|
|
#2491 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
http://profil.o2.pl/zapomnialem.php podając dane znane tylko Tobie możesz stworzyć nowe hasło. Spróbuj Edytowane przez lavenderfay Czas edycji: 2009-02-01 o 21:19 |
|
|
|
|
#2492 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2494 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
|
|
|
#2495 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2496 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() To w co sobie wbudujesz jak nie masz mebli coś kręcisz
|
|
|
#2497 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2498 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja w sumie też najpierw kupiłam sprzęt,a dopiero potem meble
|
|
|
|
#2499 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
I oczywiście jest jak piszesz, tyle, że to nie ten przypadek, bo oni chyba nie byliby chętni by płacić za opiekę nad ta panią. Po co? A może po prostu jestem rozgoryczona? Cytat:
Obrazowe. I wiem, że nie o rybę ani o piwo chodzi. A co do uświadamiania - nie wiem, czy ma sens uświadamiać takich ludzi... To znaczy, czasem myślę, że ma, a czasem, że to walka z wiatrakami. Bo ci wrażliwcy, czy też pseudowrażliwcy zwykle zupełnie szczerze przekonani są o swojej wyższości i nader często ich otoczenie także. A ja... No cóż. Rzeczywiście zrosłam się z image'em twardziela. Czasem żałuję, ale nie potrafię inaczej. Mógłbyś zrobić karierę modelki. ![]() Cytat:
Kiedy powiem lasce, że jej wypowiedź mnie uraziła to po pierwsze ona nie uwierzy, że na urażania podatny jest ktokolwiek poza nią samą, a po drugie pożali się mamie, tacie i kto wie, komu jeszcze, że taki ze mnie wredny gnój. Zakładam, że wówczas tamci rzucą się bronić swej delikatnej dziewczynki, ja wyjdę na czepialską i wrednbą, a stary, umierający człowiek będzie musiał znosić awantury i niesnaski. Czyż nie tak będzie? ![]() Czemu dwa? Cytat:
Żal mi Ciebie, żal mi żony (ten dziwny spokój jest wstrząsający), żal mi dziecka, a gościa jak bym dopadła... ![]() Ja tylko mam pytanie pro forma jeszcze. Czy Ty jesteś pewna, że ta kobieta mówi prawdę? Trzymaj się. Cytat:
Jak żadnych innych nikomu (bo tez mnie to czeka w najblizszej przyszłości). Cytat:
![]() A konto załóż szybko nowe i kogo możesz informuj o przejęciu. Cytat:
|
|
#2500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja to raczej zaskoczona bardziej niż przejęta byłam
![]() Cytat:
Polly, ja mam taki piekarnik ---> http://www.gorenje.pl/9532?aid=3959 i taką płytę---> http://www.gorenje.pl/9541?aid=12672 i jestem megazadowolona. Cytat:
Ale właśnie takie sytuacje skłaniają do przemyślenia kilka razy zanim zrobi się taką darowiznę.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-01 o 21:56 |
||
|
|
|
#2501 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam piekarnik i płytę z firmy Amica-kryptoreklamę szerzę
![]() Tak to wyglądało w fazie zakładania,a co tam,pochwale się ![]() edit-gdzies tam w dole to mój synek
|
|
|
#2502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczekam, aż nazbieramy na meble Mamy ten luksus, że nie mieszkamy na razie, tylko powolutku sobie urządzamy, a wprowadzimy się jak już będzie gotowe ( do czego z każdym dniem coraz bliżej Cytat:
Nie myślałam, że tak się będę cieszyć z kilku "gratów" ![]() Cytat:
![]() Nad Twoim piekarnikiem też się zastanawiałam, ale zniechęcił mnie pan sprzedawca mówiąc, że w razie awarii przycisków sensorycznych ich naprawa pewnie przewyższy wartość piekarnika No i mu uwierzyłam ![]() Winter- bardzo ladna kuchnia. Edytowane przez Mendosita Czas edycji: 2009-02-01 o 21:54 |
|||
|
|
|
#2503 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Kurcze! ładne te piekarniczki macie! tylko że te do zabudowy są szerokie a ja mam maleńką kuchnie i musze mieć 50 szer- wiec chyba tylko wolnostojąca wchodzi w grę- a one w większości brzydkie jak noc listopadowa. poza tym ja chce płytę elektryczną !
