moge zrobić?
Kiedy powiem lasce, że jej wypowiedź mnie uraziła to po pierwsze ona nie uwierzy, że na urażania podatny jest ktokolwiek poza nią samą, a po drugie pożali się mamie, tacie i kto wie, komu jeszcze, że taki ze mnie wredny gnój. Zakładam, że wówczas tamci rzucą się bronić swej delikatnej dziewczynki, ja wyjdę na czepialską i wrednbą, a stary, umierający człowiek będzie musiał znosić awantury i niesnaski. Czyż nie tak będzie?

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Wystawilam mu w koncu dwa palce bo juz nie moglam.
Czemu dwa?
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Rano z nią rozmawiałam. Dziwnie spokojna była. "No tak, Artur ma żonę i dziecko. Dobrze, że pani zadzwoniła. Przepraszam w jego imieniu". I tyle. Znów wszystko się rozsypało w drobny mak.
Malkmeisje, straszliwie mi przykro. Choć to chyba nie wystarczające określenie, bo poza tym jestem zszokowana.
Żal mi Ciebie, żal mi żony (ten dziwny spokój jest wstrząsający), żal mi dziecka, a gościa jak bym dopadła...

Ja tylko mam pytanie pro forma jeszcze. Czy Ty jesteś pewna, że ta kobieta mówi prawdę?

Trzymaj się.
Cytat:

Nie zaglądałam dość długo do baru, ale dziś wpadłam pochwalić się wczorajszymi zakupami. Nabyłam bowiem: monitor LCD (wreszcie!!), lodówkę, kuchenkę, piekarnik, okap oraz pralkę Wydałam całe pieniądze, ale co tam, mam już pół kuchni (drugie pół to meble, których nie mam ).
Gratulacje! Ależ Ci zazdroszczę tych zakupów! Jak żadnych innych nikomu (bo tez mnie to czeka w najblizszej przyszłości).
Cytat:
normalnie
przyszedł mail o potwierdzeniu zmiany hasła z allegro
przyszedł mail o zmianie hasła
spanikowana próbowałam zalogować się na allegro - dupa blada
coś mnie oświeciło i sprobowałam zalogować się na pocztę przez stronę o2 (normalnie używam komunikatora jako klienta poczty) - dupa blada
i taki z tego wniosek, że jak się jest głupim jak ja, to sie nie ma ani konta allegro, ani konta mailowego (które się miało od 6 lat)

idę się powiesić na żyrandolu
Kurczę, paskudna sprawa... Przykro mi.
A konto załóż szybko nowe i kogo możesz informuj o przejęciu.

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Sabb jak ja lubię takich "wrażliwców".
W sytuacji, kiedy ta staruszka jest niezdolna do odwoływania darowizn i podpisywania różnych papierów, chyba już nic się nie da zrobić, ale ja bym chyba sobie ulżyła, mówiąc dobitnie takiej dziewoi, co o niej myślę.
Papuź, ja wyżej Vesence napisałam, dlaczego tego nie robię. Zerknij proszę.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 21:36   #2500
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A tam, chyba nie ma co się tym przejmować
Ja to raczej zaskoczona bardziej niż przejęta byłam

Cytat:
Dokładnie tak
Polly, ja mam taki piekarnik ---> http://www.gorenje.pl/9532?aid=3959
i taką płytę---> http://www.gorenje.pl/9541?aid=12672
i jestem megazadowolona.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Vesenko, a tak szczerze, to co ja moge zrobić?
Kiedy powiem lasce, że jej wypowiedź mnie uraziła to po pierwsze ona nie uwierzy, że na urażania podatny jest ktokolwiek poza nią samą, a po drugie pożali się mamie, tacie i kto wie, komu jeszcze, że taki ze mnie wredny gnój. Zakładam, że wówczas tamci rzucą się bronić swej delikatnej dziewczynki, ja wyjdę na czepialską i wrednbą, a stary, umierający człowiek będzie musiał znosić awantury i niesnaski. Czyż nie tak będzie?

Będzie, będzie i to jest najbardziej przykre.
Ale właśnie takie sytuacje skłaniają do przemyślenia kilka razy zanim zrobi się taką darowiznę.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-02-01 o 21:56
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 21:44   #2501
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja mam piekarnik i płytę z firmy Amica-kryptoreklamę szerzę
Tak to wyglądało w fazie zakładania,a co tam,pochwale się

edit-gdzies tam w dole to mój synek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00413.jpg (22,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00417.jpg (22,7 KB, 43 załadowań)

Stary 2009-02-01, 21:52   #2502
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Na razie sobie nic nie wbuduję Zaczekam, aż nazbieramy na meble Mamy ten luksus, że nie mieszkamy na razie, tylko powolutku sobie urządzamy, a wprowadzimy się jak już będzie gotowe ( do czego z każdym dniem coraz bliżej )

Cytat:

Gratulacje! Ależ Ci zazdroszczę tych zakupów! Jak żadnych innych nikomu (bo tez mnie to czeka w najblizszej przyszłości).
Dzięki Nie myślałam, że tak się będę cieszyć z kilku "gratów"

Cytat:

Dokładnie tak
Polly, ja mam taki piekarnik ---> http://www.gorenje.pl/9532?aid=3959
i taką płytę---> http://www.gorenje.pl/9541?aid=12672
i jestem megazadowolona.
Vesenko z Gorenje kupiłam okap, też pewnie będę zadowolona. Mój piekarnik to Samsung,płyta-Ariston, lodówka też Samsung, a pralka Bosch. Wszystko z innej parafii
Nad Twoim piekarnikiem też się zastanawiałam, ale zniechęcił mnie pan sprzedawca mówiąc, że w razie awarii przycisków sensorycznych ich naprawa pewnie przewyższy wartość piekarnika No i mu uwierzyłam

Winter- bardzo ladna kuchnia.

Edytowane przez Mendosita
Czas edycji: 2009-02-01 o 21:54
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 21:56   #2503
Polly_
grozi wypollizowaniem

Kurcze! ładne te piekarniczki macie! tylko że te do zabudowy są szerokie a ja mam maleńką kuchnie i musze mieć 50 szer- wiec chyba tylko wolnostojąca wchodzi w grę- a one w większości brzydkie jak noc listopadowa. poza tym ja chce płytę elektryczną ! a nie mogę-musze na gaz mieć.....
ok będe szukać wogóle sie nie zanam i na razie szukam po ładności
Stary 2009-02-01, 21:56   #2504
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Dzięki,to było w "trakcie" urządzania,teraz wygląda jeszcze ładniej

My mieszkaliśmy już jak robiliśmy-koszmar do dzisiaj pamiętam

Stary 2009-02-01, 21:57   #2505
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Mówiłam już, że ją kocham, prawda?

A jest typowo charming

Cytat:
jakbym wiedziała, to już by dyndali powieszeni za jajca na najbliższej latarnii :/ jakieś wuje wielkie

Wspolczuje sytuacji, ale z tych wujow wielkich to teraz wyje

Cytat:
Czemu dwa?
Zeby to fakof to po angielskiemu bylo - w sumie uzywam miedzynarowowego sygnaly wymiennie. Czasem srodkowym palcem pozdrowie a czasem swojsko - wskazujacym i srodkowym.

Tak dla pewnosci

Z dzisiejszych rozmow z moim.
Imiona - wysmylilam sobie, ze dzieci moje bedzie mialo dwa imiona - np Keiran/Damien Mateusz B. lub Amber Dorota B.
W sumie tak o tym Keiranie i Damienie sie przekonywalismy wzajemnie z pelna powaga dobre 10 minut, ktore lepsze az w pewnym momencie Si mowi 'no ladnie sobie to juz zaplanowalismy' i oboje ryknelismy smiechem jako, ze nie planujemy dzieci przez przynajmniej 3 lata.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez hecate
Czas edycji: 2009-02-01 o 22:02
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 22:02   #2506
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Kurcze! ładne te piekarniczki macie! tylko że te do zabudowy są szerokie a ja mam maleńką kuchnie i musze mieć 50 szer- wiec chyba tylko wolnostojąca wchodzi w grę- a one w większości brzydkie jak noc listopadowa. poza tym ja chce płytę elektryczną ! a nie mogę-musze na gaz mieć.....
A Ty kuleżanko gazuj na wspólnozakupowy,cobyś znowu nie ryczała,że coś Cię ominęło