ok będe szukać
|
|
#2504 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzięki,to było w "trakcie" urządzania,teraz wygląda jeszcze ładniej
![]() My mieszkaliśmy już jak robiliśmy-koszmar do dzisiaj pamiętam
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
A jest typowo charming ![]() Cytat:
![]() Zeby to fakof to po angielskiemu bylo - w sumie uzywam miedzynarowowego sygnaly wymiennie. Czasem srodkowym palcem pozdrowie a czasem swojsko - wskazujacym i srodkowym. Tak dla pewnosci ![]() Z dzisiejszych rozmow z moim. Imiona - wysmylilam sobie, ze dzieci moje bedzie mialo dwa imiona - np Keiran/Damien Mateusz B. lub Amber Dorota B. W sumie tak o tym Keiranie i Damienie sie przekonywalismy wzajemnie z pelna powaga dobre 10 minut, ktore lepsze az w pewnym momencie Si mowi 'no ladnie sobie to juz zaplanowalismy' i oboje ryknelismy smiechem jako, ze nie planujemy dzieci przez przynajmniej 3 lata. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-02-01 o 22:02 |
|
|
|
|
#2506 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2507 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
A co do płyt - obejrzyj sobie płyty gazowe - niektóre są naprawdę fajne (nie tak łatwe w utrzymaniu jak elektryczne, ale jednak prezentują się świetnie )
|
|
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam z sensorycznymi właśnie dlatego,że mnie zniechęcił widok zdewastowanych tradycyjnych pokręteł w wystawionych kuchenkach A do sprzętu Samsunga nawet z kijem nie podejdę, mają tak fatalny serwis,że tylko głową w ścianę walić jak coś się zepsuje. Wiem co mówię, mam pralkę, która miała wadę fabryczną. Takim traktowaniem klienta sprawili,że ani ja , ani nikt z moich znajomych żadnego sprzętu od tego producenta nie kupi. Cytat:
Ja wolałam jedną szafkę węższą o 10 cm, ale żeby mieć tą z piekarnikiem 60. Ja z kolei bym wolała gazową płytę, ale w moim bloku nie ma gazu.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-01 o 22:12 |
||
|
|
|
#2509 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
trza było taką brać: http://www.dombianco.com.pl/preview_...1508&f0=2&f1=3
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2511 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ta jest lepsza:
http://www.dombianco.com.pl/preview_...1501&f0=2&f1=3
|
|
#2512 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja jak mam swoją własną kuchnię z własnoręcznie wybranym sprzętem(wcześniej wynajmowałam mieszkania) to od razu jakoś lepiej gotuję ![]() Vesenko-w sobotę zamierzam zrobić ciasto z colą z Twojego blogu
|
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostaje balkon ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-01 o 22:26 |
||
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawiam sobie nastrój Glorią nadgarstkową*, Szkłem Kontaktowym ( ) i kontemplacją swych allegrowych łupów. ![]() *Edit: Nie ten wątek przepraszam Wysoką Moderatorię
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-02-01 o 22:57 |
|
|
|
|
#2515 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() moja mama kupiła nową kuchenkę iod tej pory same zakalce jej wychodzą....
|
|
|
#2516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od jakiś kilku miesięcy zaczęłam interesować się kuchnią i sporo gotuję, głównie piekę , natomiast chodzą za mną zupy, szukałam przepisów w necie i jest tego sporo, ale nie wiem co z tego wyjdzie, chciałabym wypróbować coś sprawdzonegoKuchnia na tyle zaczęła mnie wciągać ,że stało się to moim sposobem na odstresowanie, szczególnie pieczenie aromatycznych ciast / ulubionej szarlotki ![]() Jednakże teraz wznawiam odchudzanie i przejdę raczej na te zupy
|
|
#2517 |
|
never say no to panda
|
muszę się pochwalić... o2 przysłało mi formularz zmiany hasła... teraz tylko wydrukować, wypełnić, dołączyć kopie dowodu osobistego i wysłać do nich... uf uf, mam nadzieję, że się uda, trzymajcie kciuki, bo mi na tym koniec zależy straszliwie
allegro milczy... mam nadzieję, że szybciutko zablokują drania, co by nie nabił mi rachunku na All :/ (poprzednio miałam ok. 500zł, bo dowciapniś nieistniejące telefony sobie sprzedawał na moim koncie) - tu trzymajcie kciuki jeszcze mocniej
|
|
#2518 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
#2519 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sie wyzalic wam
Mojej mamie cos sie poprzewracalo w glowie i wczoraj kupila jakas posciel welniana za 5,5tysiaca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

coś kręcisz 

Chodziło mi o siostrzenicę, o jej postawę. Została zameldowana, mieszkanie ma już "w kieszeni" więc po co stwarzać jakiekolwiek pozory. A co do tego co robisz, to wiem, że wcale nie musisz, że pomagasz, bo chcesz i fajne jest to, że jeszcze są tacy ludzie
?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
).
jak ja lubię takich "wrażliwców".