Stary 2009-02-01, 22:05   #2507
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Poluś, ja też w nowym mieszkaniu mam tyci-kuchnię, ale i tak wcisnę zabudowę, żebym miała zdechnąć.
A co do płyt - obejrzyj sobie płyty gazowe - niektóre są naprawdę fajne (nie tak łatwe w utrzymaniu jak elektryczne, ale jednak prezentują się świetnie )
Stary 2009-02-01, 22:05   #2508
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenko z Gorenje kupiłam okap, też pewnie będę zadowolona. Mój piekarnik to Samsung,płyta-Ariston, lodówka też Samsung, a pralka Bosch. Wszystko z innej parafii
Nad Twoim piekarnikiem też się zastanawiałam, ale zniechęcił mnie pan sprzedawca mówiąc, że w razie awarii przycisków sensorycznych ich naprawa pewnie przewyższy wartość piekarnika No i mu uwierzyłam
Sprawdziłam dokładniej, strasznie szybko czas leci, myślałam,że kupowałam rok temu, a to niedługo dwa lata będą. Używam piekarnika namiętnie i nic ani nie myśli się psuć, więc podejrzewam raczej,że sprzedawca miał jakieś specjalne bonusy od polecania innej marki Ja kupiłam z sensorycznymi właśnie dlatego,że mnie zniechęcił widok zdewastowanych tradycyjnych pokręteł w wystawionych kuchenkach
A do sprzętu Samsunga nawet z kijem nie podejdę, mają tak fatalny serwis,że tylko głową w ścianę walić jak coś się zepsuje. Wiem co mówię, mam pralkę, która miała wadę fabryczną. Takim traktowaniem klienta sprawili,że ani ja , ani nikt z moich znajomych żadnego sprzętu od tego producenta nie kupi.

Cytat:
Polly jakbyś zobaczyła wielkość mojej kuchni, to byś pewnie swoją za dużą uznała Ja wolałam jedną szafkę węższą o 10 cm, ale żeby mieć tą z piekarnikiem 60. Ja z kolei bym wolała gazową płytę, ale w moim bloku nie ma gazu.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-02-01 o 22:12
Stary 2009-02-01, 22:14   #2509
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Sprawdziłam dokładniej, strasznie szybko czas leci, myślałam,że kupowałam rok temu, a to niedługo dwa lata będą. Używam piekarnika namiętnie i nic ani nie myśli się psuć, więc podejrzewam raczej,że sprzedawca miał jakieś specjalne bonusy od polecania innej marki Ja kupiłam z sensorycznymi właśnie dlatego,że mnie zniechęcił widok zdewastowanych tradycyjnych pokręteł w wystawionych kuchenkach
A do sprzętu Samsunga nawet z kijem nie podejdę, mają tak fatalny serwis,że tylko głową w ścianę walić jak coś się zepsuje. Wiem co mówię, mam pralkę, która miała wadę fabryczną, której serwis nie uznał. Takim traktowaniem klienta sprawili,że ani ja , ani nikt z moich znajomych żadnego sprzętu od tego producenta nie kupi.

Polly jakbyś zobaczyła wielkość mojej kuchni, to byś pewnie swoją za dużą uznała Ja wolałam jedną szafkę węższą o 10 cm, ale żeby mieć tą z piekarnikiem 60. Ja z kolei bym wolała gazową płytę, ale w moim bloku nie ma gazu.
vesenka! ale Ty piekarniczy wariat jesteś!
trza było taką brać:
http://www.dombianco.com.pl/preview_...1508&f0=2&f1=3
Stary 2009-02-01, 22:16   #2510
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
trza było taką brać:
Piękna jest, ale moja kuchnia jest takich rozmiarów,że chyba bym musiała wstawić ją na korytarz, albo do pokoju, bo w łazience też się nie zmieści

Stary 2009-02-01, 22:17   #2511
Polly_
grozi wypollizowaniem

ta jest lepsza:
http://www.dombianco.com.pl/preview_...1501&f0=2&f1=3
Stary 2009-02-01, 22:17   #2512
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
trza było taką brać:
Piękna
Ja jak mam swoją własną kuchnię z własnoręcznie wybranym sprzętem(wcześniej wynajmowałam mieszkania) to od razu jakoś lepiej gotuję
Vesenko-w sobotę zamierzam zrobić ciasto z colą z Twojego blogu

Stary 2009-02-01, 22:24   #2513
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
No ta to nawet na korytarz nie wlezie Zostaje balkon

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Piękna
Ja jak mam swoją własną kuchnię z własnoręcznie wybranym sprzętem(wcześniej wynajmowałam mieszkania) to od razu jakoś lepiej gotuję
Vesenko-w sobotę zamierzam zrobić ciasto z colą z Twojego blogu
Bardzo fajne jest, ale koniecznie z polewą Cukier nie musi być koniecznie brązowy. A dobry piekarnik to połowa sukcesu

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-02-01 o 22:26
Stary 2009-02-01, 22:54   #2514
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Papuź, ja wyżej Vesence napisałam, dlaczego tego nie robię. Zerknij proszę.
Przeczytałam. Masz rację, oczywiście.

Poprawiam sobie nastrój Glorią nadgarstkową*, Szkłem Kontaktowym () i kontemplacją swych allegrowych łupów.

*Edit: Nie ten wątek przepraszam Wysoką Moderatorię

Edytowane przez martwa papuga
Czas edycji: 2009-02-01 o 22:57
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 22:57   #2515
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Bardzo fajne jest, ale koniecznie z polewą Cukier nie musi być koniecznie brązowy. A dobry piekarnik to połowa sukcesu
nom,a wiesz jak przyjemnie by się gotowało na balkonie?
moja mama kupiła nową kuchenkę iod tej pory same zakalce jej wychodzą....
Stary 2009-02-01, 23:11   #2516
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:

Vesenko mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś umieścić na blogu więcej przepisów na sprawdzone zupy?
Od jakiś kilku miesięcy zaczęłam interesować się kuchnią i sporo gotuję, głównie piekę, natomiast chodzą za mną zupy, szukałam przepisów w necie i jest tego sporo, ale nie wiem co z tego wyjdzie, chciałabym wypróbować coś sprawdzonego
Kuchnia na tyle zaczęła mnie wciągać ,że stało się to moim sposobem na odstresowanie, szczególnie pieczenie aromatycznych ciast / ulubionej szarlotki
Jednakże teraz wznawiam odchudzanie i przejdę raczej na te zupy
Stary 2009-02-02, 00:11   #2517
cbr
never say no to panda

GG do cbr

muszę się pochwalić... o2 przysłało mi formularz zmiany hasła... teraz tylko wydrukować, wypełnić, dołączyć kopie dowodu osobistego i wysłać do nich... uf uf, mam nadzieję, że się uda, trzymajcie kciuki, bo mi na tym koniec zależy straszliwie

allegro milczy... mam nadzieję, że szybciutko zablokują drania, co by nie nabił mi rachunku na All :/ (poprzednio miałam ok. 500zł, bo dowciapniś nieistniejące telefony sobie sprzedawał na moim koncie) - tu trzymajcie kciuki jeszcze mocniej
Stary 2009-02-02, 00:13   #2518
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
muszę się pochwalić... o2 przysłało mi formularz zmiany hasła... teraz tylko wydrukować, wypełnić, dołączyć kopie dowodu osobistego i wysłać do nich... uf uf, mam nadzieję, że się uda, trzymajcie kciuki, bo mi na tym koniec zależy straszliwie

allegro milczy... mam nadzieję, że szybciutko zablokują drania, co by nie nabił mi rachunku na All :/ (poprzednio miałam ok. 500zł, bo dowciapniś nieistniejące telefony sobie sprzedawał na moim koncie) - tu trzymajcie kciuki jeszcze mocniej

Stary 2009-02-02, 00:16   #2519
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

no mówiłam ze musi się dać odkręcic, będzie dobrze
Stary 2009-02-02, 00:21   #2520
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Musze sie wyzalic wamMojej mamie cos sie poprzewracalo w glowie i wczoraj kupila jakas posciel welniana za 5,5tysiacaZrobili jej pranie mozgu,i najgorsze jest to ze ojciec o niczym nie wiem jak sie dowie to go pewnie jakas cholera trafi albo co innego,babcia tez sie dala namowic,nie mamy sily z siotra zeby jej przemowic do rozsadku
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości